- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH CANIM ARANIZ DÜZELİR İNŞALLAH ÇOK FAZLA ÜZME KENDİNİSelam kızlar. Uzun süredir yoktum. Bir sürü olumsuz şeyler yaşadık aile içi olarak. O yüzden moralim çok bozuk. Bebişimin de etkilenmesinden korkuyorum onu üzmek istemiyorum. Şu anda eşimle de aramız iyi değil olanlardan ötürü. Böyle sıkıntılı bir ruh hali içerisindeyim yani 2 haftadır falan. Sizlerden dua istiyorum her şeyin hayırlısıyla hallolması için((
Allah yardımcın olsun canım. Zaten alıngan bir dönemdeyiz birde üstüne ektsra olumsuzluklarBebeğin için iyi ruh haline geçmek zorundasın ama. Toparla kendini. Su akar yolunu bulur nasılsa. İnş Allah herşey yoluna girer. Her şey gönlüne göre olsun inş Allah.
bende ekmeği sabah kahvaltıda yiyordum kocişime pasta börek bile yapmıyorum bende yerim diye ama diyetteki listede sabah sadece 4 dilim ekmek diyor ben küçük dilim ekmeği zor yiyordum anlamadım gitticanım diyetinde ekmek kaç dilim. ya bende şeker falan çıkmadı ama ben yine de çok dikkat ediyorum. kahvaltı dışında ekmek yemiyorum tatlı hamurişi çoook nadir yiyorum. yine de 9,5 kg aldım çok moralim bozuk. bi de dikkat etmesem nolcaktım bilmem. bi de yürüyüş falan da yapıyorum haftanın 3-4 günü. niye böyle aldım bilmiyorum. kızımda hiç dikkat etmemiştim 19 kg aldım. bunda ettiğim halde yine o kadar alıcam heralde.
Normalde zaten çok üstüme düşer istediklerimi yapar ama bu sefer bir soğukluk girdi sanki aramıza ya da ben hamile olduğum için öyle geliyor bilemiyorum şu an pek sağlıklı düşünemiyorum galibaAllah yardımcın olsun ama eşinin de alacağı olsun gebeyken bir kadına çicek gibi davranın diyor peygamberimiz..
AMİN CANIM BENİM UFAKLIK BAYA YORUYO KENDİMİ YATAĞA NASIL ATIYORUM BİLMİYORUM İŞLER YOĞUN OY OY OYya bende öyleyim eve gidip yemek yapmaya takatim yok ütüm 2 sepet beni bekliyor uykumu alamıyorum allah yardımcımız olsun
Sağolun dilekleriniz için. İnşallah ben de düzelmesini istiyorum çok. Allah yardımcımız olur inşallah. Sıkıntıda olan herkesi feraha kavuşturur inşallah..RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH CANIM ARANIZ DÜZELİR İNŞALLAH ÇOK FAZLA ÜZME KENDİNİ
CANIM SEN YAKIN DAVRAN O ZAMAN ÖZEL ŞEYLER YAP SOĞUKLUK HİSSEDİYOSAN HERŞEY DÜZELİR İNŞALLAHNormalde zaten çok üstüme düşer istediklerimi yapar ama bu sefer bir soğukluk girdi sanki aramıza ya da ben hamile olduğum için öyle geliyor bilemiyorum şu an pek sağlıklı düşünemiyorum galiba
bence ne hissediyorsan öyledir bir kadının hislerinden kaçmaz hiç bir şey.. bende de ara ara patlak veriyor tekerler ama artık öğrendim sesssiz kalmamayı umrumda değil gebeliğe yediriyorum bazı şeyleri söylüyorumNormalde zaten çok üstüme düşer istediklerimi yapar ama bu sefer bir soğukluk girdi sanki aramıza ya da ben hamile olduğum için öyle geliyor bilemiyorum şu an pek sağlıklı düşünemiyorum galiba
olabilir canım öyle değilse bile öyle düşün ki içinde büyütme olaylaır kendini sıkmamaya çalışNormalde zaten çok üstüme düşer istediklerimi yapar ama bu sefer bir soğukluk girdi sanki aramıza ya da ben hamile olduğum için öyle geliyor bilemiyorum şu an pek sağlıklı düşünemiyorum galiba
SU İÇİP GERİ YATIYORUM BEN AÇLIĞIM GİDİYO O ZAMAN SUSUZLUKLA AÇLIK ÇOK KARIŞTIRILIYOaynen birde gece kalkınca acıkıyosun dimi benim gibi :)
Ben de söylüyorum her şeyi ama benim eşim de gebelik psikolojisine girdi herhalde bir alınganlıklar bir tavırlar. Valla kimi idare edeceğimi şaşırdım.bence ne hissediyorsan öyledir bir kadının hislerinden kaçmaz hiç bir şey.. bende de ara ara patlak veriyor tekerler ama artık öğrendim sesssiz kalmamayı umrumda değil gebeliğe yediriyorum bazı şeyleri söylüyorum
Sağolun kızlar desteğiniz için. Valla kaç gündür evde otur otur düşün düşün kafayı yiycektim şimdi burda konuşmak daha iyi geldiolabilir canım öyle değilse bile öyle düşün ki içinde büyütme olaylaır kendini sıkmamaya çalış
olabilir elbet onlar da arada kalıyor anlamak şart biraz zaman ver kocana kendine üzerine gitme iyi şeyler yapıcam diye de yıpratma kendini akışına bırak o su yolunu bulurBen de söylüyorum her şeyi ama benim eşim de gebelik psikolojisine girdi herhalde bir alınganlıklar bir tavırlar. Valla kimi idare edeceğimi şaşırdım.
İnşallah öyle olur..olabilir elbet onlar da arada kalıyor anlamak şart biraz zaman ver kocana kendine üzerine gitme iyi şeyler yapıcam diye de yıpratma kendini akışına bırak o su yolunu bulur
Sabırsızlıkla doğmasını bekliyorum bende ayaklarını ve her yerini yemek için :)YERİM O KÜÇÜCÜK AYAKLARI BENNNNNNNN
ağlıcaaaaaaaaaaaaaaammm
Ayyy zaten duygusalım ağlayıvercem
canım gerçekten onlarda gebelik psikolojisinde biz içimizde onlar dışardan gördükleriyle o psikolojiye giriyorlar emin ol birde onlar daha farklı boyuttan bakıyorlar olaya biz annelik içgüdüsüyle davranırken onlar daha sakinler ve olağan bi durum gözüyle bakıp bi doğsunda ondan sonra baba oluruz diyolar benceBen de söylüyorum her şeyi ama benim eşim de gebelik psikolojisine girdi herhalde bir alınganlıklar bir tavırlar. Valla kimi idare edeceğimi şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?