Başladım canım ama boyayı becerememişim almayı. 50 ml lik şişe 34 sabunda bittiDaha yoğun bir boya olmalıymış. Ben şişeyi boşalttım renk aynı renk değişmiyor Denemelik oldu bunlar. Boya alıp tekrar başlayacağım.. Kutu olarak asetat kutu aldım. İçine de grapofon kağıdını ince şerit şerit kesip onu koymayı düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmezse. Ben birde havlu dağıtmayı düşünüyorum mevlütte ikisi yeter. Havlu klasik olacak ama 2 annede ısrarla havlusuz olmaz diyorlar. Hastanede de şeker hamurlu kurabiye olabilir diyorum ama eminde değilim.
Sağol canım. Ekle senin kalıpları da görelim. Öyle de olur olur. Çeşit olmuş olur. Evet canım resmen gaza getirdin beni ama iyi ki kolay olduğundan bahsetmişsin. Zor olacak diye yanaşmıyordum ama 3 saatte 12 tane falan yapabiliyorsun. hemde çok zevkli.
evet canım cidden çok kolay ben şu kolonya şişelerini ve beğendiğim keseleri de paylaşayım fikir olsun arkadaşlara .. Havlu gelmedi aklıma ama şeker hamurlu kurabiye hastane için çok mantıklı.. herşeyi kendim yapmak istiyorum ben kolonyaları sabunları ve keseleri bakalım nasıl olcak .. keselerde bi makinayla isim de yazılıyormuş minik kumaşların üzerine ..
https://www.google.com.tr/search?q=...TY4QSOpoGoDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=923
https://www.google.com.tr/search?q=...T_4QSot4HQBw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=923
Kizlar ben dezenfektan taşıyorum çantamda hemen pist pist sıkıyorum. Eczanelerde var. Bir de Mevlüt icin minik Yasinler dağıtıcam ben. Ne bileyim kutular kavanozlar baa kotu enerji veriyor. Bulunduğum toplumda da sabun verilmiyor. Gelenlere şık organize tullere sarılmış Yasin dağıtıcam kitap olandan hani ince Güllu olanlardan :) projem bu kusum. Bir de kapı susumu kendim yapicam dallardan. Üzümlerin budanmasini bekliyorum :)
kimse bana darılmasın ama klasik şeylerden artık haz almıyorum herkes aynı şeyleri yapıyor o yüzden bence mantıklı ayrıca sevaba da giriyorsun tesbihti Yasin kitabıydı çok ucuz fiyatlara her yerde satılıyor 2-3tl ye bile var Mekke pazarlarında.. canım tabii paylaşırım zaten bir aya kalmaz kapı süsümüzü halletmiş oluruz ama mendillerim ve Yasinlerimi hazırlamam zaman aLACAK daha nakışçı oyacı bulucam yapıldı edildi derken baya zaman geçer sende koy ama düşündüklerinicanım yaptığında paylaşır mısın kapı süsünü .. bende keselerin içine tesbih mi koysam diorum ya anlamlı olur hooop sevaplar oğluşuma da yazılır hem
kızlar bugun dogumgunumbebeişimle ilk doğum gunumuz insan bi farklı hissediyo
KUŞUM kapı süsüm bu olacak üzüm dallarından daha önce birine yapmıştım.. üzerindeki çiceklerde madam coco da ortancalar yapma satılıyor hemde indirimli oluyor genelde fiyatları zaten Bebişin Adı Sare kısmetse S harfi kocama tahtadan yaptırıcam olmadı strafordan kendim de yapabilirim aslında oldukça basit.. ama hemen hemen son baharı yaşayacak benim bebiş burada.. o yüzden kuru dallar düşündüm diğer kapı süsleri varya hani yok bebeğim geliyor falan ben onları çok demode buluyorum artık tabii kişisel görüşüm herkese saygım sonsuz
Uzun bi aradan sonra bütün güzel annelere merhaba:) biz oglumla memleketimize geldik yiyip içip geziyoruz kizlar bi de babamizin tayini cikacak onu bekliyoruz heyecanla.. Yarin Dr kontrolumuz var bir aydir görmüyorum bebisimi inş her şey yolundadır.. Sizler nasilsiniz anlasilan hazirliklara tam gaz devam:) ben henüz çok bisey almadim havalar serinlesin diye bekliyorum çok sicak buralar.. Bu arada daha seker yüklemesi yaptirmadim haftaya yaptirsan geç kalmis olur muyum sizce??
Nice senelerekızlar bugun dogumgunumbebeişimle ilk doğum gunumuz insan bi farklı hissediyo
Valla nazara gelebilir çok tatlı birşe bu. Minik adam imajı olacak ilk günden.teyzelerimm,bu da benim hastane çıkışımmböle papyonlu bi hastane çıkışı bulunca dayanamadım aldım,daha ilk günden çok resmi olucak benim oğlumm
Teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun. dediğin gibi önümüze bakıcaz, Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Ben de her şeyin sağlıklısını ve kalitelisini alma taraftarıyım. O yüzden önereceğin markalara ya da ürünlere ben de bakmak isterim. Şimdilik biberon, emzik, süt pompası, süt saklama kapları, biberon fırçası konusunda Avent almaya karar verdim. Braun ırt 4520 ateşölçer, friendly organic temizleme ürünleri, earth mama & angel baby bakım ürünleri, Otri burun aspiratörü, Cuski muslin battaniye konusunda karar verdim. Unibaby konusunda ne diyorsun? Yenidoğan seti var. Kıyafetleri ben de görerek alma taraftarıyım. Bir de bence çok önemli konu bebek arabası, bi yanım travel system al diyor bi yanım kullanan herkes baston arabalara dönmüş, bi baston araba bi de puset al diyo.. Senin fikrin ne?öncelikle büyük geçmişler olsun.. Rabbim bak müjdelendirmiş tekrar seni bende bilirim aynı duyguları iki kayıbım var benimde ama sana oranla kıyaslayamam bile benimkiler çok daha minikti arkasından çift rahmim olduğunu öğrendik bu kez ameliyatlar falan filan derken şu an bak buradayız :)
benim için bebeğim bir mucize tabii tüm bebeklerimiz mucize... biz önümüze bakmalıyız.. doktorun dilerim onayı hemmencecik verir bende aynı öyle başladım taaa ki 5. aya geldik doktorum artık alışverişe başla dedi bide başladık ufaktan :) Yasin i çok seviyorum ben hep evimde gözlerim arar illa ki kitabı olacak bende organze tüle sarıp hediye edicem yanına da eskiden moda olan mendil dağıtmayı planlıyorum.. mendillerimi kanavice ya da oyalattırıcam belki nakışta olabilir. ama tesbih te hoşuma gitti biliyorum kokulu oluyor
ben de bebeğimin sağlığı için sık eleyip ince dokuyorum.. plastik ve kimyasal boyalı hiç bir şey almıyoruz her şey organik doğal boyasız ve kokusuz olmalı.. baya bilgi edindim bu doğrultuda istediğin her markayı ya da ürünü sorabilirsin hatta üşenmiyorum firmaları arıyorum o derece üşüttüm kafaı :)
bende görünce vuruldum canım takımaaNice senelere
Valla nazara gelebilir çok tatlı birşe bu. Minik adam imajı olacak ilk günden.
Canim bende cok begendim Rabbim nasip ederse ben de oglan annesi olucam.Erkek cocuklarina böyle süslü seyler bulmak güzel. Nerden aldin acababende görünce vuruldum canım takımaaevet öle olacak galibaa
teşekkür ederiz,aynen kaç mağaza girdim hep aynı tarz ve sıradan gibiydi canım samsundan aldım ben,bebek kıyafetleri satan bi mağazaydı ama hastane çıkışının markasında miniworld yazıyo.Canim bende cok begendim Rabbim nasip ederse ben de oglan annesi olucam.Erkek cocuklarina böyle süslü seyler bulmak güzel. Nerden aldin acaba
vuuu bebiş tazzykızımın duvar kağıtları geldi perşembede odası geliyor inşallah.. birde bebeğim gelse hayırlısıyla.. duvar kağıdım nasıl?
Çok güzelmiş. Odası ile de foto paylaşırsın asıl güzellik o zaman belli olur. Güle güle kullanın inş Allah.kızımın duvar kağıtları geldi perşembede odası geliyor inşallah.. birde bebeğim gelse hayırlısıyla.. duvar kağıdım nasıl?
bez konusunu iyi yapmışsın bende 1 tane 1 beden 1 tanede 2 beden alcam,gidişata göre devam edicem.Kızlar bezlerimizi de aldık. Prima premium care 1 beden 1 paket Eki Görüntüle 1232883 29.90 tl
2 bedenden de 2 paketEki Görüntüle 1232885 29.90 tl
Uni baby ıslak pamuk mendil Eki Görüntüle 1232884 12,74 tl
bebedor tırnak makasımızı Eki Görüntüle 1232882 5,99 tl
ve birde otri bebe burun aspiratörümüzü aldık. Eki Görüntüle 1232881 10,50 tl
Oooww canim masallah valla herseyi almissiniz güle güle kullansin insallah.Kızlar bezlerimizi de aldık. Prima premium care 1 beden 1 paket Eki Görüntüle 1232883 29.90 tl
2 bedenden de 2 paketEki Görüntüle 1232885 29.90 tl
Uni baby ıslak pamuk mendil Eki Görüntüle 1232884 12,74 tl
bebedor tırnak makasımızı Eki Görüntüle 1232882 5,99 tl
ve birde otri bebe burun aspiratörümüzü aldık. Eki Görüntüle 1232881 10,50 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?