bana da oluyor bazen. hatta afedersin bebiş çıkıvercek gibi bi his oluyo. çok aşağıda falan gibi. dr a her muayenede özellikle soruyorum normal diyor. ölçüyor ve gayet uygun yerde duruyor diyor. o yüzden artık takmıyorum. yine de dr unla paylaş tabi..Kızlar yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum. İdrarımı yapmak için tuvalete oturduğumda vajinama baskı hissediyorum. Acı yada sızlama değil idrar yolu enfeksiyonumda yok. Hatta normal tuvalete oturduğumda o baskı çok daha fazla artıyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı???
sıkma canını. bu haftalarda 2 hafta kadar gerilik normal kabul ediliyor diye biliyorum. zaten dr unda bir problem olmadığını söylemiş. sen beslenmene dikkat et yeter. o farkı da bi daha ki muayenede kapatmış olur bakarsın annesiKizlaar doktora gittik bugün bebeğim 24 haftalık göründü kilosu 590 gram on günlük bir gerilik varçok canim sıkıldi ya ne yapsam bilmiyorum çok üzüldüm..25+3 olmaliydi SAT a gore Dr bi problem yok sadece gerilik gorunuyo dedi ama bi de bana sorun.. Coraspin folbiol gyno ferro ve magnezyum verdi çok da ayrintiya girmedi, ne yapmaliyim sizce??
VERİLEN İLAÇLARINI MUTLAKA KULLAN ÖZELLİKLE coraspin bebeğe giden kanı yani besini düzenler kan demek hayat demek bebek için zaten besinlerdeki her şeyi kan yoluyla alıyor. ben elevit vitamini kullanıyorum şükürler olsun geri başladık ama öne geçtik bile 4 gün önde şu an ama bazen geri de görünüyor o kadarına takılma bir de.. kaşar peyniri muz pirinç pilavı bebeği şişiriyor kilo bakımındanKizlaar doktora gittik bugün bebeğim 24 haftalık göründü kilosu 590 gram on günlük bir gerilik varçok canim sıkıldi ya ne yapsam bilmiyorum çok üzüldüm..25+3 olmaliydi SAT a gore Dr bi problem yok sadece gerilik gorunuyo dedi ama bi de bana sorun.. Coraspin folbiol gyno ferro ve magnezyum verdi çok da ayrintiya girmedi, ne yapmaliyim sizce??
Sürekli sertlik size sert geliyor olabilir kızlar. Bahsedilen ara ara olur parmaklarınızla bastırsanız karnınız taş gibidir tehlikeli olan bu .Rahim kendini doğuma hazırlıyor bu düzensiz kasılmalarla.magnezyumu ihmal etmeyin. İlk gebeliğimde evden çıkamadım korkudan genelde yattım diyebilirim bunun yüzünden. Dr ve eşim bana inanmadı turp gibisin diyorlardı ben de kasılmanın ne olduğunu bilmiyordum anlatamadım netten cok arasırdım hatta bayramda köye gidecektik oralarda küvez yok Allah korusun doğurursam naparım diye ilacı eczaneden alıp gizlice kullanmayı planlıyordum. En son bi akşam yine başladı sertleşme tuttum eşimi acile nöbetçi dr nst ye bağladı yok bişey dedi tam gidiyorduk dur dedim dr a bi karnıma dokunurmusun dedim evet dedi kasılmaların başlamış bu gece burdasın dedi ve sabaha kadar kasılmaları kontrol edip ilaç başladılar. Adalat ya da nidilat aslında kalp ilacı ama erken doğum için de kullanılıyor. Umarım bunlara gerek kalmaz. İnsan kendi kendinin doktoru bence. Allah herkese sağlıcakla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin.
Sürekli sertlik size sert geliyor olabilir kızlar. Bahsedilen ara ara olur parmaklarınızla bastırsanız karnınız taş gibidir tehlikeli olan bu .Rahim kendini doğuma hazırlıyor bu düzensiz kasılmalarla.magnezyumu ihmal etmeyin. İlk gebeliğimde evden çıkamadım korkudan genelde yattım diyebilirim bunun yüzünden. Dr ve eşim bana inanmadı turp gibisin diyorlardı ben de kasılmanın ne olduğunu bilmiyordum anlatamadım netten cok arasırdım hatta bayramda köye gidecektik oralarda küvez yok Allah korusun doğurursam naparım diye ilacı eczaneden alıp gizlice kullanmayı planlıyordum. En son bi akşam yine başladı sertleşme tuttum eşimi acile nöbetçi dr nst ye bağladı yok bişey dedi tam gidiyorduk dur dedim dr a bi karnıma dokunurmusun dedim evet dedi kasılmaların başlamış bu gece burdasın dedi ve sabaha kadar kasılmaları kontrol edip ilaç başladılar. Adalat ya da nidilat aslında kalp ilacı ama erken doğum için de kullanılıyor. Umarım bunlara gerek kalmaz. İnsan kendi kendinin doktoru bence. Allah herkese sağlıcakla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin.
Tesekkr ederım arkadasım bugun yaptrdım cok sukur24-26 hatta bazı gebelerde 27 bilem oluyor
Tesekkurler canım cevabın ıcın:)hayır canım ben şuan 24.haftadayım ama gecen hafta kontrolde dr bidahaki ay yaparız dedi.
Öyle mi hiç farketmemistim bak canım desene çıramız beraber yanacak:) senin normal mi olacak canim kismetse... benim sezaryen ya ondan Kasım olcak bir de bu durum var daha da erken olabilir hatta 1.5 ay sonra bile hiççç belli olmaz... anlayacağın erken doğum riski varr... hakkımızda hangisi hayirliysa o olur inşALLAH...Amin kuzum cümlemizden insAllah. Teseli olsun diye demiyorum ama suan doktor gerek bana gerekse bebegim icin birsey dese, ilk basta üzülûrûm ama sonr Doktorda insan oglu der gecerim, Rabbim nelere kadir, öyle seyler görüp yasadimki inan bana Rabbim yeterki istesin...
seninle dogumuz ayniymis fistik bir gün var aramizda, bakalim bebisler zamaninda gelecekmi yoksa bekletceklermi :)
İnşallah öyle olur canim tek dileğim o su an..sıkma canını. bu haftalarda 2 hafta kadar gerilik normal kabul ediliyor diye biliyorum. zaten dr unda bir problem olmadığını söylemiş. sen beslenmene dikkat et yeter. o farkı da bi daha ki muayenede kapatmış olur bakarsın annesi
Saol güzelim ya on beş gündür evimde degilm kayinvalidemlerde ya da annemlerde kaliyorum acikcasi pek de dikkat etmedim yediklerime abur cubur yedim hep.. Evdeyken çok dikkat ediyordum yoğurt sut ceviz badem aksatmiyodum düzenim bozuldu resmen.. Ama dediğin gibi artik dikkat etmem lazim çok üzüldüm duyunca.. Allahim esirgesin onlari..VERİLEN İLAÇLARINI MUTLAKA KULLAN ÖZELLİKLE coraspin bebeğe giden kanı yani besini düzenler kan demek hayat demek bebek için zaten besinlerdeki her şeyi kan yoluyla alıyor. ben elevit vitamini kullanıyorum şükürler olsun geri başladık ama öne geçtik bile 4 gün önde şu an ama bazen geri de görünüyor o kadarına takılma bir de.. kaşar peyniri muz pirinç pilavı bebeği şişiriyor kilo bakımından
ben düzenli beslenirdim taaa ki bu haftaya kadar ama yarın yeniden dikkat etmeye başlıcam canı bu ara salak saçma şeyler çekiyor çikolata chips ki hiç yemeyen ben tv de yiyenleri gördükçe aşerdim en sonunda yedimavokado da bebeği besliyor diye biliyorum.. C ve A vitaminleri ayrıca ben her gün avuç içim kadar kırmızı et yiyorum bebek için çok önemliymiş doktorum prof onun önerisi bu bir de yumurta ama 1 tane fazla olmamalı
ayrıca magnezyum kullanıorum fakat yarım sabah yarım aksam az degil mi? sen günde kac adet kullanıordn ve kacıncı haftanda dogum yaptın
Arladaşım takma kafana, 1-2haftalık fark olabiliyor sonra düzeliyor. Eğer sıkıntı yaparsan bu bebeğine zarar unutma. İnşallah herşey yolunda olur.Kizlaar doktora gittik bugün bebeğim 24 haftalık göründü kilosu 590 gram on günlük bir gerilik varçok canim sıkıldi ya ne yapsam bilmiyorum çok üzüldüm..25+3 olmaliydi SAT a gore Dr bi problem yok sadece gerilik gorunuyo dedi ama bi de bana sorun.. Coraspin folbiol gyno ferro ve magnezyum verdi çok da ayrintiya girmedi, ne yapmaliyim sizce??
Teşekkür ederim arkadaşım, benim gibi aynı problemi yaşayan birileri olması güzel içimi rahatlattın.bana da oluyor bazen. hatta afedersin bebiş çıkıvercek gibi bi his oluyo. çok aşağıda falan gibi. dr a her muayenede özellikle soruyorum normal diyor. ölçüyor ve gayet uygun yerde duruyor diyor. o yüzden artık takmıyorum. yine de dr unla paylaş tabi..
İçenilirsin. Hatta doktorum bana miden bulanırsa şekerli sıyun içine limon da sıkabilirsin demişti.Kixlar seker yuklemesine gidrken ac gidicemmama su icebilir miyim sormayi unutmusum.yarin sabah icin
Tanıştığıma memnun oldum canım. Bursa'dan baya bi kişi olduk. Kalabalıklaşıyoruz. İsim ne düşündüğünüz. Biz EYmen istiyoruz. Her kes ne kadar çok var dese de benim çevremde hiç yoktuben de bursadayım ve oğlum olacak ve ilk bebeğim, ben de çalışıyorum :) :)
canım benim bebeğimde geriden geliyordu ama beslenmeme biraz dikkat ettim o sıralar süt,yoğurt,harnup pekmezi,ceviz ,et ,yumurta ek vitamin olarak decavit ferro gyno kalsiyum derken o arayı kapattık sayılır hiiiçç canını sıkma ilk önce bir rahatla ve gıdana dikkat et fazla efor sarfetme çoğunlukla sol tarafına yat çünkü oz aman bebeğe kan akımı daha fazla gittiği için beslenmesi daha iyi oluyormuş ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sol yanıma yatmaya özen gösteriyorum emin ol bebeğin arayı kapatacak önce sen rahatla yalnızKizlaar doktora gittik bugün bebeğim 24 haftalık göründü kilosu 590 gram on günlük bir gerilik varçok canim sıkıldi ya ne yapsam bilmiyorum çok üzüldüm..25+3 olmaliydi SAT a gore Dr bi problem yok sadece gerilik gorunuyo dedi ama bi de bana sorun.. Coraspin folbiol gyno ferro ve magnezyum verdi çok da ayrintiya girmedi, ne yapmaliyim sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?