2014 Aralık Anneleri

Kizlaar doktora gittik bugün bebeğim 24 haftalık göründü kilosu 590 gram on günlük bir gerilik var çok canim sıkıldi ya ne yapsam bilmiyorum çok üzüldüm..25+3 olmaliydi SAT a gore Dr bi problem yok sadece gerilik gorunuyo dedi ama bi de bana sorun.. Coraspin folbiol gyno ferro ve magnezyum verdi çok da ayrintiya girmedi, ne yapmaliyim sizce??

bana da oluyor bazen. hatta afedersin bebiş çıkıvercek gibi bi his oluyo. çok aşağıda falan gibi. dr a her muayenede özellikle soruyorum normal diyor. ölçüyor ve gayet uygun yerde duruyor diyor. o yüzden artık takmıyorum. yine de dr unla paylaş tabi..

sıkma canını. bu haftalarda 2 hafta kadar gerilik normal kabul ediliyor diye biliyorum. zaten dr unda bir problem olmadığını söylemiş. sen beslenmene dikkat et yeter. o farkı da bi daha ki muayenede kapatmış olur bakarsın annesi

VERİLEN İLAÇLARINI MUTLAKA KULLAN ÖZELLİKLE coraspin bebeğe giden kanı yani besini düzenler kan demek hayat demek bebek için zaten besinlerdeki her şeyi kan yoluyla alıyor. ben elevit vitamini kullanıyorum şükürler olsun geri başladık ama öne geçtik bile 4 gün önde şu an ama bazen geri de görünüyor o kadarına takılma bir de.. kaşar peyniri muz pirinç pilavı bebeği şişiriyor kilo bakımından
ben düzenli beslenirdim taaa ki bu haftaya kadar ama yarın yeniden dikkat etmeye başlıcam canı bu ara salak saçma şeyler çekiyor çikolata chips ki hiç yemeyen ben tv de yiyenleri gördükçe aşerdim en sonunda yedim avokado da bebeği besliyor diye biliyorum.. C ve A vitaminleri ayrıca ben her gün avuç içim kadar kırmızı et yiyorum bebek için çok önemliymiş doktorum prof onun önerisi bu bir de yumurta ama 1 tane fazla olmamalı

canım cok acıklayıcı yazmısın cok tesekkür ettim içimi rahatlattın inan Allah razı olsun benımki sürekli sert elim karnımda gezer hale geldm korkudan ins dedigin gibidr bizimkisi belirti degil rutin bi sertlesmeden ibarettir.. hamileligimn en basından beri kasık agrıları cekiorum zaten hep korkularla gecior her günüm daha 27 ci haftamdaym hamileligimi doya doya yasayamadım korkular endişeler rabbim bundan snra sonumu hayır etsin ins hepimizin yavrusunu saglıklı sıhatli haftasını doldurup kucagımıza almayı nasip etsin..

ayrıca magnezyum kullanıorum fakat yarım sabah yarım aksam az degil mi? sen günde kac adet kullanıordn ve kacıncı haftanda dogum yaptın

slm kizlarr nasilsii?iyice agirlastim sanki bu gunlerde.toplamda 5 kilo aldim ama gobegim top yutmus gibi.bel agrilarim devam efiyo.kilitleniyo arada.yarin seker yuklemem var.
Bu arda ben de bebegime bir suru sey aldim ama bi turlu koyamdim fotograf.koycam insallah

Öyle mi hiç farketmemistim bak canım desene çıramız beraber yanacak:) senin normal mi olacak canim kismetse... benim sezaryen ya ondan Kasım olcak bir de bu durum var daha da erken olabilir hatta 1.5 ay sonra bile hiççç belli olmaz... anlayacağın erken doğum riski varr... hakkımızda hangisi hayirliysa o olur inşALLAH...

İnşallah öyle olur canim tek dileğim o su an..

Saol güzelim ya on beş gündür evimde degilm kayinvalidemlerde ya da annemlerde kaliyorum acikcasi pek de dikkat etmedim yediklerime abur cubur yedim hep.. Evdeyken çok dikkat ediyordum yoğurt sut ceviz badem aksatmiyodum düzenim bozuldu resmen.. Ama dediğin gibi artik dikkat etmem lazim çok üzüldüm duyunca.. Allahim esirgesin onlari..

ayrıca magnezyum kullanıorum fakat yarım sabah yarım aksam az degil mi? sen günde kac adet kullanıordn ve kacıncı haftanda dogum yaptın

canim bende günde 1 tane kullanıyorum magnezyumu tadi kötü gelmisti doktorda bari 2 günde 1tane ic dedi ben yinede kendimi zorlayip herhangi bi öğünden sonra 1 taneyi 1 bardak suda eritip iciyorum.

Kixlar seker yuklemesine gidrken ac gidicemmama su icebilir miyim sormayi unutmusum.yarin sabah icin

Arladaşım takma kafana, 1-2haftalık fark olabiliyor sonra düzeliyor. Eğer sıkıntı yaparsan bu bebeğine zarar unutma. İnşallah herşey yolunda olur.

Teşekkür ederim arkadaşım, benim gibi aynı problemi yaşayan birileri olması güzel içimi rahatlattın.

Ben de cumartesi Seker yüklemesine gidicem doktorum bisey demedi su haftada gel diye ama 25+6 olucam herhalde uygun diye düsündüm.İnsallah iyi sonuclar cikar hepimizin.Bebisi de özledim. Kizlar arada bebis öyle bir patlayiyo ki idrar torbama nerdeyse iseyivericem oldugum yere:) Ne kadar komik ya cocuk torbayi boks kumu yapti sanki sık sık tepiyo.
Bu arada konuyu okuyanlar görünmeye baslamis farkettiniz mi???

Günaydın Annelerin en güzelleri,
Yarın bebişi görmeye gideceğim bu gün bir an önce geçsin diye bekliyorum
ben de bursadayım ve oğlum olacak ve ilk bebeğim, ben de çalışıyorum :) :)
Tanıştığıma memnun oldum canım. Bursa'dan baya bi kişi olduk. Kalabalıklaşıyoruz. İsim ne düşündüğünüz. Biz EYmen istiyoruz. Her kes ne kadar çok var dese de benim çevremde hiç yoktu Ve biz eşimle çok beğendik bu ismi. Daha cinsiyetimizi bilmeden erkek olursa Eymen olur demiştik. Öylede oldu. SAğlıkla gelsin tüm bebişler inş Allah.

canım benim bebeğimde geriden geliyordu ama beslenmeme biraz dikkat ettim o sıralar süt,yoğurt,harnup pekmezi,ceviz ,et ,yumurta ek vitamin olarak decavit ferro gyno kalsiyum derken o arayı kapattık sayılır hiiiçç canını sıkma ilk önce bir rahatla ve gıdana dikkat et fazla efor sarfetme çoğunlukla sol tarafına yat çünkü oz aman bebeğe kan akımı daha fazla gittiği için beslenmesi daha iyi oluyormuş ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sol yanıma yatmaya özen gösteriyorum emin ol bebeğin arayı kapatacak önce sen rahatla yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…