inşallah canım Allah razı olsun sizden burası da olmasa ne yapacağız bilmiyoruzyok canım :) hiç bişeycik olmaz o sihirli suyun içinde koruma altında
SAĞLI SOLLU TEPİŞİYOLAR MAŞALLAH GÖREN DOĞUM YAKIN HERHALDE DİYO İKİZ OLDUĞUNU SÖLEMİYORUM COĞUNA NAZAR OLUR DİYEsorma ya benim de büyük gören 7-8 var sanıyor sanırım iç karnım dar bir de sürekli gaz sorunu yaşıyorumseninki çok normal ikizler var :) ayyyy yemelik tam kavga da ediyorlardır içeride cimcimeler
SANCIN FELAN YOKSA GARİP Bİ HAL FELAN BİŞEY OLMAZ RABBİM KORUYO ONLARI SULARININ İÇİNDE KEYİFLERİNE BAKIYOLAR BİZ ANNELER ÇOK TELAŞLI OLUYORUZ İŞTE NAPALIMMMinşallah canım Allah razı olsun sizden burası da olmasa ne yapacağız bilmiyoruz
Hmm anladım. Ama iyidir merak etme. O kadar şeyden bir şey olmaz. SAğlıklı hepimizin kuzucukları. Merak etmeyin.ben işyerinde pek hissetmiyorum hareketlerini evde hissedebiliyorum ancak eve kadar sabredeceğim artık
Gunaydn arkadaslar Yarın şeker yuklemem var Ve on saate yakın aç kalmam lazımmış. Nasıl dayanrm bilmiyrm. Cok sık acıkıyrm cunku
Günaydın herkese,
Doğumdan sonra sünnet hakkında düşünceleriniz neler? Biz 1 hafta sonrasında yaptırmayı düşünüyoruz. Çok daha çabuk iyileşiyormuş ve travmatik bir durum olmuyor sonrasında. Siz neler düşünüyorsunuz. Yaptıracak olan var mı?
inşallah dediğiniz gibidir canım normalde çok hareketliyim zaten birlikte çalıştığım doktor falan ağır bas mehtap diye uyarıyorSANCIN FELAN YOKSA GARİP Bİ HAL FELAN BİŞEY OLMAZ RABBİM KORUYO ONLARI SULARININ İÇİNDE KEYİFLERİNE BAKIYOLAR BİZ ANNELER ÇOK TELAŞLI OLUYORUZ İŞTE NAPALIMMM
canım ben unnado dan ve bir kaç arkadaş buradan biberonlarımızı aldık fiyatları oldukça makuldu.. ben emziklerimi de aldım avent hepsi cam biberon bir de swift aldı buradan halen sıkı takipteyim cuski battaniye örtüler de indirimdeydi ben bi tane de ondan aldım aldığım ürünler sağlam geldi ama kargonun gelmesi 2 haftayı buluyor bilgin olsun
bebek bakım çantası olarak öneriniz varmı birde ateşölçer kulaktan istiyorum ama markası ne olmalı
kızlar tünaydınnn dün çok kötüydüm grip başlangıcım vardı.. kemiklerim sızlıyordu resmen ama bugün bir uyandım bomba gibiyim.. ama göbek deliğimin hafif sağında bir sancı var nefes aldıkça ara ara batıyor bende gastrit var dün gece süt içip uyudum 2 bardak gaz sancısımıdır sizce??
Ohh ne güzel gule gule saglikla giysin inşallah.
Ben daha hic bisey almadim. Eylul sonu basliycam inşallah
Doğal olanları varmış. 1 ay önceden başlayın kullanmaya diyolar. bebek emerken de yıkamaya gerek yokmuş doğal olduğu için.
evet çok güzeller, sen kaça aldın 90 liraya buldum netten, fazla mı?cuski İngiliz markası 30 kez ödüllü
özelliği pamuktan değil bambudan ve zeytin ağacından yapılıyor örtüleri. tanesi normalde baya uçuk fiyatlarda ama ben internette indirimden aldım cuski bambu muslin falan yaz çıkıyor hemen
çok güzellermişşş güle güle kullanın canımkızlar bebişimizin odasınıda aldık çok şüküruyku seti battaniye bornoz takımlarınıda aldım çok şeker değillermrii
Canim ben nike tan spor canta aldim.arkadadlarim.oyle kullaniyo mennular diye.bide yalnizken kullanak icin sirt cantasi aldim.atesolcer de alindan alicam.atesliyken kulaktsn zor aliniyo diyo tecrubeliler.bebek bakım çantası olarak spor çanta almayı düşünüyorumm ateşölçer markasına aynen ihtiyacım var
Anladım. Ben de bir ilçesinde yaşıyorum ama Balıkesir güzeldir. Ben seviyorum yaniDeğilim ama taşınmayı düşünüyoruz
Beurer marka alından ateş ölçer aldım. Bebekler hareketlendiklerindec sabit durmuyorlar...merhaba oft bakarken konuya yorum yaptıgınızı gördüm ateş ölcer olarak önerim .baya bi beğenen olmuş.
Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4520 http://www.hepsiburada.com/liste/br...?productId=sgbraunirt4520&categoryId=26012173
bebek bakım çantası olarak spor çanta almayı düşünüyorumm ateşölçer markasına aynen ihtiyacım var
90 di indirim kuponunda 81 e dustu. Hemen aldım Muslin denen kumaş turu yumusacik ama chakra var orasida bebeklerde bambu malzeme kullanıyor. Oradaki örtü ve ince battaniyeler daha guzel. Fiyatı da indirimde 50tl civarı eger bi alisveris mağazasına gidersen bi bak derim. Ben asık oldum yumusakliginaevet çok güzeller, sen kaça aldın 90 liraya buldum netten, fazla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?