bende dün yere küpe düşürdüm unutup birden yere eğilip aldım,ağrı girdi karnıma korktum ama bişi olmadı canımmhanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına
cuskiler 140tl falandi. Şimdi ucuzlamış fiyatları bunlarevet çok güzeller, sen kaça aldın 90 liraya buldum netten, fazla mı?
bende dün yere küpe düşürdüm unutup birden yere eğilip aldım,ağrı girdi karnıma korktum ama bişi olmadı canımm
rabbim korusun küçük meleklerimizibende namaz kılıyorum oturarakta değil yani bişey olmaz cnm
bende canımm hamileliğimin başında süpür,sil,toz al nefessiz yapardım.şimdi bi makineyi açıyorum,onu zor yapıyorum,ondan sonra bişi yapacak halim kalmıyoev temizliği falan yapabiliyomusunuz? ben bi süpurge aciyorum ter icinde kaliyorum acaba bi tek benmi boyleyim hic is yapamiyorum hemen yoruluyorum
ev temizliği falan yapabiliyomusunuz? ben bi süpurge aciyorum ter icinde kaliyorum acaba bi tek benmi boyleyim hic is yapamiyorum hemen yoruluyorum
Yok canim ya ayni.az once esimle yaptik temizlik ben sadece toz aldim bi de koridorun yerlerini sildim oldim resmen bacagim kasildi simdi de karbim semsertev temizliği falan yapabiliyomusunuz? ben bi süpurge aciyorum ter icinde kaliyorum acaba bi tek benmi boyleyim hic is yapamiyorum hemen yoruluyorum
aman canım bişi olmuyo diyedee dikkat etmemezlik etme.bende unutuyom arada ama hemen aklıma geliyo sonraaYok canim ya ayni.az once esimle yaptik temizlik ben sadece toz aldim bi de koridorun yerlerini sildim oldim resmen bacagim kasildi simdi de karbim semsertbu arada ben hic dikkat etmiyom hareketlerime kizlar ya pat egiliyom kalkiyom falan...
Chakrayı da hiç duymamıştım, sen deyince baktım, güzel şeyler var, alt açmalarını beğendim, mağazalarına baktım da Bursada yokmuş. Netten alınabilir ama. Sen neler aldın başka? İlk çocuğun mu?90 di indirim kuponunda 81 e dustu. Hemen aldım Muslin denen kumaş turu yumusacik ama chakra var orasida bebeklerde bambu malzeme kullanıyor. Oradaki örtü ve ince battaniyeler daha guzel. Fiyatı da indirimde 50tl civarı eger bi alisveris mağazasına gidersen bi bak derim. Ben asık oldum yumusakligina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?