2014 Aralık Anneleri

günaydın canımm,evet yaa vala her derde deva suymuş.içiyorum bol bol temizlesin her bi yeri

Günaydın elifim. Bende 2 haftalık tatilden sonra dün iş başı yaptım. İşkence gibi geldi çalışmak seni çok iyi anlıyorum bu yüzden. Sen tatilin dibine vurmuşsun ama ohhh negüzel Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. Bana da 50 gr lık yaptılar. Ama aklıma takıldı sadece 1 kere kan aldılar. Sen de de öyle mi oldu ? İnş allah kansızlığında geçer en kısa sürede. Zaten çabucak yoruluyoruz bebişlerden dolayı birde kansızlığın verdiği halsizlik iyice yorar adamı
Ben bebek şekeri niyetine mevlütte dağıtmak için sabun yapmaya başladım. Birazdan resim eklerim. Çok sevimli oldular. Biz çok beğendik. Beğendiklerini paylaş burda bize de fikir olsun. Bende kapı süsü yapacağım daha karar veremedim bir türlü.

günaydın canımm,evet yaa vala her derde deva suymuş.içiyorum bol bol temizlesin her bi yeri
İzinde olduğum sürece hiç dikkat edemedim bende suya. Nedense hafta sonları evdeyken de unutuyorum içmeyi. İşteyken 2 litreyi geçiyorum ama eve gidince fosss

bana 75 lik vermiş ben biraz kiloluyum ondan olabilir benim normalde midem bulanmaz kolay kolay ama bunda bulandı birazda gribim ve aç karna olduğu için sanırım birde işe yetişicem diye hızlı hızlı içtim
başka test varmı yok mu onu sorayım bugün doktoruma bakayım

50 lik te zaten şeker oranı da az ya bir şey olmuyor. Diğerleri ağır geliyormuş çok. Birde işe yetişme telaşı var tabi. Zırt pırt izin alıyoruz. İzinden döndüm cuma günü yine muaynem için izin almak zorundayım ne yapayım. Çalışırken hamile olmakta zormuş Sor bakalım başka ne yaptıracağız. Önceden bilelim. Ne meraklı taze anneleriz ya

evet çalışırken hamile olmak çok zor ben hastane içinde çalışıp gidip geleceğim halde izin yaptıramıyorum çok sıkıntılı oluyor sıra alsakta doktor sen hastane içindesin herzaman gelebilirsin muamelesi yapıyor

Oğlumun mevlütünde dağıtmak için yaptığım sabunlarım. Ama boyasını almayı becerememişim. İstediğim tonu vermedi bunlar denemelik oldu. Turkuazımsı bir mavi istiyorum. Boya alıp tekrar deneyeceğim. Ama bunlar bile o kadar şeker oldular ki. Biz çok beğendik. Renkleri aslında bu kadar soluk değil. Tam bebe mavisi. Biz emzik olanından dağıtacağız. Öğretmenler günü için yeğenlerimin öğretmenlerine dağıtmak için de kalp kalıbı aldık. Oda çok sevimli oldu. Miss gibi de kokuyorlar.

Bizde zannederdik hastane çalışanları daha şanslı hemen ve sık sık muayne olurlar. Ama herşeyin var zorluğu işte.

çok tatlı olmuşlar nasıl yaptınız merak ettim ellerine sağlık renkleri bile çokhoş olmuş

o zaman sen de hoşgeldin canım. ama işte olunca vakit daha iyi geçiyr sanki. evde biraz hantallaşmıştım.
canım 2 kere kan aldılar. aç gittim hemen kan aldılar. sonra şekerli suyu içtim. tam 1 saat sonra bi daha aldılar. açlık 77 tokluk 122 çıktı. 170 e kadar normalmiş heralde. önemli olan şekerli sudan sonraki şeker değeri zaten. belki o yüzden açlığına bakmamışlardır senin.
tabi buldukça eklemeye çalışırım. bebek şekeri olarak kolonya, anahtarlık, sabun, magnet,ayna gibi alternatifler var. hepsine bakıyorum daha karar vermedim. zaten 50-100 arası bişi yaptırcam. sadece yakın arkadaş ve yakın akraba için. bi de bebek çikolatası yaptırcam. onu herkese vereceğimiz için daha çok yaptırırım. kilosu 70tl den başlıyo onların da.1 kg da 45-50 adet arası oluyomuş. önümüzdeki ay karar vercem artık. sen de bitince paylaş çok merak ettim. demek öyle becerilerin var ne güzel. benim elimden hiç gelmez

BENİM KANDA SÜREKLİ DÜŞÜŞTE 10.0 OLMUŞ KAN İĞNESİ VURULUNCA YÜKSELİYO HAPA GEÇİNCE DÜŞÜYO HALSİZLİK BAYGINLIK HİSSİ VE ÇARPINTI ÇOK YAPIYO

Bizde zannederdik hastane çalışanları daha şanslı hemen ve sık sık muayne olurlar. Ama herşeyin var zorluğu işte.
yok canım valla ben mesela bugün 6 da geldim sıra alabilmek için doktorlar deseniz hepsi olmasada çoğu zaten burdasın tavrındalar 15 dk kontrole gideceğim deseniz hemen suratları asılır yani sıkıntılı aslında

çok tatlı olmuşlar nasıl yaptınız merak ettim ellerine sağlık renkleri bile çokhoş olmuş
SAğol canım. Sabun bazı, boyası, esansı vekalıbını alıyorsun. Ben cezvede bir miktar sabun bazını eritip, boya ile renklendirip kokusunu da ilave edip karıştırıp kalıba döktüm. 15 dk sonra donuyor kalıptan çıkarıyorsun. Kurumaya bırakıyorsun. Sonrada kokusu gitmesin diye streç film ile sardım. Malum daha 3 ay gibi bir süre var. Çok basit. Tabi biraz uğraştırıcı ama çok ta eğlenceli.
Evde yatıp duruyoruz ondandır. Şahsen evde olduğum günlerde hep yattım :) Ama araya kapı boyamayı bile sıkıştırdık. çok ta tembellik yapmadık yani Kapılarım amerikan panel kapı ama kremdi ya da beyazdı da rengi sararmıştı bilmiyorum. Ben girdiğimde kremdi. O zaman eşimi ikna edememiştim boyama için şimdi ettim ve boyadık bembeyaz oldular tam istediğim gibi.
Evet olabilir sadece şekerli sudan sonraya baktılar. hayırlısı.
Ekledim canım yaptığım sabunları. Araştırmaya devam

Beni yazmissin sankiben de yapiyom ole seyler bi de plesanta asagida defi.allaha emanetim resmen.
Hiç bişeycik olmaz kızlar rahat olun kasmayın kendinizi. Ben sürpriz bir şekilde hamile kaldım kızımı emziriyordum 4 ay hiç anlamadan ne bazalar ne dolaplar kaldırdım. Şimdide kızımı kucaklıyorum mecbur 10 kilo. Temizlik de yapıyorum dip köşe ama fırsat buldukça tabi çalışıyorum zaten koşturmakla geçiyor zaman. Akşamdan sızıyoruz kızımla genelde gece uyandığımda yapıyorum kalan işleri de. Hamile olduğumu unutuyorum çok şükür iyiyim yoksa çok zor olurdu bana.

Ablamda 2. yeğenime 6 aylık kızı varken hamile kalmıştı. Son aylarında bile kızını kucağına aldı. Doğuma giderken bile sancı aralıklarını tutarken balkon yıkıyordu Rabbim bu bebek duracak derse durur ne yaparsan yap. Allah'a emanetiz. Tabi ki dikkat edeceğiz ama aşırı pimpirikli de olmayacağız. Senin içinde ilk 2 yıl çok zor olacak ablamdan biliyorum ama sonra hiç arkadaş bile aramayacaklar. Sende rahat edeceksin. Az biraz dişini sıkmak zorunda kalacaksın. Ablam şimdi hep der 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk diye Rabbim yardımcın olsun.

İzinde olduğum sürece hiç dikkat edemedim bende suya. Nedense hafta sonları evdeyken de unutuyorum içmeyi. İşteyken 2 litreyi geçiyorum ama eve gidince fosss
anaa 2 litre iyiymiş,bende dışardayken hiç içemiyorum,birde dışarda lavabo olayından hiç hoşlanmadığım için...

çokk güzeller,bende ablamla geçen karar verdim sabun yapıp süslücez,emzik bizimde çok hoşumuza gitmişti,çokk cici olmuş vallahii,hem el emeği ne güzell

çok güzel olmuşlar canım eline sağlık gözümden kaçmış bi taraftan biriken işleri yetiştirmeye çalışıyorum :)

canım benim de yarın inş şeker yüklemem olacak 50mg sabah 8 de .. aç gideceğim o suyu içip 1 saat sora mı kan alacaklar sadece o ara kahvaltı yapabilir miyim tekrar alırlar mı acaba ? 09:45 te de oğluşumuzu görcez inşallah özledimmmm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…