2014 Aralık Anneleri

bebek bakım çantası olarak öneriniz varmı birde ateşölçer kulaktan istiyorum ama markası ne olmalı

çok güzel çok doğru bir söz söyledin canımm....ben başka doktora da göründüm ve çok çok memnun kaldım
çok güzel çok doğru bir söz söyledin canımm...çok doğru ben de Allah'a teslim ettim kendimi olması gereken de bu zaten...ben başka doktora da göründüm ve çok çok memnun kaldım...çok iyiydi içimi biraz rahatlattı...diğer doktor o kadar gidiyorduk ona bir şey söylemedi o gün her şeyi söyleyeceği mi tuttu en küçük şeyleri söyledi sinirlerimiz alt üst oldu yaaama bu doktor sayesinde içim ferahladı...şu an yatıyorum ve doğuma kadar kanama olmasın diye(tabi kaçınılmaz mutlaka olcakmış) yatmam lazım...anlayacağın yatak istiharatindeyim...böyle de zaman geçmiyor çok kötü...yatan insan sağlam da olsa arızalanıyor yaa:)

tünaydınnn,hoşgeldin canımmm
şimdiden kolay gelsinn
Hoşbulduk canım. SAğolasın.
kızlar bebişimizin odasınıda aldık çok şükür uyku seti battaniye bornoz takımlarınıda aldım çok şeker değillermrii
Güle güle kullanın inş Allah. Çok güzeller. Odasını nerden aldınız. Sende Bursa'daydın yanlış hatırlmaıyorsam. Kaç lira ya aldınız. Bizde oda araştırıyoruzda. Fiyat araştırması içerisindeyiz.
Rabbim şifa ve sabır versin canım. Yatmak evet kolay değildir ama bebişin için. Sağlıkla kucağına aldıktan sonra zaten yatmaya vaktin olmayacak. Şimdi tadını çıkar. Her doktora gidilmeyeceğini bir kere daha gördük işte. Paso moral bozmak için bu işteler sanki Sen içini ferah tut canım. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucaklarımıza alacağız inş Allah bebişlerimizi. Amin

bebek bakım çantası olarak öneriniz varmı birde ateşölçer kulaktan istiyorum ama markası ne olmalı
Ateş ölçer braun marka almıştık memnunuz gittiğimiz doktorlarda da genelde aynısını görüyorum kulaktan ölçenden. Çanta beğenemedim ozaman ben ve beğenmediğim çantalar bile pahalıydı. Onun yerine adidasın siyah hem uzun hem kısa saplı bir çantasını aldım. İlerde de kullanırım ya da kızım kullanabilir :)

aminn inşallah canımm...aynenn öyle olacak sonra hayırlısıyla o günlere hasret kalacam ama ben şimdilik dinlenme işini sevmedimm:)....ben de sürekli içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne kadarını becerdiysem artıkk...

ya hem canta hem bakım malzemerı oluyo ya aslında bakım malzemlerı ne marka almam lazım ona karar veremedım

ya hem canta hem bakım malzemerı oluyo ya aslında bakım malzemlerı ne marka almam lazım ona karar veremedım
Ben ilk malzemeleri sebamed aldım çok güzeldi hepsi uzun süre gitti. Daha sonra hastane chicco nun çantasını hediye etmişti onları kullandık pişik kremi hariç chicco da iyi sebamed kadar olmasa da. Ama çantası kötü söyliyim.

sabah sünneti soran arkadaşlar vardı küçük yaşta sünnet önermeme sebeplerinden biride çabuk iyileşiyormuş fakat genital gelişim tamamlanmadığı için ilerde sorun olabiliyormuş o yüzden küçük yaş sünneti önermiyorlarmış

hanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına

Umarm bekletmezler canmya. Dayanamyrm açlıga Normaldede az az sık yıyorum cunku. Anında tansıyonum duşuyo halsızleşiyorum.

canim benimde düsük tansiyon sorunum var ve bende yaptirdim. ilk ictikten sonra 1 saat bekledim ve basimin döndügnü artik oturamicagmi farketim. ikinci kan alislarinda söyledim hemen beni yatirdilar, uyudum diye bilirim, diger bir saatide öyle tamamladim sükür. yoksa ac karnina birsey yemeden icmeden dayanamazdim galiba. wc bile gidemiyorsun düsün. fakat icirdikleri o sekerli seyin tadi agzinda uzun süre kalmiyor güzel olan

Burdayım burda Merak edilmekte ne kadar güzelmiş İzindeydim. Bu gün iş başı yaptım Fenalardayım
Bursada yaşayan arkadaşlar, bebek şekeri ya da bebek süsleri malzemeleri satan yerler nerde? cumhuriyet caddesinde mi?
Cumhuriyet caddesinde var bir sürü. Oralara bak istersen.
günaydın kızlar
uyuzcan hayırlı uğurlu olsun yeni cicileriniz
ya benim aklıma göğüs ucu kremleri takılıyor aramızda kullanan var mı? hani emme döneminde çatlaklar oluşmasın diye
Ben göğüs ucu kremini Lansinoh marka aldım. Çok övdüler. Göreceğiz bakalım. 1 ay öncesinden sür diyorlar.
ŞU ANDA İMRENDİĞİM TEK ŞEY EVDE OLMAK İSTİYORUM PAZARTESİLERDEN NEFRET EDER OLDUM VALLAAAA
Bende bende bende
Bilgiler için çok sağol. Özellikle Zeytinyağını ve diğerlerini deneyeceğim.
Bende küçükken yaptırmayı düşünüyorum aslında. Tabi doktoru ile konuştuktan sonra. Ama hemen 1 haftalıkken değilde 3-6 aylıkken falan. Bizde kararsısız galiba
ben çocuk cerrahi polikliniğinde çalışıyorum.bezli çocuklarda sünneti önermiyorlar kakadan enfeksiyon kapma olasılığı çok olduğu için
Şimdi ki çocuk doktorları genelde hep bebekken yapılmasını öneriyor. Şaşırdım.
Cumartesi günü gidelim bakalım. Tüm modeller birbirine benziyor gibi ama hepsi de farklı seçim yapmak ta çok zor. Ürünleri mdf mi, lake boyama mı ? Bir yerden babam bizim için fiyat aldı. Lake boyama pahalı olur. MDF ucuz olur demiş kafam karıştı benimde.
ayyyy kafamı iyice karıştırdınız ne yapçaz biz şimdi kazık kadar adam olmasını mı bekliyeceğiz

hanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına
Ayy canım ya o kadardan da bir şey olmaz her halde. Hiç hareket etmeden duracak değiliz. Sen eğildiğinde her hangi bir acı kasılma hissetmediysen problem yoktur. Zaten kıpraşıyordur anlarsın iyi olup olmadığını. Panik yapmayalım hemen her şeyde. İyice panik atak olacağız bu bebişler yüzünden

kızlar tünaydınnn dün çok kötüydüm grip başlangıcım vardı.. kemiklerim sızlıyordu resmen ama bugün bir uyandım bomba gibiyim.. ama göbek deliğimin hafif sağında bir sancı var nefes aldıkça ara ara batıyor bende gastrit var dün gece süt içip uyudum 2 bardak gaz sancısımıdır sizce??

ben işyerinde pek hissetmiyorum hareketlerini evde hissedebiliyorum ancak eve kadar sabredeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…