Günaydın kızlar,
Sonuçlarımız çıkmış iyi çok şükür. açlık 80, glikozdan sonra 114. şeker iyi ama kan değerlerim düşük, ilaçlara başlamam lazım ama bulantılar çok fena nasıl olacak bilmiyorum
gece yine krampla uyandım, eşim de yazık yeni dalmıştı herhalde baya bi afalladı anlayamadı ne olduğunu bi de ona kızdım. kesin anlam veremiyorlardır bu hallerimize ama ses de etmiyorlar saolsunlar
Eki Görüntüle 1235049
Ben şifonyer olarak buna karar verdim bugün vericem internetten siparişini mobilyacıları dolaştık ama gönlüme göre bişey bulamadım markası babyhope fiyatta uygun ölçülerde güzel derin çekmeceleri var hem seneye bunun gardrobunuda alabilirim bu marka üretim yapıyo sürekli..
Hemde standartlara uygun üretim yapılıyomuş çok anlamam ama bebek sağlığını tehlikeye atmayacak malzeme vs kullanılıyomuş bunda karar kıldık en sonunda zaten park beşik aldık yanımda olacak 1 yıl odasını ayırırkende yatak almıycam hemen beşiğinde yatmaya devam edebilir 2-3 yaşına kadar sonrada ben direk baza alıcam öyle alışsın bi bebek odası bi genç odası alamam
Kardeşim yeğenıme öyle yaptı hiç zorlanmadı geçiş sürecinde..
Yarın biraz kıyafet alıcaz kızıma heyecanlıyım şimdiden liste yaptım 0-3 ay alıcam fazla bişey almıycam ben gerisini annem getirecek zaten
bi yazayımda eksik varmı bak istersen sadece giyim bu:
battaniyeli hastane çıkış seti 1 tane(1 tanede annem alacak)
zıbın takımı 2 tane
çıtçıtlı badiler uzun kollu kısa kollu
çoraplı çorapsız altlar
doğduğunda hemen kullansınlar diye kullan at iç-dış zıbın alt takımı
çorap patik
penye yelek 2 tane
şapkalar
ağız mendili penye(kayınvalidem iğne oyasıda yaptı ama onları bi yerlere giderken kullanırım)
tulum
elbise
ilk etapta yeter diye düşünüyorum zaten bebekler çabuk büyüyomuş
Birde 2 gündür acayip kulak sancım var dün akşam acile gittim anlamam dedi.. yarın KBB ye randevu aldım geçer inşallah başımın sol tarafını hissetmiyorum çünkü tıkalıda sumu kaçtı enfeksiyonmu kaptı anlamadım
Selam herkese. Benim bu aralar çatı kemiklerinde çok ağrı var sizde de oluyo mu acaba? Özellikle uzun süre oturup ayağa kalkınca bir an yürüyemiyorum çok canım acıyor. Doktoruma sordum normal bebek baskı yapıyor büyüdükçe demişti ama gene de insan her şeyden tedirgin oluyo ister istemeZ. Yarın da kontrolümüz var bebişim bize bu sefer nasıl bir poz verecek bakalım heyecanla bekelemekteyim
Hadi gözün aydın geçmiş olsun.Canım ,benim de kan değerlerim düşük, günde 2 kez alıyorum kan ilacını. Birini gece yatarken alıyorum, diğerini kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum; yoksa bana da bulantı yapıyor. Doktorun kalsiyum-magnezyum takviyesi de vermiştir muhtemelen, ben de içiyorum, akşam yemeğinden sonra alıyorum bunu da, bu şekilde rahat ediyorum sıkıntı olmuyor, tavsiye ederim. gBi gece bana da kalçama bıçak gibi saplandı, bağıracaktım artık az kalsa.. Bu aylardan sonra kramplar normal artık ama magnezyum alırsan bu sıkıntın olmaz, rahim kasılmalarına da iyi gelir varsa. İlaçlarını ihmal etme canım, Zorlansan da kendine göre en uygun saatleri belirle ve iç mutlaka lütfen.
Geçmiyor canım malesef salıdan bugüne artarak geldi ağrı inşallah orta kulak iltihabı falan değildir yarın anlıycaz bakalım neymiş..çok güzelmiş canım güle güle kullanın :) kulağına su kaçmış olabilir, öyleyse 1-2 güne geçer. önemli bir şey değildir inşallah.
hadi bakalım alışverişe git de bize de göster aldıklarını, ben artık almıyorum toplu alacağım hepsini bayramdan sonra inş
aynen ya bana da çook yavan geldi yüzünü de göstermedi neyse ki ağırlıgından mutlu oldukk gülerek sarılarak çıktık birbirimize eşimleeAynen unutuyoruz. İşim olursa kalkıyorum ama Allah'tan sık sık wc molaları sayesinde kalkıp yürüyorum :)
Haha aynen valla xli x li bilinmeyenli olarak dolaşacak oğluşum ortalıklarda
Bakalım bize neresini sallayacak Paşam.Ama ayrıntılıdan sonra siyah beyazlar çok yavan geliyor. Hiç tatmin olamıyorum malesef ki
Merhaba benim ilk gebeliğim.27+2 deyim.8 kg aldım,toplamda 50'lik test benımde 151 cıktı,100'lük yaptık.Onda da yine iki deeğr yüksek çıktı,bu sabah gittim endokrinolojiye,5 günlük diyet programı verdi 1800 kalori günde.Bakalım 5 gün sobra inşallah düşer,benim de canım çok sıkkın,hayatım byunca kilo problemı olmayan tatlıyı da hiç düşkün olmayan biriyim.Benim zaafım karbonhidratKizlar aclik 86 glikozdan sonra 154 cikti. sali 100luk yapilacak. Canim sıkıldı. Ilk gebeligimde gosterdigim ozeni gosteremedim i yuzden oldu diye kendimi sucluyorum..
100luk verme burda ac ac 4 saat bekletme hocam beni dedim.Direk diyet ver dedim. Belki 100luk temiz cikacak boş yere neden diyete sokayim seni dedi.
Canim cok gecmis olsun insallah 100lük iyi cikacak kalbini ferah tut.Benimde canim son 1 aydir öyle tatli cekoyo ki cok yiyorum ve korkuyorum sekerim yüksek cikacak diyeKizlar aclik 86 glikozdan sonra 154 cikti. sali 100luk yapilacak. Canim sıkıldı. Ilk gebeligimde gosterdigim ozeni gosteremedim i yuzden oldu diye kendimi sucluyorum..
100luk verme burda ac ac 4 saat bekletme hocam beni dedim.Direk diyet ver dedim. Belki 100luk temiz cikacak boş yere neden diyete sokayim seni dedi.
Haha bak tabi. Bir an önce hazırlayalım bitsin gitsin artık. Her şey hazı olsun sonra oturup bekleyelim bebişleriOYY BENDE panik oldum şimdi bi biberon var elimde o kadarhemmen bi şeyler bakmam lazım :)
millet anlıyor bu işlerdenben gebelik takviminde gördüm 7. ayın ilk çeyreğinde olduğumu :) sorma kafa kalmadı sorana 6 diyorum 6 ya göre büyük karnın diyorlar meğersem bi bildiği varmış milletin.. ay merakta kaldım ne oldu ne bitti doktorda?
Valla canım bana bu yazdıkların yeter gibi geldi. Zaten çokta hediye geliyor. Bizde gelir yani ve güzelde olur genelde. Hem ihtiyacımız olursa çıkar alırız canım eve kapanacak değiliz ya. Bu arada geçmiş olsun umarım geçer gider doktora gitmeden iyileşirsin.Eki Görüntüle 1235049
Ben şifonyer olarak buna karar verdim bugün vericem internetten siparişini mobilyacıları dolaştık ama gönlüme göre bişey bulamadım markası babyhope fiyatta uygun ölçülerde güzel derin çekmeceleri var hem seneye bunun gardrobunuda alabilirim bu marka üretim yapıyo sürekli..
Hemde standartlara uygun üretim yapılıyomuş çok anlamam ama bebek sağlığını tehlikeye atmayacak malzeme vs kullanılıyomuş bunda karar kıldık en sonunda zaten park beşik aldık yanımda olacak 1 yıl odasını ayırırkende yatak almıycam hemen beşiğinde yatmaya devam edebilir 2-3 yaşına kadar sonrada ben direk baza alıcam öyle alışsın bi bebek odası bi genç odası alamam
Kardeşim yeğenıme öyle yaptı hiç zorlanmadı geçiş sürecinde..
Yarın biraz kıyafet alıcaz kızıma heyecanlıyım şimdiden liste yaptım 0-3 ay alıcam fazla bişey almıycam ben gerisini annem getirecek zaten
bi yazayımda eksik varmı bak istersen sadece giyim bu:
battaniyeli hastane çıkış seti 1 tane(1 tanede annem alacak)
zıbın takımı 2 tane
çıtçıtlı badiler uzun kollu kısa kollu
çoraplı çorapsız altlar
doğduğunda hemen kullansınlar diye kullan at iç-dış zıbın alt takımı
çorap patik
penye yelek 2 tane
şapkalar
ağız mendili penye(kayınvalidem iğne oyasıda yaptı ama onları bi yerlere giderken kullanırım)
tulum
elbise
ilk etapta yeter diye düşünüyorum zaten bebekler çabuk büyüyomuş
Birde 2 gündür acayip kulak sancım var dün akşam acile gittim anlamam dedi.. yarın KBB ye randevu aldım geçer inşallah başımın sol tarafını hissetmiyorum çünkü tıkalıda sumu kaçtı enfeksiyonmu kaptı anlamadım
Şu bebişlerin de baskı yapmadığı bir şey kalmadı. Ne böbrek ne dalak ne bağırsak çiş torbasına bile tekme atanlar oldu kemiğe de yaparlar tabiSelam herkese. Benim bu aralar çatı kemiklerinde çok ağrı var sizde de oluyo mu acaba? Özellikle uzun süre oturup ayağa kalkınca bir an yürüyemiyorum çok canım acıyor. Doktoruma sordum normal bebek baskı yapıyor büyüdükçe demişti ama gene de insan her şeyden tedirgin oluyo ister istemeZ. Yarın da kontrolümüz var bebişim bize bu sefer nasıl bir poz verecek bakalım heyecanla bekelemekteyim
Evet canım yıldırım Doruk Gizem Yıldırım. Çok tatlı bir bayan biz çok iyi anlaştık. Yıldızlar barıştı :)canım sen hangi doktora gidiyosun bursadasın bilfdiğim kadarıyla
Geçmiş olsun canım. İnş Allah 100 lük temiz çıkar. Sen yemene dikkat et yine de. İnş Allah testi de kolay atlatırsın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz haftaya inş Allah.Kizlar aclik 86 glikozdan sonra 154 cikti. sali 100luk yapilacak. Canim sıkıldı. Ilk gebeligimde gosterdigim ozeni gosteremedim i yuzden oldu diye kendimi sucluyorum..
Ben bu sefer bebişime sarılıp çıktım eşim gelemediaynen ya bana da çook yavan geldi yüzünü de göstermedi neyse ki ağırlıgından mutlu oldukk gülerek sarılarak çıktık birbirimize eşimlee
Ben hiç dikkat etmiyorum. Şeker testimde de bir problem çıkmadı ya ha bire yiyorum gitsin. Bu 10 kiloyu nasıl aldım ben.Canim cok gecmis olsun insallah 100lük iyi cikacak kalbini ferah tut.Benimde canim son 1 aydir öyle tatli cekoyo ki cok yiyorum ve korkuyorum sekerim yüksek cikacak diyeİnsallah cikmaz.Hic sekerli yemesem canim istiyo napayim ben bilmiyorum.Kiloda almadim cok ona da güveniiyodum ama bu seker testi korkutuyor.Yarin insallah iyi sonuclar cikar.Siz dikkat ediyo musunuz tatli cikolata yememeye kizlar???
Birde swift insallah iyi haberlerle dön bebisini gör,mutlu ol.
Canım öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin. Ve Allah kolaylıklar da versin. Taşınmak zordur bilirim. 2,5 yılda 3. evime geçtim :)) Sonunda kendi evim ama :)) Hamileyken taşınmayı düşünemiyorum bile. Kendini zorlama eskisi gibi değiliz bak dikkatli ol. Bazen unutabiliyoruz ama sen unutma bu aralar. Yavaş yavaş yaparsın merak etme. Eşinin doğum günü için hiç orjınal fikirlerim yok. Klasik pasta al, mum üflet afiyetle yeyin modundayım şu anmerhaba kızlar geçmişi okumaktan gözlerim köreldi bayadan beri giremedim hafta sonu evimi taşıdım daha eşyaları atar atmaz dedem vefat etti memlekete gittik geldik acilinden gömdük okumaısnıyapotık düngeldim ee işte başladı tamda kayıtzamanı nefes almaya zaman yok ev desen öle herşey duvarlara diklendi bekliyo ölece çok işim var çokk yavaş yapıncada bitmiyoo nasıl bi telaşeye girdimse 6. ayımın bittiğinin yeni farkına vardım yorumları okuyunca ama sadece bi kilo aldım kızlar göbişim kocaman ama rahatsız oldum neden bu kadar az aldım diye haftaya kontrolüm var hemde şeker yüklemem bakalım ne kadar büyümüşüz sanırım önümüzdeki bi ayda çok yoğun geçecek evi yerleştiripte işler hafifleyene kadar sonrada bebiş hazırlıklarına tüm hızla eğilmem lazım tatiller bitmiş dönülmüş ne kadar güzell benim oğluşta çok hareketli çalışırken hiç rahat yok boyna tekmeleniyorum evdede aynı o tekmeledikçe ben oturuyorumm nasıl yerleşecek bu ev bilmiyorum birde tüm bunlar yetmezmiş gibi yarın eşlimin doğumgünü ve ben hiç bir organizasyon yapamadım ben ne yapıcam şimdi akıl verin bana kızlarrr
ahahahaa bende aynı moddayım aslında ama bana yaptığı süprize yakışmaz şimdi bulcaz bakalım bişiler nabalımm evt zorlayamıyorum kendimi benim de 4.sene 4.evim inş 5. kendimin olur benimde hayırlısı bakalımCanım öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin. Ve Allah kolaylıklar da versin. Taşınmak zordur bilirim. 2,5 yılda 3. evime geçtim :)) Sonunda kendi evim ama :)) Hamileyken taşınmayı düşünemiyorum bile. Kendini zorlama eskisi gibi değiliz bak dikkatli ol. Bazen unutabiliyoruz ama sen unutma bu aralar. Yavaş yavaş yaparsın merak etme. Eşinin doğum günü için hiç orjınal fikirlerim yok. Klasik pasta al, mum üflet afiyetle yeyin modundayım şu an
İnş Allah canım. Kira da olmak çok zor bilirim. Rabbim yardımcınız olsun hem sizin hem tüm kiradakileri hem kredi ile ev alıp borçlarını ödeyenlerin :) Bir an önce sizde ev sahibi olursunuz inş Allah. Belki bebiş size birde ev kısmetiyle gelir belli mi olur. Bebişler kısmetiyle gelir ne de olsa.ahahahaa bende aynı moddayım aslında ama bana yaptığı süprize yakışmaz şimdi bulcaz bakalım bişiler nabalımm evt zorlayamıyorum kendimi benim de 4.sene 4.evim inş 5. kendimin olur benimde hayırlısı bakalım
Vee gelelim artık bebişime
Ultrason aletini paşam sevmedi sanırım hep tekmeledi :)) Baya kuvvetli tekmeler yiyorsun dedi doktorumuz da :))
27+4 üz gün itibari ile ne ileri ne geri gayet uyumluyuz sat ve usg ile
1122 gram olmuşuz boyumuz 37 cm.
Suratımız bana tombiş tombiş geldi. Ellerinin kulaklarının yanına kaldırmış surat kabak gibi açıktaydı
Çok sevimliydi.
Popo aşağıda doğum posizyonuna girmemiş tabi ki bunun için çok erken sakın endişelenme dedi.
Epidural normal doğum istediğimi söyledim. Buna ancak doğum esnasında karar verebiliriz. Açılma yoksa boşuna epidural yapmaya da gerek yok. En sağlıklı kararı o anda veririz. Hem daha çok erken bunları konuşmak için dedi. 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi :))
Karında oluşan sertliği sordum birde Günde 3-4 defa olabilir. Sancı olarak kasılma hissetmiyorsan sadece elle dokunduğunda hissediyorsan problem yok olabilir onlar dedi.
Bizden haberler böyle.
Sıpamı gördüm benden mutlusu yok.
Son not: Böbreğimde hala aynı hafif bir genişlik söz konusu ama sana sancısı olmadığı sürece sorun yok. Sola yatmaya bol su içmeye devam. Sürekli bir baskı olsa ağrısına dayanamazdın dedi.
Her geçen gün doktorumu daha çok seviyorum ve alışıyorum.
çookk güzel ben haftayı beklicem mecburenn ohh senden mutlusu yok şimdiiEv tasimak hakikaten zor ben de 4. Ayimda tasindim hic bisi yapmadim ama orayi burayi yerlestiriirken bilr ölüyodum.Kendine dikkat et canim.Daha da ilerledik çünkü.Esine bebisinin agzindan biseyler yazabilirsin mektup gibi süsleyip verebilirsin pastayla güzel olur diye düssünüyorum.
Swiftcim sen doktordan geldin mi nasil bebis?
Yazmissin canim ben de catlayacakmisim bak meraktan yazana kadar dayanamadim.Vee gelelim artık bebişime
Ultrason aletini paşam sevmedi sanırım hep tekmeledi :)) Baya kuvvetli tekmeler yiyorsun dedi doktorumuz da :))
27+4 üz gün itibari ile ne ileri ne geri gayet uyumluyuz sat ve usg ile
1122 gram olmuşuz boyumuz 37 cm.
Suratımız bana tombiş tombiş geldi. Ellerinin kulaklarının yanına kaldırmış surat kabak gibi açıktaydı
Çok sevimliydi.
Popo aşağıda doğum posizyonuna girmemiş tabi ki bunun için çok erken sakın endişelenme dedi.
Epidural normal doğum istediğimi söyledim. Buna ancak doğum esnasında karar verebiliriz. Açılma yoksa boşuna epidural yapmaya da gerek yok. En sağlıklı kararı o anda veririz. Hem daha çok erken bunları konuşmak için dedi. 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi :))
Karında oluşan sertliği sordum birde Günde 3-4 defa olabilir. Sancı olarak kasılma hissetmiyorsan sadece elle dokunduğunda hissediyorsan problem yok olabilir onlar dedi.
Bizden haberler böyle.
Sıpamı gördüm benden mutlusu yok.
Son not: Böbreğimde hala aynı hafif bir genişlik söz konusu ama sana sancısı olmadığı sürece sorun yok. Sola yatmaya bol su içmeye devam. Sürekli bir baskı olsa ağrısına dayanamazdın dedi.
Her geçen gün doktorumu daha çok seviyorum ve alışıyorum.
ben çok beğendim yaa, alıcam sanırım bi tane, büyük ihtimalle denizci olanından alırım.. pazartesi günü doktor kontrolüm var, salıdan itibaren alışverişe başlıyorum inşallahevet daha önce birisinde görmüştüm aslında iki görüş var bu konuda kısa süreli giydirin diyorlar anne karnı hissi veriyormuş nefes alan dediğin gibi doğal kumaştan.. aslında benim de alasım var ne yapsam bilemedim sen ne düşünüyorsun? bir de eğer bebek kolik falan olursa almak doğru diye düşünüyorum bir yandan da. zaten eski kundaklamaya bende karşıyım bunları gördükten sonra
jacadinin online satışı yokmuş, güzelmiş halbukio kadar çok eksik var ki nereden başlayacağımı şaşırmış durumdayim elimde 7 sayfalık bir liste var sadece içinden 4 şey tamam :) onlarda en son gerekli olacak şeyler evlenirkende böyle başlamıştım :) söyledim mi bilmiyorum avent in sterilizatörünü aldık 3lü fiyatına 6lı bulunca yapıştım hemen. Jacadi diye bi marka var tamamiyle organik ürünler sunuyor mobilyadan giyime oyuncak hepsi bir bak istersen linkleri ekliyorum bir marka daha var benim delirdiğim ama fiyatları biraz fazla.. Jacadi biraz daha uygun ona göre bir tek 3 mağazaso var onlarda istanbul da.. bu arada siz nerede yaşıyorsunuz?
http://www.jacadi.com/en/collections/furniture-collection-1.html
http://www.theophile-patachou.com/fr/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?