2014 Aralık Anneleri

ben de sendenim.. branş ingilizce ama bir daha dönmeyi düşünmüyorum mesleğe

günaydın hanımlar üzerinizden uzak olsun grip olmuşum
nasılsınız bu hafta şeker yüklemem var hayırlısı bir sıkıntı olmaz inşallah

günaydın hanımlar üzerinizden uzak olsun grip olmuşum
nasılsınız bu hafta şeker yüklemem var hayırlısı bir sıkıntı olmaz inşallah
günaydın bi şey olacağını sanmıyorum ama sarımsak tüketmeye çalış hem uykunu getirir ki grip gibi hastalıklar uyuyarak daha hızlı atılır vücuttan.. bol C vitamini al dinlen grip ilaç alsan da 7 gün almasan da 7 gün tabii ki iyi bakı şart yoksa geçmez.. şekeri etkilemez ama senin bünyeyi etkiler

Gunaydn arkadaslar Yarın şeker yuklemem var Ve on saate yakın aç kalmam lazımmış. Nasıl dayanrm bilmiyrm. Cok sık acıkıyrm cunku

çok sağol canım ama iş başı yaptım bugün artık vitamin alıyorum sadece iki ıhlamur içtim viks kullandım boğazıma burnuma ,sık sık banyo yaptım o kadar dinlenemedim fazla ama bunada şükür .şeker yükmelesini yarın yaptırırım herhalde

ayy Allah bi avaz da kurtarsın hepimizi
ne güzel ya aradan çıkacak iki tane.. bende çok istedim ama sülalede yok ki ikiz.. cinsiyetleri neler?
TEK YUMURTA İKİZİ CANIM GENETİK DEĞİL DEDİ DOKTOR KADINLA ALAKALI DEDİ KIZ OLACAKLAR 1 TANE 3 YAŞINDA KIZIM VAR 3 LÜYORUZ KIZLARI

Gunaydn arkadaslar Yarın şeker yuklemem var Ve on saate yakın aç kalmam lazımmış. Nasıl dayanrm bilmiyrm. Cok sık acıkıyrm cunku
günaydın kuzum sabah erkenden git
evet açlık başa bela ben kötü oldum aç beklerken çok kalabalıktı 3 saat aç kaldım mecbur. dilerim seni bekletmezler

TEK YUMURTA İKİZİ CANIM GENETİK DEĞİL DEDİ DOKTOR KADINLA ALAKALI DEDİ KIZ OLACAKLAR 1 TANE 3 YAŞINDA KIZIM VAR 3 LÜYORUZ KIZLARI
hey maşallah 3 kız Allah bağışlasın ben kızları çok seviyorum dilerim sağ sağlim atlatırsın gebeliği biz bi tane de zorlanıoruz ikiz elbet daha zordur taşıması.. kaç aylık şimdi .. bende meraklı taze :) biz 24+5 olduk bugün..

Merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam inş. cuma günü ikinci düzey ultrasona girdim bebişimin kalbinde ekojen odak denilen bir parlama çıktı. buda down senderomlu bebeklerde görülebiliyormuş. Tek başına bir şey ifade etmez dedi iki doktorda ama tabi içim içimi yiyor. Genetik tahlil yaptırmayı bana bıraktılar. İkili testimde temiz çıktı gerçi .ne yapacağımı bilmiyorum böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba.

canım benim 3 lü testim sorunlu çıktı amniyosentez oldum 17. haftamda sonucu hızlandırılmış olan sonuç 5 günde temiz çıktı diğer sonucumuz 1,5 hafta önce çıktı 23. haftada oda temiz geldi o bekleme sürecim çok sıkıntılıydı. sonuç iyi çıktı ama detaylı ultrason da önemli doktoruna tabi olmanı öneririm canım

geçmiş olsun canım çok zor bir durum biliyorum. İçini ferah tut benim kzımn da bağırsağında vardı downlu bebeklerde olurmuş dendi. Ben bu varsayımlara pek inanmıyorum. Benim şahsi görüşüm bu ultrason cihazlarının yaygınlaşması henüz çok yeni. Yapılan istatiksel verilerin çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Tabi ozaman cok ağladım yıprandım. Gayet sağlıklı denen bebekler de down sendromlu doğabiliyor ben ne olursa olsun doğuracağım dedim hislerine güven iyi düşün iyi olsun. As yaptırmadım yaptırsam da bişey değişmeyecekti taramalarım normal cıktı.Dr da önermesi sonuçta as le bebeği kaybetme olasılığın daha fazla.Allah kimseyi bununla sınamasın duam herkese.

teşekkür ederim. medipol için bayağı iyi bir rakam bence. ben de central hospital a karar kıldım.
Hatta az önce randevu aldım Başak Sel'den. Hayırlısı olsun inşallah. umarım doğru bir seçim yapıyorumdur..

Günaydın herkese,

Doğumdan sonra sünnet hakkında düşünceleriniz neler? Biz 1 hafta sonrasında yaptırmayı düşünüyoruz. Çok daha çabuk iyileşiyormuş ve travmatik bir durum olmuyor sonrasında. Siz neler düşünüyorsunuz. Yaptıracak olan var mı?

günaydın kızlar bizimde perşembe şeker yüklemesi cumartesi de kontrolümüz var şimdiden heyecanlıyım

Geçmiş olsun benim de dort boyutlu ultrasonda kalbinde delik var denilmişti sonra fetal eko çektirdik pediatrik kardiyoloji bölümünden bir doçent ve bir profösör bebeğimin kalbine baktılar bir şey göremediler onlar daha iyi inceliyorlar ayrıca dörtlü taramada da down sendromu riski çıkmıştı aminosentez yaptırdık çok şükür temiz çıktı istersen sen de bir fetal eko yaptır orda da aynı sorun çıkarsa yönlendirirler zaten inşallah hiçbir sorun yoktur...

ben çocuk cerrahi polikliniğinde çalışıyorum.bezli çocuklarda sünneti önermiyorlar kakadan enfeksiyon kapma olasılığı çok olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…