Arkadaşım maalesef enfeksiyon var gözüküyor. Ama kafana takma birçok gebede var. İlaçla düzelir.kızlar bugün idar sonucumu aldım,çarşamba doktora gideceğim o zaman göstercem sonuçlarımı.bu değerleri bilen var mı? ben baktım netten ama..
Canım içini ferah tut birşey olmaz inşallah. bende çok eğiliyorum sonuçta unutuyoruz. Dua edelim bebeklerimizi sağlıklı alırız kucağımıza inşallah.bende dün yere küpe düşürdüm unutup birden yere eğilip aldım,ağrı girdi karnıma korktum ama bişi olmadı canımm
çok güzel çok doğru bir söz söyledin canımm....ben başka doktora da göründüm ve çok çok memnun kaldım
çok güzel çok doğru bir söz söyledin canımm...çok doğru ben de Allah'a teslim ettim kendimi olması gereken de bu zaten...ben başka doktora da göründüm ve çok çok memnun kaldım...çok iyiydi içimi biraz rahatlattı...diğer doktor o kadar gidiyorduk ona bir şey söylemedi o gün her şeyi söyleyeceği mi tuttu en küçük şeyleri söyledi sinirlerimiz alt üst oldu yaaama bu doktor sayesinde içim ferahladı...şu an yatıyorum ve doğuma kadar kanama olmasın diye(tabi kaçınılmaz mutlaka olcakmış) yatmam lazım...anlayacağın yatak istiharatindeyim...böyle de zaman geçmiyor çok kötü...yatan insan sağlam da olsa arızalanıyor yaa:)
Canim jokerde ve mothercare da gormustum ben.bi bak istersenKızlar, ben ayaklı bebek küveti ve alt değiştirme masası arıyorum ama internetten baktığım kadarıyla çok adi ve banel ürünler var ben orjinal ve kaliteli bişeyler arıyorum. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Beni yazmissin sankiiyi bari tek degilmisim bende bide dikkatsizlikte var yükseğe uzanmakmi dersin yerden egilerek bisi almak su dolu kova tasimak falan sansimi zorluyorum.farkindayim artik kadin alicam ev icin esimde artik yapma yapamiyosun dedi. esimin elide hic yatkin degil bi yer supursun dedim verdim.eline ama hic beğenmedim
canim vallai iyi bisey yapmıyoruz birisi gordumu fircaliyo beni temizlik yaparken esim pesimde dolaniyo birak ben yapiym diye ama vermiyorum. buarada isim konusunda bidaha oglum olursa ismini kesinlikle cihangir koyucam.Kizlarr fikir verin bana:
Aybars
Barlas
Cihangir
Cagan
Doruk
Goktug
Kayra
Oglusumun isim secenekleri:)
Kizlarr fikir verin bana:
Aybars
Barlas
Cihangir
Cagan
Doruk
Goktug
Kayra
hanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına
Kizlarr fikir verin bana:
Aybars
Barlas
Cihangir
Cagan
Doruk
Goktug
Kayra
Oglusumun isim secenekler:)
:)
inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır canım benimde dünden beri sol göğsümün altında sızı varo tarafa doğru eğilmiştim çünkü bugün kontrolümde bakacağım hayırlısıylabende dün yere küpe düşürdüm unutup birden yere eğilip aldım,ağrı girdi karnıma korktum ama bişi olmadı canımm
canim bence cihangir ya da kayra:):)Kizlarr fikir verin bana:
Aybars
Barlas
Cihangir
Cagan
Doruk
Goktug
Kayra
yok canim ya hiçbirşey olmaz bende egiliyorum koltuklarimin yatagimin aletini süpürüp silmek için iki büklüm oluyorum aklima geliyor bazen bebeğim sıkısıyo mu diyorum ama öyle olmuyomus:) sadece çok yükseğe uzanma ve çok agir kaldirma kovayi agzina kadar doldurup tasima ben yarım dolduruyorum hep bu kadar yeter yani günlük hayatimiza devam edebilirizhanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına
bende yukarı çok uzanıyordum artık uzanmıyorum tabaklar tezgahın üzerinde duruyor eşime söylesem o yokken almak sıkıntı olacak dağınık heryerim heryerde gibi ama bebeklerimiz önemli olan bende süpürme silme o kadarcanim bence cihangir ya da kayra:):)
yok canim ya hiçbirşey olmaz bende egiliyorum koltuklarimin yatagimin aletini süpürüp silmek için iki büklüm oluyorum aklima geliyor bazen bebeğim sıkısıyo mu diyorum ama öyle olmuyomus:) sadece çok yükseğe uzanma ve çok agir kaldirma kovayi agzina kadar doldurup tasima ben yarım dolduruyorum hep bu kadar yeter yani günlük hayatimiza devam edebiliriz:):) ayy ilk suratları yanlis oldu silemiyorum da zaten alintilari da ilk ten cevaplamadan gondermisim alisamiyorum ben bu sitenin yeni haline
Eki Görüntüle 1232041 Eki Görüntüle 1232042
Kizlar bebegime yatak odam icin besik odasi icin oda takimi basina resimdeki cibinligi ve avizeyi aldim.
Çok güzeller. Bayıldım. Güle güle kullanırsınız inş Allah. Kız olunca böyle süslü oymalı kakmalı şeyler alırsınız tabi.Bu da bebegimin oda takimi.kizlar bu arada bebisinizin esylarini ne zaman yikayip dolaba yerlestirmeyi dusunuyorsunuz
Anlamı çok güzel. Ben de bir Betül olarak ismimi çok ta severim.bu arada ben kızıma nasip olursa İkra Betül ismini koymak istiyorum normalde Elif Ceren ismini düşünüyordum ama nedendir bilmiyorum ramazanda gecenin bir vakti içime düştü bu isim
İkra oku demek birde Peygamber efendimize inen ilk vahiy anlamı var,betül temi,namuslu kadın demek,hz meryem ve hz fatımanın lakaplarından diye biliyorum
Allah razı olsun canım ne güzel benim kızımda senin gibi iyi yürekli olur inşallahÇok güzeller. Bayıldım. Güle güle kullanırsınız inş Allah. Kız olunca böyle süslü oymalı kakmalı şeyler alırsınız tabi.ERkek olduğu için hep sade odalara bakıyorum ben Ama çok hoş bayıldım odana.
Ben 8. aya girince yıkarım diye düşünüyorum. Hepsini birden ütülemeyeceğime göre yavaş yavaşta ütüler hallederim diyorum. Annem ben yaparım desede kendim yapmak istiyorum. Hepsini kendim yıkayıp ütüleyeyim istiyorum
Anlamı çok güzel. Ben de bir Betül olarak ismimi çok ta severim.İsmine yakışır bir evlat olsun inş Allah.
pufff canım sağol.yarın gidicem inşallah doktora,bana da geldi demek enfeksiyon dönemiArkadaşım maalesef enfeksiyon var gözüküyor. Ama kafana takma birçok gebede var. İlaçla düzelir.
Allah yardımcın olsun canım. Bana 50 gr lık yaptılar ve sadece şekerli sıvıyı içtikten 1 saat sonra kan alıp baktılar. 2 kez falan almadılar. Herhalde zayıf olduğum için şeker yoktur bunda dedi doktorum. 50 gr lık sana yeter demişti. Çok şükür korktuğum gibi midem falan da bulanmadı sonucumda iyi çıkmıştı. İnş Allah sende sorunsuz atlatırsın. Bunu da yaptırdık mı başka önemli bir testimiz kalmıyor herhalde ya da var mı ki ?75 gr lık şeker yüklemem yapıldı 1 er saat arayla 2 kez kan vereceğim hayırlısı bakalım midem alt üst oldunormalde kan vermekten korkmam ama bugün nedense canım çok acıdı şeker yüklemesinden önce rutin biyokimya ve idrar verdim ilk kan alışında canım çok acı birde parmaktan alınan kanda da parmağım çok acıdı psikolojik sanırım hayırlısıya kontrol içinde doktorum gelsede kızımı görebilsem
Canım günaydın. Doktorun söylemeden tam emin olamayız ama oldu ki enfeksiyon var. Sen şimdiden başla bol bol su iç. Hamilelikte her ne olursa olsun çözümü bol su içmekten geçiyor anladığım kadarıyla :)pufff canım sağol.yarın gidicem inşallah doktora,bana da geldi demek enfeksiyon dönemi
amin inşallahhhinşallah bebeklerimiz sağlıklıdır canım benimde dünden beri sol göğsümün altında sızı varo tarafa doğru eğilmiştim çünkü bugün kontrolümde bakacağım hayırlısıyla
günaydın hanımlar bugün şeker yüklemem var hayırlısı bakalım saat 4 ten beri hiçbirşey yiyip içmedim ultrasonda bebeğimi görebilmek için saat 6 da hastaneye geldim kimliğimi bıraktım ve şimdi de sekreter arkadaşın gelmesini bekliyorum tahlil barkodlarımı vermesi için kızımı görmek için sabırsızlanıyorum merak ediyorum neden her ultrason öncesi bu merak oluyor daha doğrusu 25 haftadır bu merak içimde doğduğu zamanda böyle olursam halim harap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?