2014 Aralık Anneleri

annecikler nasılsınız? haftasonu temizlik yapacaktım ki kayınvalidem aradı temizliğe geliyormuş.. bende aaa annecim olurmu öyle şey sana ben kıyamam desemde (içten içe seviniyorum) geldi bugün.. şuan temizliğime başlamış akşam mis gibi eve gidicem hafta sonum bana kalıcak :):):) yarında minik kızımın odası geliyor inşallah :)

Ohhh ne güzel. Miss gibi eve gideceksin. Kızının odası da tertemiz eve yerleşecek. Ohh senden keyiflisi yoktur bu gün.

Hoşgeldin aramıza. Cinsiyetiniz ne ? Hangi şehirdensin ? Ben Bursa dan ve oğlum olacak ilk bebeğim. 27 yaşındayım. Çalışıyorum. haha kendimi kadın programına çıkmış gibi hissettim
Hoşbulduk, ilk bebeğim erkek ismini sonunda belirledik ÇAĞAN. Antalyada yaşıyorum 26 yaşındayım.Al bende de o kadar '' Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum...''

slmlar anneler :)

dun gece boyu halay cektı beyfendımız :) cok we derın uyurum, ama ondan bıle uyandırdı benı :) 24+5 ım :)

sabah da kahwaltısını yaptı sımdı mısıl mısıl uyuyo galıba ses yok :)

ya ama benım gogusucu koyulastı ok ama bı kasınıyo anlatamam, basına gelen warmı ?

saglıkla kawusalım ınsallah :)

Teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız?sizden kötü olmanız beklemez; ev temizliği ,kızın odası bunları düşününce mutluluk ohhhh miss

yaa ben bugün bi leylalık yaptım yaa oglum aklimi basimdan almis resmen devlet hastanesine gidiymde genel kan idrar tahlili yaptiriym dedim sabah 9a randevum vardi kiz barkod vericek sistemde randevunuz yok diyo nasil olmaz 4 eylüle randevum var benim dedim bugün 3 eylül ama dedi kiz. allahim.uykusuzum bide gec kaldik diye firladim yataktan allahtan evimin dibide perisan olmadim ama yinede sinirden kendimi yedim esimi aradim güldü bana sonra eve geldim uyudum rüya gordum dogum yapiyorum doktor kahve iciyo tepemde tam uyusturmuyolar kesiyolar biciolar kabus gibiydi

Maşallah canım atlatmışsın seker yüklemesini benımde ayın 19unda bi atlarsak dıyorum .. Bende artık daha hızlı yoruluyorum ama dikkat etmemiz lazım

Hoşbulduk, ilk bebeğim erkek ismini sonunda belirledik ÇAĞAN. Antalyada yaşıyorum 26 yaşındayım.Al bende de o kadar '' Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum...''
Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar yerine Herkese kolay doğumlar diliyoruz bu programda

Ohh maşAllah nazarlardan korusun Rabbim. Benim ki de geceleri çoşuyor. Gündüzleri de baya hareketli sadece yemeklerden sonra köşesine çekilip kahve keyfi yapıyor heralde. Bir o zaman sakin çünkü
Korkutmak istemem ama kaşıntı varsa çatlayacak derler. Bol bol nemlendir. Kremlen yağlan bir şeyler yap çatlamasınlar.
Gerçi çatlayacağı varsa da ne yaparsan boş diyorlar

BU BEBİŞLER ALDI AKLIMIZI BAŞIMIZDAN SICAKLARDA VARYAAA

merkezde misin canım hoşgeldin

Böyle leylalıklar eşlere anlatılmaz. Dalga konusu oluyoruz sonra. Gel burda dök içini rahatla
Oluyor bazen dalgınlıklar. Akıl bile bırakmadılar sömürüyorlar resmen bizi. Allah'tan balık sezonu açıldı bol bol omega desteği alalım da hafızalara daha fazla bir şey olmasın Bu aralar her kes rüyalarla bozmuş kafayı Herkes karışık, saçma sapan rüyalar kabuslar ile uğraşıyor. Doğum stresi mi sardı bizi ne oldu anlamadım ki

Teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız?sizden kötü olmanız beklemez; ev temizliği ,kızın odası bunları düşününce mutluluk ohhhh miss

hemde nasıl mutluyum valla herşey yolunda çok şükür rabbime :) sende aramıza hoş geldin ::::::::::::::::::::)

hergun dus aldıktan sonra bebeyagı suruyom hep gobek hem goguslere, yaglı gusercı gıbı gezıyom ewde:)
neyse saglıkla kawusalım da :)

Ohhh ne güzel. Miss gibi eve gideceksin. Kızının odası da tertemiz eve yerleşecek. Ohh senden keyiflisi yoktur bu gün

zaten en çokta odası temizken gelmesine seviniyorum eşyaların :) daha çok eksiğimiz var hepsi yavaş yavaş inşallah :)

hergun dus aldıktan sonra bebeyagı suruyom hep gobek hem goguslere, yaglı gusercı gıbı gezıyom ewde:)
neyse saglıkla kawusalım da :)
Bende o kadar yağlandım yağlandım da, bacaklarıma ve popoma sürmeyi akıl edemediğimden oralardan çatladım çatır çatır
Aynen sağlıkla kavuşalımda çatlaklarımızla da mtlu olmayı öğreniriz artık

evet canim ki ben hafizasiyla ovunen bi insanim biri bisi unutmayacaksa bana soyler hatirlat diye ama oglum geldi geleli ben o eski ben degilim :) vallai sadece magnezyum kullanıyorum biraz havalr serinlesin baliga agirlik vericem. bide doktora seni dava edicem naptin bana diyorum gülüyo bana

bu arada kizlar ben dalinin aloe verali bebek yagini aldım hergün dusa giriyorum omu sürüyorum sonra ardından hemen vücudumu islatip cikiyorum böyle kayiyo resmen cildim gün icindede bol bol bebe yagi sürüyorum suan hic kasinti hissetmiyorum hicbiyerim kasinmiyor bu dalinin aloe verali bebe yagini eczaci soyledi kadin yanimda soyundu resmen karni müthişti ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…