- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
Kızlar Günaydın,
kızıma isim bulamıyorum. isim bulmuştum aslında meğersem o isimden sülalede bolcana mahallede yeni bebeklerde bolcana varmış :)) kız anneleri yada kız olsaydı şunu koyardım diyenler yardımmm :))))
Allah kolaylık versin canım zor ya iş güç benimde ütüler var artık 4 sepet oldu adamcaazım giyecek bir şey de bulamıyor bugün bende onlara girişeyim diyorum yavaştan.. nasıl yorgunum nasıl yorgun sanki dayak yemişim on katlı bina temizlemişim gibi
ya bende öyleyim eve gidip yemek yapmaya takatim yok ütüm 2 sepet beni bekliyor uykumu alamıyorum allah yardımcımız olsun
Ama siz olmadan da olmuyor ki. Önceden ne güzeldi sayfalarca yazışır, stres atardık.şimdi 2 sayfa ilerleyince çok geliyor. Önceden yetişemezdik sayfa hızına
Amin canım hepimize. Evdeyken ev işi bitmez. İşteyken zaten bitmez
Ütü deme yaa. Benimde var ütülencekler. Sırf yapayım diye oturma odam da gözümün önünde duruyor ama hiç pas vermiyorum ben onlaraKocam isyan edene kadar görmeyeceğim
iş yerinin stresi artı ev işleri ütü yemek hepsi üzerime üzerime geliyor sanki bende eşim beni boykot edene kadar duracağım hafta sonu yapmayı düşünüyorum hatta cuma günü saatlik izin yaptırpı eve erken gidip dinlenip cuma akşamından başlamayı düşünüyorumgünaydın annişlerrr
dün yazmayı unutmuşum. benim geceleri bacak kramplarım oluyordu. birkaç arkadaşın da böyle bir problemi vardı burda. dr uma söyledim. kendisi ilaç vermeyi sevmiyo. sadece demir ilacı alıyorum. hergün 1 tane doğal maden suyu ve bir bardak sütü düzenli olarak içersen büyük ihtimalle geçer geçmezse magnezyum yazalım dedi. gerçekten de içmeye başladığımdan beri hiç olmadı aklınızda olsun.
Bana 50 gr lık yaptıkları için etkilenmedim. Ama 75 lik yaptıranlar hep aynı şeyi söyledi. Bütün gece bitmek bilmedi dediler. Ağır gelmiştir canım. Şimdi iyisin ya ? Baş ağrın geçti demi ?birde kızlar dünkü şeker yüklemesi beni çok etkiledi bilmiyorum 75 gr lık olduğu için geceye kadar başım ağrıdı gözümü açamadımdaha yeni yeni kendime geliyorum
birde kızlar dünkü şeker yüklemesi beni çok etkiledi bilmiyorum 75 gr lık olduğu için geceye kadar başım ağrıdı gözümü açamadımdaha yeni yeni kendime geliyorum
valla canım diyetisyenin bana verdiği listeden farklı birşey yemiyordum sadece meyveye çok düşüyordum akşam yatmadan önce o kadar hem diyet listesindeki ekmek kadar ekmek bile yemiyordum kendini diyet yapacak gibi düşünme bol yoğurt süt sebze salata diyetin özü bu eti ızgara meyve porsiyon şeklinde ama sen doktoruna göster belki diyet bil egerekmeyecekSürekli acıkan tipler olarak nasıl diyet yapıcAz :-(((
geçti canım çok şükür bugün daha iyiyim dün ruh gibiydim resmen akşam takatim yoktu hiç çok sarstıBana 50 gr lık yaptıkları için etkilenmedim. Ama 75 lik yaptıranlar hep aynı şeyi söyledi. Bütün gece bitmek bilmedi dediler. Ağır gelmiştir canım. Şimdi iyisin ya ? Baş ağrın geçti demi ?
valla canım diyetisyenin bana verdiği listeden farklı birşey yemiyordum sadece meyveye çok düşüyordum akşam yatmadan önce o kadar hem diyet listesindeki ekmek kadar ekmek bile yemiyordum kendini diyet yapacak gibi düşünme bol yoğurt süt sebze salata diyetin özü bu eti ızgara meyve porsiyon şeklinde ama sen doktoruna göster belki diyet bil egerekmeyecek
canım bol bol dua et bende edeceğim inşallah senin için unutma ki yavrunun sana sağlıklı bir şekilde ihtiyacı var hem bedenen hem ruhen tüm enerjini ona sakla bazı şeyleri görme duyma bilme eşinle de aranı bozmamaya bak başkaları için konu ne tam bilmiyorum ama sen Rabbime sığın iyi taraflarını gör hamile olduğun için büyütmüş olabileceğini düşün ve yükünü aza indir herşey düzelecek diye düşünSelam kızlar. Uzun süredir yoktum. Bir sürü olumsuz şeyler yaşadık aile içi olarak. O yüzden moralim çok bozuk. Bebişimin de etkilenmesinden korkuyorum onu üzmek istemiyorum. Şu anda eşimle de aramız iyi değil olanlardan ötürü. Böyle sıkıntılı bir ruh hali içerisindeyim yani 2 haftadır falan. Sizlerden dua istiyorum her şeyin hayırlısıyla hallolması için((
canım diyetinde ekmek kaç dilim. ya bende şeker falan çıkmadı ama ben yine de çok dikkat ediyorum. kahvaltı dışında ekmek yemiyorum tatlı hamurişi çoook nadir yiyorum. yine de 9,5 kg aldım çok moralim bozuk. bi de dikkat etmesem nolcaktım bilmem. bi de yürüyüş falan da yapıyorum haftanın 3-4 günü. niye böyle aldım bilmiyorum. kızımda hiç dikkat etmemiştim 19 kg aldım. bunda ettiğim halde yine o kadar alıcam heralde.valla canım diyetisyenin bana verdiği listeden farklı birşey yemiyordum sadece meyveye çok düşüyordum akşam yatmadan önce o kadar hem diyet listesindeki ekmek kadar ekmek bile yemiyordum kendini diyet yapacak gibi düşünme bol yoğurt süt sebze salata diyetin özü bu eti ızgara meyve porsiyon şeklinde ama sen doktoruna göster belki diyet bil egerekmeyecek
Tırsma herkeste aynı etkiyi yapmayada biliyor. Şimdiden korkutma kendini.yarın da benim var şeker yüklemem çok tırsıyorum sonucu az çok kestirebiliyorum
Allah yardımcın olsun canım. Zaten alıngan bir dönemdeyiz birde üstüne ektsra olumsuzluklarSelam kızlar. Uzun süredir yoktum. Bir sürü olumsuz şeyler yaşadık aile içi olarak. O yüzden moralim çok bozuk. Bebişimin de etkilenmesinden korkuyorum onu üzmek istemiyorum. Şu anda eşimle de aramız iyi değil olanlardan ötürü. Böyle sıkıntılı bir ruh hali içerisindeyim yani 2 haftadır falan. Sizlerden dua istiyorum her şeyin hayırlısıyla hallolması için((
İyi İyi Mş Allah nazar değmesin o zaman bombalığınageçti canım çok şükür bugün daha iyiyim dün ruh gibiydim resmen akşam takatim yoktu hiç çok sarstıama bugün bomba gibiyim
YERİM O KÜÇÜCÜK AYAKLARI BENNNNNNNNKızlar bu da ilk ayakkabımız Eki Görüntüle 1233245
inş en kısa sürede sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. bebeğiniz yeni güzel kapılar açacaktır size..Selam kızlar. Uzun süredir yoktum. Bir sürü olumsuz şeyler yaşadık aile içi olarak. O yüzden moralim çok bozuk. Bebişimin de etkilenmesinden korkuyorum onu üzmek istemiyorum. Şu anda eşimle de aramız iyi değil olanlardan ötürü. Böyle sıkıntılı bir ruh hali içerisindeyim yani 2 haftadır falan. Sizlerden dua istiyorum her şeyin hayırlısıyla hallolması için((
ben kavuna düşmüştüm ama haftada bir oturuşta yarım kavun yiyordumbenim şeker yüklemem de bu cuma. bence de şeker oranı yüksek meyveler üzüm incir kavun gibi onlar yükseltiyor.
Allah razı olsun dualarınız için. Konuyu çok detaylı anlatmak istemiyorum ama iki aile arasında olan tartışmalar ve benimle eşimin ailesi arasında olan tartışmalar sonucu kötü bir ruh halindeyim. Eşimle de aram kötü 2 haftadır. Her gün ağlıyorum psikolojim bozuldu valla. Bir tek bebeğimi düşünerek ayakta kalabiliyorum şu an. Hamilelik zamanında yaşadığım şu şeylere bakın yaa. Allah daha beterlerinden korusun, yavrumu korusun..canım bol bol dua et bende edeceğim inşallah senin için unutma ki yavrunun sana sağlıklı bir şekilde ihtiyacı var hem bedenen hem ruhen tüm enerjini ona sakla bazı şeyleri görme duyma bilme eşinle de aranı bozmamaya bak başkaları için konu ne tam bilmiyorum ama sen Rabbime sığın iyi taraflarını gör hamile olduğun için büyütmüş olabileceğini düşün ve yükünü aza indir herşey düzelecek diye düşün
öyle oluyor bana da aynısı yapıldı acilde gözümü açtım 2 saat sonrasıbirde kızlar dünkü şeker yüklemesi beni çok etkiledi bilmiyorum 75 gr lık olduğu için geceye kadar başım ağrıdı gözümü açamadımdaha yeni yeni kendime geliyorum
Amiiin inşallah..inş en kısa sürede sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. bebeğiniz yeni güzel kapılar açacaktır size..
Allah yardımcın olsun ama eşinin de alacağı olsun gebeyken bir kadına çicek gibi davranın diyor peygamberimiz..Allah razı olsun dualarınız için. Konuyu çok detaylı anlatmak istemiyorum ama iki aile arasında olan tartışmalar ve benimle eşimin ailesi arasında olan tartışmalar sonucu kötü bir ruh halindeyim. Eşimle de aram kötü 2 haftadır. Her gün ağlıyorum psikolojim bozuldu valla. Bir tek bebeğimi düşünerek ayakta kalabiliyorum şu an. Hamilelik zamanında yaşadığım şu şeylere bakın yaa. Allah daha beterlerinden korusun, yavrumu korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?