2014 Aralık Anneleri

canim canim dualarimiz senin ve bebisinle. Doktorlarin her söyledigni kafaya takarsan oooo oooo, en basit bir bademcik yada burun ameliyatinda bile Ölüm riski var diye imza atiriyorlar.

Sen bunlari düsünüp hem kendini hirpalama hemde bebegini üzme. "Allah diyip yolla cikan, yoldami kalirmis" ... Dualarimiz sizinle, sen bir kac doktora daha görün cnm ve dogum yapacagin hastahaneyi iyi sec. Hayirli haberlerini bekliyoruz insAllah

hemen doğunca yapılıyo mu acaba canım,bende düşünüyrumm aslında bi daha yaşatmakdansa önceden yaptırmak daha iyi geliyo bana

bende istiyorum canım bakalım doktorumuda sorucam bakalım ne dicek.ama bakımı zor olurmu onu düşünüyorum

Amniyosentezi düşünemiyorum bile tüp bebek olduğu için zaten sıkıntılı bir süreç geçirdik hem kadındoğumcu hemde perinatolog yapmakistersen yap ama bizce gerek yok dediler ama o şüphe bi kez girdi içime ya test yaptırsam bir şey değişmeyecek aslında iyi çıkarsa doğuma kadar derin bi nefes alıcam çıkmazsada yapacak birşeyim zaten yok.

inş canım tüp bebek olduğu için riske girip a.s e cesaret edemem. ama diğerleri konusunda kararsızım.

doktorlar bana bırakıyorlar bende ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim.

benim ilk kızımda da bana neler neler dediler 2 li testim yanlış çıkınca amniyosentez yaptırdım rahat bir nefes aldım çok sağlıklı bir bebişim oldu şimdi 6 yaşında bu işler hiç belli olmuyor malesef dilerim sağlıklı bir bebek kucağına alırsın canım içimden de öyle geldi sağlıklı seninki diye

günaydın kuzum sabah erkenden git
evet açlık başa bela ben kötü oldum aç beklerken çok kalabalıktı 3 saat aç kaldım mecbur. dilerim seni bekletmezler
Umarm bekletmezler canmya. Dayanamyrm açlıga Normaldede az az sık yıyorum cunku. Anında tansıyonum duşuyo halsızleşiyorum.

Gunaydin hatunlar bende 25+1 im, dr seker yuklemelesi icin 28. Hafta yapalim dedi , istahim ilk 4 ay kapanmisti, simdi oburix oldum ;( 3 kilo aldim totalde ;( bebek we benim.icin hicbi hazirlik yapmadik , 2-3 haftaya baslaris dios

canım seni çok iyi anlıyorum çıkan sonuş hiçbirşeyi değiştirmeyecekse içini rahatlatmak için bol bol dua et canım unutma Allah var keder yok.ben 17 haftalıkken yaptırmıştım amniyosentezi bana genetik doktoru aldırmayacaksan yaptırma fakat sen panik bir annesin ve bu stresli halinle sağlıklı olabilecek bebeğinin gelişimini de etkilersin o yüzden yaptırmamı önermişti.sen içini ferah tut gerekirse başka bir detaylı ultrasona daha gir ama sakın olumsuz düşünme bol bol dua et.ben amniyosentez sonucum iyi çıkmasına rağmen hala o psikolojiyi atlatabilmiş değilim çünkü kapalı bir kutu anne karnı tevekkül et Rabbime herşey iyi olacak inşAllah

inş canım bu da bir imtahan sonuçta bende çok paniğim yarın başka bir doktora daha gidicem inş bakalım o ne diyecek.

inş canım bu da bir imtahan sonuçta bende çok paniğim yarın başka bir doktora daha gidicem inş bakalım o ne diyecek.
bana amniyosentez önerildiği zaman hastanede çalıştığım için daha önce çalıştığım doktor hanıma danışmaya giderken down sendromulu bir çocuk ve annesi vardı ve gidip yanına sordum testleriniz nasıl çıkmıştı diye bayanın dediği şuydu herşeyher tahlilimiz normaldi doğumda belli oldu dedi. düşün Rabbim göstermek istemedi mi göstermiyor canım 38 yaşında olmasına rağmen 3 lü testte yaş riski bile çıkmamış.dediğim gibi anne karnı kapalı bir kutu anne da bebekte Allah a emanet hastanede çalıştığım için her türlü hastalık ve riskleri görüyorum ve hep tedirgini acaba böyle olur mu şöyle olur mu diye diye hamileliğimi zehir ettim ve anladımki hiçbirşey bilmemek herşeyi bilmekten daha iyidir.aklına annelerimizi getir ben mesela evde doğmuşum hemde ölür demişler bana çok küçük doğmuşum annem psikiyatrik ilaçlar kullanıyormuş hamileyken mecburen ,annem babam amca çocuğu düşün bütün riskler bende mevcut elhamdülilllah bende bir sıkıntı olmadı Rabbim yavrularımızın acılarını göstermesin sevdiklerimizle sınamasın hastalıkla sınamasın

Tünaydın hanımlar
Ben işe döndüm İşler birikmiş ancak kafamı kaldırıp bir merhaba yazabiliyorum
İzin iyi de bir de dönüşü olmasa
Ben daha önceki sayfaları okuyacağım. Çok işim var çokkkk

hoşgeldin canım işe dönmek çok kötü olsa gerek

amin canım bekleyip görücez artık herşeyn hayırlısı rabbim ne yazmışsa o olacak...

tünaydınnn,hoşgeldin canımmm
şimdiden kolay gelsinn

kızlar bebişimizin odasınıda aldık çok şükür uyku seti battaniye bornoz takımlarınıda aldım çok şeker değillermrii

Eklentiler

• 16938_buyuk.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 103397545_tn70_0.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 78
  • OZDILEK-ERKEK-BEBEK-UYKU-SETI-BABY-BEAR-8-PARCA__93586103_0.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 75
  • ozdlek_denzc_bebek_uyku_set_65375_246.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…