Sende zorla kendini en az 2 litre içmek gerekliymiş. Dışardaki lavabo olayını da artık idare edeceğiz. Sık tuvalete gitmek gerekiyor evet ama avm lerdekiler genelde hep temiz olur. Ben hemen ya oralara ya da büyük cami wc lerine giderim. Ne yapalım mecbur su içtiğim gibi zaten wc aramaya başlıyoruzanaa 2 litre iyiymiş,bende dışardayken hiç içemiyorum,birde dışarda lavabo olayından hiç hoşlanmadığım için...
Aynı benimde öyle işte canım. Bakalım artık yaşayınca göreceğiz. İnsan kendine inanamıyor gerçekten Rabbim yardım ediyor. Birincide nasıl süzüm süzüm süzülüyordum bişey olacağım diye. Bunda da hiç anlamadan yarısı geçti bile çok daha iyiyim ya da öyle olmak zorundayım bilmiyorum :)Ablamda 2. yeğenime 6 aylık kızı varken hamile kalmıştı. Son aylarında bile kızını kucağına aldı. Doğuma giderken bile sancı aralıklarını tutarken balkon yıkıyorduRabbim bu bebek duracak derse durur ne yaparsan yap. Allah'a emanetiz. Tabi ki dikkat edeceğiz ama aşırı pimpirikli de olmayacağız. Senin içinde ilk 2 yıl çok zor olacak ablamdan biliyorum ama sonra hiç arkadaş bile aramayacaklar. Sende rahat edeceksin. Az biraz dişini sıkmak zorunda kalacaksın. Ablam şimdi hep der 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk diye Rabbim yardımcın olsun.
Bizde ablamla karar verdik. Sözde birlikte yapacaktık ama ben onun yazlıkta gelmesini bekleyemedim başladım bileçokk güzeller,bende ablamla geçen karar verdim sabun yapıp süslücez,emzik bizimde çok hoşumuza gitmişti,çokk cici olmuş vallahii,hem el emeği ne güzell
SAğol canım beğenmene sevindim. Benimde bir sürü işim var ama canım hiç yapmak istemiyor offfçok güzel olmuşlar canım eline sağlık gözümden kaçmış bi taraftan biriken işleri yetiştirmeye çalışıyorum :)
Evet aç gideceksin. Belki senden ilk önce suyu içirmeden kan alırlar. Benden almadılar ama genelde alıyorlarmış. 1 saat beklediğin sürede hiç birşey yiyip içemiyorsun. 1 saatin sonunda kan alınca bitiyor zaten test. O zaman ye yiyebildiğin kadar. ama az şekerli öyle mide bulantısı falan bende olmadı. Tedirgin olma yani.canım benim de yarın inş şeker yüklemem olacak 50mg sabah 8 de .. aç gideceğim o suyu içip 1 saat sora mı kan alacaklar sadece o ara kahvaltı yapabilir miyim tekrar alırlar mı acaba ? 09:45 te de oğluşumuzu görcez inşallah özledimmmm yaa
hayır canım ben şuan 24.haftadayım ama gecen hafta kontrolde dr bidahaki ay yaparız dedi.arkadaşlar bişey danışmam gerekiyo şeker yüklemesi sadece 24.hafta içerisinde mi yapılması şart
benim kan da çok düşük çıktı kızlar düzenli olarak demir hapı kullanıyorum ve hergün bir avuç çekirdekli kuru üzüm yiyorum şu koyu renk olanlardan kan üzümü diye de geçiyor doğuma kadar ihmal etmeyelim yoksa doğumda zor oluyor hepimize Allah kolaylık versin...BENİM KANDA SÜREKLİ DÜŞÜŞTE 10.0 OLMUŞ KAN İĞNESİ VURULUNCA YÜKSELİYO HAPA GEÇİNCE DÜŞÜYO HALSİZLİK BAYGINLIK HİSSİ VE ÇARPINTI ÇOK YAPIYO
24-28 HAFTALARI ARASINDA DİYE BİLİYORUM BEN.arkadaşlar bişey danışmam gerekiyo şeker yüklemesi sadece 24.hafta içerisinde mi yapılması şart
Aynen ablamda öyleydi. İlkinde korkudan temizlik bile yapmamaya çalıştı biz gidip yapardık. İkincide ise vicdan azabı yaşadı resmen sütten kesmesi gerektiği için. Sen emziriyor musunz bilmiyorum ama ablam çocuk doktoruna ve kadın doğumcusuna sormuştu. Emzir bir sakıncası olmaz demişlerdi. annem ve koca karı diye tabir ettiklerimiz de hayır bırak zararı olur demişti. Sonuç emzirdiği iki ay boyunca hiç kilo almadı ilk yeğenim. Emzirmeyi bıraktığı anda kilo almaya başladı. Bu koca karılar çok biliyorAynı benimde öyle işte canım. Bakalım artık yaşayınca göreceğiz. İnsan kendine inanamıyor gerçekten Rabbim yardım ediyor. Birincide nasıl süzüm süzüm süzülüyordum bişey olacağım diye. Bunda da hiç anlamadan yarısı geçti bile çok daha iyiyim ya da öyle olmak zorundayım bilmiyorum :)
Günaydın elifim. Bende 2 haftalık tatilden sonra dün iş başı yaptım. İşkence gibi geldi çalışmak seni çok iyi anlıyorum bu yüzden. Sen tatilin dibine vurmuşsun ama ohhh negüzelSonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. Bana da 50 gr lık yaptılar. Ama aklıma takıldı sadece 1 kere kan aldılar. Sen de de öyle mi oldu ? İnş allah kansızlığında geçer en kısa sürede. Zaten çabucak yoruluyoruz bebişlerden dolayı birde kansızlığın verdiği halsizlik iyice yorar adamı
Ben bebek şekeri niyetine mevlütte dağıtmak için sabun yapmaya başladım. Birazdan resim eklerim. Çok sevimli oldular. Biz çok beğendik. Beğendiklerini paylaş burda bize de fikir olsun. Bende kapı süsü yapacağım daha karar veremedim bir türlü.
Chakra içlerinde en organiklerinden zaten tüm mağazayı her ay talan ediyor organikçiler :) havluları o kadar yumuşak ki üzerine tanımam ben oradan indirimde bi pike yakaladım bebek pikesi mermerşahı denen bezden kocam el koydu çok yumuşak çok hoşuma gitti diyor :) bi de örme battaniye aldık aynı mağazadan hele battaniye çok ucuza geldi 40tl falan sanırım elde ördürsem birine ipi daha fazla tutardı. Esenmacit diye bi taasarımcıdan da battaniye almıştım daha gebeliğimin başlarında ama bu battaniye dekoratif onun dışında beşiğimiz var moses basket şeklinde. nette çok örneği var sepet beşiklerden. biberonlarımız bir de emziklerimiz var 4 er tanr avent ten hepsi bu kadar ha bir de dün sterilizatör buldum avent in 6li hemde 3lü fiyatına.. kaçırmadan aldım :) siz neler aldınız? ben daha kıyafete geçemedim emin olamiyorum kıyafetten bir de diyorum hep hediye kıyafet gelecek eminim de.. ama yeni doğan üç beş bir şey almalı.. internetteki kiyafetlere güvenemiyorum kumaşlarının türüne illa dokunarak almam gerek bazı şeyleriChakrayı da hiç duymamıştım, sen deyince baktım, güzel şeyler var, alt açmalarını beğendim, mağazalarına baktım da Bursada yokmuş. Netten alınabilir ama. Sen neler aldın başka? İlk çocuğun mu?
Oğlumun mevlütünde dağıtmak için yaptığım sabunlarım. Ama boyasını almayı becerememişim. İstediğim tonu vermedi bunlar denemelik oldu. Turkuazımsı bir mavi istiyorum. Boya alıp tekrar deneyeceğim. Ama bunlar bile o kadar şeker oldular ki. Biz çok beğendik. Renkleri aslında bu kadar soluk değil. Tam bebe mavisi. Biz emzik olanından dağıtacağız. Öğretmenler günü için yeğenlerimin öğretmenlerine dağıtmak için de kalp kalıbı aldık. Oda çok sevimli oldu. Miss gibi de kokuyorlar.Eki Görüntüle 1232447 Eki Görüntüle 1232448 Eki Görüntüle 1232449
Bizde ablamla karar verdik. Sözde birlikte yapacaktık ama ben onun yazlıkta gelmesini bekleyemedim başladım bile
Çok kolay oluyor ben baştan zor olur diye caydım ama ablam tekrar kafama soktu :) İyi ki de sokmuş
SAğol canım beğenmene sevindim. Benimde bir sürü işim var ama canım hiç yapmak istemiyor offf
Evet aç gideceksin. Belki senden ilk önce suyu içirmeden kan alırlar. Benden almadılar ama genelde alıyorlarmış. 1 saat beklediğin sürede hiç birşey yiyip içemiyorsun. 1 saatin sonunda kan alınca bitiyor zaten test. O zaman ye yiyebildiğin kadar. ama az şekerli öyle mide bulantısı falan bende olmadı. Tedirgin olma yani.
bebeeem sabunların şahane maşallah ne hamaratsınız valla şaşıyorumSende zorla kendini en az 2 litre içmek gerekliymiş. Dışardaki lavabo olayını da artık idare edeceğiz. Sık tuvalete gitmek gerekiyor evet ama avm lerdekiler genelde hep temiz olur. Ben hemen ya oralara ya da büyük cami wc lerine giderim. Ne yapalım mecbur su içtiğim gibi zaten wc aramaya başlıyoruz
Ben ilk 4ay anlamdım zaten canım bilmeden emzirdim son zamanlarda benim kızımda kilo almamıştı sinir oluyordum zayıf diye halbuki iyi yer iştahı fena sayılmaz. Sonra karın şişliğinden dr a gittik hamile olduğumu öğrendim falan ilk zamanlar biraz biraz verdim 10 gün falan dr emzir dedi kalsiyum takviyesi verdi. Ama benim içim rahat emedi. Nette yazıştığım senin gibi arkadaşlar da çevresindeki örneklerden bahsedince bıraktım.2 öğün inek sütü ve 1 öğün mamaya başladım. Kızım bir ayda baya toplandı. Kadın doğumcum da kızdı ama ben hislerime güveniyorum. 9 ay emdi buna şükür napalım.24-28 HAFTALARI ARASINDA DİYE BİLİYORUM BEN.
Aynen ablamda öyleydi. İlkinde korkudan temizlik bile yapmamaya çalıştı biz gidip yapardık. İkincide ise vicdan azabı yaşadı resmen sütten kesmesi gerektiği için. Sen emziriyor musunz bilmiyorum ama ablam çocuk doktoruna ve kadın doğumcusuna sormuştu. Emzir bir sakıncası olmaz demişlerdi. annem ve koca karı diye tabir ettiklerimiz de hayır bırak zararı olur demişti. Sonuç emzirdiği iki ay boyunca hiç kilo almadı ilk yeğenim. Emzirmeyi bıraktığı anda kilo almaya başladı. Bu koca karılar çok biliyor
24-26 hatta bazı gebelerde 27 bilem oluyorarkadaşlar bişey danışmam gerekiyo şeker yüklemesi sadece 24.hafta içerisinde mi yapılması şart
Çok güzeller bayıldım.Oğlumun mevlütünde dağıtmak için yaptığım sabunlarım. Ama boyasını almayı becerememişim. İstediğim tonu vermedi bunlar denemelik oldu. Turkuazımsı bir mavi istiyorum. Boya alıp tekrar deneyeceğim. Ama bunlar bile o kadar şeker oldular ki. Biz çok beğendik. Renkleri aslında bu kadar soluk değil. Tam bebe mavisi. Biz emzik olanından dağıtacağız. Öğretmenler günü için yeğenlerimin öğretmenlerine dağıtmak için de kalp kalıbı aldık. Oda çok sevimli oldu. Miss gibi de kokuyorlar.Eki Görüntüle 1232447 Eki Görüntüle 1232448 Eki Görüntüle 1232449
ahahha aynen tutmuyo,hele ben dolaşırken bebiş bi baskı yapıo sanki saatlerdir lavaboya gitmemişim gibi,sonra geçiyoSende zorla kendini en az 2 litre içmek gerekliymiş. Dışardaki lavabo olayını da artık idare edeceğiz. Sık tuvalete gitmek gerekiyor evet ama avm lerdekiler genelde hep temiz olur. Ben hemen ya oralara ya da büyük cami wc lerine giderim. Ne yapalım mecbur su içtiğim gibi zaten wc aramaya başlıyoruz
ne zevklidir onu yapmak,bende az daha geçsin zaman başlarım yapmayaBizde ablamla karar verdik. Sözde birlikte yapacaktık ama ben onun yazlıkta gelmesini bekleyemedim başladım bile
Çok kolay oluyor ben baştan zor olur diye caydım ama ablam tekrar kafama soktu :) İyi ki de sokmuş.
Benim de ara ara mide yanmalarım oluyor cok değil şükür ama kilolar cok can sıkıcı son iki hafta nolduğunu ben de anlamadımgünaydın kızlar.mide yanmaları.alıp başını giden kilolar eee bi de mesai izne çıkmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?