2014 Aralık Anneleri

ben çalışan emekli sandığına bağlıyım muayene ücreti 79 tl ama doğum ücretini bilmiyorum malesef ben doğumu ömer beyle yapamayacağım memleketime gideceğim için.biraz pahalı bir hastane ama sitesine gir bak süper bir yer bir kere hiç bir zaman kendini hastanede hissetmiyorsun otel gibi bu benim için önemliydi çünkü hastanelerden nefret ediyorum ne zaman hastaneye gitsem ağlama krizlerim oluyor benimkisi tamamen psikolojik araştır canım hastane ve doktorun ilgisi çok önemli...

ben 27. haftamın içindeyim 12. haftamdan buyana ömer bey takip ediyor...

Tatil olsun da dinlenelim biraz bel ağrınız oluyor mu.15-20 dkika da bir kalkmak gerekiyormuş masadan ama insan unutuyor.

ankara doktorum dan çok memnun değilim biraz mesafeli sen sorarsan anlatır yoksa hemen cıkarsın ben biraz daha ilgili benim heyecanı mı paylaşan yada anlayan bir doktor istiyorum ama yok
benim doktorumda sorunca anlatıyor genelde ama güler yüzlü.insan ne sorması gerektiğini de bilemiyor bazen.istiyorsun ki ben sormadan birşeyler anlatsın.

benim doktorumda sorunca anlatıyor genelde ama güler yüzlü.insan ne sorması gerektiğini de bilemiyor bazen.istiyorsun ki ben sormadan birşeyler anlatsın.

en son 21 haftamızda başından beri takip eden doktorumuza göründük. muayenemiz 10 dk sürdü ve ben 1 aydır görmediğim bebeğimle ilgili hiç bir şey anlamadım. iyi, sol tarafta, baş aşağı, biraz büyük bir bebek olacak vs vs lerden sonra muyanemiz bitti ve ben muayeneden öylece çıktım. doktorumu değiştirme kararı o an aklıma yerleşti. normal doğum istediğim ve normali destekleyen bir doktor olduğu için kendisine gidiyordum. doktor arayışı beynimin bir kenarında dururken ne güzel tesadüf ki hastaneye bağlı normal doğumcu bayan bir doktor buldum. 23 haftalıkken muayenemizi olduk ve inanılmaz memnum kaldım. bebeğimin yüz fotoğrafı elimde çıktım muayeneden. sonraki tatmin, mutluluk, rahatlama.. bir doktordan arananları bana hatırlatmıştı.

eğer doktorunuz içinize sinmiyorsa, bi yerde bi huzursuzluk varsa değiştirmek en iyisi. ben bunu tecrübe ettim ve paylaşmak istedim.

Günaydın kızlar.
Son saatleri sayıyorum. Oğluşumu göreceğim inş Allah. Randevumuz 14:30 ama doktorumuz çok yoğun kaçta muayne olurum muallakta (

olleeyy oğluşun inşallah yüzünü gösterir annesi bizim en son ayaklarını salladı dalga geçer gibi kocaman olmuş ayakları ya bu seferlik ayakla idare ettik napalımm

Tatil olsun da dinlenelim biraz bel ağrınız oluyor mu.15-20 dkika da bir kalkmak gerekiyormuş masadan ama insan unutuyor.
Aynen unutuyoruz. İşim olursa kalkıyorum ama Allah'tan sık sık wc molaları sayesinde kalkıp yürüyorum :)
allah korusun cocugun bı tarafında X ısaretı cıkacak :)
Haha aynen valla xli x li bilinmeyenli olarak dolaşacak oğluşum ortalıklarda
olleeyy oğluşun inşallah yüzünü gösterir annesi bizim en son ayaklarını salladı dalga geçer gibi kocaman olmuş ayakları ya bu seferlik ayakla idare ettik napalımm
Bakalım bize neresini sallayacak Paşam. Ama ayrıntılıdan sonra siyah beyazlar çok yavan geliyor. Hiç tatmin olamıyorum malesef ki

OYY BENDE panik oldum şimdi bi biberon var elimde o kadar hemmen bi şeyler bakmam lazım :)

ısırırım o ellerini onun :) rahatsız olmuştur tabii rahatını kaçırmış doktoru belli cadı olacak desene :)

ben gebelik takviminde gördüm 7. ayın ilk çeyreğinde olduğumu :) sorma kafa kalmadı sorana 6 diyorum 6 ya göre büyük karnın diyorlar meğersem bi bildiği varmış milletin.. ay merakta kaldım ne oldu ne bitti doktorda?

Ben şifonyer olarak buna karar verdim bugün vericem internetten siparişini mobilyacıları dolaştık ama gönlüme göre bişey bulamadım markası babyhope fiyatta uygun ölçülerde güzel derin çekmeceleri var hem seneye bunun gardrobunuda alabilirim bu marka üretim yapıyo sürekli..
Hemde standartlara uygun üretim yapılıyomuş çok anlamam ama bebek sağlığını tehlikeye atmayacak malzeme vs kullanılıyomuş bunda karar kıldık en sonunda zaten park beşik aldık yanımda olacak 1 yıl odasını ayırırkende yatak almıycam hemen beşiğinde yatmaya devam edebilir 2-3 yaşına kadar sonrada ben direk baza alıcam öyle alışsın bi bebek odası bi genç odası alamam
Kardeşim yeğenıme öyle yaptı hiç zorlanmadı geçiş sürecinde..
Yarın biraz kıyafet alıcaz kızıma heyecanlıyım şimdiden liste yaptım 0-3 ay alıcam fazla bişey almıycam ben gerisini annem getirecek zaten
bi yazayımda eksik varmı bak istersen sadece giyim bu:
battaniyeli hastane çıkış seti 1 tane(1 tanede annem alacak)
zıbın takımı 2 tane
çıtçıtlı badiler uzun kollu kısa kollu
çoraplı çorapsız altlar
doğduğunda hemen kullansınlar diye kullan at iç-dış zıbın alt takımı
çorap patik
penye yelek 2 tane
şapkalar
ağız mendili penye(kayınvalidem iğne oyasıda yaptı ama onları bi yerlere giderken kullanırım)
tulum
elbise
ilk etapta yeter diye düşünüyorum zaten bebekler çabuk büyüyomuş
Birde 2 gündür acayip kulak sancım var dün akşam acile gittim anlamam dedi.. yarın KBB ye randevu aldım geçer inşallah başımın sol tarafını hissetmiyorum çünkü tıkalıda sumu kaçtı enfeksiyonmu kaptı anlamadım

Selam herkese. Benim bu aralar çatı kemiklerinde çok ağrı var sizde de oluyo mu acaba? Özellikle uzun süre oturup ayağa kalkınca bir an yürüyemiyorum çok canım acıyor. Doktoruma sordum normal bebek baskı yapıyor büyüdükçe demişti ama gene de insan her şeyden tedirgin oluyo ister istemeZ. Yarın da kontrolümüz var bebişim bize bu sefer nasıl bir poz verecek bakalım heyecanla bekelemekteyim

geçmiş olsun canım, doğumu nerede yapacaksın bilmiyorum! özel hastane ise gerek yok ama devlet hastanesinde yapacaksan yanında hazır mama bulundurmanda fayda var ( çevremdeki annelerin verdiği öğütler bunlar) bebek ilk gün memeyi almakta zorlanıyormuş aç kalmaması için al diyolar

Sagol canım benim özel hastanede yapıcam doğumu inşallah..
Mama hiç aklıma gelmemişti ama gerekirse alırız doğumda hastane şehir merkezinde etrafındada eczaneler var gece olursa biri nöbetçi olur illaki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…