Ne güzel kötü olmamışsın. Hadi geçmiş olsun bunu da atlattın. Bebişine de Maş Allah kocaman olmuş. Bende yarın göreceğim inş Allah.kızlar bugun şeekr yüklememi yaptırdım 75 grlım cok uzun surdu ama tahmın ettıgım kaadr kotu değildi sonucuda ccok sukur normal cıktı bebişim 940 gr olmus maşallah oğluşumaa
Ne güzel kötü olmamışsın. Hadi geçmiş olsun bunu da atlattın. Bebişine de Maş Allah kocaman olmuş. Bende yarın göreceğim inş Allah.
maşallah kuzuna sonucunun iyi çıkmaısna da sevindim canım bana çok dokunmuştu demekki bende gerçekten şeker varkızlar bugun şeekr yüklememi yaptırdım 75 grlım cok uzun surdu ama tahmın ettıgım kaadr kotu değildi sonucuda ccok sukur normal cıktı bebişim 940 gr olmus maşallah oğluşumaa
Maşallah canım atlatmışsın seker yüklemesini benımde ayın 19unda bi atlarsak dıyorum .. Bende artık daha hızlı yoruluyorum ama dikkat etmemiz lazım
maşa
maşallah kuzuna sonucunun iyi çıkmaısna da sevindim canım bana çok dokunmuştu demekki bende gerçekten şeker var
Ohh çok şükür bu da bitti senin adına sevindim canım:) maşallah kuzucuğa:) yerimm yaa ben kuzucuklari:)kızlar bugun şeekr yüklememi yaptırdım 75 grlım cok uzun surdu ama tahmın ettıgım kaadr kotu değildi sonucuda ccok sukur normal cıktı bebişim 940 gr olmus maşallah oğluşumaa
4 boyutlu mu gördün. Kıskandım bak şimdi :) 2. bebeği düşündüğümde ilk olarak doktorun 4 boyutlu ultrasonu var mı onu araştıracağım :)evet canım bitti çok şükür ay çok güzeldi ama 4 boyutlu gerçek gıbıydı yuzu heryerıı insan büyüdükçe heycanlanıo
Yok canım öyle düşünme. Demek ki sen şekerli şeyleri aç karnına yiyemiyorsun. Şekerin olup olmamasıyla alakası yoktur bence bunun. Az kaldı kesin belli olacak senin de ve inş Allah bir şey çıkmayacak.maşa
maşallah kuzuna sonucunun iyi çıkmaısna da sevindim canım bana çok dokunmuştu demekki bende gerçekten şeker var
eet canım 1 ayda 4 kg çok dedi benimki de ama başta alamadım işte herneyse kiloları takacak durumum yok iş çok yoğun eşimin de yıllık izni yok yeni iş değiştirdiği için yoksa 3-4 gün kafa dinlemek için bir yerlere kaçmayı çok istiyordum .. hayırlısı artık belki bayramda birşeyler yaparız 1 gece ağva bile yetebilir duy sesimi prenssssinşallah canım girersin ya.bende dün doktora gittim beni biraz korkuttu.4 kg almışsın hepsi de son 1 ayda bir an önce yapalım şeker yüklemeni haftaya gel dedi anlamadım valla.
inşallah canım benim normal şekerim ve tansiyonum hep düşük çıkardı bende şaşırdım aslında nedne böyle oldu diye artık haftaya bakılacak ne olup olmadığı belli olur4 boyutlu mu gördün. Kıskandım bak şimdi :) 2. bebeği düşündüğümde ilk olarak doktorun 4 boyutlu ultrasonu var mı onu araştıracağım :)
Yok canım öyle düşünme. Demek ki sen şekerli şeyleri aç karnına yiyemiyorsun. Şekerin olup olmamasıyla alakası yoktur bence bunun. Az kaldı kesin belli olacak senin de ve inş Allah bir şey çıkmayacak.
4 boyutlu mu gördün. Kıskandım bak şimdi :) 2. bebeği düşündüğümde ilk olarak doktorun 4 boyutlu ultrasonu var mı onu araştıracağım :)
Yok canım öyle düşünme. Demek ki sen şekerli şeyleri aç karnına yiyemiyorsun. Şekerin olup olmamasıyla alakası yoktur bence bunun. Az kaldı kesin belli olacak senin de ve inş Allah bir şey çıkmayacak.
Ohh çok şükür bu da bitti senin adına sevindim canım:) maşallah kuzucuğa:) yerimm yaa ben kuzucuklari:)
Kizlar seker yuklenesinin sonucunu aldik.aclik 84 yuklrmeden sonra 100cikmis.iyi dediler.sukur atlattik.ama demir degetim dusukmus.bolllll kirmizi et dediler
Aynen kız tipatip kuzulari bize gösteriyor ahmet beyin ben de çok beğeniyorum çok memnunum. .. önceden özlem hanımın ne gösterdiği belli değildi:) senin onceki doktor kimdi canım. . Hatırlayamadım da :)canım kesınlıkle 4 boyutlu olmalı ya benım dıger doktorda yoktu hıcbısey anlayamıyodum zaten boyle anlamaya calısana kadar bıtıyoduama ahmet yılmaza gıdıyorum şimdi koca lcd tv kocaman bırde super gosterıyo sankı resım gıbı
Kan hapi vermedi bana doktor hic.decavit ve omega kullaniyorum bide magnezyuma basladim yeni kramplardan dolayihadı gözün aydın cnm geçmiş olsun send ebneım gıbı atlattın :) kan hapı kullanıyomusun
Gözün aydın:) bu da bittii:) geçmiş olsun hadiiKizlar seker yuklenesinin sonucunu aldik.aclik 84 yuklrmeden sonra 100cikmis.iyi dediler.sukur atlattik.ama demir degetim dusukmus.bolllll kirmizi et dediler
Kan hapi vermedi bana doktor hic.decavit ve omega kullaniyorum bide magnezyuma basladim yeni kramplardan dolayi
Cokk sagol canimm.sen iyisin dimiGözün aydın:) bu da bittii:) geçmiş olsun hadii
Aynen kız tipatip kuzulari bize gösteriyor ahmet beyin ben de çok beğeniyorum çok memnunum. .. önceden özlem hanımın ne gösterdiği belli değildi:) senin onceki doktor kimdi canım. . Hatırlayamadım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?