- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
çok güzel çok doğru bir söz söyledin canımm....ben başka doktora da göründüm ve çok çok memnun kaldımcanim canim dualarimiz senin ve bebisinle. Doktorlarin her söyledigni kafaya takarsan oooo oooo, en basit bir bademcik yada burun ameliyatinda bile Ölüm riski var diye imza atiriyorlar.
Sen bunlari düsünüp hem kendini hirpalama hemde bebegini üzme. "Allah diyip yolla cikan, yoldami kalirmis" ... Dualarimiz sizinle, sen bir kac doktora daha görün cnm ve dogum yapacagin hastahaneyi iyi sec. Hayirli haberlerini bekliyoruz insAllah
çok güzeller güle güle kullansın bebişinkızlar bebişimizin odasınıda aldık çok şüküruyku seti battaniye bornoz takımlarınıda aldım çok şeker değillermrii
Hoşbulduk canım. SAğolasın.tünaydınnn,hoşgeldin canımmm
şimdiden kolay gelsinn
Güle güle kullanın inş Allah. Çok güzeller. Odasını nerden aldınız. Sende Bursa'daydın yanlış hatırlmaıyorsam. Kaç lira ya aldınız. Bizde oda araştırıyoruzda. Fiyat araştırması içerisindeyiz.kızlar bebişimizin odasınıda aldık çok şüküruyku seti battaniye bornoz takımlarınıda aldım çok şeker değillermrii
Rabbim şifa ve sabır versin canım. Yatmak evet kolay değildir ama bebişin için. Sağlıkla kucağına aldıktan sonra zaten yatmaya vaktin olmayacak. Şimdi tadını çıkar. Her doktora gidilmeyeceğini bir kere daha gördük işte. Paso moral bozmak için bu işteler sankiçok güzel çok doğru bir söz söyledin canımm....ben başka doktora da göründüm ve çok çok memnun kaldım
çok güzel çok doğru bir söz söyledin canımm...çok doğru ben de Allah'a teslim ettim kendimi olması gereken de bu zaten...ben başka doktora da göründüm ve çok çok memnun kaldım...çok iyiydi içimi biraz rahatlattı...diğer doktor o kadar gidiyorduk ona bir şey söylemedi o gün her şeyi söyleyeceği mi tuttu en küçük şeyleri söyledi sinirlerimiz alt üst oldu yaaama bu doktor sayesinde içim ferahladı...şu an yatıyorum ve doğuma kadar kanama olmasın diye(tabi kaçınılmaz mutlaka olcakmış) yatmam lazım...anlayacağın yatak istiharatindeyim...böyle de zaman geçmiyor çok kötü...yatan insan sağlam da olsa arızalanıyor yaa:)
Ateş ölçer braun marka almıştık memnunuz gittiğimiz doktorlarda da genelde aynısını görüyorum kulaktan ölçenden. Çanta beğenemedim ozaman ben ve beğenmediğim çantalar bile pahalıydı. Onun yerine adidasın siyah hem uzun hem kısa saplı bir çantasını aldım. İlerde de kullanırım ya da kızım kullanabilir :)bebek bakım çantası olarak öneriniz varmı birde ateşölçer kulaktan istiyorum ama markası ne olmalı
aminn inşallah canımm...aynenn öyle olacak sonra hayırlısıyla o günlere hasret kalacam ama ben şimdilik dinlenme işini sevmedimm:)....ben de sürekli içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne kadarını becerdiysem artıkk...Rabbim şifa ve sabır versin canım. Yatmak evet kolay değildir ama bebişin için. Sağlıkla kucağına aldıktan sonra zaten yatmaya vaktin olmayacak. Şimdi tadını çıkar. Her doktora gidilmeyeceğini bir kere daha gördük işte. Paso moral bozmak için bu işteler sankiSen içini ferah tut canım. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucaklarımıza alacağız inş Allah bebişlerimizi. Amin
çok güzeller güle güle kullansın oğluşun.kızlar bebişimizin odasınıda aldık çok şüküruyku seti battaniye bornoz takımlarınıda aldım çok şeker değillermrii
Hoşbulduk canım. SAğolasın.
Güle güle kullanın inş Allah. Çok güzeller. Odasını nerden aldınız. Sende Bursa'daydın yanlış hatırlmaıyorsam. Kaç lira ya aldınız. Bizde oda araştırıyoruzda. Fiyat araştırması içerisindeyiz.
evet canım bursadayım bendee valla banada saolsun burdakı sedef arkadasımız soyledı kucuk sanayıde cıcek bebe dıye bıyerden almıs o bende ordan aldım hem kalıtelı hem piyasaya gore daha uygun sende bı bak derım ben bebk odası 4 kapalı dolabı fln + beşik sepet+ yatak odama baza yapıcak 4000 ne anlaştım yani 3,200 civarı rahat alırsın odayı
çok güzeller güle güle kullansın oğluşun.
Ateş ölçer braun marka almıştık memnunuz gittiğimiz doktorlarda da genelde aynısını görüyorum kulaktan ölçenden. Çanta beğenemedim ozaman ben ve beğenmediğim çantalar bile pahalıydı. Onun yerine adidasın siyah hem uzun hem kısa saplı bir çantasını aldım. İlerde de kullanırım ya da kızım kullanabilir :)
Ben ilk malzemeleri sebamed aldım çok güzeldi hepsi uzun süre gitti. Daha sonra hastane chicco nun çantasını hediye etmişti onları kullandık pişik kremi hariç chicco da iyi sebamed kadar olmasa da. Ama çantası kötü söyliyim.ya hem canta hem bakım malzemerı oluyo ya aslında bakım malzemlerı ne marka almam lazım ona karar veremedım
Umarm bekletmezler canmya. Dayanamyrm açlıga Normaldede az az sık yıyorum cunku. Anında tansıyonum duşuyo halsızleşiyorum.
Burdayım burdaniye kemik sıkıntısı olsun canım:) pozitif düşün. içinde kalmasın sen yataş bebek yatağı al madem. tiroitler ne oldu senin. ben uzun zaman giremedim siteye. bu arada bizim arkadaşlar nerelerde? bitter, elifçe, kasci, swift, trilaylom babylove.. face mi açıldı oraya mı kaçtı herkesler?
Cumhuriyet caddesinde var bir sürü. Oralara bak istersen.Bursada yaşayan arkadaşlar, bebek şekeri ya da bebek süsleri malzemeleri satan yerler nerde? cumhuriyet caddesinde mi?
Ben göğüs ucu kremini Lansinoh marka aldım. Çok övdüler. Göreceğiz bakalım. 1 ay öncesinden sür diyorlar.günaydın kızlar
uyuzcan hayırlı uğurlu olsun yeni cicileriniz
ya benim aklıma göğüs ucu kremleri takılıyor aramızda kullanan var mı? hani emme döneminde çatlaklar oluşmasın diye
Bende bende bendeŞU ANDA İMRENDİĞİM TEK ŞEY EVDE OLMAK İSTİYORUM PAZARTESİLERDEN NEFRET EDER OLDUM VALLAAAA
Bilgiler için çok sağol. Özellikle Zeytinyağını ve diğerlerini deneyeceğim.Günaydın kızlar hepiniz afiyettesinizdir inşallah...Bir tanıdığımız var biraz titiz böyle her şeyi araştırıyor ürünlerin kimyasallıklarını falan değerlendiriyor ben de bebeğim için tavsiyer istedim ondan deterjan için hacışakir granürlü sabununu ve bebek bakımı için de komilinin ürünlerini tavsiye etti şampuanını, sabununu, ıslak mendilini, bebek yağını komiliden aldım en doğalı oymuş bir de hacı şakirin beyaz sabunu bebekte alerji yapmıyormuş banyosunda kullanabilirmişiz sizinle de paylaşmak istedim...ayrıca poposu için kardeşim yeğenlerimde hiç pişik kremi kullanmadı doğal zeytin yağı kullandı hep ve hiç pişik sorunu yaşamadı yağ bebeğin poposuna herhangi kaka,çiş yapışmasını önlüyormuş ben de pişik kremi değil pamukla zeytinyağını sürücem size de tavsiye ederim...
Bende küçükken yaptırmayı düşünüyorum aslında. Tabi doktoru ile konuştuktan sonra. Ama hemen 1 haftalıkken değilde 3-6 aylıkken falan. Bizde kararsısız galibaGünaydın herkese,
Doğumdan sonra sünnet hakkında düşünceleriniz neler? Biz 1 hafta sonrasında yaptırmayı düşünüyoruz. Çok daha çabuk iyileşiyormuş ve travmatik bir durum olmuyor sonrasında. Siz neler düşünüyorsunuz. Yaptıracak olan var mı?
Şimdi ki çocuk doktorları genelde hep bebekken yapılmasını öneriyor. Şaşırdım.ben çocuk cerrahi polikliniğinde çalışıyorum.bezli çocuklarda sünneti önermiyorlar kakadan enfeksiyon kapma olasılığı çok olduğu için
ayyyy kafamı iyice karıştırdınız ne yapçaz biz şimdi kazık kadar adam olmasını mı bekliyeceğizsabah sünneti soran arkadaşlar vardı küçük yaşta sünnet önermeme sebeplerinden biride çabuk iyileşiyormuş fakat genital gelişim tamamlanmadığı için ilerde sorun olabiliyormuş o yüzden küçük yaş sünneti önermiyorlarmış
Ayy canım ya o kadardan da bir şey olmaz her halde. Hiç hareket etmeden duracak değiliz. Sen eğildiğinde her hangi bir acı kasılma hissetmediysen problem yoktur. Zaten kıpraşıyordur anlarsın iyi olup olmadığını. Panik yapmayalım hemen her şeyde. İyice panik atak olacağız bu bebişler yüzündenhanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına
yok canım :) hiç bişeycik olmaz o sihirli suyun içinde koruma altındahanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına
BOY KISA OLUNCA DOKTOR GÖBÜŞ ÖNE GİDECEK NAPACAK BAŞKA DEDİ BANAbenimde aynen öye kocaman bi göbüş
ben işyerinde pek hissetmiyorum hareketlerini evde hissedebiliyorum ancak eve kadar sabredeceğim artıkAyy canım ya o kadardan da bir şey olmaz her halde. Hiç hareket etmeden duracak değiliz. Sen eğildiğinde her hangi bir acı kasılma hissetmediysen problem yoktur. Zaten kıpraşıyordur anlarsın iyi olup olmadığını. Panik yapmayalım hemen her şeyde. İyice panik atak olacağız bu bebişler yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?