2014 Aralık Anneleri

bende dün yere küpe düşürdüm unutup birden yere eğilip aldım,ağrı girdi karnıma korktum ama bişi olmadı canımm
Canım içini ferah tut birşey olmaz inşallah. bende çok eğiliyorum sonuçta unutuyoruz. Dua edelim bebeklerimizi sağlıklı alırız kucağımıza inşallah.

bu güzel haberlerine cok sevindim cnm cok sükür, yeterki sag salim kucagimiza alalimda varsin son aylarinida yatarak gecir kuzum. bebeginin hayalini kurup yat dinlen, zor olur ama mesagale bul kendine, yatigin yerden yapabilicegin, kitap fln oku, günlük tut, seni mutlu edicek seyler düsün.

benim teyzemin kizi hamileyken bebegini almak istediler özürlü diye, dogsa bile yasamaz dediler ve baya bi korkutular kuzeni, o Allah´tan gelsin ama size dokundurtmam diyip Allah´a teslim oldu, dualar etti. O yasamaz dedikleri cocuk simdi masAllah cok zeki saglikli bir cocuk okula gidiyor.

Babam gecenlerde doktoru öyle bir korkutmuski, öldün öleceksin demis resmen. babam gözleri yasli düsün mahfolduk, baska doktorlara göründü derken elhamdulillah rahatladik.

Sakin kim olursa olsun takma sen, en iyi Prof. olsalar bile. Rabbim büyük, yeterki Mevlam istesin. Bir arkadasim ablam oda senin gibi tüp bebek sahibi, hamileliginde narkozlu ameliyat olmus sükürler olsun ikiside sag salim atlati simdi dünyalar tatlisi yakisikli bir oglu var masAllah.

Hersey güzel olucak cnm Allah´in izniyle, sen kalbini ferah tut ve güzel günlerin hayalini kur :)

Canim jokerde ve mothercare da gormustum ben.bi bak istersen

Beni yazmissin sankiben de yapiyom ole seyler bi de plesanta asagida defi.allaha emanetim resmen.

Kizlarr fikir verin bana:
Aybars
Barlas
Cihangir
Cagan
Doruk
Goktug
Kayra
Oglusumun isim secenekleri:)
canim vallai iyi bisey yapmıyoruz birisi gordumu fircaliyo beni temizlik yaparken esim pesimde dolaniyo birak ben yapiym diye ama vermiyorum. buarada isim konusunda bidaha oglum olursa ismini kesinlikle cihangir koyucam.

Aybars
Barlas
Cihangir
Cagan
Doruk
Goktug
Kayra
hanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına

Aybars
Barlas
Cihangir
Cagan
Doruk
Goktug
Kayra
Oglusumun isim secenekler:)
:)

bende dün yere küpe düşürdüm unutup birden yere eğilip aldım,ağrı girdi karnıma korktum ama bişi olmadı canımm
inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır canım benimde dünden beri sol göğsümün altında sızı varo tarafa doğru eğilmiştim çünkü bugün kontrolümde bakacağım hayırlısıyla
günaydın hanımlar bugün şeker yüklemem var hayırlısı bakalım saat 4 ten beri hiçbirşey yiyip içmedim ultrasonda bebeğimi görebilmek için saat 6 da hastaneye geldim kimliğimi bıraktım ve şimdi de sekreter arkadaşın gelmesini bekliyorum tahlil barkodlarımı vermesi için kızımı görmek için sabırsızlanıyorum merak ediyorum neden her ultrason öncesi bu merak oluyor daha doğrusu 25 haftadır bu merak içimde doğduğu zamanda böyle olursam halim harap

bu arada ben kızıma nasip olursa İkra Betül ismini koymak istiyorum normalde Elif Ceren ismini düşünüyordum ama nedendir bilmiyorum ramazanda gecenin bir vakti içime düştü bu isim
İkra oku demek birde Peygamber efendimize inen ilk vahiy anlamı var,betül temi,namuslu kadın demek,hz meryem ve hz fatımanın lakaplarından diye biliyorum

Aybars
Barlas
Cihangir
Cagan
Doruk
Goktug
Kayra
canim bence cihangir ya da kayra:):)
hanımlar birde ben yarım saat önce bilgisayarı açmak için yere baya bi eğildim acaba bir sıkıntı olmuşmudur bebeğime içime bir kurt düştü koluna bacağına
yok canim ya hiçbirşey olmaz bende egiliyorum koltuklarimin yatagimin aletini süpürüp silmek için iki büklüm oluyorum aklima geliyor bazen bebeğim sıkısıyo mu diyorum ama öyle olmuyomus:) sadece çok yükseğe uzanma ve çok agir kaldirma kovayi agzina kadar doldurup tasima ben yarım dolduruyorum hep bu kadar yeter yani günlük hayatimiza devam edebiliriz:):) ayy ilk suratları yanlis oldu silemiyorum da zaten alintilari da ilk ten cevaplamadan gondermisim alisamiyorum ben bu sitenin yeni haline

bende yukarı çok uzanıyordum artık uzanmıyorum tabaklar tezgahın üzerinde duruyor eşime söylesem o yokken almak sıkıntı olacak dağınık heryerim heryerde gibi ama bebeklerimiz önemli olan bende süpürme silme o kadar
bugün hayırlısıyla kontrolümü olayım şekerim yüklensin bebeğimi göreyim hayırlı haberlerini alayım inşallah ve benim gibi haber bekleyen tüm anneler hayırlı haberler alsın inşallah

Eki Görüntüle 1232041 Eki Görüntüle 1232042
Kizlar bebegime yatak odam icin besik odasi icin oda takimi basina resimdeki cibinligi ve avizeyi aldim.

Bu da bebegimin oda takimi.kizlar bu arada bebisinizin esylarini ne zaman yikayip dolaba yerlestirmeyi dusunuyorsunuz
Çok güzeller. Bayıldım. Güle güle kullanırsınız inş Allah. Kız olunca böyle süslü oymalı kakmalı şeyler alırsınız tabi. ERkek olduğu için hep sade odalara bakıyorum ben Ama çok hoş bayıldım odana.
Ben 8. aya girince yıkarım diye düşünüyorum. Hepsini birden ütülemeyeceğime göre yavaş yavaşta ütüler hallederim diyorum. Annem ben yaparım desede kendim yapmak istiyorum. Hepsini kendim yıkayıp ütüleyeyim istiyorum
Anlamı çok güzel. Ben de bir Betül olarak ismimi çok ta severim. İsmine yakışır bir evlat olsun inş Allah.

Allah razı olsun canım ne güzel benim kızımda senin gibi iyi yürekli olur inşallah

75 gr lık şeker yüklemem yapıldı 1 er saat arayla 2 kez kan vereceğim hayırlısı bakalım midem alt üst oldu normalde kan vermekten korkmam ama bugün nedense canım çok acıdı şeker yüklemesinden önce rutin biyokimya ve idrar verdim ilk kan alışında canım çok acı birde parmaktan alınan kanda da parmağım çok acıdı psikolojik sanırım hayırlısıya kontrol içinde doktorum gelsede kızımı görebilsem

Allah yardımcın olsun canım. Bana 50 gr lık yaptılar ve sadece şekerli sıvıyı içtikten 1 saat sonra kan alıp baktılar. 2 kez falan almadılar. Herhalde zayıf olduğum için şeker yoktur bunda dedi doktorum. 50 gr lık sana yeter demişti. Çok şükür korktuğum gibi midem falan da bulanmadı sonucumda iyi çıkmıştı. İnş Allah sende sorunsuz atlatırsın. Bunu da yaptırdık mı başka önemli bir testimiz kalmıyor herhalde ya da var mı ki ?

günaydınnnnnn
arkadaşlarım günaydın nasılsınız. uzun süredir giremedim yazamadım. 3 haftalık tatil arkasından bir hafta da rapor aldım sıcakları evde geçireyim biraz diye. dün iş başı yaptım ama o kadar çok işim birikmiş ki moralim sıfır oldu:))
geçen hafta şeker yüklemesi kan idrar tahlilllerim yapıldı. şeker ve idrar normal çok şükür. 100 gr a gerek kalmasından korkuyordum. kızım da onu da yapmışlardı. neyse ki 50 de risk çıkmadı. ama kanım yine düşmüş. 10.1'e. heralde doğuma kadar düşerek devam edecek. bu da ben de inanılmaz halsizlik yapıyor.
henüz bebek için hala bişey almadım. bebek şekeri bebek hediyelikleri lohusa pijaması tacı terliği, kapı süsü onları araştıroyurm inanılmaz güzel şeyler varya içim gidiyo:))
bu arada ismi de karar verdik gibi. kızımın adı duru ona uyumlu olsun diye deren düşünüyoruz.

pufff canım sağol.yarın gidicem inşallah doktora,bana da geldi demek enfeksiyon dönemi
Canım günaydın. Doktorun söylemeden tam emin olamayız ama oldu ki enfeksiyon var. Sen şimdiden başla bol bol su iç. Hamilelikte her ne olursa olsun çözümü bol su içmekten geçiyor anladığım kadarıyla :)

amin inşallahhh hadi bakalım inşalah o da güzel çıkarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…