2014 Aralık Anneleri

Başladım canım ama boyayı becerememişim almayı. 50 ml lik şişe 34 sabunda bitti Daha yoğun bir boya olmalıymış. Ben şişeyi boşalttım renk aynı renk değişmiyor Denemelik oldu bunlar. Boya alıp tekrar başlayacağım.. Kutu olarak asetat kutu aldım. İçine de grapofon kağıdını ince şerit şerit kesip onu koymayı düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmezse. Ben birde havlu dağıtmayı düşünüyorum mevlütte ikisi yeter. Havlu klasik olacak ama 2 annede ısrarla havlusuz olmaz diyorlar. Hastanede de şeker hamurlu kurabiye olabilir diyorum ama eminde değilim.
eline sağlık canım çok güzel olmuşlar bende bikaç kalıp var henüz başlamadım hepsinden azar azar yapsam mı diorum .. en kısa zamanda eklerim buraya kalıpları.. kolaymış di mi sana bahsetmiştim..
Sağol canım. Ekle senin kalıpları da görelim. Öyle de olur olur. Çeşit olmuş olur. Evet canım resmen gaza getirdin beni ama iyi ki kolay olduğundan bahsetmişsin. Zor olacak diye yanaşmıyordum ama 3 saatte 12 tane falan yapabiliyorsun. hemde çok zevkli.
SAğolasın canım. Çok basit kız margarin eritip içine kırmızı biber katar gibi çok kolay.
Ama biz burda neyimiz var neyimiz yok döküyoruz sen gizli diyorsun hiç olmadı.
Her şeyin başı su bol bol içelim içirelim
Doktorlar çok biliyor. Bir şey olmaz diyorlar ama nedensiz bir kilo almada durmaya da çözüm bulamıyorlar. Ne varsa eskilerde var
Çok güzeller bayıldım.
Sağol canım.
ahahha aynen tutmuyo,hele ben dolaşırken bebiş bi baskı yapıo sanki saatlerdir lavaboya gitmemişim gibi,sonra geçiyo
Ayy sorma valla. Altıma kaçırmadan rezil olmadan şu gebeliği atlatsam iyi olacak
ne zevklidir onu yapmak,bende az daha geçsin zaman başlarım yapmaya
Çok zevkli yemek masama dizdim gelip geçip bakıyordum. Geçenlerde yemeğe misafirim gelince kaldırmak zorunda kaldım. Eve gidince tekrar mı yaysam

BENİM KANDA SÜREKLİ DÜŞÜŞTE 10.0 OLMUŞ KAN İĞNESİ VURULUNCA YÜKSELİYO HAPA GEÇİNCE DÜŞÜYO HALSİZLİK BAYGINLIK HİSSİ VE ÇARPINTI ÇOK YAPIYO
geçmiş olsun. ben iğne kullanmıyorum henüz. günde 2 kez hap alıyorum. ama sürekli nefes nefeseyim. çarpıntı hissi oluyo dediğin gibi. çekirdekli siyah kuru üzüm hurma ve pekmez tüketmeye çalışıyorum.

ahahha aynen tutmuyo,hele ben dolaşırken bebiş bi baskı yapıo sanki saatlerdir lavaboya gitmemişim gibi,sonra geçiyo
kızlar dışardaki tuvaletler için yanınızda sprey kolonya taşıyın tuvalete girince heryere sıkın peçeteyle silin öyle oturun tvden bir doktordan duymuştum alkol nispeten daha temiz olur demişti ben kolonya ve peçete taşıyorum çantamda size de öneririm...

sağol canım yaaa,iyi oldu bu bilgiyi verdiğin,elimde olsa hiç gitmem de mecbur gidiliyo.

Sağol canım. Bilmiyordum işe yara mutlaka. Dezenfekte etmek gerek. Ufak şişelerde domestos taşıyacaktım yakında bu daha pratik
inşallahhh,çoğu gitti azı kaldı
Aynen canım. Çoğu bitti. Azı da bitsinde kavuşalım bebişlerimize

Sağol canım. Bilmiyordum işe yara mutlaka. Dezenfekte etmek gerek. Ufak şişelerde domestos taşıyacaktım yakında bu daha pratik

Aynen canım. Çoğu bitti. Azı da bitsinde kavuşalım bebişlerimize
Kizlar ben dezenfektan taşıyorum çantamda hemen pist pist sıkıyorum. Eczanelerde var. Bir de Mevlüt icin minik Yasinler dağıtıcam ben. Ne bileyim kutular kavanozlar baa kotu enerji veriyor. Bulunduğum toplumda da sabun verilmiyor. Gelenlere şık organize tullere sarılmış Yasin dağıtıcam kitap olandan hani ince Güllu olanlardan :) projem bu kusum. Bir de kapı susumu kendim yapicam dallardan. Üzümlerin budanmasini bekliyorum :)

hanımlar şeker sonucum çıktı bir tane değerim yüksek çıktı haftaya tekrar bakılacak
moralim bozuldu

Uzun bi aradan sonra bütün güzel annelere merhaba:) biz oglumla memleketimize geldik yiyip içip geziyoruz kizlar bi de babamizin tayini cikacak onu bekliyoruz heyecanla.. Yarin Dr kontrolumuz var bir aydir görmüyorum bebisimi inş her şey yolundadır.. Sizler nasilsiniz anlasilan hazirliklara tam gaz devam:) ben henüz çok bisey almadim havalar serinlesin diye bekliyorum çok sicak buralar.. Bu arada daha seker yüklemesi yaptirmadim haftaya yaptirsan geç kalmis olur muyum sizce??

DEzenfektan da iyi fikirmiş. Pıs pıs sıkıp dururum ben her yere
Yasin dağıtmak ta çok güzel fikir. Hem hayır işlemiş olursun. Kapı süsünü nasıl yapacaksın çok merak ettim. Hiç örnek yokmu ? resim falan atsan şuna benzer olacak falan diye Bende daha karar veremedim kapı süsünde ama seninkini de çok merak ettim.
hanımlar şeker sonucum çıktı bir tane değerim yüksek çıktı haftaya tekrar bakılacak
moralim bozuldu
Hemen moralini bozma canım ya. Haftaya bakılsın bakalım. Bazen olabiliyormuş böyle şeyler. Haftaya da aynı gr da mı yapacaklar ölçümü ?

öyle birşey söylemedi herhalde açtık tokluk kan şekerime bakacak sanırım aç gel öyle bir bakalım sonra kahvaltı yap tekrar bakalım dedi

öyle birşey söylemedi herhalde açtık tokluk kan şekerime bakacak sanırım aç gel öyle bir bakalım sonra kahvaltı yap tekrar bakalım dedi
Canım demekki çok endişe edilecek bir şey yok. Olsa 100 gr lık olandan yapardı. Şüpheli olanlarda onu yapıyorlar mış. Endişelenme normal demekki.

KUŞUM kapı süsüm bu olacak üzüm dallarından daha önce birine yapmıştım.. üzerindeki çiceklerde madam coco da ortancalar yapma satılıyor hemde indirimli oluyor genelde fiyatları zaten Bebişin Adı Sare kısmetse S harfi kocama tahtadan yaptırıcam olmadı strafordan kendim de yapabilirim aslında oldukça basit.. ama hemen hemen son baharı yaşayacak benim bebiş burada.. o yüzden kuru dallar düşündüm diğer kapı süsleri varya hani yok bebeğim geliyor falan ben onları çok demode buluyorum artık tabii kişisel görüşüm herkese saygım sonsuz

Eklentiler

• 85ca810873fcb0305197077e6d633cae.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 80
moralim bozuldu
bir değerse yüksek olan sorun değil doktorun emin olmak için yapacaktır tekrar ki gerekli de.. ama ben bir anormallik olduğunu düşünmüyorum

Canım demekki çok endişe edilecek bir şey yok. Olsa 100 gr lık olandan yapardı. Şüpheli olanlarda onu yapıyorlar mış. Endişelenme normal demekki.

bir değerse yüksek olan sorun değil doktorun emin olmak için yapacaktır tekrar ki gerekli de.. ama ben bir anormallik olduğunu düşünmüyorum

hanımlar inşallah dediğiniz gibidir bende öyle umuyorum çünkü 75 lik ti benimki ilki 215 diğeri 90 çıkmış hayırlısı bakalım

şimdi diyetisyene gittim diyet verdi uygulamaya çalışacağım inşallah. diyet bol süt yoğurt meyve sebze ağırlıklı.diyetteki ekmek kadar ekmek yemiyorum neden yüksek çıktı bu meret bilemedim hayırlısı bakalım

ayyy canım bayıldım ya. Bende farklı kapı süsleri istiyorum senin gibi. Senin ki baya bi farklıymış. Çok güzellll. Harikaa. Yalnız anlamadığım. Üzüm dallarını nasıl böyle bükeceksin. Kırılmıyor mu ? Sende becerikli hatunmuşsun. Ellerine sağlık.
hanımlar inşallah dediğiniz gibidir bende öyle umuyorum çünkü 75 lik ti benimki ilki 215 diğeri 90 çıkmış hayırlısı bakalım
Tatlım önemli olan sanırım ikinci sonuçmuş. Oda gayet iyi çıkmış. İçini ferah tut. Endişelenecek bir şey gözükmüyor.

üzüm asması oluyor ya onları 1.5metre boyunda kesiceksin bir tutam 1.5metre dalları kıvırıp birbirinin içinden geçiriyorsun kıvrım kıvrım burup burup sürekli halkanın içinden geçiriyorsun. aslında çok basitte görmen gerek videolar var link göndereyim izle bak göreceksin çok kolay.. kırılmıyorda çok uzun ömürlü bunlar benim şu an kapımda da kalplisi var yine aynı dallardan 1 senedir asılı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…