2014 Aralık Anneleri

canım yaptığında paylaşır mısın kapı süsünü .. bende keselerin içine tesbih mi koysam diorum ya anlamlı olur hooop sevaplar oğluşuma da yazılır hem

canım yaptığında paylaşır mısın kapı süsünü .. bende keselerin içine tesbih mi koysam diorum ya anlamlı olur hooop sevaplar oğluşuma da yazılır hem
kimse bana darılmasın ama klasik şeylerden artık haz almıyorum herkes aynı şeyleri yapıyor o yüzden bence mantıklı ayrıca sevaba da giriyorsun tesbihti Yasin kitabıydı çok ucuz fiyatlara her yerde satılıyor 2-3tl ye bile var Mekke pazarlarında.. canım tabii paylaşırım zaten bir aya kalmaz kapı süsümüzü halletmiş oluruz ama mendillerim ve Yasinlerimi hazırlamam zaman aLACAK daha nakışçı oyacı bulucam yapıldı edildi derken baya zaman geçer sende koy ama düşündüklerini

Bugün kendimi iyi hissetmiyorum kizlar ya sanki carpintim var gibi bide midem bulanıyo sikinti basiyo menopozlu gibiyim sigamiyorum biyere pfff

çok sevdimm kuzu şık ve asil duruyor.. ellerine sağlık valla ..

canım bir hafta sonra da olur doktorum öle demişti sen de kendi doktoruna yine bi danış..
bende senin gibi bekliyorum hem havaları hem de müsait bir zamanı haftasonu yine sakarya yolları göründü bize gidiş neyse de dönüş istanbul avrupa yakası 5 saate yakın sürüyor artık havuzlu han seferleri düzenlemek istiyorummmmmm poffff

kızlar bugun dogumgunum bebeişimle ilk doğum gunumuz insan bi farklı hissediyo
Nice senelere
teyzelerimm,bu da benim hastane çıkışımm böle papyonlu bi hastane çıkışı bulunca dayanamadım aldım,daha ilk günden çok resmi olucak benim oğlumm
Valla nazara gelebilir çok tatlı birşe bu. Minik adam imajı olacak ilk günden.

Teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun. dediğin gibi önümüze bakıcaz, Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Ben de her şeyin sağlıklısını ve kalitelisini alma taraftarıyım. O yüzden önereceğin markalara ya da ürünlere ben de bakmak isterim. Şimdilik biberon, emzik, süt pompası, süt saklama kapları, biberon fırçası konusunda Avent almaya karar verdim. Braun ırt 4520 ateşölçer, friendly organic temizleme ürünleri, earth mama & angel baby bakım ürünleri, Otri burun aspiratörü, Cuski muslin battaniye konusunda karar verdim. Unibaby konusunda ne diyorsun? Yenidoğan seti var. Kıyafetleri ben de görerek alma taraftarıyım. Bir de bence çok önemli konu bebek arabası, bi yanım travel system al diyor bi yanım kullanan herkes baston arabalara dönmüş, bi baston araba bi de puset al diyo.. Senin fikrin ne?

Canim bende cok begendim Rabbim nasip ederse ben de oglan annesi olucam.Erkek cocuklarina böyle süslü seyler bulmak güzel. Nerden aldin acaba
teşekkür ederiz,aynen kaç mağaza girdim hep aynı tarz ve sıradan gibiydi canım samsundan aldım ben,bebek kıyafetleri satan bi mağazaydı ama hastane çıkışının markasında miniworld yazıyo.

hanımlar şeker sonucum çıktı bir tane değerim yüksek çıktı haftaya tekrar bakılacak
moralim bozuldu

inşallah kötü bişey çıkmaz canım bebeğin genel durumu nasıl canım boyu kilosu görmedin mi kuzucuğunu??

kızımın duvar kağıtları geldi perşembede odası geliyor inşallah.. birde bebeğim gelse hayırlısıyla.. duvar kağıdım nasıl?

Eklentiler

• 12731-900x900.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bezlerimizi de aldık. Prima premium care 1 beden 1 paket 29.90 tl
2 bedenden de 2 paket 29.90 tl
Uni baby ıslak pamuk mendil 12,74 tl
bebedor tırnak makasımızı 5,99 tl
ve birde otri bebe burun aspiratörümüzü aldık. 10,50 tl

Cok hosmus duvar kagidi gercekten insanin icini aciyo,güle güle kullansin minigin. Uyuzcan bi netten arastirayim bakalim bnde bulabilecek miyim o markayi

bez konusunu iyi yapmışsın bende 1 tane 1 beden 1 tanede 2 beden alcam,gidişata göre devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…