annecikler nasılsınız? haftasonu temizlik yapacaktım ki kayınvalidem aradı temizliğe geliyormuş.. bende aaa annecim olurmu öyle şey sana ben kıyamam desemde (içten içe seviniyorum) geldi bugün.. şuan temizliğime başlamış akşam mis gibi eve gidicem hafta sonum bana kalıcak :):):) yarında minik kızımın odası geliyor inşallah :)
canım nasılsın ya. seni soracaktım ben de arkadaşlara :)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM KIZIDA KREŞE VERECEM AİLESEL SEBEPLERDEN DOLAYI ANNEM BAKIYODU TAM Bİ MUAMMA VİCDAN AZABI GİBİ GELİYO RABBİM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUNiyiyim elifcim. yaklaşık 4 hafta izin rapor vs ile geçti, cepten de girilmeyince pek giremedim. hayatımız tamamen değişti. bakıcımız işi bıraktı görümcesinin torununa bakacakmış. kreşe bile alıştırmayı beklemeden bastı gitti cadı. tam da bayram ve tatil dönemimize denk geldi. bayram bitti tatile gittik geldik derken, geçen hafta ben iş başı , oğlum kreşeeee..
bu ikinci haftamızz. ilk haftaya göre daha iyi ama sabahları çok ağlıyor. yütten anne beni de içe dötüy yooooluy anne yooooluy deyişi kulaklarımda çınlayarak geçiyor sabahlarım. öğlene doğru ancak kendime gelebiliyorum..
aklım hep oğluşumda, küçük kendince debeleniyor vs garibim kendi çapında yapıyor birşeyler:) sen de ben gibi misin? ilkinde minicik tekme atsa çok büyük bir olaymış gibi havalara uçardım. ilkinde günde 4 kere kremlenen ben haftada 1-2 ancak kremleniyorum..vakit kalmıyor kendimi dinlemeye kendimle uğraşmaya. ne alışverişe başladım ne hazırlık yapıyorum. herşey var zaten abisinden. biraz 0-3 / 3-6 body ve tulum alıcam sadece.
sen nasılsın? kızın nasıl? şeker testin yapıldı mı nasıl çıktı? babylove trilaylom nerelerde onlardan haber var mı?
fatmacım senin kızın ne kadar? benimki 32 aylık. kreşe başlayınca anladım ki çocuğa hiçbirşey vermiyormuşuz veremiyormuşuz. akşamları çok mutlu alıyorum. orada güzel vakit geçiriyor, yiyor uyuyor . eskiye göre daha mutlu. ama sabah ayrılmak zor geliyor. biz bile koca koca insanlarken sabah işe gelmek zor geliyor, çocuk ne yapsın. alışacak elbet. sana da tavsiye ederim. gerçekten anane babane bakıcı çocuğa sadece bekçilik ediyor. 3 yaştan sonra bekçiye değil öğrenmeye eğitime ihtiyacı var çocuğun bence.ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM KIZIDA KREŞE VERECEM AİLESEL SEBEPLERDEN DOLAYI ANNEM BAKIYODU TAM Bİ MUAMMA VİCDAN AZABI GİBİ GELİYO RABBİM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN
Ben burdayim cnm pek yazmasamda takip etmeye calisiyorum, kiyamam ogluna alismasi biraz zaman alıcak, bende kizi haftaya yarim gun baslaticam okullarla, ilk donem yarim gitsin ben evdeyken sonra ise baslayinca ikinci donem tam gune ceviricem. Bu arada hamilelik beni cok zorlamaya basladi artik sirt ustu yatmaktan gina geldi surekli uyur uyanik bir haldeyim. Kilo 72 oldu. Simdiye kadar 5 kilo aldim ama sanki 15 kilo almis gibi Vucudumda bir agirlik var, bu arada naptin hala bilgiyemi gidiyorsun??iyiyim elifcim. yaklaşık 4 hafta izin rapor vs ile geçti, cepten de girilmeyince pek giremedim. hayatımız tamamen değişti. bakıcımız işi bıraktı görümcesinin torununa bakacakmış. kreşe bile alıştırmayı beklemeden bastı gitti cadı. tam da bayram ve tatil dönemimize denk geldi. bayram bitti tatile gittik geldik derken, geçen hafta ben iş başı , oğlum kreşeeee..
bu ikinci haftamızz. ilk haftaya göre daha iyi ama sabahları çok ağlıyor. yütten anne beni de içe dötüy yooooluy anne yooooluy deyişi kulaklarımda çınlayarak geçiyor sabahlarım. öğlene doğru ancak kendime gelebiliyorum..
aklım hep oğluşumda, küçük kendince debeleniyor vs garibim kendi çapında yapıyor birşeyler:) sen de ben gibi misin? ilkinde minicik tekme atsa çok büyük bir olaymış gibi havalara uçardım. ilkinde günde 4 kere kremlenen ben haftada 1-2 ancak kremleniyorum..vakit kalmıyor kendimi dinlemeye kendimle uğraşmaya. ne alışverişe başladım ne hazırlık yapıyorum. herşey var zaten abisinden. biraz 0-3 / 3-6 body ve tulum alıcam sadece.
sen nasılsın? kızın nasıl? şeker testin yapıldı mı nasıl çıktı? babylove trilaylom nerelerde onlardan haber var mı?
Ben burdayim cnm pek yazmasamda takip etmeye calisiyorum, kiyamam ogluna alismasi biraz zaman alıcak, bende kizi haftaya yarim gun baslaticam okullarla, ilk donem yarim gitsin ben evdeyken sonra ise baslayinca ikinci donem tam gune ceviricem. Bu arada hamilelik beni cok zorlamaya basladi artik sirt ustu yatmaktan gina geldi surekli uyur uyanik bir haldeyim. Kilo 72 oldu. Simdiye kadar 5 kilo aldim ama sanki 15 kilo almis gibi Vucudumda bir agirlik var, bu arada naptin hala bilgiyemi gidiyorsun??
Merhaba muhsbbetınize atladım ama batıkent bilgiye mi gıdıyorsun ?? Memnun mısıniyi olmana sevindim canım.. ben unuttum mu sen neden evdesin? çalışıyordun. evdeyken yarım dönem gitsin falan yazmışsın. seninki zaten gitmiyormuydu kreşe? ben hala bilgiye gidiyorum evet. bayramdan sonra medicanaya başlıycam artık. 5 kilo alman süperrrrr. ben 10 kilo aldım tam 10..sırt üstü yatmakta iyi değil bele yük biniyor. neden yan yatmıyorsun?
dr yatış mı verdi sana ben unuttum mu bu hengamede acaba?
Hayir canim ben hala calisiyorum kasim basinda ayrilicam izne, kizim meb e bagli krese gittigi icin suan tatiller, annem bakiyor simdilik bu donem kasimdan sonra marta kadar evde olacagim icin ilk donem yarim gun yazdiricam. yan yatamiyorum sanki cocuk sıkısıyor gibi kaburgalarima baski yapiyor ve yana dondugum gibi tekmeyi basıyor benim oğluşum:)) sirt ustu yatmaktan sırtlarım agrıdı resmen, belimde agrimaya basladi ufaktan rapor alabilsem keske soyle bir hafta on gun ama gatadakiler cok zor kanaman dusuk vs bisey olmadikca rapor vermiorlariyi olmana sevindim canım.. ben unuttum mu sen neden evdesin? çalışıyordun. evdeyken yarım dönem gitsin falan yazmışsın. seninki zaten gitmiyormuydu kreşe? ben hala bilgiye gidiyorum evet. bayramdan sonra medicanaya başlıycam artık. 5 kilo alman süperrrrr. ben 10 kilo aldım tam 10..sırt üstü yatmakta iyi değil bele yük biniyor. neden yan yatmıyorsun?
dr yatış mı verdi sana ben unuttum mu bu hengamede acaba?
ben de bursadayım ve oğlum olacak ve ilk bebeğim, ben de çalışıyorum :) :)Hoşgeldin aramıza. Cinsiyetiniz ne ? Hangi şehirdensin ? Ben Bursa dan ve oğlum olacak ilk bebeğim. 27 yaşındayım. Çalışıyorum. haha kendimi kadın programına çıkmış gibi hissettim
ayy aynen dr bana da 7 kg aldın şimdiye kadar diyo ama ben 9,5 aldım. nası oluyo ben de anlamadım:)) dr a giderken en ince şeyleri en hafif ayakkabıyı giyiyorum hafif çıkayım diye kendimi kandırıyorum resmen çok komikaman veririrz yaa. ilkinde 6 ayda verdim diye rahatlatıyorum kendimİ. bi de 2. çocukta daha kolay veriliyo diyorlar. bakalım görcez
canım geçmiş olsun dilerim yoktur habersiz bırakma bizitam teşhis koyulmadı haftaya açlık tokluğa balılacak işte diyetisyene yönlendirildim ondan sonra belli olacak sanırım
A ve C vitaminleri ve yeteri kadar su tüketmiyorsan istediğin pahallı kremi kullan yine çatlarsınslm annısler bende dun kontrole gıttım bebeısım 1 kg mı gecmıs kasıklarımda catlamalarım baslamıs ( lıerac da ıse yaramadı) sımdıde dogal yaglar kullanmaya basladım onun dısında hersey yolunda
hızla kılo alıyorum seker yuklemem haftaya yapılcak
bende bundan korkuyorumbende ayakta asla sallamam,kucakta sallamam,yatağıma almam vs vs neler dedim.
yanımdan ayırmıyorum.beraber yatıyorum kucak kucağa :) ayakta da kucakta da sallıyorum.15 dk uyku için 10 takla attığımı biliyorum.amaaa büyük konuşmak yasağına uymamıştım
hoş geldin :)Bende yeni katıldım kızlar
aaaaaa bende Antalya yaş 32 ilk bebek cinsiyet kız ismi kısmetse Sare :) meslek terk şimdilik ev hanımlığıHoşbulduk, ilk bebeğim erkek ismini sonunda belirledik ÇAĞAN. Antalyada yaşıyorum 26 yaşındayım.Al bende de o kadar '' Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum...''
İnşallah gerek kalmaz canım.valla canım diyetisyenin bana verdiği listeden farklı birşey yemiyordum sadece meyveye çok düşüyordum akşam yatmadan önce o kadar hem diyet listesindeki ekmek kadar ekmek bile yemiyordum kendini diyet yapacak gibi düşünme bol yoğurt süt sebze salata diyetin özü bu eti ızgara meyve porsiyon şeklinde ama sen doktoruna göster belki diyet bil egerekmeyecek
Bizde evin bitmesini bekliyoruz. Ekimde taşınıcaz daha karnım burnumda nasıl olacak hiç bilmiyorum.Ne güzel şeyler bunlar :)
Bizim henüz evimiz bile yok bebeğimizin bir odası olsunortada kaldık resmen :)
iyiyim elifcim. yaklaşık 4 hafta izin rapor vs ile geçti, cepten de girilmeyince pek giremedim. hayatımız tamamen değişti. bakıcımız işi bıraktı görümcesinin torununa bakacakmış. kreşe bile alıştırmayı beklemeden bastı gitti cadı. tam da bayram ve tatil dönemimize denk geldi. bayram bitti tatile gittik geldik derken, geçen hafta ben iş başı , oğlum kreşeeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?