2014 Aralık Anneleri

bez konusunu iyi yapmışsın bende 1 tane 1 beden 1 tanede 2 beden alcam,gidişata göre devam edicem.
aynen başlangıç yaptık. Bebişe göre sonrası devam edecek :)
Oooww canim masallah valla herseyi almissiniz güle güle kullansin insallah.
Amin canım inş Allah. Altı üstü bez işte ama onu bile alınca insan mutlu olur mu ? Oldum valla En önemli şeyler duruyor daha. Odası hala muallakta. Onu da bir halletsek kısmetse. Daha eksiklerde var. Bitmiyor ki hiç :)

Canım keselere makinede isim yazmak yerine etiket daha mantıklı. Kim yazacak ekstra masraf tabi sen bilirsin. Kolonya şişeleri ve keseler çok güzel. Dünya kadar örnek var. Çok olunca da insan daha çok kararsız kalıyor. Kese içine konan badem şekerleri de bana cazip geldi şimdi hastanede dağıtmalık. daha kaç kere fikir değiştireceğim bakalım :)

Çok güzelmiş. Odası ile de foto paylaşırsın asıl güzellik o zaman belli olur. Güle güle kullanın inş Allah.

insanın iç mimar arkadaşı olması çok güzel beraber karar veriyoruz herşeyi tam olsun inşallah ilk işim resim paylaşmak olucak :)

TABİİ araba en önemlilerinden neticede bel omurga destekli olmalı bir çok sakatlığa yol açabilir adi olanlar ve plastik malzemeden yapılanlar var onun içinde çocuk zaman geçiriyor ve soluyor istemeden o kokuyu..
biz araba bugaboo alıcaz doğum paramı kullanıcam bunun için biraz sarsıcı olacak çünkü puseti de bugaboo ya uyumlu maxi cosi pebble serisi zaten donanım ve ortopedik açıdan son 5 yıldır sürekli ödül alıyor bebeklerin omurga destekleyicisi bir nevi buna benzer mima bir de stokke var araba grubunda İngiltere de de Quinny bu konuda çok iyi ben yine de Quinny e güvenmiyorum kendi Ülkemde..
Biberon emzik tarzı her şey bizimde avent aynı zamanda nuk ta avente eş değer sadece avent in servisi daha yaygın.. bebek mobilyasında ikea boyasız ağaç ürünler sunuyor biz şimdilik mother care den sepet aldık iç yatağını sanırım işbir den yarı visko alıcam çünkü verdikleri süngeri beğenmedim. battaniye chakra cuski aynı :) nevresimlerde chakra ya da zara olucak. sen chakraya gidince haber ver görüşlerini merak ediyorum ki eminim bayılarak döneceksin.
şampuan konusunda şu an araştırmalarım devam ediyor ama unibaby e güvenemiyorum bubchien var alman markası iddialı oldukça biraz daha araştırmam lazım yazarım ama

Kızlar bugün şeker ölçüm sonucum çıktı ama doktora gösteremedim daha. Açlık 70 çıktı 50 gr şeker içtikten 1 saat sonraki ölçüm sonucu 128 çıktı sizce değerler normal mi bir bilgisi olan var mı acaba??

Swiftcim cok tesekkurler.daha guzelleri senin olsun.mobilyacilarda basinda kral taci olan modeller cok hosuma gitmisti.
Bu arada ben de son ay yikamak istiyorum ama esim askerde.su an annemlerde kaliyorum.doguma k.validem gelcek 10 gun.o arada ben de evimde kalacagim.o kadar karisik ki durumum:) esyalari annemlerde yikayip kendi evime goturup yerlestiricem heralde

ayy ne güzell...
Ne güzel şeyler söyledin, anlattin bana ... Allah senden razı olsun canım:) içimi rahatlattin... Böyle güzel şeyler duymak icimi ferahlatiyor:)

Çok iyi anliyorum seni o yollar beni mahvediyor ayaklarim şişip kare oluyor resmen mümkün mertebe arka koltuğa geçip ayaklar ini uzat arkana da bi yastikk al.. Ben de bu sicakta hastaneye git gel yapmak istemiyorum haftaya eşim geldiğinde onunla gider gelirim diye düşündüm yarin bi sorayim bakalim Dr ne düşünüyor:)

Aynen ben de sogudum walla sitenin su kullanissiz halinden. Kizlar gece olunca masallah bizim zipir tekme tokat geciriyor gündüz sakin. Gece kusu olacak sankim ayyyYandik biz. Bide babasi tam dinliycek o da duruyo anliyo mu ne sipa babasi gidince fir dönüyor.anlayamadim gitti bu sipayi...

bizimkini anlatiyosun sandim babasi elini koyunca dut yemis bülbül oluyo baba döndüğü an firtina kopuyo icimde bende babanin elinin sıcaklıgi acaba sakinlestiriyomu dedim :)

bence iyi canım ama sen yinede doktoruna göster mutlaka bana 75 lik yaptı açlık 104 diğerleri 215 ve 90 beni diyetisyene yönlendirdi 2100 cal diyet verdi 1 hafta sonra açlık tıokluk kan şekerime bakılacak hayırlısı bakalım

bizimkini anlatiyosun sandim babasi elini koyunca dut yemis bülbül oluyo baba döndüğü an firtina kopuyo icimde bende babanin elinin sıcaklıgi acaba sakinlestiriyomu dedim :)
GÜNAYDIN KIZLAR BİZİM KIZLARDA ÖLE BABALARI EN SONUNDA KONUŞA KONUŞA HAREKET ETTİRİYO MAŞALLAH BAYA GÜÇLÜLER ARTIK BUNLARDA BABACIK OLACAK NAZLI PRESNSESLERRR

HAYIRLISI CANIM DİKKAT EDERSEN BİŞEY OLMAZ İNŞALLAH SICAKLARDA MEYVEYİ ÇOK FAZLA TÜKETİYORUZ ONDANDA OLABİLİR

Günaydınlar tüm anne ve bebişlerine,

Ben bu aralar hep saçma sapan korkutucu rüyalar görüyorum. Bebeğime bir şey olduğunu falan değilde yine de korkarak uyanıyorum. Hep bir tedirginlik var rüyalarımda bile. Allah'ım sana emanetiz.
Madem annenlerdesin vaktin vardır. Annen sana iş yaptırmaz :) yıka ütüle hazır olsun. Evine gidince yerleştirirsin olur biter. Benim vaktim yok şu anda. Birde beni durduran bir ablaya sahibim. Daha vakit var sen onları elleyip yine kirletirsin deyip frenliyor beni Yoksa bende çoktan yıkamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…