2014 Aralık Anneleri

gözün aydın canım :) oğlunada maşallah benzetmişsiniz bile :)

Başın sağolsun canım Allah rahmet etsin anneciğine. etrafımız ne kadar kalabalık olursa eninde sonunda hepimiz bebeklerimizle yalnız kalacağız. bu konuda anneden sonra en büyük iş babaya düşüyor. eşin anlayışlıysa, yardım edecek biriyse hiç problemin olmaz inş. benim annem hemen dibimde oturuyor, kız kardeşim var, 2 tane yengem var hep yakınız ama inanır mısın herkesin işinden gücünden çocuklarından bana sıra gelmiyor. sadece çok çok zorlanırsam çağırabiliyorum. kayınvalidem desen onun da işleri var, doğumuma yetişirse ne ala yani :) hiç dert etme Allah kolaylığını verir, gözünde büyütme ne kadar kolay görürsen o kadar kolaylaşır işlerin. ben de bazen ümitsizliğe kapılıyorum hamilelik hormonlarının da etkisiyle ama eminim sandığımız kadar zor olamayacaktır :)

bende ayaklarım şişince kendimi tombik teyzelere benzetiyorum. Üstü resmen ayakkabıdan taşıyor Allah'tan dinlenince geçiyor. Geçi artık geçmeye de bilir. Şişik şişik dolaşırız

terlikle dolaşmak en güzeli de işe de terlikle gelinmiyor işte

ben 57 kiloydum şimdi 64 oldum işte. ben de hiç dert etmedim şimdiye kadar, yerken hiç düşünmedim ama 1 ayda 4 kilo olunca bebeğe değil de kendime aldığımı farkettim. o yüzden biraz daha sağlıklı beslenmeye çalışacağım, kilo alırsam da en azından ben dikkat ettim elimden geleni yaptım derim :)

Allah razı olsun canım yazdıkların için.dediğim gibi muhtemelen bugün ölüm yıldönümü o yüzden olabilir bu yalnızlık duygusu.muhetemelen benimde sezeryan olacak her ne kadar normal istesemde ... hayrılısı Rabbim yavrulamızın acılarını göstermesin önemli değil..inşallah canım Rabbim yüzümüzü kara çıkartmasın güçlü sağlıklı bilinçli anneler oluruz

Herkese merhaba annişler nasılsınız bakalım
SAğol canım biz oğlumla iyiyiz siz nasılsınız ?
Eki Görüntüle 1234309 Bu fotoğrafı bütün oğlan anaları için koyuyorum
Ayy çok güzel. O bacaklarıda ayrı bir güzel Babalara göstermek lazım bunu Çatlayacak adam zaten kıskançlıktan. Bana aşık olacak deyip deyip duruyorum yanında
Terlikleri de denedim de şakkıdı şakkıdı ses çıkaranları getirmişim işe Birde ayağım şişti mi o da sıkıyorki.

onu bunu yemeyim diye dertlenip de 10 kilo alanların adına ben cevap yazayım canım. onu bunu yemeyim diye dertlenmeyip ne bulsak yeseydik, mideyi çöplüğe döndürseydik 30 kilo ile biterdi gebelik . bünye meselesi bu iş:)

Sağol canım biz de oğluşumla iyiyiz çok şükür. Sadece sıcaktan bunalmış vaziyetteyiz

Allah razı olsun canım çok haklısın bazen boş kalabalıkta olur çevremizde doğru insan minnet etmekte istemiyor ama arada böyle korkular giriyor içime söylediğin gibi hamilelik hormonlarıylada ilgili sanırım Allah var keder yok diyerek rahatlamaya çalışıyorum Rabbim o kadar büyük ki gücümüzü arttıracak inşallah

Ayy çok güzel. O bacaklarıda ayrı bir güzel Babalara göstermek lazım bunu Çatlayacak adam zaten kıskançlıktan. Bana aşık olacak deyip deyip duruyorum yanında

Terlikleri de denedim de şakkıdı şakkıdı ses çıkaranları getirmişim işe Birde ayağım şişti mi o da sıkıyorki.

vallahi giyiniyorum terliklerimi uzatıyorum ayaklarımı yarım litre süt ohhhh :) çok rahat iş yerim çokkk :)

vallahi giyiniyorum terliklerimi uzatıyorum ayaklarımı yarım litre süt ohhhh :) çok rahat iş yerim çokkk :)
Ohh ne güzell. Benimde rahat aslında ama terlik olayı bende olmuyor. Pantolonlar la artık rahat edemiyorum. Siyah eşofman altı alıp onları giymeyi planlıyorum bende. Mübarek ne renkli kadınmışım. İnsanın hiç siyah eşorfmanı olmazmı hepsi rengarek

Slm anneler ben dun doktora gittim bebegim 25 haftalık 600 gram gelişimi iki hafta geriymis .çok üzülüyorum kiz bebek doktar kafana takma dedi.

inşallah canım girersin ya.bende dün doktora gittim beni biraz korkuttu.4 kg almışsın hepsi de son 1 ayda bir an önce yapalım şeker yüklemeni haftaya gel dedi anlamadım valla.

Sagol cnm benim maas oldugu gibi krediye gidiyor, eşiminkiylede evi gecindiriyoruz. Vadeyi kisa tuttuk 3 yillik cektik simdide zorlaniyoruz.

Maşallah kalabalık aileler çok güzel çok seviyorum ben:) tek çocuk bence iyi değil yaa şu dünyada insan kendini yalnız hissediyor 1 tane daha olsun ideal korkutmayin kendinizi canim şimdi Acemisiniz bunu buyutunce cesaret alırsınız artık şu kocalara çok yazık ya benimki de sağolsun islerimi falan yapmaya çalışıyor ama tek başına çocuk bakmak beklemek olmuyor malesef anca beraber kanca beraber dimi ama :) iyi bak yarın doktora gorunceksen sana uygun birseyler söyler...:)

Slm anneler ben dun doktora gittim bebegim 25 haftalık 600 gram gelişimi iki hafta geriymis .çok üzülüyorum kiz bebek doktar kafana takma dedi.
canım canını hiç sıkma sen yemene içmene dikkat et dinlen sol tarafına yat bu zamanlarda olabilir

Hangisi hayirliysa o olur inşallah:) aynen Rabbim onları bize sağlıkla kendi sağlığımızla kucağımıza versin inşallah...sen de üzme kendini canım başın sağolsun bu arada....

kızlar bugun şeekr yüklememi yaptırdım 75 grlım cok uzun surdu ama tahmın ettıgım kaadr kotu değildi sonucuda ccok sukur normal cıktı bebişim 940 gr olmus maşallah oğluşumaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…