2014 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsun dilerim yoktur habersiz bırakma bizi
inşallah yoktur canım tabiki haber edeceğim sizlerde şekerli yemeyin ben kavunu çok yediğime buluyorum çünkü onun dışında abartı bişey yemedim arada meyve suyu hazır ondan falan mı diye düşünüyorum

ayrıca magnezyum kullanıorum fakat yarım sabah yarım aksam az degil mi? sen günde kac adet kullanıordn ve kacıncı haftanda dogum yaptın
canım ben magnezyumu hiç içmiyordum ilk başlarda kafama göre takıldım anladıktan sonra korkudan iki tane içmeye başladım dr günde 1 diye verdi magnorm suda eriyen. Sonra zaten ekstra adalat diye bi ilaca başlattılar 39+1 de sezeryan oldum erken yapmadım yani şükürler olsun. Birde günde en az 10 bardak su erken doğumu önlüyormuş canım.

Haklisin tatlim önce bi rahatlamam sonra da ilaclari kullanip beslenmeme dikkat etmem lazim sanirim kafaya takmakla olmuyor çok tesekkur ederim..

İlk gebelik biraz acemilik oluyor canım benimde ara ara ağrılarım olurdu bulduğum yere yatardım korkudan iyice panik olmuştum sen magnezyumu ihmal etme bir de bol su erken doğumu önlüyor ben 3litre içerdim. Çok kafana takma ama tedbiri de elden bırakma dikkat et ben dikkat ettim erken gelmedi 39+1 de sezeryan oldum. Allah seni de sağsalim yavruna kavuştursun.

bunun bir genellemesi yok diye biliyorum ama tabii şeker çok tüketmek diyabeti elbet az miktarda da olsa tetikliyordur. özellikle düzensiz beslenme
canım ben diyetlerle yaşıyorum zaten barsak sorunum var kabız olmamam gerek o yüzden şeker çok yiyemiyorum daha çok posalı meyve ve sebzeler yiyorum. şeker ihtiyacımı öyle karşılamaya çalışıyorum ama düne kadar resmen çöp yedim yok chips yok çikolata yok hazır kek falan mahvettim bünyemi nedense çok canım çekti ama bugünden tezi yok düzene girdim sen ne yap ne et kahvaltını atlama mükellef kahvaltı günlük kan şekerini düzene sokuyor kahvaltısız yaşayanlar da daha çok diabet görülüyor

Eee nasılsınız güzel Anneler iyisinizdir inşallah bir suskunluk kapladı burayı:):) ben herzamanki gibi yine yatıyorum ve çokkk sıkılıyorum malesef. ..

Son düzenleme:
Haklisin tatlim önce bi rahatlamam sonra da ilaclari kullanip beslenmeme dikkat etmem lazim sanirim kafaya takmakla olmuyor çok tesekkur ederim..
Canım bir de özellikle stresten uzak durmaya çalış. .. Diğer arkadaşların da dediği gibi beslenmene dikkat et... kafana takma duzelir inşallah... sıkma canını. ..

Merhaba muhsbbetınize atladım ama batıkent bilgiye mi gıdıyorsun ?? Memnun mısın

memnunum da diyemem değilim de diyemem canım. eşim yoğun çalışıyor benle gelemiyor, daha uzak hastaneye tek başıma gidemiyorum. yakın olduğu için şimdilik gidiyorum.

hımm anladım canım iyi olmana sevindim. acaba dedim bir sorun oldu da dr yatış falan mı verdi. meb kreşleri yaızn kapalı ok. yarım gün fikri güzel de , seni evde bebekle bırakıp gidecek mi? ben de şimdiden onu düşünüyorum. şu an ben işe giderken oğlumu bırakıyorum kreşe. doğum iznine ayrıldığımda servise vericem. bebek doğduğunda nasıl kandırcaz benim bebekle evde kaldığımı anlarsa psikolojisi bozulabilir, etkilenebilir.
yan yatarken yattığın tarafa yastıkla destek vermeyi denedin mi? ben hep yan yatıyorum o şekilde. sırt üstü yatınca belim ağrıyor canım.martta işe başlıycan mı? bebeğe kim bakacak?

ya aynen benimde ayaklar davul. yemek ütü bakıcıda iş yapmıyorum kilo alıyorum derken her iş başıma kaldı bu seferde yorgunluktan ayaklarım şişiyor aynen. şeker testin çok güzel çıkmış maşallah. darısı bana. yarın sabah gidicem ben de. benim oğlan sabahları çok ağlıyor akşam mutlu alıyorum ama ne yapıp ettiklerini anlatmıyor. yemek yedik uyuduk oynadık sen beni aldın diyor. şarkıları falan söylemiyor ne öğrendiklerini. sabırsızlıkla bekliyorum anne bak resim yaptım anne şunu öğrendim diyeceği günleri.. ağzına makarna sürmeyen oğlum makarna yemeye başlamış sormaaaa. bakıcı ile öğlen uykusunu kaldırmıştı. 7 aydır öğlen uyumuyordu, uyumaya başlamış şimdi. inşallah daha iyi olacak herşey.
gebeliğe gelinceeeee. ilkinde kendime o kadar dikkat ederdim ki. bulantılar geçince istisnasız 6 ay yürüdüm. ödem nedir bilmedim yürüyüş sayesinde. notlar almışım kilomu. o ajandayı buldum. ilkinde 26. haftada 6 kilo ve 35. haftada 11 kilo almışım. bunda daha 26.haftada 10 kilo aldım. umurumda da değil. 2 ayda vermiştim tüm kiloları. bunu da 5 ayda vereyim napayım. idrar testim pozitif çıktığı günden itibaren çay kahve içmedim. şimdi kahve de içiyorum çay da. her fırsatta yatar karnımı açar oynasın diye beklerdim videoya çekerdim hareketlerini. şimdi hiçbirini yapmıyorum aklıma bile gelmiyor :))

Kixlar seker yuklemesine gidrken ac gidicemmama su icebilir miyim sormayi unutmusum.yarin sabah icin

bana 50lik yükleme yapılacak. hafif kahvaltı et gel dedi dr. aç gelmiycem mi hocam dedim. aç olmana gerek yok, biraz peynir tam buğday ekmek ve zeytin ye gel dedi. herhalde aç karna bulanmasın içim diye öyle dedi.

Eee nasılsınız güzel Anneler iyisinizdir inşallah bir suskunluk kapladı burayı:):) ben herzamanki gibi yine yatıyorum ve çokkk sıkılıyorum malesef. ..
canom
ben gece boyu uyuyamadım bir kasıntı benimki artist görsen yumak oluyor tek bi yerde taş gibi ne oluyor anlamadım sanıırım dönmeye çalışıyor ve dönemedikçe deliriyor içeride.. o yüzden sabaha kadar oturduk.. kocam da 6da Antalya ya inmesi gerekiyordu onu uğurladım halen uykusuzum ama çevirilerim var cuma teslim son günü bi yandan onlara bakıyorum bi yandan buralardayım :) sende durumlar nasıl

canım hep kahvaltı yaparım hep şekeri kesme noktasında bana diyetisyenin dediği ilk o oldu o yüzden düşünüyorum hangisinde abarttım diye

Hehehh kediler kuyruğunu kovalar ya belki o da gobus kordonunu kovaliyordur annesi: gerçi onunki arkada değil önde yakalayamayinca da hincini sana tepikleyerek aliyordur yerimm... maşallah kuzucuga:) valla bende durumlar dünya durmuş gibi:) zaman geçmiyor bir de üzerine yatakta çokkk sıkılıyorum. ..Uykum da gelmiyor bari uyuyaydim...ama olmuyor malesef:)

canım hep kahvaltı yaparım hep şekeri kesme noktasında bana diyetisyenin dediği ilk o oldu o yüzden düşünüyorum hangisinde abarttım diye
valla ne diyeceğimi şaşırdım..
sürekli gün içerisinde şekerli gıdalarla beslendiysen olmuştur o zaman.. kavun ki çok şekerli bana doktorum şeker içeren besinlerden uzak dur diyordu teeee ben gebe kalmaya hazırlanırken.. muz ve kavun muz yarım yenebilir kavunda ince dilim demişti ve bol su arkalarından.. tabii meyve diyip geçmemek gerek incir üzüm kavun grubu ağır şekerli kilo bile yapıyorlar.. aman sen diyetine uy bebeğinin sağlığı önemli internetten bi araştırsan aslında nedenlerini merak ettim olmadı bende bi bakıyım

Kizlarrr ben geldim..
Uzun bi aradan sonra yazayim artik dedim bilgisayari acmiyorum bu aralar su an telefondan yaziyorum zar zor eskisi gibi olsa oo surekli yazardim :)
Gorusemedigimiz surecte enfeksiyonum iyilesti cok sukur seker yukleme yapilamamisti aclk tokluk bakilri oda gayet iyi cikti tshimda yolunda hala dikkat ediyoruz is yapmiyorum plesenta yukaro cikmadi cunku bende durumlar boyle..
Bu arada besigimizi aldik haftasonuda bi kisim alisverise basliycaz insallah..resim aticam birazdan bakalim begenecekmisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…