2014 Aralık Anneleri

bende çok aradım canım isim bulmak çok zor ilk kızıma hiç düşünmeden zeynep duru koyduk 2.ye de öykü düşündük

ya bende öyleyim eve gidip yemek yapmaya takatim yok ütüm 2 sepet beni bekliyor uykumu alamıyorum allah yardımcımız olsun

iş yerinin stresi artı ev işleri ütü yemek hepsi üzerime üzerime geliyor sanki bende eşim beni boykot edene kadar duracağım hafta sonu yapmayı düşünüyorum hatta cuma günü saatlik izin yaptırpı eve erken gidip dinlenip cuma akşamından başlamayı düşünüyorum
benimde ağrılarım oluyordu bana kalsiyum takviyesi verdigerçekten faydasını gördüö mesela dün şekerim yüksek çıkınca içmemiştim sabahı zor ettim bel ve kaısk ağrımdan dolayı

birde kızlar dünkü şeker yüklemesi beni çok etkiledi bilmiyorum 75 gr lık olduğu için geceye kadar başım ağrıdı gözümü açamadım daha yeni yeni kendime geliyorum

birde kızlar dünkü şeker yüklemesi beni çok etkiledi bilmiyorum 75 gr lık olduğu için geceye kadar başım ağrıdı gözümü açamadım daha yeni yeni kendime geliyorum
Bana 50 gr lık yaptıkları için etkilenmedim. Ama 75 lik yaptıranlar hep aynı şeyi söyledi. Bütün gece bitmek bilmedi dediler. Ağır gelmiştir canım. Şimdi iyisin ya ? Baş ağrın geçti demi ?

Selam kızlar. Uzun süredir yoktum. Bir sürü olumsuz şeyler yaşadık aile içi olarak. O yüzden moralim çok bozuk. Bebişimin de etkilenmesinden korkuyorum onu üzmek istemiyorum. Şu anda eşimle de aramız iyi değil olanlardan ötürü. Böyle sıkıntılı bir ruh hali içerisindeyim yani 2 haftadır falan. Sizlerden dua istiyorum her şeyin hayırlısıyla hallolması için ((

Sürekli acıkan tipler olarak nasıl diyet yapıcAz :-(((
valla canım diyetisyenin bana verdiği listeden farklı birşey yemiyordum sadece meyveye çok düşüyordum akşam yatmadan önce o kadar hem diyet listesindeki ekmek kadar ekmek bile yemiyordum kendini diyet yapacak gibi düşünme bol yoğurt süt sebze salata diyetin özü bu eti ızgara meyve porsiyon şeklinde ama sen doktoruna göster belki diyet bil egerekmeyecek

Bana 50 gr lık yaptıkları için etkilenmedim. Ama 75 lik yaptıranlar hep aynı şeyi söyledi. Bütün gece bitmek bilmedi dediler. Ağır gelmiştir canım. Şimdi iyisin ya ? Baş ağrın geçti demi ?
geçti canım çok şükür bugün daha iyiyim dün ruh gibiydim resmen akşam takatim yoktu hiç çok sarstı ama bugün bomba gibiyim

benim şeker yüklemem de bu cuma. bence de şeker oranı yüksek meyveler üzüm incir kavun gibi onlar yükseltiyor.

canım bol bol dua et bende edeceğim inşallah senin için unutma ki yavrunun sana sağlıklı bir şekilde ihtiyacı var hem bedenen hem ruhen tüm enerjini ona sakla bazı şeyleri görme duyma bilme eşinle de aranı bozmamaya bak başkaları için konu ne tam bilmiyorum ama sen Rabbime sığın iyi taraflarını gör hamile olduğun için büyütmüş olabileceğini düşün ve yükünü aza indir herşey düzelecek diye düşün

canım diyetinde ekmek kaç dilim. ya bende şeker falan çıkmadı ama ben yine de çok dikkat ediyorum. kahvaltı dışında ekmek yemiyorum tatlı hamurişi çoook nadir yiyorum. yine de 9,5 kg aldım çok moralim bozuk. bi de dikkat etmesem nolcaktım bilmem. bi de yürüyüş falan da yapıyorum haftanın 3-4 günü. niye böyle aldım bilmiyorum. kızımda hiç dikkat etmemiştim 19 kg aldım. bunda ettiğim halde yine o kadar alıcam heralde.

yarın da benim var şeker yüklemem çok tırsıyorum sonucu az çok kestirebiliyorum
Tırsma herkeste aynı etkiyi yapmayada biliyor. Şimdiden korkutma kendini.
Allah yardımcın olsun canım. Zaten alıngan bir dönemdeyiz birde üstüne ektsra olumsuzluklar Bebeğin için iyi ruh haline geçmek zorundasın ama. Toparla kendini. Su akar yolunu bulur nasılsa. İnş Allah herşey yoluna girer. Her şey gönlüne göre olsun inş Allah.

geçti canım çok şükür bugün daha iyiyim dün ruh gibiydim resmen akşam takatim yoktu hiç çok sarstı ama bugün bomba gibiyim
İyi İyi Mş Allah nazar değmesin o zaman bombalığına

inş en kısa sürede sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. bebeğiniz yeni güzel kapılar açacaktır size..

Allah razı olsun dualarınız için. Konuyu çok detaylı anlatmak istemiyorum ama iki aile arasında olan tartışmalar ve benimle eşimin ailesi arasında olan tartışmalar sonucu kötü bir ruh halindeyim. Eşimle de aram kötü 2 haftadır. Her gün ağlıyorum psikolojim bozuldu valla. Bir tek bebeğimi düşünerek ayakta kalabiliyorum şu an. Hamilelik zamanında yaşadığım şu şeylere bakın yaa. Allah daha beterlerinden korusun, yavrumu korusun..

öyle oluyor bana da aynısı yapıldı acilde gözümü açtım 2 saat sonrası

Allah yardımcın olsun ama eşinin de alacağı olsun gebeyken bir kadına çicek gibi davranın diyor peygamberimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…