Doktorum da basta hiçbir şey söylemedi ama o gün pat diye her seyi mahvettibari bana soylemeyeydin be kadınnnn bugünkü doktor inşallah olumlu şeyler söyler bugun gidicem doktora inşallah... dualariniza ihtiyacim var kizlarrr...
hemen doğunca yapılıyo mu acaba canım,bende düşünüyrumm aslında bi daha yaşatmakdansa önceden yaptırmak daha iyi geliyo banaGünaydın herkese,
Doğumdan sonra sünnet hakkında düşünceleriniz neler? Biz 1 hafta sonrasında yaptırmayı düşünüyoruz. Çok daha çabuk iyileşiyormuş ve travmatik bir durum olmuyor sonrasında. Siz neler düşünüyorsunuz. Yaptıracak olan var mı?
Günaydın herkese,
Doğumdan sonra sünnet hakkında düşünceleriniz neler? Biz 1 hafta sonrasında yaptırmayı düşünüyoruz. Çok daha çabuk iyileşiyormuş ve travmatik bir durum olmuyor sonrasında. Siz neler düşünüyorsunuz. Yaptıracak olan var mı?
Amniyosentezi düşünemiyorum bile tüp bebek olduğu için zaten sıkıntılı bir süreç geçirdik hem kadındoğumcu hemde perinatolog yapmakistersen yap ama bizce gerek yok dediler ama o şüphe bi kez girdi içime ya test yaptırsam bir şey değişmeyecek aslında iyi çıkarsa doğuma kadar derin bi nefes alıcam çıkmazsada yapacak birşeyim zaten yok.geçmiş olsun canım çok zor bir durum biliyorum. İçini ferah tut benim kzımn da bağırsağında vardı downlu bebeklerde olurmuş dendi. Ben bu varsayımlara pek inanmıyorum. Benim şahsi görüşüm bu ultrason cihazlarının yaygınlaşması henüz çok yeni. Yapılan istatiksel verilerin çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Tabi ozaman cok ağladım yıprandım. Gayet sağlıklı denen bebekler de down sendromlu doğabiliyor ben ne olursa olsun doğuracağım dedim hislerine güven iyi düşün iyi olsun. As yaptırmadım yaptırsam da bişey değişmeyecekti taramalarım normal cıktı.Dr da önermesi sonuçta as le bebeği kaybetme olasılığın daha fazla.Allah kimseyi bununla sınamasın duam herkese.
inş canım tüp bebek olduğu için riske girip a.s e cesaret edemem. ama diğerleri konusunda kararsızım.Geçmiş olsun benim de dort boyutlu ultrasonda kalbinde delik var denilmişti sonra fetal eko çektirdik pediatrik kardiyoloji bölümünden bir doçent ve bir profösör bebeğimin kalbine baktılar bir şey göremediler onlar daha iyi inceliyorlar ayrıca dörtlü taramada da down sendromu riski çıkmıştı aminosentez yaptırdık çok şükür temiz çıktı istersen sen de bir fetal eko yaptır orda da aynı sorun çıkarsa yönlendirirler zaten inşallah hiçbir sorun yoktur...
doktorlar bana bırakıyorlar bende ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim.canım benim 3 lü testim sorunlu çıktı amniyosentez oldum 17. haftamda sonucu hızlandırılmış olan sonuç 5 günde temiz çıktı diğer sonucumuz 1,5 hafta önce çıktı 23. haftada oda temiz geldi o bekleme sürecim çok sıkıntılıydı. sonuç iyi çıktı ama detaylı ultrason da önemli doktoruna tabi olmanı öneririm canım
Amniyosentezi düşünemiyorum bile tüp bebek olduğu için zaten sıkıntılı bir süreç geçirdik hem kadındoğumcu hemde perinatolog yapmakistersen yap ama bizce gerek yok dediler ama o şüphe bi kez girdi içime ya test yaptırsam bir şey değişmeyecek aslında iyi çıkarsa doğuma kadar derin bi nefes alıcam çıkmazsada yapacak birşeyim zaten yok.
Umarm bekletmezler canmya. Dayanamyrm açlıga Normaldede az az sık yıyorum cunku. Anında tansıyonum duşuyo halsızleşiyorum.günaydın kuzum sabah erkenden git
evet açlık başa bela ben kötü oldum aç beklerken çok kalabalıktı 3 saat aç kaldım mecbur. dilerim seni bekletmezler
canım seni çok iyi anlıyorum çıkan sonuş hiçbirşeyi değiştirmeyecekse içini rahatlatmak için bol bol dua et canım unutma Allah var keder yok.ben 17 haftalıkken yaptırmıştım amniyosentezi bana genetik doktoru aldırmayacaksan yaptırma fakat sen panik bir annesin ve bu stresli halinle sağlıklı olabilecek bebeğinin gelişimini de etkilersin o yüzden yaptırmamı önermişti.sen içini ferah tut gerekirse başka bir detaylı ultrasona daha gir ama sakın olumsuz düşünme bol bol dua et.ben amniyosentez sonucum iyi çıkmasına rağmen hala o psikolojiyi atlatabilmiş değilim çünkü kapalı bir kutu anne karnı tevekkül et Rabbime herşey iyi olacak inşAllahAmniyosentezi düşünemiyorum bile tüp bebek olduğu için zaten sıkıntılı bir süreç geçirdik hem kadındoğumcu hemde perinatolog yapmakistersen yap ama bizce gerek yok dediler ama o şüphe bi kez girdi içime ya test yaptırsam bir şey değişmeyecek aslında iyi çıkarsa doğuma kadar derin bi nefes alıcam çıkmazsada yapacak birşeyim zaten yok.
inş canım bu da bir imtahan sonuçta bende çok paniğim yarın başka bir doktora daha gidicem inş bakalım o ne diyecek.canım seni çok iyi anlıyorum çıkan sonuş hiçbirşeyi değiştirmeyecekse içini rahatlatmak için bol bol dua et canım unutma Allah var keder yok.ben 17 haftalıkken yaptırmıştım amniyosentezi bana genetik doktoru aldırmayacaksan yaptırma fakat sen panik bir annesin ve bu stresli halinle sağlıklı olabilecek bebeğinin gelişimini de etkilersin o yüzden yaptırmamı önermişti.sen içini ferah tut gerekirse başka bir detaylı ultrasona daha gir ama sakın olumsuz düşünme bol bol dua et.ben amniyosentez sonucum iyi çıkmasına rağmen hala o psikolojiyi atlatabilmiş değilim çünkü kapalı bir kutu anne karnı tevekkül et Rabbime herşey iyi olacak inşAllah
bana amniyosentez önerildiği zaman hastanede çalıştığım için daha önce çalıştığım doktor hanıma danışmaya giderken down sendromulu bir çocuk ve annesi vardı ve gidip yanına sordum testleriniz nasıl çıkmıştı diye bayanın dediği şuydu herşeyher tahlilimiz normaldi doğumda belli oldu dedi. düşün Rabbim göstermek istemedi mi göstermiyor canım 38 yaşında olmasına rağmen 3 lü testte yaş riski bile çıkmamış.dediğim gibi anne karnı kapalı bir kutu anne da bebekte Allah a emanet hastanede çalıştığım için her türlü hastalık ve riskleri görüyorum ve hep tedirgini acaba böyle olur mu şöyle olur mu diye diye hamileliğimi zehir ettim ve anladımki hiçbirşey bilmemek herşeyi bilmekten daha iyidir.aklına annelerimizi getir ben mesela evde doğmuşum hemde ölür demişler bana çok küçük doğmuşum annem psikiyatrik ilaçlar kullanıyormuş hamileyken mecburen ,annem babam amca çocuğu düşün bütün riskler bende mevcut elhamdülilllah bende bir sıkıntı olmadı Rabbim yavrularımızın acılarını göstermesin sevdiklerimizle sınamasın hastalıkla sınamasıninş canım bu da bir imtahan sonuçta bende çok paniğim yarın başka bir doktora daha gidicem inş bakalım o ne diyecek.
hoşgeldin canım işe dönmek çok kötü olsa gerekTünaydın hanımlar
Ben işe döndümİşler birikmiş ancak kafamı kaldırıp bir merhaba yazabiliyorum
İzin iyi de bir de dönüşü olmasa
Ben daha önceki sayfaları okuyacağım. Çok işim var çokkkk
amin canım bekleyip görücez artık herşeyn hayırlısı rabbim ne yazmışsa o olacak...bana amniyosentez önerildiği zaman hastanede çalıştığım için daha önce çalıştığım doktor hanıma danışmaya giderken down sendromulu bir çocuk ve annesi vardı ve gidip yanına sordum testleriniz nasıl çıkmıştı diye bayanın dediği şuydu herşeyher tahlilimiz normaldi doğumda belli oldu dedi. düşün Rabbim göstermek istemedi mi göstermiyor canım 38 yaşında olmasına rağmen 3 lü testte yaş riski bile çıkmamış.dediğim gibi anne karnı kapalı bir kutu anne da bebekte Allah a emanet hastanede çalıştığım için her türlü hastalık ve riskleri görüyorum ve hep tedirgini acaba böyle olur mu şöyle olur mu diye diye hamileliğimi zehir ettim ve anladımki hiçbirşey bilmemek herşeyi bilmekten daha iyidir.aklına annelerimizi getir ben mesela evde doğmuşum hemde ölür demişler bana çok küçük doğmuşum annem psikiyatrik ilaçlar kullanıyormuş hamileyken mecburen ,annem babam amca çocuğu düşün bütün riskler bende mevcut elhamdülilllah bende bir sıkıntı olmadı Rabbim yavrularımızın acılarını göstermesin sevdiklerimizle sınamasın hastalıkla sınamasın
Hoşbuldum canım. Aynen valla çok kötü oldu. 3-4 gün evde durup gezmelere gittim ve ev hanımı olmayı çok sevmiştim.hoşgeldin canım işe dönmek çok kötü olsa gerek
tünaydınnn,hoşgeldin canımmmTünaydın hanımlar
Ben işe döndümİşler birikmiş ancak kafamı kaldırıp bir merhaba yazabiliyorum
İzin iyi de bir de dönüşü olmasa
Ben daha önceki sayfaları okuyacağım. Çok işim var çokkkk
evett çok güzeller,güle güle kullansın sağlıkla inşallahhkızlar bebişimizin odasınıda aldık çok şüküruyku seti battaniye bornoz takımlarınıda aldım çok şeker değillermrii
evett çok güzeller,güle güle kullansın sağlıkla inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?