bende rüyamda ayağım kayıp düştüm sabahGünaydınlar tüm anne ve bebişlerine,
Ben bu aralar hep saçma sapan korkutucu rüyalar görüyorum. Bebeğime bir şey olduğunu falan değilde yine de korkarak uyanıyorum. Hep bir tedirginlik var rüyalarımda bile. Allah'ım sana emanetiz.
Madem annenlerdesin vaktin vardır. Annen sana iş yaptırmaz :) yıka ütüle hazır olsun. Evine gidince yerleştirirsin olur biter. Benim vaktim yok şu anda. Birde beni durduran bir ablaya sahibim. Daha vakit var sen onları elleyip yine kirletirsin deyip frenliyor beniYoksa bende çoktan yıkamıştım
Günaydın canım rüyayı görmek neyse de etkisinden çıkamamak kötü oluyor. Tüm gün kafamda kuruyorum sonra. Allahtan çok işim var bu gün işyerinde de pek düşünmeye fırsatım olmayacakgünaydın anneler
sormayın kızlar bende her gece rüyamda sigara içerken görüyorum kendimi.. ve kendi kendime ayy gebeyim ben içmemem gerek diyorum o korkuyla uyanıyorum.. bilinç altım mı doldu nolduysa fena yani azap içinde hissediyorum sonra rüyası bile etkiliyor çok
Gözün aydın tatlım. Sevindim problem çıkmamasına. Hadi bakalım odanız gelsin de foto bekliyoruz bak ona göreGunaydn kızlar. Dun seker yuklememi yaptrdm. Cok şükür sonuçlar iyi cıktı. Dugun bebişimn odasıda gelcek inş.
Ayy Allah gerçeğinden korusun rüya da kalsın. Şimdi her adımı dikkatli atıyorsundur korkudanbende rüyamda ayağım kayıp düştüm sabah
Günaydın canım rüyayı görmek neyse de etkisinden çıkamamak kötü oluyor. Tüm gün kafamda kuruyorum sonra. Allahtan çok işim var bu gün işyerinde de pek düşünmeye fırsatım olmayacak
Gözün aydın tatlım. Sevindim problem çıkmamasına. Hadi bakalım odanız gelsin de foto bekliyoruz bak ona göre
Ayy Allah gerçeğinden korusun rüya da kalsın. Şimdi her adımı dikkatli atıyorsundur korkudanÇok etkileniyoruz şu rüyalardan
hemde nasıl yataktan zıplamışım sabahtan bugüne kadar dik dik yürüyordum şimdi daha dikkatli yürüyorumGünaydın canım rüyayı görmek neyse de etkisinden çıkamamak kötü oluyor. Tüm gün kafamda kuruyorum sonra. Allahtan çok işim var bu gün işyerinde de pek düşünmeye fırsatım olmayacak
Gözün aydın tatlım. Sevindim problem çıkmamasına. Hadi bakalım odanız gelsin de foto bekliyoruz bak ona göre
Ayy Allah gerçeğinden korusun rüya da kalsın. Şimdi her adımı dikkatli atıyorsundur korkudanÇok etkileniyoruz şu rüyalardan
aynen canım yazmaya bile gerek duymuyorum artık kızları takibe geliyorum sadeceÖff sitenin şu yeni halinden nefret ediyorum yaa, siteden soğudum resmen..
Allah kolaylık versin canım zor ya iş güç benimde ütüler var artık 4 sepet oldu adamcaazım giyecek bir şey de bulamıyor bugün bende onlara girişeyim diyorum yavaştan.. nasıl yorgunum nasıl yorgun sanki dayak yemişim on katlı bina temizlemişim gibiGünaydın canım rüyayı görmek neyse de etkisinden çıkamamak kötü oluyor. Tüm gün kafamda kuruyorum sonra. Allahtan çok işim var bu gün işyerinde de pek düşünmeye fırsatım olmayacak
Allah kolaylık versin canım zor ya iş güç benimde ütüler var artık 4 sepet oldu adamcaazım giyecek bir şey de bulamıyor bugün bende onlara girişeyim diyorum yavaştan.. nasıl yorgunum nasıl yorgun sanki dayak yemişim on katlı bina temizlemişim gibi
Ama siz olmadan da olmuyor ki. Önceden ne güzeldi sayfalarca yazışır, stres atardık.aynen canım yazmaya bile gerek duymuyorum artık kızları takibe geliyorum sadece
Amin canım hepimize. Evdeyken ev işi bitmez. İşteyken zaten bitmezAllah kolaylık versin canım zor ya iş güç benimde ütüler var artık 4 sepet oldu adamcaazım giyecek bir şey de bulamıyor bugün bende onlara girişeyim diyorum yavaştan.. nasıl yorgunum nasıl yorgun sanki dayak yemişim on katlı bina temizlemişim gibi
Aynen kuzum ya. Hepimiz aynı haldeyiz demek ki. Bende uykumu alamıyorum zaten hep bir tedirginlik var uyurken bile. Bir uyanıyorum hafiften karnımın üzerine yatmışım. Sıpa da tekmeleyip duruyor. Gece bari uyu ama yok anneyi uyandırmak varken ne diye uyusunya bende öyleyim eve gidip yemek yapmaya takatim yok ütüm 2 sepet beni bekliyor uykumu alamıyorum allah yardımcımız olsun
Maden suyu mineral açısından çok zengin ya o yüzden kramplara da iyi geliyor demek ki.günaydın annişlerrr
dün yazmayı unutmuşum. benim geceleri bacak kramplarım oluyordu. birkaç arkadaşın da böyle bir problemi vardı burda. dr uma söyledim. kendisi ilaç vermeyi sevmiyo. sadece demir ilacı alıyorum. hergün 1 tane doğal maden suyu ve bir bardak sütü düzenli olarak içersen büyük ihtimalle geçer geçmezse magnezyum yazalım dedi. gerçekten de içmeye başladığımdan beri hiç olmadı aklınızda olsun.
Aynen kuzum ya. Hepimiz aynı haldeyiz demek ki. Bende uykumu alamıyorum zaten hep bir tedirginlik var uyurken bile. Bir uyanıyorum hafiften karnımın üzerine yatmışım. Sıpa da tekmeleyip duruyor. Gece bari uyu ama yok anneyi uyandırmak varken ne diye uyusun
Sürekli acıkan tipler olarak nasıl diyet yapıcAz :-(((bence iyi canım ama sen yinede doktoruna göster mutlaka bana 75 lik yaptı açlık 104 diğerleri 215 ve 90 beni diyetisyene yönlendirdi 2100 cal diyet verdi 1 hafta sonra açlık tıokluk kan şekerime bakılacak hayırlısı bakalım
Acıkmam mı ama uyku daha ağır basıyor. Hadi belki uyurum diyorum sadece wc ye gidip tekrar yatıyorum. İştahımı sabaha saklıyorumaynen birde gece kalkınca acıkıyosun dimi benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?