2014 Aralık Anneleri

inşallah canım diyete uyup haftaya göreceğiz bakalım babamda şeker var ama 60 yaşından sonra ciddi bir rahatsızlık sonucunda çıktı yani başka da şeker hastalığı yok

Sadece pişik için değil z.yağını her banyodan sonrada kullanılması bebeğin cildi için iyi faydalıymış .Yalnız zeytinyağını direk bebeğin vücuduna sürmemek gerekliymiş rafine edilmemiş zeytinyağının asit oranı çok yüksek olurmuş bu nedenle ısıtıp soguttuktan sonra kullanılmalıymış.

Ayy çok sağol canım. Evimin kapısına yaparım çok ta güzel durur. Ben üzüm dalı arayayım bakalım nerden bulurum araştırayım :)
kızlar bugun dogumgunum bebeişimle ilk doğum gunumuz insan bi farklı hissediyo
Nice mutlu yaşlara ve yıllara bebğin ile birlikte.
Benim 3 Nisandı doğum günüm ve ilk defa ultrasonda bebeğimizi görmüştük. Resmen bana doğum günü hediyesi geldi bebişimiz

teyzelerimm,bu da benim hastane çıkışımm böle papyonlu bi hastane çıkışı bulunca dayanamadım aldım,daha ilk günden çok resmi olucak benim oğlumm
Oyyy yesinler ne tatlı bir şeymiş bu Birde içinde yakışıklı bir velet ile düşünemiyorum. Güle güle giydir inş allah ama bunu giydirince ben olsam dışarı çıkarmazdım paşamı herkes nazar değdirir kızz

aminn datlummm çok sağol,amaninn kem gözlerden korusun yavrularımızı allahımm

Ben geçen yıl 23 haftalıkken suyum geldi ve bebeğimi suni sancıyla doğurttular, yaşama ihtimali yoktu tabi. O zaman hastaneden eve döndüğümde kızkardeşimin önceden aldığı iki bebek elbisesini görmek benim daha çok üzülüp ağlamama sebep olmuştu. O yüzden henüz hiçbir şey almadım ama çok inceliyorum netten falan, alacağım şeyleri belirliyorum, pazartesi doktora gidicez, onay verirse başlıycam artık alışverişe.
Bu arada mevlid için küçük yasinler dağıtmak bence de çok iyi fikir, hatta aynı tülden kese içinde mavi kokulu tesbih dağıtanlar da var.

canım ben büyük ihtimalle lokman hekimde doğum yapacağım sezeryan olacak oda yanlış hatırlamıyosam 1200 tl sen hangi doktora gidiyosun
bursa acıbadem. normal 8.000, epidural sezeryan 10.000 liraymış ama özel sağlık sigortam var doğum kapsamlı, ücretsiz olacak o yüzden

öncelikle büyük geçmişler olsun.. Rabbim bak müjdelendirmiş tekrar seni bende bilirim aynı duyguları iki kayıbım var benimde ama sana oranla kıyaslayamam bile benimkiler çok daha minikti arkasından çift rahmim olduğunu öğrendik bu kez ameliyatlar falan filan derken şu an bak buradayız :)
benim için bebeğim bir mucize tabii tüm bebeklerimiz mucize... biz önümüze bakmalıyız.. doktorun dilerim onayı hemmencecik verir bende aynı öyle başladım taaa ki 5. aya geldik doktorum artık alışverişe başla dedi bide başladık ufaktan :) Yasin i çok seviyorum ben hep evimde gözlerim arar illa ki kitabı olacak bende organze tüle sarıp hediye edicem yanına da eskiden moda olan mendil dağıtmayı planlıyorum.. mendillerimi kanavice ya da oyalattırıcam belki nakışta olabilir. ama tesbih te hoşuma gitti biliyorum kokulu oluyor
ben de bebeğimin sağlığı için sık eleyip ince dokuyorum.. plastik ve kimyasal boyalı hiç bir şey almıyoruz her şey organik doğal boyasız ve kokusuz olmalı.. baya bilgi edindim bu doğrultuda istediğin her markayı ya da ürünü sorabilirsin hatta üşenmiyorum firmaları arıyorum o derece üşüttüm kafaı :)

Slm kızlar uzun zamandır sayfaya giremiyordum. Bizde 28 haftaya girdik doktorum doğum tarihini 20 Kasım dedi ben bu ay 3,5 kilo almışım artık yavaş dedi doktor dikkat etmeme rağmen nasıl bu kadar kilo aldım hiç bilmiyorum. Daha da önümüzde uzun bir zaman var sizler ne kadar kilo aldınız? Ben toplamda 5,6 kilo aldım

arkadaşlar ankarada hangi hastanede doğum yapcaksınız ve fiyatlar nasılll

mrb ben medicanada doğum yapcam. fakat fiyat kısmı biraz karışık tamamlayıcı özel sigorta yaptırdığm için 8 muayene + doğum+ normal doğum için 1 gece sezeryan için 2 gece oda fiyatı toplamda 2.700 tl ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…