2014 Aralık Anneleri

hanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına
bende dün yere küpe düşürdüm unutup birden yere eğilip aldım,ağrı girdi karnıma korktum ama bişi olmadı canımm

ev temizliği falan yapabiliyomusunuz? ben bi süpurge aciyorum ter icinde kaliyorum acaba bi tek benmi boyleyim hic is yapamiyorum hemen yoruluyorum

ev temizliği falan yapabiliyomusunuz? ben bi süpurge aciyorum ter icinde kaliyorum acaba bi tek benmi boyleyim hic is yapamiyorum hemen yoruluyorum
bende canımm hamileliğimin başında süpür,sil,toz al nefessiz yapardım.şimdi bi makineyi açıyorum,onu zor yapıyorum,ondan sonra bişi yapacak halim kalmıyo

Yok canim ya ayni.az once esimle yaptik temizlik ben sadece toz aldim bi de koridorun yerlerini sildim oldim resmen bacagim kasildi simdi de karbim semsert bu arada ben hic dikkat etmiyom hareketlerime kizlar ya pat egiliyom kalkiyom falan...

Yok canim ya ayni.az once esimle yaptik temizlik ben sadece toz aldim bi de koridorun yerlerini sildim oldim resmen bacagim kasildi simdi de karbim semsert bu arada ben hic dikkat etmiyom hareketlerime kizlar ya pat egiliyom kalkiyom falan...
aman canım bişi olmuyo diyedee dikkat etmemezlik etme.bende unutuyom arada ama hemen aklıma geliyo sonraa

Kizlar bebegime yatak odam icin besik odasi icin oda takimi basina resimdeki cibinligi ve avizeyi aldim.

Bu da bebegimin oda takimi.kizlar bu arada bebisinizin esylarini ne zaman yikayip dolaba yerlestirmeyi dusunuyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20140901_222227.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20140901_222202.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20140901_222053.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 70
Chakrayı da hiç duymamıştım, sen deyince baktım, güzel şeyler var, alt açmalarını beğendim, mağazalarına baktım da Bursada yokmuş. Netten alınabilir ama. Sen neler aldın başka? İlk çocuğun mu?

kızlar bugün idar sonucumu aldım,çarşamba doktora gideceğim o zaman göstercem sonuçlarımı.bu değerleri bilen var mı? ben baktım netten ama..

Eklentiler

• BeFunky_IMG_20140901_223702.jpg.webp
    202,4 KB · Görüntüleme: 66
iyi bari tek degilmisim bende bide dikkatsizlikte var yükseğe uzanmakmi dersin yerden egilerek bisi almak su dolu kova tasimak falan sansimi zorluyorum.farkindayim artik kadin alicam ev icin esimde artik yapma yapamiyosun dedi. esimin elide hic yatkin degil bi yer supursun dedim verdim.eline ama hic beğenmedim

Ben egilmeden yapmaya calisiyorum temizligi supurup viledayla siliyorum...koltuk arkalari cekilcek esyalari esime cektiyorip siliyorum...

Kızlar, ben ayaklı bebek küveti ve alt değiştirme masası arıyorum ama internetten baktığım kadarıyla çok adi ve banel ürünler var ben orjinal ve kaliteli bişeyler arıyorum. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…