2014 Aralık Anneleri

Benim de ara ara mide yanmalarım oluyor cok değil şükür ama kilolar cok can sıkıcı son iki hafta nolduğunu ben de anlamadım
hakkaten bende anlamadım ya.bi anda aldı başını gitti son 1 ayda.alma gerçekten sorun değil ama böyle giderse sonuç facia.1 ay için 4 kg.çok fazla çokkkk

Evet ben de öyle düşünüyorum. Onlar sanki daha her şeyin farkında değiller gibi geliyor bana da.

Beni de çok fena uyku basıyodu çok halsiz kalıyodum hep uyuyodum sonra bir baktık ki benim b12 değerim baya düşmüş dahiliye doktoruna sordum o da b12 takviyesi verdi 2 haftadır falan onu kullanıyorum şimdi daha iyiyim

hımm ama o kadar vitamin kullanıyorum kan hapında da b12 var diye yazıyor ama dur ben iyice bi bakim bilmiyorum valla acayip bir uyku hali başımı zor taşıyorum gövdemin üstünde sanki

ayy ne güzell...

Ne güzel şeyler söyledin, anlattin bana ... Allah senden razı olsun canım:) içimi rahatlattin... Böyle güzel şeyler duymak icimi ferahlatiyor:)

Amin kuzum cümlemizden insAllah. Teseli olsun diye demiyorum ama suan doktor gerek bana gerekse bebegim icin birsey dese, ilk basta üzülûrûm ama sonr Doktorda insan oglu der gecerim, Rabbim nelere kadir, öyle seyler görüp yasadimki inan bana Rabbim yeterki istesin...

seninle dogumuz ayniymis fistik bir gün var aramizda, bakalim bebisler zamaninda gelecekmi yoksa bekletceklermi :)

Hafta hafta nerden bakıyordun ki ben onu bilmiyorum. Nasıl atlamışım ki ben onu
canım mesela aşağıda hamilelik gönlüğü imza alanına eklemek için tıklayın diye olanın solunda hamilelik takvimi var oraya tıkladığımızda gelen sayfadan tekrar halilik takvimi bölümüne tıklayınca hafta hafta gün gün gelişimini anlatıyordu ben baştan beri orayı takip ediyordum ama şuan açamıyorum artık yasaklı görünüyor neden yasaklandıysa artıkım

sanki bizim sipayi anlattin :) al bizdende o kadar :) gececi baya naz yapiyor

hmm anladım canım. Ne merak bende ki de bir şeyden kusur kalsam olmaz

hımm ama o kadar vitamin kullanıyorum kan hapında da b12 var diye yazıyor ama dur ben iyice bi bakim bilmiyorum valla acayip bir uyku hali başımı zor taşıyorum gövdemin üstünde sanki
Ben de hem kan hapı hem decavit içiyodum ama onları içmeme rağmen sürekli düştü. En sonunda b12'yi direk almaya başladım yoksa elimi kaldıramıyordum

hım bende haftaya şeker kontrolümde sorayım bari olağan birşey sanıyordum
uyku olması halsizlik normal şeyler tabi ama gereğinden fazla oluyorsa bence b12 değerine ve diğer kan değerlerine de bir baktır. Ben her ay baktırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…