2014 Aralık Anneleri

Canim benim cok tesekur ederim.begenmene sevindim :)
Aynen bu format resmen soguttu bi cok kisiyi her zaman yazilmiyo telefondan girince sarj bitiyo hemen bide mobil uygulama kadar pratik degil bu sekilde tamam gorsellik iyi olabilir ama pratik degil..
Corap alsak mutlu oluyoruz brnim esimde sirf heves ettim diye cumartesi alisverise goturecek beni nakit alacagimiz icin paramiz kadar alicaz bu ay birazda kayinvalidem alicak annemde bi suru sey getirecek zaten ufak ufak tamamliycaz insallah.yarinda sifonyeri aliyoruz onunda resmini koyarim yakinda o kadar eksik varki Allah yardimcimiz olsun..
güle güle kullan bittercimm pembe pembe pek güzelmiş biz de park yatak aldık oğluma:) kırmızı gri
sizde gule gule kullanin canim aslnda kirmizi beyazida vardi aynisinin ama madem kizim olacak varsin pembe olsun dedim:)
Bi oyun parki bi sifonyer alicaz simdilik seneyede gardrobunu aliriz 1,5 yasinda falanda odasini ayiririz insallah.yavas yavas olucak biseyler..

Selam kızlar
Bebisleriniz ve siz iyisinizdir inşallah
Ben de 3 haftadır gelemedim
Geçmişe bakayım
Biz iyiyiz oglusumla

Günaydın kızlar.
Son saatleri sayıyorum. Oğluşumu göreceğim inş Allah. Randevumuz 14:30 ama doktorumuz çok yoğun kaçta muayne olurum muallakta (

Günaydın kızlar,
Sonuçlarımız çıkmış iyi çok şükür. açlık 80, glikozdan sonra 114. şeker iyi ama kan değerlerim düşük, ilaçlara başlamam lazım ama bulantılar çok fena nasıl olacak bilmiyorum
gece yine krampla uyandım, eşim de yazık yeni dalmıştı herhalde baya bi afalladı anlayamadı ne olduğunu bi de ona kızdım. kesin anlam veremiyorlardır bu hallerimize ama ses de etmiyorlar saolsunlar

Aynen canım ya eksikleri al al bitmiyor :) Dün aldığım bezler geldi. Altı üstü 3 paket evde koyacak yeri zor buldum. Eşimin dediği bizim bu odayı acilen boşaltmamız ve Eymen'e oda yapmamız lazım eşyalarından yürümeye yer kalmadı :))
Bakalım bizde Cumartesi günü mobilyacıları dolaşacağız. İnş Allah hem bütçemize hem zevkimize uygun bir şey buluruz.
Herkese günaydın arkadaşlar.Haftanın son günü çok şükür 2 gün tatil.
Benim tatil 1,5 gün oluyor ama olsun oda yeter. Hiç yoktan iyidir :))
Selam kızlar
Bebisleriniz ve siz iyisinizdir inşallah
Ben de 3 haftadır gelemedim
Geçmişe bakayım
Biz iyiyiz oglusumla
Selam canım. Biz çok şükür iyiyiz. Sizinde iyi olmanıza sevindim :)
Yuppiiii!!! çalışmak çok yorucu geliyor artık...
Evet ya hiç çalışasım yok artık. puffff
Günaydın tatlım. Ohh çok şükür senden de güzel haberler aldık.
Kocişlere etmediğimiz kalmıyor valla. Yazık onlara

günaydınlar herkese :) biz de tekmelerle uyandık iki karış olmuş bebek hissedebiliyorum elini vurduğu yerle tekme attığı yer arası baya mesafeli artık bir de öyle güçlü savurdu ki bu sabah eşimde bende sallandık yatakta eşim zaten hoooyt diye zıpladı sevinçten bana da yakındı net hissetmesi bu sebepten :)
tatile çıkacak arkadaşlara güzel haftasonları diliyorum Swift bizi habersiz bırakma

ufaklık sizi şimdiden rahatsız etmeye başlamış. Büyüdüler artık annesi kasları güçlendi. Kuvvetli atıyorlar tekmeleri.
Habersiz bırakırmıyım hiç. Doktordan döndüğüm gibi durumları söylerim. Bakalım kaç gram olmuşuz. 1 ay oldu görüşmeyeli çok özledim çokkkkk

heyecanla bekliyorum :) sanki ben gidicem doktora bi sevindirik oldum :) bizim teeee ayın 20si kontrol.. teeee 15gün var dolu dolu mecbur bekliyoruz bu arada biz yedi aylık olmuşuz ben 6 diye dolanıyorum ortalarda bildiğin yedinin içindeyizmişiz

sonra doğum yapınca da erken geldi sanacaktın
7 ye girdik tabi. Bitmese de dolduruyoruz işte
Ben tam 27+4 üm. 6 ay 13 günlük oldu bebişim. 87 gün kaldı yaww kavuşmamıza. 40 hafta içerde kalmaz bence daha erken gelir. Anaaaam daha bir sürü eksik var panik oldum bak şimdi.

Günaydın tatlım. Ohh çok şükür senden de güzel haberler aldık.
Kocişlere etmediğimiz kalmıyor valla. Yazık onlara

evet canım birazcık sabretsin onlar da :)
sen de git bakalım öğlenden sonra senden de güzel haberler alırız inş

oyy yerim ben onu ya bizimkinin de tekmeleri baya güçlendi :) dün ultrasona bakarken doktorun eline vurdu ya kızımız rahatsız edilmekten hoşlanmıyor sanırım

İnş Allah. Böbreğimi rahat bırakmış olsun sağlığı yerinde olsun yetecek :) Gerçi böbreğimden sancım bir daha hiç olmadı. her halde rahat bıraktı :))

ankara doktorum dan çok memnun değilim biraz mesafeli sen sorarsan anlatır yoksa hemen cıkarsın ben biraz daha ilgili benim heyecanı mı paylaşan yada anlayan bir doktor istiyorum ama yok
Ankaradaysan sana HRS de Ömer ALTUN var tanıdğım en duygusal ve duyarlı doktor çokta ilgili muayeneden önce ve sonra oturup istediğimi sorup her açıklamamı alıyorum ben çok memnunum kendisinden Allah razı olsun...

hehe bı test al coz sen canın ıstedı kız :)

gorundum canım sekerı pazartesı gel yapalım dedı kramplar ıcın zaten magnezym kullanıorum baskada bısey vermedı cok canım acıor ama ya odemdenmıs cekcem bole 3 ay daha

araştırayım muayene ücreti ne kadar doğum ücretleri biliyomusun of kafam çok karıştı ilk dogumum medical de yaptım hiç memnun kalmadım hep stajer hemşireler ilgilendi bu doğumum da aynısını yaşamak için araştırıyorum sen kaç haftalık hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…