aynen başlangıç yaptık. Bebişe göre sonrası devam edecek :)bez konusunu iyi yapmışsın bende 1 tane 1 beden 1 tanede 2 beden alcam,gidişata göre devam edicem.
Amin canım inş Allah. Altı üstü bez işte ama onu bile alınca insan mutlu olur mu ? Oldum vallaOooww canim masallah valla herseyi almissiniz güle güle kullansin insallah.
teyzelerimm,bu da benim hastane çıkışımmböle papyonlu bi hastane çıkışı bulunca dayanamadım aldım,daha ilk günden çok resmi olucak benim oğlumm
aminn cümlemize göstersin o günleri inşallahhhçok tatlı canımmmm rabbim giydiği günlride göstersn inşallah
TABİİ araba en önemlilerinden neticede bel omurga destekli olmalı bir çok sakatlığa yol açabilir adi olanlar ve plastik malzemeden yapılanlar var onun içinde çocuk zaman geçiriyor ve soluyor istemeden o kokuyu..Teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun. dediğin gibi önümüze bakıcaz, Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Ben de her şeyin sağlıklısını ve kalitelisini alma taraftarıyım. O yüzden önereceğin markalara ya da ürünlere ben de bakmak isterim. Şimdilik biberon, emzik, süt pompası, süt saklama kapları, biberon fırçası konusunda Avent almaya karar verdim. Braun ırt 4520 ateşölçer, friendly organic temizleme ürünleri, earth mama & angel baby bakım ürünleri, Otri burun aspiratörü, Cuski muslin battaniye konusunda karar verdim. Unibaby konusunda ne diyorsun? Yenidoğan seti var. Kıyafetleri ben de görerek alma taraftarıyım. Bir de bence çok önemli konu bebek arabası, bi yanım travel system al diyor bi yanım kullanan herkes baston arabalara dönmüş, bi baston araba bi de puset al diyo.. Senin fikrin ne?
Swiftcim cok tesekkurler.daha guzelleri senin olsun.mobilyacilarda basinda kral taci olan modeller cok hosuma gitmisti.Çok güzeller. Bayıldım. Güle güle kullanırsınız inş Allah. Kız olunca böyle süslü oymalı kakmalı şeyler alırsınız tabi.ERkek olduğu için hep sade odalara bakıyorum ben Ama çok hoş bayıldım odana.
Ben 8. aya girince yıkarım diye düşünüyorum. Hepsini birden ütülemeyeceğime göre yavaş yavaşta ütüler hallederim diyorum. Annem ben yaparım desede kendim yapmak istiyorum. Hepsini kendim yıkayıp ütüleyeyim istiyorum
Anlamı çok güzel. Ben de bir Betül olarak ismimi çok ta severim.İsmine yakışır bir evlat olsun inş Allah.
ayy ne güzell...bu güzel haberlerine cok sevindim cnm cok sükür, yeterki sag salim kucagimiza alalimda varsin son aylarinida yatarak gecir kuzum. bebeginin hayalini kurup yat dinlen, zor olur ama mesagale bul kendine, yatigin yerden yapabilicegin, kitap fln oku, günlük tut, seni mutlu edicek seyler düsün.
benim teyzemin kizi hamileyken bebegini almak istediler özürlü diye, dogsa bile yasamaz dediler ve baya bi korkutular kuzeni, o Allah´tan gelsin ama size dokundurtmam diyip Allah´a teslim oldu, dualar etti. O yasamaz dedikleri cocuk simdi masAllah cok zeki saglikli bir cocuk okula gidiyor.
Babam gecenlerde doktoru öyle bir korkutmuski, öldün öleceksin demis resmen. babam gözleri yasli düsün mahfolduk, baska doktorlara göründü derken elhamdulillah rahatladik.
Sakin kim olursa olsun takma sen, en iyi Prof. olsalar bile. Rabbim büyük, yeterki Mevlam istesin. Bir arkadasim ablam oda senin gibi tüp bebek sahibi, hamileliginde narkozlu ameliyat olmussükürler olsun ikiside sag salim atlati simdi dünyalar tatlisi yakisikli bir oglu var masAllah.
Hersey güzel olucak cnm Allah´in izniyle, sen kalbini ferah tut ve güzel günlerin hayalini kur :)
Ne güzel şeyler söyledin, anlattin bana ... Allah senden razı olsun canım:) içimi rahatlattin... Böyle güzel şeyler duymak icimi ferahlatiyor:)bu güzel haberlerine cok sevindim cnm cok sükür, yeterki sag salim kucagimiza alalimda varsin son aylarinida yatarak gecir kuzum. bebeginin hayalini kurup yat dinlen, zor olur ama mesagale bul kendine, yatigin yerden yapabilicegin, kitap fln oku, günlük tut, seni mutlu edicek seyler düsün.
benim teyzemin kizi hamileyken bebegini almak istediler özürlü diye, dogsa bile yasamaz dediler ve baya bi korkutular kuzeni, o Allah´tan gelsin ama size dokundurtmam diyip Allah´a teslim oldu, dualar etti. O yasamaz dedikleri cocuk simdi masAllah cok zeki saglikli bir cocuk okula gidiyor.
Babam gecenlerde doktoru öyle bir korkutmuski, öldün öleceksin demis resmen. babam gözleri yasli düsün mahfolduk, baska doktorlara göründü derken elhamdulillah rahatladik.
Sakin kim olursa olsun takma sen, en iyi Prof. olsalar bile. Rabbim büyük, yeterki Mevlam istesin. Bir arkadasim ablam oda senin gibi tüp bebek sahibi, hamileliginde narkozlu ameliyat olmussükürler olsun ikiside sag salim atlati simdi dünyalar tatlisi yakisikli bir oglu var masAllah.
Hersey güzel olucak cnm Allah´in izniyle, sen kalbini ferah tut ve güzel günlerin hayalini kur :)
Çok iyi anliyorum seni o yollar beni mahvediyor ayaklarim şişip kare oluyor resmen mümkün mertebe arka koltuğa geçip ayaklar ini uzat arkana da bi yastikk al.. Ben de bu sicakta hastaneye git gel yapmak istemiyorum haftaya eşim geldiğinde onunla gider gelirim diye düşündüm yarin bi sorayim bakalim Dr ne düşünüyor:)canım bir hafta sonra da olur doktorum öle demişti sen de kendi doktoruna yine bi danış..
bende senin gibi bekliyorum hem havaları hem de müsait bir zamanı haftasonu yine sakarya yolları göründü bize gidiş neyse de dönüş istanbul avrupa yakası 5 saate yakın sürüyorartık havuzlu han seferleri düzenlemek istiyorummmmmm poffff
...Sana ve kardeşine de iyi geceler. ..anneni de unutmamak lazimm:)İyi geceler herkese
bizimkini anlatiyosun sandim babasi elini koyunca dut yemis bülbül oluyo baba döndüğü an firtina kopuyo icimde bende babanin elinin sıcaklıgi acaba sakinlestiriyomu dedim :)Aynen ben de sogudum walla sitenin su kullanissiz halinden. Kizlar gece olunca masallah bizim zipir tekme tokat geciriyor gündüz sakin. Gece kusu olacak sankim ayyyYandik biz. Bide babasi tam dinliycek o da duruyo anliyo mu ne sipa babasi gidince fir dönüyor. anlayamadim gitti bu sipayi...
bence iyi canım ama sen yinede doktoruna göster mutlaka bana 75 lik yaptı açlık 104 diğerleri 215 ve 90 beni diyetisyene yönlendirdi 2100 cal diyet verdi 1 hafta sonra açlık tıokluk kan şekerime bakılacak hayırlısı bakalımKızlar bugün şeker ölçüm sonucum çıktı ama doktora gösteremedim daha. Açlık 70 çıktı 50 gr şeker içtikten 1 saat sonraki ölçüm sonucu 128 çıktı sizce değerler normal mi bir bilgisi olan var mı acaba??
GÜNAYDIN KIZLAR BİZİM KIZLARDA ÖLE BABALARI EN SONUNDA KONUŞA KONUŞA HAREKET ETTİRİYO MAŞALLAH BAYA GÜÇLÜLER ARTIK BUNLARDA BABACIK OLACAK NAZLI PRESNSESLERRRbizimkini anlatiyosun sandim babasi elini koyunca dut yemis bülbül oluyo baba döndüğü an firtina kopuyo icimde bende babanin elinin sıcaklıgi acaba sakinlestiriyomu dedim :)
HAYIRLISI CANIM DİKKAT EDERSEN BİŞEY OLMAZ İNŞALLAH SICAKLARDA MEYVEYİ ÇOK FAZLA TÜKETİYORUZ ONDANDA OLABİLİRbence iyi canım ama sen yinede doktoruna göster mutlaka bana 75 lik yaptı açlık 104 diğerleri 215 ve 90 beni diyetisyene yönlendirdi 2100 cal diyet verdi 1 hafta sonra açlık tıokluk kan şekerime bakılacak hayırlısı bakalım
BENDE GICIK ALIYORUM YAAAWWWW ÖNCEKİ HALİNİ İSTİYORUM KİM VAR KİMYOK GÖREBİLİYODUK NE GÜZELÖff sitenin şu yeni halinden nefret ediyorum yaa, siteden soğudum resmen..
Madem annenlerdesin vaktin vardır. Annen sana iş yaptırmaz :) yıka ütüle hazır olsun. Evine gidince yerleştirirsin olur biter. Benim vaktim yok şu anda. Birde beni durduran bir ablaya sahibim. Daha vakit var sen onları elleyip yine kirletirsin deyip frenliyor beniSwiftcim cok tesekkurler.daha guzelleri senin olsun.mobilyacilarda basinda kral taci olan modeller cok hosuma gitmisti.
Bu arada ben de son ay yikamak istiyorum ama esim askerde.su an annemlerde kaliyorum.doguma k.validem gelcek 10 gun.o arada ben de evimde kalacagim.o kadar karisik ki durumum:) esyalari annemlerde yikayip kendi evime goturup yerlestiricem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?