2014 Aralık Anneleri

günaydın anneler
sormayın kızlar bende her gece rüyamda sigara içerken görüyorum kendimi.. ve kendi kendime ayy gebeyim ben içmemem gerek diyorum o korkuyla uyanıyorum.. bilinç altım mı doldu nolduysa fena yani azap içinde hissediyorum sonra rüyası bile etkiliyor çok

bende rüyamda ayağım kayıp düştüm sabah

Günaydın canım rüyayı görmek neyse de etkisinden çıkamamak kötü oluyor. Tüm gün kafamda kuruyorum sonra. Allahtan çok işim var bu gün işyerinde de pek düşünmeye fırsatım olmayacak
Gunaydn kızlar. Dun seker yuklememi yaptrdm. Cok şükür sonuçlar iyi cıktı. Dugun bebişimn odasıda gelcek inş.
Gözün aydın tatlım. Sevindim problem çıkmamasına. Hadi bakalım odanız gelsin de foto bekliyoruz bak ona göre
bende rüyamda ayağım kayıp düştüm sabah
Ayy Allah gerçeğinden korusun rüya da kalsın. Şimdi her adımı dikkatli atıyorsundur korkudan Çok etkileniyoruz şu rüyalardan

vuuu bebiş tazzy çok şeker annesi,aynen birde onlar gelse herşey tamam olacak

çok teşekkürler beğendiğine sevinndim :) inşallah bir an önce sağlıcakla kavuşuruz :)

Ta

Tabiki canm odayı kurar kurmaz atıcam resmi

hemde nasıl yataktan zıplamışım sabahtan bugüne kadar dik dik yürüyordum şimdi daha dikkatli yürüyorum

Öff sitenin şu yeni halinden nefret ediyorum yaa, siteden soğudum resmen..
aynen canım yazmaya bile gerek duymuyorum artık kızları takibe geliyorum sadece

Allah kolaylık versin canım zor ya iş güç benimde ütüler var artık 4 sepet oldu adamcaazım giyecek bir şey de bulamıyor bugün bende onlara girişeyim diyorum yavaştan.. nasıl yorgunum nasıl yorgun sanki dayak yemişim on katlı bina temizlemişim gibi

ya bende öyleyim eve gidip yemek yapmaya takatim yok ütüm 2 sepet beni bekliyor uykumu alamıyorum allah yardımcımız olsun

aynen canım yazmaya bile gerek duymuyorum artık kızları takibe geliyorum sadece
Ama siz olmadan da olmuyor ki. Önceden ne güzeldi sayfalarca yazışır, stres atardık. şimdi 2 sayfa ilerleyince çok geliyor. Önceden yetişemezdik sayfa hızına
Amin canım hepimize. Evdeyken ev işi bitmez. İşteyken zaten bitmez
Ütü deme yaa. Benimde var ütülencekler. Sırf yapayım diye oturma odam da gözümün önünde duruyor ama hiç pas vermiyorum ben onlara Kocam isyan edene kadar görmeyeceğim

günaydın annişlerrr
dün yazmayı unutmuşum. benim geceleri bacak kramplarım oluyordu. birkaç arkadaşın da böyle bir problemi vardı burda. dr uma söyledim. kendisi ilaç vermeyi sevmiyo. sadece demir ilacı alıyorum. hergün 1 tane doğal maden suyu ve bir bardak sütü düzenli olarak içersen büyük ihtimalle geçer geçmezse magnezyum yazalım dedi. gerçekten de içmeye başladığımdan beri hiç olmadı aklınızda olsun.

Kızlar Günaydın,

kızıma isim bulamıyorum. isim bulmuştum aslında meğersem o isimden sülalede bolcana mahallede yeni bebeklerde bolcana varmış :)) kız anneleri yada kız olsaydı şunu koyardım diyenler yardımmm :))))

ya bende öyleyim eve gidip yemek yapmaya takatim yok ütüm 2 sepet beni bekliyor uykumu alamıyorum allah yardımcımız olsun
Aynen kuzum ya. Hepimiz aynı haldeyiz demek ki. Bende uykumu alamıyorum zaten hep bir tedirginlik var uyurken bile. Bir uyanıyorum hafiften karnımın üzerine yatmışım. Sıpa da tekmeleyip duruyor. Gece bari uyu ama yok anneyi uyandırmak varken ne diye uyusun

Maden suyu mineral açısından çok zengin ya o yüzden kramplara da iyi geliyor demek ki.
kızlar sitede gelişme var. Altta online okuyucular gözüküyor.

aynen birde gece kalkınca acıkıyosun dimi benim gibi :)

Sürekli acıkan tipler olarak nasıl diyet yapıcAz :-(((

aynen birde gece kalkınca acıkıyosun dimi benim gibi :)
Acıkmam mı ama uyku daha ağır basıyor. Hadi belki uyurum diyorum sadece wc ye gidip tekrar yatıyorum. İştahımı sabaha saklıyorum Seyyar wc yok mu onlardan alaydık yanımıza. Artık koltuklardan kalkmak bile zor geliyor. Göbiş biraz daha büyüyünce ne yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…