Hoşgeldin aramıza. Cinsiyetiniz ne ? Hangi şehirdensin ? Ben Bursa dan ve oğlum olacak ilk bebeğim. 27 yaşındayım. Çalışıyorum. haha kendimi kadın programına çıkmış gibi hissettimBende yeni katıldım kızlar
Ohhh ne güzel. Miss gibi eve gideceksin. Kızının odası da tertemiz eve yerleşecek. Ohh senden keyiflisi yoktur bu gün.annecikler nasılsınız? haftasonu temizlik yapacaktım ki kayınvalidem aradı temizliğe geliyormuş.. bende aaa annecim olurmu öyle şey sana ben kıyamam desemde (içten içe seviniyorum) geldi bugün.. şuan temizliğime başlamış akşam mis gibi eve gidicem hafta sonum bana kalıcak :):):) yarında minik kızımın odası geliyor inşallah :)
Hoşbulduk, ilk bebeğim erkek ismini sonunda belirledik ÇAĞAN. Antalyada yaşıyorum 26 yaşındayım.Al bende de o kadar '' Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum...''Hoşgeldin aramıza. Cinsiyetiniz ne ? Hangi şehirdensin ? Ben Bursa dan ve oğlum olacak ilk bebeğim. 27 yaşındayım. Çalışıyorum. haha kendimi kadın programına çıkmış gibi hissettim
Teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız?sizden kötü olmanız beklemez; ev temizliği ,kızın odası bunları düşününce mutluluk ohhhh missannecikler nasılsınız? haftasonu temizlik yapacaktım ki kayınvalidem aradı temizliğe geliyormuş.. bende aaa annecim olurmu öyle şey sana ben kıyamam desemde (içten içe seviniyorum) geldi bugün.. şuan temizliğime başlamış akşam mis gibi eve gidicem hafta sonum bana kalıcak :):):) yarında minik kızımın odası geliyor inşallah :)
Maşallah canım atlatmışsın seker yüklemesini benımde ayın 19unda bi atlarsak dıyorum .. Bende artık daha hızlı yoruluyorum ama dikkat etmemiz lazımkesinlikle canım bende son 10 gündür bi ağırlaştım artık hissediorum .. paşamız 970 gram 32 cm olmuş bugün şeker yüklemesi yapıldı 50 mg. açlık 99 sonrası 138 çıktı normal dedi doktorumuz..çok şükür ben biraz korkuyordum çünkü hiç dikkat etmiyorum .
HOŞGELDİN CANIMBende yeni katıldım kızlar
Hoşbulduk, ilk bebeğim erkek ismini sonunda belirledik ÇAĞAN. Antalyada yaşıyorum 26 yaşındayım.Al bende de o kadar '' Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum...''
Ohh maşAllah nazarlardan korusun Rabbim. Benim ki de geceleri çoşuyor. Gündüzleri de baya hareketli sadece yemeklerden sonra köşesine çekilip kahve keyfi yapıyor heralde. Bir o zaman sakin çünküslmlar anneler :)
dun gece boyu halay cektı beyfendımız :) cok we derın uyurum, ama ondan bıle uyandırdı benı :) 24+5 ım :)
sabah da kahwaltısını yaptı sımdı mısıl mısıl uyuyo galıba ses yok :)
ya ama benım gogusucu koyulastı ok ama bı kasınıyo anlatamam, basına gelen warmı ?
saglıkla kawusalım ınsallah :)
BU BEBİŞLER ALDI AKLIMIZI BAŞIMIZDAN SICAKLARDA VARYAAAyaa ben bugün bi leylalık yaptım yaa oglum aklimi basimdan almis resmendevlet hastanesine gidiymde genel kan idrar tahlili yaptiriym dedim sabah 9a randevum vardi kiz barkod vericek sistemde randevunuz yok diyo nasil olmaz 4 eylüle randevum var benim dedim bugün 3 eylül ama dedi kiz. allahim.uykusuzum bide gec kaldik diye firladim yataktan allahtan evimin dibide perisan olmadim ama yinede sinirden kendimi yedim esimi aradim güldü bana sonra eve geldim uyudum rüya gordum dogum yapiyorum doktor kahve iciyo tepemde tam uyusturmuyolar kesiyolar biciolar kabus gibiydi
merkezde misin canım hoşgeldinHoşbulduk, ilk bebeğim erkek ismini sonunda belirledik ÇAĞAN. Antalyada yaşıyorum 26 yaşındayım.Al bende de o kadar '' Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum...''
yaa ben bugün bi leylalık yaptım yaa oglum aklimi basimdan almis resmendevlet hastanesine gidiymde genel kan idrar tahlili yaptiriym dedim sabah 9a randevum vardi kiz barkod vericek sistemde randevunuz yok diyo nasil olmaz 4 eylüle randevum var benim dedim bugün 3 eylül ama dedi kiz. allahim.uykusuzum bide gec kaldik diye firladim yataktan allahtan evimin dibide perisan olmadim ama yinede sinirden kendimi yedim esimi aradim güldü bana sonra eve geldim uyudum rüya gordum dogum yapiyorum doktor kahve iciyo tepemde tam uyusturmuyolar kesiyolar biciolar kabus gibiydi
Ohh maşAllah nazarlardan korusun Rabbim. Benim ki de geceleri çoşuyor. Gündüzleri de baya hareketli sadece yemeklerden sonra köşesine çekilip kahve keyfi yapıyor heralde. Bir o zaman sakin çünkü
Korkutmak istemem ama kaşıntı varsa çatlayacak derler. Bol bol nemlendir. Kremlen yağlan bir şeyler yap çatlamasınlar.
Gerçi çatlayacağı varsa da ne yaparsan boş diyorlar
Hemşerini görünce dayanamadın yazdın demimerkezde misin canım hoşgeldin
Bende o kadar yağlandım yağlandım da, bacaklarıma ve popoma sürmeyi akıl edemediğimden oralardan çatladım çatır çatırhergun dus aldıktan sonra bebeyagı suruyom hep gobek hem goguslere, yaglı gusercı gıbı gezıyom ewde:)
neyse saglıkla kawusalım da :)
evet canim ki ben hafizasiyla ovunen bi insanim biri bisi unutmayacaksa bana soyler hatirlat diye ama oglum geldi geleli ben o eski ben degilim :) vallai sadece magnezyum kullanıyorum biraz havalr serinlesin baliga agirlik vericem. bide doktora seni dava edicem naptin bana diyorum gülüyo banaBöyle leylalıklar eşlere anlatılmaz.Dalga konusu oluyoruz sonra. Gel burda dök içini rahatla
Oluyor bazen dalgınlıklar. Akıl bile bırakmadılar sömürüyorlar resmen bizi. Allah'tan balık sezonu açıldı bol bol omega desteği alalım da hafızalara daha fazla bir şey olmasınBu aralar her kes rüyalarla bozmuş kafayı Herkes karışık, saçma sapan rüyalar kabuslar ile uğraşıyor. Doğum stresi mi sardı bizi ne oldu anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?