- 16 Mart 2014
- 65
- 15
- 48
- 39
Eve gidip uzanmak bebişimle konuşmak istiyorum insan çok mutlu oluyor hele tekme de atınca cevap alıyormuşsun gibi hissediyorsunYuppiiii!!! çalışmak çok yorucu geliyor artık...
araştırayım muayene ücreti ne kadar doğum ücretleri biliyomusun of kafam çok karıştı ilk dogumum medical de yaptım hiç memnun kalmadım hep stajer hemşireler ilgilendi bu doğumum da aynısını yaşamak için araştırıyorum sen kaç haftalık hamilesin
ben çalışan emekli sandığına bağlıyım muayene ücreti 79 tl ama doğum ücretini bilmiyorum malesef ben doğumu ömer beyle yapamayacağım memleketime gideceğim için.biraz pahalı bir hastane ama sitesine gir bak süper bir yer bir kere hiç bir zaman kendini hastanede hissetmiyorsun otel gibi bu benim için önemliydi çünkü hastanelerden nefret ediyorum ne zaman hastaneye gitsem ağlama krizlerim oluyor benimkisi tamamen psikolojikaraştır canım hastane ve doktorun ilgisi çok önemli...
Tatil olsun da dinlenelim biraz bel ağrınız oluyor mu.15-20 dkika da bir kalkmak gerekiyormuş masadan ama insan unutuyor.Aynen canım ya eksikleri al al bitmiyor :) Dün aldığım bezler geldi. Altı üstü 3 paket evde koyacak yeri zor buldum. Eşimin dediği bizim bu odayı acilen boşaltmamız ve Eymen'e oda yapmamız lazım eşyalarından yürümeye yer kalmadı :))
Bakalım bizde Cumartesi günü mobilyacıları dolaşacağız. İnş Allah hem bütçemize hem zevkimize uygun bir şey buluruz.
Benim tatil 1,5 gün oluyor ama olsun oda yeter. Hiç yoktan iyidir :))
Selam canım. Biz çok şükür iyiyiz. Sizinde iyi olmanıza sevindim :)
Evet ya hiç çalışasım yok artık. puffff
Günaydın tatlım. Ohh çok şükür senden de güzel haberler aldık.
Kocişlere etmediğimiz kalmıyor valla. Yazık onlara
benim doktorumda sorunca anlatıyor genelde ama güler yüzlü.insan ne sorması gerektiğini de bilemiyor bazen.istiyorsun ki ben sormadan birşeyler anlatsın.ankara doktorum dan çok memnun değilim biraz mesafeli sen sorarsan anlatır yoksa hemen cıkarsın ben biraz daha ilgili benim heyecanı mı paylaşan yada anlayan bir doktor istiyorum ama yok
allah korusun cocugun bı tarafında X ısaretı cıkacak :)evet çözeyim bari aşerdim resmen
benim doktorumda sorunca anlatıyor genelde ama güler yüzlü.insan ne sorması gerektiğini de bilemiyor bazen.istiyorsun ki ben sormadan birşeyler anlatsın.
benim doktorumda sorunca anlatıyor genelde ama güler yüzlü.insan ne sorması gerektiğini de bilemiyor bazen.istiyorsun ki ben sormadan birşeyler anlatsın.
Günaydın kızlar.
Son saatleri sayıyorum. Oğluşumu göreceğim inş Allah. Randevumuz 14:30 ama doktorumuz çok yoğun kaçta muayne olurum muallakta(
Aynen unutuyoruz. İşim olursa kalkıyorum ama Allah'tan sık sık wc molaları sayesinde kalkıp yürüyorum :)Tatil olsun da dinlenelim biraz bel ağrınız oluyor mu.15-20 dkika da bir kalkmak gerekiyormuş masadan ama insan unutuyor.
Haha aynen valla xli x li bilinmeyenli olarak dolaşacak oğluşum ortalıklardaallah korusun cocugun bı tarafında X ısaretı cıkacak :)
Bakalım bize neresini sallayacak Paşam.olleeyy oğluşun inşallah yüzünü gösterir annesi bizim en son ayaklarını salladı dalga geçer gibi kocaman olmuş ayakları ya bu seferlik ayakla idare ettik napalımm
OYY BENDE panik oldum şimdi bi biberon var elimde o kadarsonra doğum yapınca da erken geldi sanacaktın
7 ye girdik tabi. Bitmese de dolduruyoruz işte
Ben tam 27+4 üm. 6 ay 13 günlük oldu bebişim. 87 gün kaldı yaww kavuşmamıza. 40 hafta içerde kalmaz bence daha erken gelir. Anaaaam daha bir sürü eksik var panik oldum bak şimdi.
evet canım birazcık sabretsin onlar da :)
sen de git bakalım öğlenden sonra senden de güzel haberler alırız inş
oyy yerim ben onu ya bizimkinin de tekmeleri baya güçlendi :) dün ultrasona bakarken doktorun eline vurdu ya kızımız rahatsız edilmekten hoşlanmıyor sanırım
sonra doğum yapınca da erken geldi sanacaktın
7 ye girdik tabi. Bitmese de dolduruyoruz işte
Ben tam 27+4 üm. 6 ay 13 günlük oldu bebişim. 87 gün kaldı yaww kavuşmamıza. 40 hafta içerde kalmaz bence daha erken gelir. Anaaaam daha bir sürü eksik var panik oldum bak şimdi.
Aynen canım ya eksikleri al al bitmiyor :) Dün aldığım bezler geldi. Altı üstü 3 paket evde koyacak yeri zor buldum. Eşimin dediği bizim bu odayı acilen boşaltmamız ve Eymen'e oda yapmamız lazım eşyalarından yürümeye yer kalmadı :))
Bakalım bizde Cumartesi günü mobilyacıları dolaşacağız. İnş Allah hem bütçemize hem zevkimize uygun bir şey buluruz.
hoşbulduk canım, nasılsın bu gün? sıpamın hareketlerini artık dışardan gözlemleye biliyorum sizde fark ettiniz miHOŞGELDİN CANIM
Eki Görüntüle 1235049
Ben şifonyer olarak buna karar verdim bugün vericem internetten siparişini mobilyacıları dolaştık ama gönlüme göre bişey bulamadım markası babyhope fiyatta uygun ölçülerde güzel derin çekmeceleri var hem seneye bunun gardrobunuda alabilirim bu marka üretim yapıyo sürekli..
Hemde standartlara uygun üretim yapılıyomuş çok anlamam ama bebek sağlığını tehlikeye atmayacak malzeme vs kullanılıyomuş bunda karar kıldık en sonunda zaten park beşik aldık yanımda olacak 1 yıl odasını ayırırkende yatak almıycam hemen beşiğinde yatmaya devam edebilir 2-3 yaşına kadar sonrada ben direk baza alıcam öyle alışsın bi bebek odası bi genç odası alamam
Kardeşim yeğenıme öyle yaptı hiç zorlanmadı geçiş sürecinde..
Yarın biraz kıyafet alıcaz kızıma heyecanlıyım şimdiden liste yaptım 0-3 ay alıcam fazla bişey almıycam ben gerisini annem getirecek zaten
bi yazayımda eksik varmı bak istersen sadece giyim bu:
battaniyeli hastane çıkış seti 1 tane(1 tanede annem alacak)
zıbın takımı 2 tane
çıtçıtlı badiler uzun kollu kısa kollu
çoraplı çorapsız altlar
doğduğunda hemen kullansınlar diye kullan at iç-dış zıbın alt takımı
çorap patik
penye yelek 2 tane
şapkalar
ağız mendili penye(kayınvalidem iğne oyasıda yaptı ama onları bi yerlere giderken kullanırım)
tulum
elbise
ilk etapta yeter diye düşünüyorum zaten bebekler çabuk büyüyomuş
Birde 2 gündür acayip kulak sancım var dün akşam acile gittim anlamam dedi.. yarın KBB ye randevu aldım geçer inşallah başımın sol tarafını hissetmiyorum çünkü tıkalıda sumu kaçtı enfeksiyonmu kaptı anlamadım
geçmiş olsun canım, doğumu nerede yapacaksın bilmiyorum! özel hastane ise gerek yok ama devlet hastanesinde yapacaksan yanında hazır mama bulundurmanda fayda var ( çevremdeki annelerin verdiği öğütler bunlar) bebek ilk gün memeyi almakta zorlanıyormuş aç kalmaması için al diyolarEki Görüntüle 1235049
Ben şifonyer olarak buna karar verdim bugün vericem internetten siparişini mobilyacıları dolaştık ama gönlüme göre bişey bulamadım markası babyhope fiyatta uygun ölçülerde güzel derin çekmeceleri var hem seneye bunun gardrobunuda alabilirim bu marka üretim yapıyo sürekli..
Hemde standartlara uygun üretim yapılıyomuş çok anlamam ama bebek sağlığını tehlikeye atmayacak malzeme vs kullanılıyomuş bunda karar kıldık en sonunda zaten park beşik aldık yanımda olacak 1 yıl odasını ayırırkende yatak almıycam hemen beşiğinde yatmaya devam edebilir 2-3 yaşına kadar sonrada ben direk baza alıcam öyle alışsın bi bebek odası bi genç odası alamam
Kardeşim yeğenıme öyle yaptı hiç zorlanmadı geçiş sürecinde..
Yarın biraz kıyafet alıcaz kızıma heyecanlıyım şimdiden liste yaptım 0-3 ay alıcam fazla bişey almıycam ben gerisini annem getirecek zaten
bi yazayımda eksik varmı bak istersen sadece giyim bu:
battaniyeli hastane çıkış seti 1 tane(1 tanede annem alacak)
zıbın takımı 2 tane
çıtçıtlı badiler uzun kollu kısa kollu
çoraplı çorapsız altlar
doğduğunda hemen kullansınlar diye kullan at iç-dış zıbın alt takımı
çorap patik
penye yelek 2 tane
şapkalar
ağız mendili penye(kayınvalidem iğne oyasıda yaptı ama onları bi yerlere giderken kullanırım)
tulum
elbise
ilk etapta yeter diye düşünüyorum zaten bebekler çabuk büyüyomuş
Birde 2 gündür acayip kulak sancım var dün akşam acile gittim anlamam dedi.. yarın KBB ye randevu aldım geçer inşallah başımın sol tarafını hissetmiyorum çünkü tıkalıda sumu kaçtı enfeksiyonmu kaptı anlamadım
Günaydın kızlar.
Son saatleri sayıyorum. Oğluşumu göreceğim inş Allah. Randevumuz 14:30 ama doktorumuz çok yoğun kaçta muayne olurum muallakta(
Sagol canım benim özel hastanede yapıcam doğumu inşallah..geçmiş olsun canım, doğumu nerede yapacaksın bilmiyorum! özel hastane ise gerek yok ama devlet hastanesinde yapacaksan yanında hazır mama bulundurmanda fayda var ( çevremdeki annelerin verdiği öğütler bunlar) bebek ilk gün memeyi almakta zorlanıyormuş aç kalmaması için al diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?