2014 Aralık Anneleri

Ne güzel şeyler bunlar :)
Bizim henüz evimiz bile yok bebeğimizin bir odası olsun ortada kaldık resmen :)

Ne güzel şeyler bunlar :)
Bizim henüz evimiz bile yok bebeğimizin bir odası olsun ortada kaldık resmen :)

kıyamam sana inşallah herşeyin güzeli sizlerin olur.. neden ortada kaldınız ki?

canım nasılsın ya. seni soracaktım ben de arkadaşlara :)

iyiyim elifcim. yaklaşık 4 hafta izin rapor vs ile geçti, cepten de girilmeyince pek giremedim. hayatımız tamamen değişti. bakıcımız işi bıraktı görümcesinin torununa bakacakmış. kreşe bile alıştırmayı beklemeden bastı gitti cadı. tam da bayram ve tatil dönemimize denk geldi. bayram bitti tatile gittik geldik derken, geçen hafta ben iş başı , oğlum kreşeeee..
bu ikinci haftamızz. ilk haftaya göre daha iyi ama sabahları çok ağlıyor. yütten anne beni de içe dötüy yooooluy anne yooooluy deyişi kulaklarımda çınlayarak geçiyor sabahlarım. öğlene doğru ancak kendime gelebiliyorum..
aklım hep oğluşumda, küçük kendince debeleniyor vs garibim kendi çapında yapıyor birşeyler:) sen de ben gibi misin? ilkinde minicik tekme atsa çok büyük bir olaymış gibi havalara uçardım. ilkinde günde 4 kere kremlenen ben haftada 1-2 ancak kremleniyorum..vakit kalmıyor kendimi dinlemeye kendimle uğraşmaya. ne alışverişe başladım ne hazırlık yapıyorum. herşey var zaten abisinden. biraz 0-3 / 3-6 body ve tulum alıcam sadece.

sen nasılsın? kızın nasıl? şeker testin yapıldı mı nasıl çıktı? babylove trilaylom nerelerde onlardan haber var mı?

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM KIZIDA KREŞE VERECEM AİLESEL SEBEPLERDEN DOLAYI ANNEM BAKIYODU TAM Bİ MUAMMA VİCDAN AZABI GİBİ GELİYO RABBİM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM KIZIDA KREŞE VERECEM AİLESEL SEBEPLERDEN DOLAYI ANNEM BAKIYODU TAM Bİ MUAMMA VİCDAN AZABI GİBİ GELİYO RABBİM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN
fatmacım senin kızın ne kadar? benimki 32 aylık. kreşe başlayınca anladım ki çocuğa hiçbirşey vermiyormuşuz veremiyormuşuz. akşamları çok mutlu alıyorum. orada güzel vakit geçiriyor, yiyor uyuyor . eskiye göre daha mutlu. ama sabah ayrılmak zor geliyor. biz bile koca koca insanlarken sabah işe gelmek zor geliyor, çocuk ne yapsın. alışacak elbet. sana da tavsiye ederim. gerçekten anane babane bakıcı çocuğa sadece bekçilik ediyor. 3 yaştan sonra bekçiye değil öğrenmeye eğitime ihtiyacı var çocuğun bence.

Ben burdayim cnm pek yazmasamda takip etmeye calisiyorum, kiyamam ogluna alismasi biraz zaman alıcak, bende kizi haftaya yarim gun baslaticam okullarla, ilk donem yarim gitsin ben evdeyken sonra ise baslayinca ikinci donem tam gune ceviricem. Bu arada hamilelik beni cok zorlamaya basladi artik sirt ustu yatmaktan gina geldi surekli uyur uyanik bir haldeyim. Kilo 72 oldu. Simdiye kadar 5 kilo aldim ama sanki 15 kilo almis gibi Vucudumda bir agirlik var, bu arada naptin hala bilgiyemi gidiyorsun??

iyi olmana sevindim canım.. ben unuttum mu sen neden evdesin? çalışıyordun. evdeyken yarım dönem gitsin falan yazmışsın. seninki zaten gitmiyormuydu kreşe? ben hala bilgiye gidiyorum evet. bayramdan sonra medicanaya başlıycam artık. 5 kilo alman süperrrrr. ben 10 kilo aldım tam 10..sırt üstü yatmakta iyi değil bele yük biniyor. neden yan yatmıyorsun?
dr yatış mı verdi sana ben unuttum mu bu hengamede acaba?

Merhaba muhsbbetınize atladım ama batıkent bilgiye mi gıdıyorsun ?? Memnun mısın

Hayir canim ben hala calisiyorum kasim basinda ayrilicam izne, kizim meb e bagli krese gittigi icin suan tatiller, annem bakiyor simdilik bu donem kasimdan sonra marta kadar evde olacagim icin ilk donem yarim gun yazdiricam. yan yatamiyorum sanki cocuk sıkısıyor gibi kaburgalarima baski yapiyor ve yana dondugum gibi tekmeyi basıyor benim oğluşum:)) sirt ustu yatmaktan sırtlarım agrıdı resmen, belimde agrimaya basladi ufaktan rapor alabilsem keske soyle bir hafta on gun ama gatadakiler cok zor kanaman dusuk vs bisey olmadikca rapor vermiorlar

Hoşgeldin aramıza. Cinsiyetiniz ne ? Hangi şehirdensin ? Ben Bursa dan ve oğlum olacak ilk bebeğim. 27 yaşındayım. Çalışıyorum. haha kendimi kadın programına çıkmış gibi hissettim
ben de bursadayım ve oğlum olacak ve ilk bebeğim, ben de çalışıyorum :) :)

Bİ DE benim ilk aman dediğin gibi bende sallamıyorum varsın alalım ama bu kadar dikkat edip alınca insan üzülmüyor da değil... yine de bebeklerimiz sağlıklı olsun ben 30a da tamamım :)

A ve C vitaminleri ve yeteri kadar su tüketmiyorsan istediğin pahallı kremi kullan yine çatlarsın

bende bundan korkuyorum
çünkü eşimde bende çok yaramazmışız özellikle uyku konusunda dilerim bizlere çekmez bebişler bi kaç şey öğrendim doğduğu andan itibaren biraz bağımlı hale getirmek gerekiyormuş bebeği özellikle security blankets dedikleri güvenlik hissi veren minik örtüler ya da belli seslere. mesela uyku oyuncakları ayrı olmalıymış onları sadece uyku geçişinde görmeli dokunmalıymış.. çocuk kesinlikle aynı yerde daima uyumalıymış en fazla iki farklı yerde bunları da deneyenlerden öğrendim kitaplar zaten bi yere kadar

Hoşbulduk, ilk bebeğim erkek ismini sonunda belirledik ÇAĞAN. Antalyada yaşıyorum 26 yaşındayım.Al bende de o kadar '' Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum...''
aaaaaa bende Antalya yaş 32 ilk bebek cinsiyet kız ismi kısmetse Sare :) meslek terk şimdilik ev hanımlığı

İnşallah gerek kalmaz canım.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum. İdrarımı yapmak için tuvalete oturduğumda vajinama baskı hissediyorum. Acı yada sızlama değil idrar yolu enfeksiyonumda yok. Hatta normal tuvalete oturduğumda o baskı çok daha fazla artıyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı???

ayy canm özlemişim valla. aynen ben de 3 hafta izin ardından 1 hafta rapor derken bu hafta hayatın gerçekleriyle tekrar karşılaştım fenalardayım. işten yorgun argın gel kızı kreşten al eve gel mutfağa dal. hiç şişmeyen ayaklarım davul gibi oluyo yatana kadar. eşimin gelmesini bekliyorum dört gözle. o gelince o devralıyo işleri sağolsun..
kızımı sorarsan o da depresif bu aralar. babanesi geldi tatil öncesi 1 ay evdeydi. sonrasında bizim izin derken 2 ay ara verdik kreşe. bu hafta başladı ama adapte olamadı. öğretmeni ve arkadaşlarının bir kısmı değişmiş falan. dediğin gibi sabahları zor ayrılıyo ama akşam mutlu geliyo.
şeker testim yapıldı. açlık 77 tokluk 122. iyi yani sorun yok. ben de 9kg civarı aldım daha bir çorap bile almadım bebişe. liste yaptım. kzıımdan pek bişey yok. çoğunu vermiştim. neyi hangi marka alayım arayışındayım. en azından ne alacağıma karar verdim. 1 haftada hepsini alırım havalar serinlesin biraz die bekliyorum
gelelim sanaaaa:) bakıcının tabiri caizse kazığı kötü olmuş ama vardır bunda da bir hayır. erkek çocuklar kreşe daha kolay alışıyo. kızlar daha evcimen olduğundan belki de süreç uzuyor. ben de ilk sene hergün ağlayarak gittim işe. ama çok şey kazandırdı bize. kendi kendine yemek yemeyi, giyinmeyi orda öğreniyorlar. yemedikleri şeyleri yiyorlar kilo bile alıyolar. kaliteli bir kreşse bi de hergün ayrı faaliyeti oluyor. bir gün drama birgün bale birgün ingilizce birgün at binme vs .. bütün bunları hiçbir bakıcı veremez. hergün ayrı bilmeceyle şarkıyla hikayeyle parmak oyunuyla geldikçe çok sevineceksin.bir de artık birçok çocuk 2,5-3 yaşından itibaren kreşe gidiyor. hiç kreşe gitmeden direkt anaokuluna başlayan çocuklar baya farkediliyormuş.
gerçekten 2. bebek daha hamilelikte bile ister istemez ilki kadar ilgi göremiyor. kızıma hamileyken işten gelir 1-2 saat uzanırdım sırf tepiklerini daha rahat hissetmek için. konuşurdum klasik müzik dinlerdim kitap okurdum ona vs. şimdi bunları yapamıyorum ya da çok nadir yapabiliyorum. ben de sendenim yani rahat ol.
off çok uzun yazdım galiba ama çok şey birikmiş napayım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…