2014 Aralık Anneleri

sorma ya benim de büyük gören 7-8 var sanıyor sanırım iç karnım dar bir de sürekli gaz sorunu yaşıyorum seninki çok normal ikizler var :) ayyyy yemelik tam kavga da ediyorlardır içeride cimcimeler
SAĞLI SOLLU TEPİŞİYOLAR MAŞALLAH GÖREN DOĞUM YAKIN HERHALDE DİYO İKİZ OLDUĞUNU SÖLEMİYORUM COĞUNA NAZAR OLUR DİYE

inşallah canım Allah razı olsun sizden burası da olmasa ne yapacağız bilmiyoruz
SANCIN FELAN YOKSA GARİP Bİ HAL FELAN BİŞEY OLMAZ RABBİM KORUYO ONLARI SULARININ İÇİNDE KEYİFLERİNE BAKIYOLAR BİZ ANNELER ÇOK TELAŞLI OLUYORUZ İŞTE NAPALIMMM

Kızlar çok sinirim bozuldu. Doktorum o kadar yoğun ki 5 Eylül de ki randevuma gitmeden 1 Ekim'e randevu almak için aradım ve öğrendim ki muayne ücreti yine değişmiş. 47,50 ile başladık. 65 oldu tmm dedik. şimdide 75 olmuş. Ya yoğunluğu azaltmak için ya da madem bu kadar yoğun bari para kazanalım mantığını güdüyor hastane. Offf çok sinirim bozuldu.

ben işyerinde pek hissetmiyorum hareketlerini evde hissedebiliyorum ancak eve kadar sabredeceğim artık
Hmm anladım. Ama iyidir merak etme. O kadar şeyden bir şey olmaz. SAğlıklı hepimizin kuzucukları. Merak etmeyin.

canım ben doktora soracağım ancak dogumdan sonra ilk 10 gün acı hissetmiyormuş araştırmalarıma göre hemen ertesi gün yaptırmak mantıklı geliyor..

SANCIN FELAN YOKSA GARİP Bİ HAL FELAN BİŞEY OLMAZ RABBİM KORUYO ONLARI SULARININ İÇİNDE KEYİFLERİNE BAKIYOLAR BİZ ANNELER ÇOK TELAŞLI OLUYORUZ İŞTE NAPALIMMM
inşallah dediğiniz gibidir canım normalde çok hareketliyim zaten birlikte çalıştığım doktor falan ağır bas mehtap diye uyarıyor
anlık birşey oldu bilgisayarı açmam lazımdı diğer poliklinikte masanın altında dipte bir yerde kasa önceden de yapıyordum bunu ama karnım büyüdüğü için mi bilmiyorum bir anda korktum hafif göğsümün altında bi ağrı gerilme oldu anlık ama o yüzden kafam karıştı çocuğun koluna bacağına bişey olur mu diye yarın şeker yüklemem var artık ultrasonada girmeye çalışayım yoksa içim rahat etmeyecek

canım cok saol bilgi için bende bi havuzlu hana gidip sonra online alışverişe döncem orda nakite çok indirim yapıyorlar çünkü

canım bende bugün gaz sancısı çekiyorum seni okuyunca geldi aklıma gece 2 bardak sütü diktim kafama..
ondan bence canım iş yerinde hi hoş olmuyor bu ağrı ya amaaann of..

Merhaba aralık anneleri,

Aynı mesajı yakında bebeklerine kavuşacak diğer başlıklardaki annelere de gönderdim.

Ben 2013 ağustos annesiyim. Oğlum doğalı kalbimin kat kat büyüdüğünü hissediyorum, herkese herşeye karşı sevgim daha da büyüdü, iyyce hisli bir kadın oldum. Bana kazandırdığı, yaşattığı bütün duygular için minnettarım miniğime. Siz de bebeğinizle çok huzurlu mutlu günler geçirirsiniz umarım.

Size danışmak için yazıyorum. Benim oğlumun hala kapı süsü bile yok, o yüzden çok fazla fikrim de yok.

Kuzenim, oğlu Toprak'a aşağıdaki keçe kapı süsünü hazırladı. Daha sonra da arkadaşına hediye olarak deniz temalı kapı süsünü yaptı. Nette şöyle bir bakındım ve keçe süsler konusunda çok sayıda hobici olduğunu görüyorum. Herkes de çok farklı işler çıkarmış, aralarında çok güzel olanlar var. Ancak kuzenimin yaptıklarını çok beğendim ben, bir çoğuna göre çok daha sıcak ve özenli. Bir resim öğretmeninden de böylesi beklenir zaten :)

Kuzenim oğlu Toprak'a uzun tedaviler sonucu kavuştu. Tabi bu sırada manevi olduğu kadar maddi olarak da oldukça yıprandılar. Onu keçe süsler hazırlayıp satması konusunda teşvik etmek istiyorum ancak nette bunu yapan çok sayıda kişiyi görmek cesaretimi kırdı.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hangi platformda tanıtabilirim diye düşünürken kadınlar kulübü aklıma geldi, belki aranızdan yaptırmak isteyenler de çıkacaktır.

Kuzenim benim oğlumun 1. yaşgünü için de gökyüzü ve uçak temalı bir kapı süsü hazırlayacak. Tamamladığında fotoğrafını yine buradan paylaşırım.

Bana aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
sekerserbetbal@gmail.com

Gelebilecek cevaplara göre kuzenimle konuşacağım.

Teşekkürler.

Ohh ne güzel gule gule saglikla giysin inşallah.
Ben daha hic bisey almadim. Eylul sonu basliycam inşallah

Ben de sendenim canım, aynen ben de öyle yapacağım..

Doğal olanları varmış. 1 ay önceden başlayın kullanmaya diyolar. bebek emerken de yıkamaya gerek yokmuş doğal olduğu için.

Yaw allah allah 1 ay öncesinden falan başlamana gerek yok tatlım, ayrıca başlasan bile doğumu falan tetiklemez, doğumu tetikleyecek boyutta olabilmesi için meme uçlarının emilerek çok ciddi şekilde uyarılması gerekir, öyle krem sürmekle birşey olmaz. Krem olarak ben Lansinoh kullanmıştım, en küçük boyundan asan rahat rahat yeter, aslında pişik kremi bile sürebilirsin aynı şey yani.. Bu defa çatlak olursa pişik kremi deneyeceğim.

evet çok güzeller, sen kaça aldın 90 liraya buldum netten, fazla mı?

bebek bakım çantası olarak spor çanta almayı düşünüyorumm ateşölçer markasına aynen ihtiyacım var
Canim ben nike tan spor canta aldim.arkadadlarim.oyle kullaniyo mennular diye.bide yalnizken kullanak icin sirt cantasi aldim.atesolcer de alindan alicam.atesliyken kulaktsn zor aliniyo diyo tecrubeliler.

bebek bakım çantası olarak spor çanta almayı düşünüyorumm ateşölçer markasına aynen ihtiyacım var

braun u tek geçerim ateş ölçerde.. bir çok iyi hastanede de kullandıklarına şahit oldum hatta bir hemşire o kadar çok kullanıyoruz ki acilde bana mısın demiyor braun ateşölçer demişti.. biz ailecek kullanıyoruz çocuklara bende braun alıcam kısmetse ama son iki modeli daha çıkmış arasında kaldım kulaktan ölçer en iyisiymiş bu arada. lazerle alından ölçenler pek sağlıklı değil diyorlar

evet çok güzeller, sen kaça aldın 90 liraya buldum netten, fazla mı?
90 di indirim kuponunda 81 e dustu. Hemen aldım Muslin denen kumaş turu yumusacik ama chakra var orasida bebeklerde bambu malzeme kullanıyor. Oradaki örtü ve ince battaniyeler daha guzel. Fiyatı da indirimde 50tl civarı eger bi alisveris mağazasına gidersen bi bak derim. Ben asık oldum yumusakligina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…