iyiyiz canım sen nasılsın canın sıkılıyordur seni anlıyorum banada bebeğimin aşağıda olması sebebiyle rapor verdiklerinde evde duramamıştım ama bol bol dua ettim o zaman biraz daha rahatlıyorsun tv ye iç açıcı pogramlara bak internet araştırması yapma.Eee nasılsınız güzel Anneler iyisinizdir inşallah bir suskunluk kapladı burayı:):) ben herzamanki gibi yine yatıyorum ve çokkk sıkılıyorum malesef. ..
Hehehh kediler kuyruğunu kovalar ya belki o da gobus kordonunu kovaliyordur annesi: gerçi onunki arkada değil öndeyakalayamayinca da hincini sana tepikleyerek aliyordur yerimm... maşallah kuzucuga:) valla bende durumlar dünya durmuş gibi:) zaman geçmiyor bir de üzerine yatakta çokkk sıkılıyorum. ..Uykum da gelmiyor bari uyuyaydim...ama olmuyor malesef:)
Çok doğru sonra çok aricam bu gunleri:) kız kitap dergiyle falan da kendimi avutamiyorum...dur bakalım belki müge Anlı ise yararuyuma boş ver tadını çıkar yatmanın doğduktan sonra kendimize zaman ayıramıcaz zaten :)
kitap dergi karıştır ya da tv de müge anlı başlıcak pazartesi 4 gözle bekliyorum önceden kesseler izlemezdim ama geçen kıştan bi kaç izledim takıldım kaldım onu bekliyorum bende..
Iyi olmanıza çok sevindim canım:) hayırdır canım bu aralar mı rapor aldın yoksa önceden mi?iyiyiz canım sen nasılsın canın sıkılıyordur seni anlıyorum banada bebeğimin aşağıda olması sebebiyle rapor verdiklerinde evde duramamıştım ama bol bol dua ettim o zaman biraz daha rahatlıyorsun tv ye iç açıcı pogramlara bak internet araştırması yapma.
Geçmiş olsunn canım. .. kramplar için magnezyum alıyor musun?bende yatmaktan sıkılıp pc basına gecenlerdenım :) elimde kı uyusukluk kramplar uyumamada ızın vermıor
alıorum canım almazmıyım ama bılgıdıgın en az uc kez uyanıorum uykudan krampla elım tutmuor bazen gun ıcınde karpal tunel sendromu dıye bıseymıs hamılelıkte yasanıormus hıc ayagıma kramp gırmedı nerdeyse hamıle kaldıgım ılk anlardan berı hep ellerımden sıkayetımGeçmiş olsunn canım. .. kramplar için magnezyum alıyor musun?
daha önceden almıştım canım hala aşağıda ama doktorum sıkıntı yok şuan kanama su gelmesidurumunda bakacak bir kere açılma varmı diye baktı olmayınca sıkıntı şimdilik yok dediIyi olmanıza çok sevindim canım:) hayırdır canım bu aralar mı rapor aldın yoksa önceden mi?
kızlar,
düşünmem geren en son şeyi düşünüyorum ve stres oldum. KİLO...ilk doğumumda bir yıl diyet yaparak 20 kilo vermiştim. şimdi 65 kiloyla hamile kaldım boyumda 1.65.
Korkuyorum tartıya çıkmaya çünkü dikkat etmeme rağmen yine kilo aldım..karın dan değil...kalca kollar...kendimi iğrenç his ediyorum. 7 de işten eve geliyorum ve açlıktan ne buluyorsam onu yiyorum son zamanlarda...oda hep ekmek arası, makarna, patates kızartması oluyor.
16. haftada 6 kilo almıştım...şimdi 25. haftaya girdim ve moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. Ama hani yememe baktığımda deli gibi acıkıp yiyorum...boş yere yemiyorum...2 çocuklada kilo da veremem, spora gidemem, zayıf olmakta sağlığımdan sonra dünyadaki en önemli şey benim için.... galiba kafayı yedim
Sizler kaç kilo aldınız?((
yarar yarar :) ben geçen koca kışı mügeyle geçirdim yeminle hem ameliyat olmuştum sürekli yatmam gerekiyordu rahimde yapışıklık olmaması için.. paso onu izledim insanın ağzı açıkta kalıyor özellikle bi dava var onun peşindeyimÇok doğru sonra çok aricam bu gunleri:) kız kitap dergiyle falan da kendimi avutamiyorum...dur bakalım belki müge Anlı ise yarar
Ben de izlerdim arada onu ama sürekli değil bir başlasam ben de demekki şu zamanı gecirurim herhalde:)yarar yarar :) ben geçen koca kışı mügeyle geçirdim yeminle hem ameliyat olmuştum sürekli yatmam gerekiyordu rahimde yapışıklık olmaması için.. paso onu izledim insanın ağzı açıkta kalıyor özellikle bi dava var onun peşindeyim
Geçmiş olsun canım. .. derecesi ne pekidaha önceden almıştım canım hala aşağıda ama doktorum sıkıntı yok şuan kanama su gelmesidurumunda bakacak bir kere açılma varmı diye baktı olmayınca sıkıntı şimdilik yok dedi
Çok geçmiş olsun canım. .. kısa sürede düzelir inşallah:)alıorum canım almazmıyım ama bılgıdıgın en az uc kez uyanıorum uykudan krampla elım tutmuor bazen gun ıcınde karpal tunel sendromu dıye bıseymıs hamılelıkte yasanıormus hıc ayagıma kramp gırmedı nerdeyse hamıle kaldıgım ılk anlardan berı hep ellerımden sıkayetım
16. haftada özelde gittiğim hekim demişti bebeğin aşağıda düşük tehliken var dedi sonra çalıştığım kurumda riskli gebelikte ahmet bey var oraya takipliydim ona gittim hemen o da açılman yoksa sıkıntı etme bebek daha yukarı çıkar 28. haftaya kadar dedi bir kez açılma varmı diye baktı 22. haftada o zamanda yoktu sadece kanaman suyun gelmesi durumunda hemen gel dedi sadece ama dikkat ediyorum fazla hareket etmiyorum ağır kaldırmaya gelince bazen unutabiliyorum yükseğe uaznmıyorum birde aile hekimliğindeki hemşirem ayağımı devamlı havada tutmam gerektiğini söyledi iş yerinde ayağımın altına tabure koymam gerektiğini arada ayağımı havaya kaldırıp uzanmam gerektiğini onlarıda uygulamaya çalışıyorumGeçmiş olsun canım. .. derecesi ne peki
Hoşgeldin canım.Eki Görüntüle 1234140
bu bizim park besigimiz ben begendim dedesi aldi kargo adresi burayi verdikki annem tasimasin kayseriden buraya..
Bide viscolex yatak aldik ayni olculerde kilifi fermuarli yikanabiliyo yatagin.cok mutlu oluyorum bebegime biseyler aldikca :)
Canım sende farkındasın takılmayacak şeyi taktığını. Bu yaşıma kadar ben tartıda kendimi 53 ten yukarda görmemiştim. Boyum 1.70 düşün. Dal gibi birşeydim. Folik asit ile 5 kilo hamile kalmadan aldım. 58,60 ile hamile kaldım. ve şu an 69 um. 10 kilo almışım 28. haftamdayım. Seni çok iyi anlıyorum. Bende kendimi kocaman bir şey gibi hissediyorum. Ama önemli olan bebeğim kilo alsın, o sağlıklı olsun. Biz aldıklarımızı veririz. Emzirme, uykusuzluk, yemek yemeğe zaman bile bulamayacağız belki. Hiç bunları düşünüp kendini de bebişini de strese sokma. Bende sağlıklı beslenemiyorum. Sütüme yumurtama dikkat etsem de. İşten eve gelince yemek yapana kadar acıktığımdan ekmek arası bir şeyler yiyip duruyorum. Kızartmalar, hamur işleri. Biz zaten bunlardan kilo alıyoruz. Dikkat etmiyoruz ama boşver be kuzum veririz ne olacak. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım da gerisi boş.kızlar,
düşünmem geren en son şeyi düşünüyorum ve stres oldum. KİLO...ilk doğumumda bir yıl diyet yaparak 20 kilo vermiştim. şimdi 65 kiloyla hamile kaldım boyumda 1.65.
Korkuyorum tartıya çıkmaya çünkü dikkat etmeme rağmen yine kilo aldım..karın dan değil...kalca kollar...kendimi iğrenç his ediyorum. 7 de işten eve geliyorum ve açlıktan ne buluyorsam onu yiyorum son zamanlarda...oda hep ekmek arası, makarna, patates kızartması oluyor.
16. haftada 6 kilo almıştım...şimdi 25. haftaya girdim ve moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. Ama hani yememe baktığımda deli gibi acıkıp yiyorum...boş yere yemiyorum...2 çocuklada kilo da veremem, spora gidemem, zayıf olmakta sağlığımdan sonra dünyadaki en önemli şey benim için.... galiba kafayı yedim
Canim ben ucretsiz en fazla bir iki ay kullanabilirim kredi borcumuz var ayda 3200 oduyorum o yuzden durum vahim bakiciya vercek param bile yok muhtemelen annem bakicak bir sure belki ona ev islerine yardim etsin diye yarim gun bir kadin tutarim. Kiza gelince krese severek gidiyordu gecen donem bu sene sıkıntı cekecegini zannetmiyorum. Ilk etapta onu dislanmis hissetmesin diyede yarim gun veriyorum, oteki turlu belki beni istemiyorlar moduna girer diye yarim gun daha mantikli geldi.hımm anladım canım iyi olmana sevindim. acaba dedim bir sorun oldu da dr yatış falan mı verdi. meb kreşleri yaızn kapalı ok. yarım gün fikri güzel de , seni evde bebekle bırakıp gidecek mi? ben de şimdiden onu düşünüyorum. şu an ben işe giderken oğlumu bırakıyorum kreşe. doğum iznine ayrıldığımda servise vericem. bebek doğduğunda nasıl kandırcaz benim bebekle evde kaldığımı anlarsa psikolojisi bozulabilir, etkilenebilir.
yan yatarken yattığın tarafa yastıkla destek vermeyi denedin mi? ben hep yan yatıyorum o şekilde. sırt üstü yatınca belim ağrıyor canım.martta işe başlıycan mı? bebeğe kim bakacak?
Boşver canım salla nasıl olsa vereceksin. Seneye bu vakitlere bişeyin kalmaz. Kilo yemeyle alakalı ama bünyeye de bakıyor gerçekten. Ben ilk 4 ay hamile olduğumu anlayamadım kilo vermeye çalışıyordum daha yeni doğum yaptığım için :) 5 kilom kalmıştı durdu kilo vermem hatta almaya başladım ki 16 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Nasıl olsa iki çocukla çöp gibi kalacağız canım takma sen de. Hayatta en son takılacak şeylerden biri hastalık derecesinde değilse kilo.kızlar,
Allah yardımcınız olsun babylovem. dudağım uçukladı resmen aylık 3200 krediCanim ben ucretsiz en fazla bir iki ay kullanabilirim kredi borcumuz var ayda 3200 oduyorum o yuzden durum vahim bakiciya vercek param bile yok muhtemelen annem bakicak bir sure belki ona ev islerine yardim etsin diye yarim gun bir kadin tutarim. Kiza gelince krese severek gidiyordu gecen donem bu sene sıkıntı cekecegini zannetmiyorum. Ilk etapta onu dislanmis hissetmesin diyede yarim gun veriyorum, oteki turlu belki beni istemiyorlar moduna girer diye yarim gun daha mantikli geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?