Çok iyi anliyorum seni o yollar beni mahvediyor ayaklarim şişip kare oluyor resmen mümkün mertebe arka koltuğa geçip ayaklar ini uzat arkana da bi yastikk al.. Ben de bu sicakta hastaneye git gel yapmak istemiyorum haftaya eşim geldiğinde onunla gider gelirim diye düşündüm yarin bi sorayim bakalim Dr ne düşünüyor:)
Öff sitenin şu yeni halinden nefret ediyorum yaa, siteden soğudum resmen..
Aynen ben de sogudum walla sitenin su kullanissiz halinden. Kizlar gece olunca masallah bizim zipir tekme tokat geciriyor gündüz sakin. Gece kusu olacak sankim ayyyYandik biz. Bide babasi tam dinliycek o da duruyo anliyo mu ne sipa babasi gidince fir dönüyor. anlayamadim gitti bu sipayi...
hakkaten bende anlamadım ya.bi anda aldı başını gitti son 1 ayda.alma gerçekten sorun değil ama böyle giderse sonuç facia.1 ay için 4 kg.çok fazla çokkkk
ya bizimki de öle paso gece tekmeleri .. gün içinde de kıpırdanıo ama 11 den sonra 300-500 şeklinde içerde tek kişilik parti verio gibidoğunca da böle mi olcak dedim bgn doktora koptu gün içinde çok hissetmiyor olabilirsin çalıştığın için dedi hem doğunca değişebilir dedi ama kesin de konuşmadı öle gözümden kaçmadı
Hafta hafta nerden bakıyordun ki ben onu bilmiyorum. Nasıl atlamışım ki ben onu
canım neden öle oldu ki acaba açılıyor halen bende .. yazsan editöre belki yardımcı olurlarcanım mesela aşağıda hamilelik gönlüğü imza alanına eklemek için tıklayın diye olanın solunda hamilelik takvimi var oraya tıkladığımızda gelen sayfadan tekrar halilik takvimi bölümüne tıklayınca hafta hafta gün gün gelişimini anlatıyordu ben baştan beri orayı takip ediyordum ama şuan açamıyorum artık yasaklı görünüyor neden yasaklandıysa artıkım
iki çocuk annesi olarak şunu söyleyebilirim.siz hareket ettikçe bebek beşikte gibi sallanıyor bu sebeple daha çok uyuyor.ayrıca yürüyüp hareket ettiğinizden çok hissetmiyorsunuz.
akşam olunca başbaşa kalıyorsunuz daha çok dinliyorsunuz,seviyorsunuz bebişinizde size karşılık veriyor :)bunun etkisi olabilir.
bence de canım başbaşa kalınca tepki veriyor hareket ettikçe sallanıp uyuyorsa hoşmuş ya doğunca hiç sallamak istemiorum ama hadi hayırlısı büyük konuşmak yasakk :)
Canım gecmis olsun seker kesin çıktı mı bu geçici bi süreç bende cok dikkat edenlerdenim. Dikkat etmezsem benim popo uc kat olur. Bir de yürüyorum her gun bu halde 7-8 kg aldım hatta bana kalırsa 10 kg zaten aldım ama Dr 7bende
bende ekmeği sabah kahvaltıda yiyordum kocişime pasta börek bile yapmıyorum bende yerim diye ama diyetteki listede sabah sadece 4 dilim ekmek diyor ben küçük dilim ekmeği zor yiyordum anlamadım gitti
Selam kızlar .. 4 gündür eşimin memltketındeydim tek gitmiştim dönüşte otıbus yolculugu yaptım 6 saatlik mesafe.. Resmen üstümden kamyon gecmiş gibi .. Yolda tuvaletım geldi e bi yerde mola verıyor.. Normalde kendi arabamızla sık yolculuk yapıyoruz ama otobüs yolculugu cok etkiledi . Kızlar dikkat edin. Artık eskisi gibi değiliz bunu iyice anladım
bende ayakta asla sallamam,kucakta sallamam,yatağıma almam vs vs neler dedim.
yanımdan ayırmıyorum.beraber yatıyorum kucak kucağa :) ayakta da kucakta da sallıyorum.15 dk uyku için 10 takla attığımı biliyorum.amaaa büyük konuşmak yasağına uymamıştım
tam teşhis koyulmadı haftaya açlık tokluğa balılacak işte diyetisyene yönlendirildim ondan sonra belli olacak sanırımCanım gecmis olsun seker kesin çıktı mı bu geçici bi süreç bende cok dikkat edenlerdenim. Dikkat etmezsem benim popo uc kat olur. Bir de yürüyorum her gun bu halde 7-8 kg aldım hatta bana kalırsa 10 kg zaten aldım ama Dr 7
Diyor anlamadım gitti.. Bende ekmek kahvaltıda o da cavdar iki dilim en fazla yiyorum ama yine şişiyorum anlamadım bende Elif'ce aynı kaderi yasıyoruz ya
benim ablam çok salar ayağında ben çok kızarım bende senin gibi yapacağım diyorum hayırlısı bakalımbende ayakta asla sallamam,kucakta sallamam,yatağıma almam vs vs neler dedim.
yanımdan ayırmıyorum.beraber yatıyorum kucak kucağa :) ayakta da kucakta da sallıyorum.15 dk uyku için 10 takla attığımı biliyorum.amaaa büyük konuşmak yasağına uymamıştım
birde bunu deneyeyim bakalımcanım neden öle oldu ki acaba açılıyor halen bende .. yazsan editöre belki yardımcı olurlar
kan değerlerim iyi çıktı dün bakıldı ama b12 değerime bakılmamıştı haftaya şeker iiçin kan aldıracağım o zaman baktırayım olmazsauyku olması halsizlik normal şeyler tabi ama gereğinden fazla oluyorsa bence b12 değerine ve diğer kan değerlerine de bir baktır. Ben her ay baktırıyorum
ayy aynen dr bana da 7 kg aldın şimdiye kadar diyo ama ben 9,5 aldım. nası oluyo ben de anlamadım:)) dr a giderken en ince şeyleri en hafif ayakkabıyı giyiyorum hafif çıkayım diye kendimi kandırıyorum resmen çok komikCanım gecmis olsun seker kesin çıktı mı bu geçici bi süreç bende cok dikkat edenlerdenim. Dikkat etmezsem benim popo uc kat olur. Bir de yürüyorum her gun bu halde 7-8 kg aldım hatta bana kalırsa 10 kg zaten aldım ama Dr 7
Diyor anlamadım gitti.. Bende ekmek kahvaltıda o da cavdar iki dilim en fazla yiyorum ama yine şişiyorum anlamadım bende Elif'ce aynı kaderi yasıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?