Geldim geldim yazdım sende gördünEv tasimak hakikaten zor ben de 4. Ayimda tasindim hic bisi yapmadim ama orayi burayi yerlestiriirken bilr ölüyodum.Kendine dikkat et canim.Daha da ilerledik çünkü.Esine bebisinin agzindan biseyler yazabilirsin mektup gibi süsleyip verebilirsin pastayla güzel olur diye düssünüyorum.
Swiftcim sen doktordan geldin mi nasil bebis?
Aynen mektup işi çok hoşmuş gerçekten. Evet benden mutlusu yokçookk güzel ben haftayı beklicem mecburenn ohh senden mutlusu yok şimdii
evt canım ama ne yazıkki yardım edecekkimsem yok yanımda eşimde çok geç geliyo işten dağınıklığa alışıcm artık bi sürü evt bak mektup işi çok hoşuma gitti
Senin kontrolün benim kontrolüm hesabıYazmissin canim ben de catlayacakmisim bak meraktan yazana kadar dayanamadim.
Cok sevindim kocaman olmus masallah bebise
Merhaba canım. Evet mobilin kalkması çok kötü oldu büyük rahatlıktı. Çok yoğun istek var yaparlar bence yine.Merhaba hatunlar.
Bu site değişti değişeli giremiyorum. Önceden uygulama tel.in masaüstünde duruyordu. Açıp açıp okuyordum. Burdan yetkililere sesleniyorum. iPhone lar için uygulamayı yenileyinnnn
Allah yardımcın olsun o zaman. Çok dikkatli ol. Eşinle ve ya varsa bir yakının ile yap bari. Sık sık ta dinlen aman dikkat.Bu arada benimde bir iki hafta içinde taşınma olayım var. Ve plasentam aşağıda olduğu için çok daha dikkatli olmam lazım. Nasıl olacak bilemiyorum
Evet yani her yerimize bir baskı yiyoruz nedir bu aaaŞu bebişlerin de baskı yapmadığı bir şey kalmadı. Ne böbrek ne dalak ne bağırsak çiş torbasına bile tekme atanlar oldu kemiğe de yaparlar tabi
Inşallah kısa sürede yaparlar :)Geldim geldim yazdım sende gördün
Aynen mektup işi çok hoşmuş gerçekten. Evet benden mutlusu yok
Senin kontrolün benim kontrolüm hesabı
Evet canım 1120 deyince baya şaşırdım. Maş Allah sıpama
Merhaba canım. Evet mobilin kalkması çok kötü oldu büyük rahatlıktı. Çok yoğun istek var yaparlar bence yine.
Vee gelelim artık bebişime
Ultrason aletini paşam sevmedi sanırım hep tekmeledi :)) Baya kuvvetli tekmeler yiyorsun dedi doktorumuz da :))
27+4 üz gün itibari ile ne ileri ne geri gayet uyumluyuz sat ve usg ile
1122 gram olmuşuz boyumuz 37 cm.
Suratımız bana tombiş tombiş geldi. Ellerinin kulaklarının yanına kaldırmış surat kabak gibi açıktaydı
Çok sevimliydi.
Popo aşağıda doğum posizyonuna girmemiş tabi ki bunun için çok erken sakın endişelenme dedi.
Epidural normal doğum istediğimi söyledim. Buna ancak doğum esnasında karar verebiliriz. Açılma yoksa boşuna epidural yapmaya da gerek yok. En sağlıklı kararı o anda veririz. Hem daha çok erken bunları konuşmak için dedi. 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi :))
Karında oluşan sertliği sordum birde Günde 3-4 defa olabilir. Sancı olarak kasılma hissetmiyorsan sadece elle dokunduğunda hissediyorsan problem yok olabilir onlar dedi.
Bizden haberler böyle.
Sıpamı gördüm benden mutlusu yok.
Son not: Böbreğimde hala aynı hafif bir genişlik söz konusu ama sana sancısı olmadığı sürece sorun yok. Sola yatmaya bol su içmeye devam. Sürekli bir baskı olsa ağrısına dayanamazdın dedi.
Her geçen gün doktorumu daha çok seviyorum ve alışıyorum.
Evet artık hareketlerinin yavaşlamaya başladığını hissediyorum :) inşallah güzel geçer yarın sağol canım :)doktor değilim ama bence de normalartık ağırlaşmaya başlıyoruz canım, sanırım o yüzden bu problemlerle sık sık karşılaşmaya başladık. inş güzel pozlarla, güzel sonuçlarla dönersin yarınn
canım aynı sıkıntı bende de varr.ayağa kalktığımda çok canım acıo tutulmuş gibi oluoo.bende acaba bacaklarımda yırtılma mı var diye düşünmüştüm.Selam herkese. Benim bu aralar çatı kemiklerinde çok ağrı var sizde de oluyo mu acaba? Özellikle uzun süre oturup ayağa kalkınca bir an yürüyemiyorum çok canım acıyor. Doktoruma sordum normal bebek baskı yapıyor büyüdükçe demişti ama gene de insan her şeyden tedirgin oluyo ister istemeZ. Yarın da kontrolümüz var bebişim bize bu sefer nasıl bir poz verecek bakalım heyecanla bekelemekteyim
Sağol canım.Allah yardımcın olsun o zaman. Çok dikkatli ol. Eşinle ve ya varsa bir yakının ile yap bari. Sık sık ta dinlen aman dikkat.
evet canım tanser beye gidiyorum.nasıl memnunmusunuz doktorunuzdan?uzun zamandır girmiyor galiba canım.tansel beye mi gidiyorsun çok duydum adını.bende acıbademe gidiyorum öznurla tesadüfen aynı doktorlarımınz.
Evet yani her yerimize bir baskı yiyoruz nedir bu aaa
SAğol canım senin kinede koca bir Maş Allah.Inşallah kısa sürede yaparlar :)
Bu arada maşallah sıpana
Benimkide 978 di :)
Evet yapan yapıyor valla. Epiduralin çok faydasını gördüğümüz zamanlarda oluyor ama tamamen o ana kalmış bir şey diyor. Doktorum da doğum yapan arkadaşım evde sancı çekti 6,5 cm açılmış hastaneye gittiğinde. Doktorum da demiş bu kadar bekledikten sonra epidurale bence gerek yok demiş. Çatır çatır doğurdu. Canın acıyor tabi ki ama beebişi kucağına alınca inan hiç bir şey kalmıyor dedi. Evde çek sancını son anda git doktora dedi. Bakalım kısmet.canım maşallah cidden kocaman olmuşdoğum olayını bende daha konuşmadım senin gibi istiyorum ama doktorun dediği gibi son zamanlarda belli oluyor hatta anlarda .. ama sorarlarsa sezeryan mı normal mi die normal dicem tabi ki korkularım var ama adı üstünde normal sancılarda dayanılmaz diil ki yapan yapıyor..
http://blog.milliyet.com.tr/normal-dogumu-kolaylastiran-10-yontem/Blog/?BlogNo=383893
bunları okuyalımm güzel annelerr
Ohh ne güzel. O zaman yardım ederler. Bak çok varmış yardımcın dikkat et. Atlama her şeye ben yaparım diye. Hamileyim de çekil köşeneSağol canım.
Annemin çok yakınına taşınıyorum. Bütün akrabalarda burda. Hepsi çalışıyor gerçi ama olsun yardımları olur. Yoksa o kadar eşyayla baş etmem imkansız
Ve ben daha oğluma hiç bişey almadım. Taşınma işi ertelenip durdu. Taşınayım alırım diyorum ya inşallah yetiştiririm. Büyük oğlumdan kalanlar var. Yatak araba gibi ama yine de yeni alınması gereken şeyler var
Evet yaaayemeyince rahat ta edemiyoruz ki Resmen çelişkiler içindeyiz
merhaba canım benim de sağ böbrekte baskıdan dolayı genişleme var dedi doktor bende hep sola yatıyorummVee gelelim artık bebişime
Ultrason aletini paşam sevmedi sanırım hep tekmeledi :)) Baya kuvvetli tekmeler yiyorsun dedi doktorumuz da :))
Suratımız bana tombiş tombiş geldi. Ellerinin kulaklarının yanına kaldırmış surat kabak gibi açıktaydı
Çok sevimliydi.
Popo aşağıda doğum posizyonuna girmemiş tabi ki bunun için çok erken sakın endişelenme dedi.
Epidural normal doğum istediğimi söyledim. Buna ancak doğum esnasında karar verebiliriz. Açılma yoksa boşuna epidural yapmaya da gerek yok. En sağlıklı kararı o anda veririz. Hem daha çok erken bunları konuşmak için dedi. 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi :))
Karında oluşan sertliği sordum birde Günde 3-4 defa olabilir. Sancı olarak kasılma hissetmiyorsan sadece elle dokunduğunda hissediyorsan problem yok olabilir onlar dedi.
Bizden haberler böyle.
Son not: Böbreğimde hala aynı hafif bir genişlik söz konusu ama sana sancısı olmadığı sürece sorun yok. Sola yatmaya bol su içmeye devam. Sürekli bir baskı olsa ağrısına dayanamazdın dedi.
Hayatım yemekle içmekle o eksikler kapanmaz , hele yaşın benim gibi 30 un üstüyse daha zor.. Doktorlar takviyeye gerek görüyorsa bir bildikleri var ve güvenmek lazım .. Sen yine beslenmene dikkat et tabii ama takviyelerini al aynen.. Benim doktorum 5 sene önce ilk gebeliğimi takip eden ve doğumumu yapan doktorum.. O zaman yaşım 26 idi, vitamin vermemişti mesela, kalsiyumu haftada 3 gün vermişti, magnezyumu krampların rahatsız ederse iç demişti balık yağı istemiştim, doğalından ye olmaz demişti. Ama şimdi 2. gebeliğimde bütün bu saydıklarımın hepsini her gün içmem gerektiğini söyledi, yani var bi bildikleri..çok saol canım benimçok haklısın, aslında biraz da rahata kaçıyorum midem bulanmasın aman diyerek. yatarken alırsam daha iyi olur belki de. deneyeceğim artık nasıl uygunsa o şekilde başlayacağım mecburen magnezyum da verdi ama ben aklımca süt yoğurt peynir, kuruyemiş falan yiyerek eksiklerimi tamamlayacağımı düşünüyorum. bir de sağlık sektörünün içindeyim yani her şeyin bilincindeyim sözde
Vee gelelim artık bebişime
Çok sevimliydi.
Bizden haberler böyle.
İstanbul da olsak canına okurduk bunların :) ALlah belki bilip te koymadı beni oralara :) kendime pazardan ordan buradan alırım ama konu bebekse iş değişir.. 1v1y hemmmeen kontrol ediyorum belki bi yerde yazar geliş tarihleri inanamıyorum artık olsun bunlar da türkiye de yaaaa.. kundaktan bende alacak gibiyim eee senin oğlan olunca yakışır marina tarzı benim zilliye pembeli bi şeyler görmüştüm.. aman sakın çocuğu içinde çok bırakma eminim yapmazsan ama benim aklıma geldi yine de yazaaam dedimjacadinin online satışı yokmuş, güzelmiş halbukifacebook sayfalarına baktım yakında 1v1y'de olacaklarını yazmışlar ama ne zaman kimbilir. Ben bursadayım bu arada :)
benimki kız olsa mor olanı alırdım, alttan düğümlü var ya, orjinal bi şey bence. bebek hamaklarına bakıyorum bu ara, var mı bildiğin iyi bi şey? ebebekte bikaç tane var ama belki daha iyisini bulurum. bugün 9 aylık oğlu olan bir arkadaşın evinde gördüm, "benim kurtarıcım oldu bu resmen" dedi.İstanbul da olsak canına okurduk bunların :) ALlah belki bilip te koymadı beni oralara :) kendime pazardan ordan buradan alırım ama konu bebekse iş değişir.. 1v1y hemmmeen kontrol ediyorum belki bi yerde yazar geliş tarihleri inanamıyorum artık olsun bunlar da türkiye de yaaaa.. kundaktan bende alacak gibiyim eee senin oğlan olunca yakışır marina tarzı benim zilliye pembeli bi şeyler görmüştüm.. aman sakın çocuğu içinde çok bırakma eminim yapmazsan ama benim aklıma geldi yine de yazaaam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?