Kslsiyum da vermedi bana.sut zor iciyorum peynire yuklendim o yuzden yogurtta yiyorum biraz.bende 3 aydan sonra fenna sanol kullanmaya başladım kan demir folik asit bugun kan sayımı yapılmadı uzun zmndır dedım gerek yok dedı bunu kullanıosan kalsiyum kullanıodum süt ve yogurt yıyıosan gerke yok kulanma dedı valla benım kıramplar 1 ay once fln cok kotuydu klamadı valla artık çok şükür dekavitte cok iştah açıo kabızlık yapıo bırak demıstı doktor
Aynen kız tipatip kuzulari bize gösteriyor ahmet beyin ben de çok beğeniyorum çok memnunum. .. önceden özlem hanımın ne gösterdiği belli değildi:) senin onceki doktor kimdi canım. . Hatırlayamadım da :)
hangi ilde ahmet bey bende gitmek isterim
Aynenn oylee maşallah diyelim de sonra bu da digerleri gibi aksi olmasin dimi ama:)aynen cnm valla ultrasonda ustune yok doktorda cok ıyı maşşalah dilindne eksik olmuyo innsnaın hoşuna gidiyo:) ben doruk suhendan bendenlıye gıdıodum doktor ıyıyıdı ama hastane berbattı ondan bıraktım.sen bıdaha nezmn gıdeceksın muaneye
Bursaa sen nerdesin canım? ?hangi ilde ahmet bey bende gitmek isterim
Iyi olmaya Çalışıyorum işte canım..yatakta 24saat boyunca dinlenme halindeyim çokkk sıkıcı. .. ne kadar rahatlamaya calissamda malesef eskisi gibi olmuyor ve unutulmuyor... ama Allah yardımcımız olacak inşallah:) sen de iyisindir umarım. ..bu arada beni unutmamana da sevindimm:)Cokk sagol canimm.sen iyisin dimi
Aynenn oylee maşallah diyelim de sonra bu da digerleri gibi aksi olmasin dimi ama:)Bilmiyorum canım daha ayarlamadik. ..sen??
bilmiyorum belki haklısındır, benim iştahım baştan beri çok açık, hiç midem falan bulanmadı, kusmadım, daha önce sevmeden yediğim şeyleri bile canım ister oldu (et gibi).. Amaaan önemli olan hem annenin hem bebeğin sağlıklı olması.. 3-5 kilo az ya da fazla fark etmez..onu bunu yemeyim diye dertlenip de 10 kilo alanların adına ben cevap yazayım canım. onu bunu yemeyim diye dertlenmeyip ne bulsak yeseydik, mideyi çöplüğe döndürseydik 30 kilo ile biterdi gebelik . bünye meselesi bu iş:)
canım, woombie kundakları duydun mu, organik ve çok şirin görünüyo.. 14 ödülü varmış ayrıca..http://toromanya.com/woombie burda görebilirsinTABİİ araba en önemlilerinden neticede bel omurga destekli olmalı bir çok sakatlığa yol açabilir adi olanlar ve plastik malzemeden yapılanlar var onun içinde çocuk zaman geçiriyor ve soluyor istemeden o kokuyu..
biz araba bugaboo alıcaz doğum paramı kullanıcam bunun için biraz sarsıcı olacak çünkü puseti de bugaboo ya uyumlu maxi cosi pebble serisi zaten donanım ve ortopedik açıdan son 5 yıldır sürekli ödül alıyor bebeklerin omurga destekleyicisi bir nevi buna benzer mima bir de stokke var araba grubunda İngiltere de de Quinny bu konuda çok iyi ben yine de Quinny e güvenmiyorum kendi Ülkemde..
Biberon emzik tarzı her şey bizimde avent aynı zamanda nuk ta avente eş değer sadece avent in servisi daha yaygın.. bebek mobilyasında ikea boyasız ağaç ürünler sunuyor biz şimdilik mother care den sepet aldık iç yatağını sanırım işbir den yarı visko alıcam çünkü verdikleri süngeri beğenmedim. battaniye chakra cuski aynı :) nevresimlerde chakra ya da zara olucak. sen chakraya gidince haber ver görüşlerini merak ediyorum ki eminim bayılarak döneceksin.
şampuan konusunda şu an araştırmalarım devam ediyor ama unibaby e güvenemiyorum bubchien var alman markası iddialı oldukça biraz daha araştırmam lazım yazarım ama
iyi geceler canım...Herkese Iyi geceler...
canim bende günde 1 tane kullanıyorum magnezyumu tadi kötü gelmisti doktorda bari 2 günde 1tane ic dedi ben yinede kendimi zorlayip herhangi bi öğünden sonra 1 taneyi 1 bardak suda eritip iciyorum.
İlk gebelik biraz acemilik oluyor canım benimde ara ara ağrılarım olurdu bulduğum yere yatardım korkudan iyice panik olmuştum sen magnezyumu ihmal etme bir de bol su erken doğumu önlüyor ben 3litre içerdim. Çok kafana takma ama tedbiri de elden bırakma dikkat et ben dikkat ettim erken gelmedi 39+1 de sezeryan oldum. Allah seni de sağsalim yavruna kavuştursun.
canım ben magnezyumu hiç içmiyordum ilk başlarda kafama göre takıldım anladıktan sonra korkudan iki tane içmeye başladım dr günde 1 diye verdi magnorm suda eriyen. Sonra zaten ekstra adalat diye bi ilaca başlattılar 39+1 de sezeryan oldum erken yapmadım yani şükürler olsun. Birde günde en az 10 bardak su erken doğumu önlüyormuş canım.
Iyi ol canim uzme canini gecicek bu gunler.benim de belim agriyo iste bolllcaa okul da acildi yorgunluklar basladiIyi olmaya Çalışıyorum işte canım..yatakta 24saat boyunca dinlenme halindeyim çokkk sıkıcı. .. ne kadar rahatlamaya calissamda malesef eskisi gibi olmuyor ve unutulmuyor... ama Allah yardımcımız olacak inşallah:) sen de iyisindir umarım. ..bu arada beni unutmamana da sevindimm:)
evet daha önce birisinde görmüştüm aslında iki görüş var bu konuda kısa süreli giydirin diyorlar anne karnı hissi veriyormuş nefes alan dediğin gibi doğal kumaştan.. aslında benim de alasım var ne yapsam bilemedim sen ne düşünüyorsun? bir de eğer bebek kolik falan olursa almak doğru diye düşünüyorum bir yandan da. zaten eski kundaklamaya bende karşıyım bunları gördükten sonracanım, woombie kundakları duydun mu, organik ve çok şirin görünüyo.. 14 ödülü varmış ayrıca..http://toromanya.com/woombie burda görebilirsin
o kadar çok eksik var ki nereden başlayacağımı şaşırmış durumdayim elimde 7 sayfalık bir liste var sadece içinden 4 şey tamam :) onlarda en son gerekli olacak şeyler evlenirkende böyle başlamıştım :) söyledim mi bilmiyorum avent in sterilizatörünü aldık 3lü fiyatına 6lı bulunca yapıştım hemen. Jacadi diye bi marka var tamamiyle organik ürünler sunuyor mobilyadan giyime oyuncak hepsi bir bak istersen linkleri ekliyorum bir marka daha var benim delirdiğim ama fiyatları biraz fazla.. Jacadi biraz daha uygun ona göre bir tek 3 mağazaso var onlarda istanbul da.. bu arada siz nerede yaşıyorsunuz?canım, woombie kundakları duydun mu, organik ve çok şirin görünüyo.. 14 ödülü varmış ayrıca..http://toromanya.com/woombie burda görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?