2014 Aralık Anneleri

RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH CANIM ARANIZ DÜZELİR İNŞALLAH ÇOK FAZLA ÜZME KENDİNİ

Amin canım inşallah. Artık kafamı dağıtayım diye buraya geleyim dedim. Yoksa evin içinde içim içimi yiyo düşün düşün..

bende
bende ekmeği sabah kahvaltıda yiyordum kocişime pasta börek bile yapmıyorum bende yerim diye ama diyetteki listede sabah sadece 4 dilim ekmek diyor ben küçük dilim ekmeği zor yiyordum anlamadım gitti

Allah yardımcın olsun ama eşinin de alacağı olsun gebeyken bir kadına çicek gibi davranın diyor peygamberimiz..
Normalde zaten çok üstüme düşer istediklerimi yapar ama bu sefer bir soğukluk girdi sanki aramıza ya da ben hamile olduğum için öyle geliyor bilemiyorum şu an pek sağlıklı düşünemiyorum galiba

RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH CANIM ARANIZ DÜZELİR İNŞALLAH ÇOK FAZLA ÜZME KENDİNİ
Sağolun dilekleriniz için. İnşallah ben de düzelmesini istiyorum çok. Allah yardımcımız olur inşallah. Sıkıntıda olan herkesi feraha kavuşturur inşallah..

Normalde zaten çok üstüme düşer istediklerimi yapar ama bu sefer bir soğukluk girdi sanki aramıza ya da ben hamile olduğum için öyle geliyor bilemiyorum şu an pek sağlıklı düşünemiyorum galiba
CANIM SEN YAKIN DAVRAN O ZAMAN ÖZEL ŞEYLER YAP SOĞUKLUK HİSSEDİYOSAN HERŞEY DÜZELİR İNŞALLAH

bence ne hissediyorsan öyledir bir kadının hislerinden kaçmaz hiç bir şey.. bende de ara ara patlak veriyor tekerler ama artık öğrendim sesssiz kalmamayı umrumda değil gebeliğe yediriyorum bazı şeyleri söylüyorum

Cumartesi günü kontrolüm var ve şeker yüklemesi yapacağını söylemişti doktorumuz. Bakalım şimdilik o günü bekliyorum sabırsızlıkla bebeğimi özledimm

olabilir canım öyle değilse bile öyle düşün ki içinde büyütme olaylaır kendini sıkmamaya çalış

Ben de söylüyorum her şeyi ama benim eşim de gebelik psikolojisine girdi herhalde bir alınganlıklar bir tavırlar. Valla kimi idare edeceğimi şaşırdım.

olabilir canım öyle değilse bile öyle düşün ki içinde büyütme olaylaır kendini sıkmamaya çalış
Sağolun kızlar desteğiniz için. Valla kaç gündür evde otur otur düşün düşün kafayı yiycektim şimdi burda konuşmak daha iyi geldi

Ben de söylüyorum her şeyi ama benim eşim de gebelik psikolojisine girdi herhalde bir alınganlıklar bir tavırlar. Valla kimi idare edeceğimi şaşırdım.
olabilir elbet onlar da arada kalıyor anlamak şart biraz zaman ver kocana kendine üzerine gitme iyi şeyler yapıcam diye de yıpratma kendini akışına bırak o su yolunu bulur

canım gerçekten onlarda gebelik psikolojisinde biz içimizde onlar dışardan gördükleriyle o psikolojiye giriyorlar emin ol birde onlar daha farklı boyuttan bakıyorlar olaya biz annelik içgüdüsüyle davranırken onlar daha sakinler ve olağan bi durum gözüyle bakıp bi doğsunda ondan sonra baba oluruz diyolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…