- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
Başladım canım ama boyayı becerememişim almayı. 50 ml lik şişe 34 sabunda bitticanım başladın mı sabun yapmaya .. kutularını ve içine koyulacak rafyayı aldın mı ..
ayrıca minik şişelerde mavi kolonya dağıtayım diorum ama kararsızım sen sabundan başka birşey düşünüyor musun
Sağol canım. Ekle senin kalıpları da görelim. Öyle de olur olur. Çeşit olmuş olur. Evet canım resmen gaza getirdin beni ama iyi ki kolay olduğundan bahsetmişsin. Zor olacak diye yanaşmıyordum ama 3 saatte 12 tane falan yapabiliyorsun. hemde çok zevkli.eline sağlık canım çok güzel olmuşlar bende bikaç kalıp var henüz başlamadım hepsinden azar azar yapsam mı diorum .. en kısa zamanda eklerim buraya kalıpları.. kolaymış di mi sana bahsetmiştim..
SAğolasın canım. Çok basit kız margarin eritip içine kırmızı biber katar gibibebeeem sabunların şahane maşallah ne hamaratsınız valla şaşıyorum
benimde özel projelerim var mevlüt için ama gizli.. sonra açıklayacağım :) değişik olacak biraz su en en en az 2 litre içilmeli ben günde 3ü buluyorum şükür normalde sürekli sistit olan ben bu dönem olmadım su sayesinde doktor da sakın bırakma diyor suyu... wc artık olduğu kadar bir tek antalya merkeze giderken yolda çok zorlanıyorum..
Ama biz burda neyimiz var neyimiz yok döküyoruz sen gizli diyorsun
Her şeyin başı su bol bol içelim içirelim
Doktorlar çok biliyor. Bir şey olmaz diyorlar ama nedensiz bir kilo almada durmaya da çözüm bulamıyorlar. Ne varsa eskilerde varBen ilk 4ay anlamdım zaten canım bilmeden emzirdim son zamanlarda benim kızımda kilo almamıştı sinir oluyordum zayıf diye halbuki iyi yer iştahı fena sayılmaz. Sonra karın şişliğinden dr a gittik hamile olduğumu öğrendim falan ilk zamanlar biraz biraz verdim 10 gün falan dr emzir dedi kalsiyum takviyesi verdi. Ama benim içim rahat emedi. Nette yazıştığım senin gibi arkadaşlar da çevresindeki örneklerden bahsedince bıraktım.2 öğün inek sütü ve 1 öğün mamaya başladım. Kızım bir ayda baya toplandı. Kadın doğumcum da kızdı ama ben hislerime güveniyorum. 9 ay emdi buna şükür napalım.
Sağol canım.Çok güzeller bayıldım.
Ayy sorma valla. Altıma kaçırmadan rezil olmadan şu gebeliği atlatsam iyi olacakahahha aynen tutmuyo,hele ben dolaşırken bebiş bi baskı yapıo sanki saatlerdir lavaboya gitmemişim gibi,sonra geçiyo
Çok zevkli yemek masama dizdim gelip geçip bakıyordum. Geçenlerde yemeğe misafirim gelince kaldırmak zorunda kaldım. Eve gidince tekrar mı yaysamne zevklidir onu yapmak,bende az daha geçsin zaman başlarım yapmaya