inşallah canım diyete uyup haftaya göreceğiz bakalım babamda şeker var ama 60 yaşından sonra ciddi bir rahatsızlık sonucunda çıktı yani başka da şeker hastalığı yokayyy canım bayıldım ya. Bende farklı kapı süsleri istiyorum senin gibi. Senin ki baya bi farklıymış. Çok güzellll. Harikaa. Yalnız anlamadığım. Üzüm dallarını nasıl böyle bükeceksin. Kırılmıyor mu ? Sende becerikli hatunmuşsun. Ellerine sağlık.
Tatlım önemli olan sanırım ikinci sonuçmuş. Oda gayet iyi çıkmış. İçini ferah tut. Endişelenecek bir şey gözükmüyor.
iyiki doğdun canım bebeğinle uzun sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara inşallahkızlar bugun dogumgunumbebeişimle ilk doğum gunumuz insan bi farklı hissediyo
doğum günün kutlu olsunnn canımmm,bebişinlee nice senelere,evet içimizdeki minik bebişlerle ilk doğum günlerimiz,benimde 1,5 ay önceydi.insan bambaşka hissediyokızlar bugun dogumgunumbebeişimle ilk doğum gunumuz insan bi farklı hissediyo
iyiki doğdun canım bebeğinle uzun sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara inşallah
doğum günün kutlu olsunnn canımmm,bebişinlee nice senelere,evet içimizdeki minik bebişlerle ilk doğum günlerimiz,benimde 1,5 ay önceydi.insan bambaşka hissediyo
inşallahhhhh,saol canımmm benımm inşallah artık ömürboyu onlarla kutlıcazz
Günaydın kızlar hepiniz afiyettesinizdir inşallah...Bir tanıdığımız var biraz titiz böyle her şeyi araştırıyor ürünlerin kimyasallıklarını falan değerlendiriyor ben de bebeğim için tavsiyer istedim ondan deterjan için hacışakir granürlü sabununu ve bebek bakımı için de komilinin ürünlerini tavsiye etti şampuanını, sabununu, ıslak mendilini, bebek yağını komiliden aldım en doğalı oymuş bir de hacı şakirin beyaz sabunu bebekte alerji yapmıyormuş banyosunda kullanabilirmişiz sizinle de paylaşmak istedim...ayrıca poposu için kardeşim yeğenlerimde hiç pişik kremi kullanmadı doğal zeytin yağı kullandı hep ve hiç pişik sorunu yaşamadı yağ bebeğin poposuna herhangi kaka,çiş yapışmasını önlüyormuş ben de pişik kremi değil pamukla zeytinyağını sürücem size de tavsiye ederim...
Ayy çok sağol canım. Evimin kapısına yaparım çok ta güzel durur. Ben üzüm dalı arayayım bakalım nerden bulurum araştırayım :)üzüm asması oluyor ya onları 1.5metre boyunda kesiceksin bir tutam 1.5metre dalları kıvırıp birbirinin içinden geçiriyorsun kıvrım kıvrım burup burup sürekli halkanın içinden geçiriyorsun. aslında çok basitte görmen gerek videolar var link göndereyim izle bak göreceksin çok kolay.. kırılmıyorda çok uzun ömürlü bunlar benim şu an kapımda da kalplisi var yine aynı dallardan 1 senedir asılı duruyor
Nice mutlu yaşlara ve yıllara bebğin ile birlikte.kızlar bugun dogumgunumbebeişimle ilk doğum gunumuz insan bi farklı hissediyo
Oyyy yesinler ne tatlı bir şeymiş buteyzelerimm,bu da benim hastane çıkışımmböle papyonlu bi hastane çıkışı bulunca dayanamadım aldım,daha ilk günden çok resmi olucak benim oğlumm
aminn datlummm çok sağol,amaninn kem gözlerden korusun yavrularımızı allahımmOyyy yesinler ne tatlı bir şeymiş buBirde içinde yakışıklı bir velet ile düşünemiyorum. Güle güle giydir inş allah ama bunu giydirince ben olsam dışarı çıkarmazdım paşamı herkes nazar değdirir kızz
Amin canım bol bol okuyacağız bebişlerimize çünkü en çok annenin nazarı değermiş. Öyle derler bilmem artık.aminn datlummm çok sağol,amaninn kem gözlerden korusun yavrularımızı allahımm
arkadaşlar ankarada hangi hastanede doğum yapcaksınız ve fiyatlar nasılll
Ben geçen yıl 23 haftalıkken suyum geldi ve bebeğimi suni sancıyla doğurttular, yaşama ihtimali yoktu tabi. O zaman hastaneden eve döndüğümde kızkardeşimin önceden aldığı iki bebek elbisesini görmek benim daha çok üzülüp ağlamama sebep olmuştu. O yüzden henüz hiçbir şey almadım ama çok inceliyorum netten falan, alacağım şeyleri belirliyorum, pazartesi doktora gidicez, onay verirse başlıycam artık alışverişe.Chakra içlerinde en organiklerinden zaten tüm mağazayı her ay talan ediyor organikçiler :) havluları o kadar yumuşak ki üzerine tanımam ben oradan indirimde bi pike yakaladım bebek pikesi mermerşahı denen bezden kocam el koydu çok yumuşak çok hoşuma gitti diyor :) bi de örme battaniye aldık aynı mağazadan hele battaniye çok ucuza geldi 40tl falan sanırım elde ördürsem birine ipi daha fazla tutardı. Esenmacit diye bi taasarımcıdan da battaniye almıştım daha gebeliğimin başlarında ama bu battaniye dekoratif onun dışında beşiğimiz var moses basket şeklinde. nette çok örneği var sepet beşiklerden. biberonlarımız bir de emziklerimiz var 4 er tanr avent ten hepsi bu kadar ha bir de dün sterilizatör buldum avent in 6li hemde 3lü fiyatına.. kaçırmadan aldım :) siz neler aldınız? ben daha kıyafete geçemedim emin olamiyorum kıyafetten bir de diyorum hep hediye kıyafet gelecek eminim de.. ama yeni doğan üç beş bir şey almalı.. internetteki kiyafetlere güvenemiyorum kumaşlarının türüne illa dokunarak almam gerek bazı şeyleri
bursa acıbadem. normal 8.000, epidural sezeryan 10.000 liraymış ama özel sağlık sigortam var doğum kapsamlı, ücretsiz olacak o yüzdencanım ben büyük ihtimalle lokman hekimde doğum yapacağım sezeryan olacak oda yanlış hatırlamıyosam 1200 tl sen hangi doktora gidiyosun
demiiiAmin canım bol bol okuyacağız bebişlerimize çünkü en çok annenin nazarı değermiş. Öyle derler bilmem artık.
öncelikle büyük geçmişler olsun.. Rabbim bak müjdelendirmiş tekrar seni bende bilirim aynı duyguları iki kayıbım var benimde ama sana oranla kıyaslayamam bile benimkiler çok daha minikti arkasından çift rahmim olduğunu öğrendik bu kez ameliyatlar falan filan derken şu an bak buradayız :)Ben geçen yıl 23 haftalıkken suyum geldi ve bebeğimi suni sancıyla doğurttular, yaşama ihtimali yoktu tabi. O zaman hastaneden eve döndüğümde kızkardeşimin önceden aldığı iki bebek elbisesini görmek benim daha çok üzülüp ağlamama sebep olmuştu. O yüzden henüz hiçbir şey almadım ama çok inceliyorum netten falan, alacağım şeyleri belirliyorum, pazartesi doktora gidicez, onay verirse başlıycam artık alışverişe.
Bu arada mevlid için küçük yasinler dağıtmak bence de çok iyi fikir, hatta aynı tülden kese içinde mavi kokulu tesbih dağıtanlar da var.
arkadaşlar ankarada hangi hastanede doğum yapcaksınız ve fiyatlar nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?