2014 Aralık Anneleri

Geldim geldim yazdım sende gördün
Aynen mektup işi çok hoşmuş gerçekten. Evet benden mutlusu yok
Yazmissin canim ben de catlayacakmisim bak meraktan yazana kadar dayanamadim.
Cok sevindim kocaman olmus masallah bebise
Senin kontrolün benim kontrolüm hesabı
Evet canım 1120 deyince baya şaşırdım. Maş Allah sıpama
Merhaba hatunlar.
Bu site değişti değişeli giremiyorum. Önceden uygulama tel.in masaüstünde duruyordu. Açıp açıp okuyordum. Burdan yetkililere sesleniyorum. iPhone lar için uygulamayı yenileyinnnn
Merhaba canım. Evet mobilin kalkması çok kötü oldu büyük rahatlıktı. Çok yoğun istek var yaparlar bence yine.

Bu arada benimde bir iki hafta içinde taşınma olayım var. Ve plasentam aşağıda olduğu için çok daha dikkatli olmam lazım. Nasıl olacak bilemiyorum

Bu arada benimde bir iki hafta içinde taşınma olayım var. Ve plasentam aşağıda olduğu için çok daha dikkatli olmam lazım. Nasıl olacak bilemiyorum
Allah yardımcın olsun o zaman. Çok dikkatli ol. Eşinle ve ya varsa bir yakının ile yap bari. Sık sık ta dinlen aman dikkat.

Inşallah kısa sürede yaparlar :)
Bu arada maşallah sıpana
Benimkide 978 di :)

canım maşallah cidden kocaman olmuş doğum olayını bende daha konuşmadım senin gibi istiyorum ama doktorun dediği gibi son zamanlarda belli oluyor hatta anlarda .. ama sorarlarsa sezeryan mı normal mi die normal dicem tabi ki korkularım var ama adı üstünde normal sancılarda dayanılmaz diil ki yapan yapıyor..
http://blog.milliyet.com.tr/normal-dogumu-kolaylastiran-10-yontem/Blog/?BlogNo=383893
bunları okuyalımm güzel annelerr

Evet artık hareketlerinin yavaşlamaya başladığını hissediyorum :) inşallah güzel geçer yarın sağol canım :)

canım aynı sıkıntı bende de varr.ayağa kalktığımda çok canım acıo tutulmuş gibi oluoo.bende acaba bacaklarımda yırtılma mı var diye düşünmüştüm.

Allah yardımcın olsun o zaman. Çok dikkatli ol. Eşinle ve ya varsa bir yakının ile yap bari. Sık sık ta dinlen aman dikkat.
Sağol canım.
Annemin çok yakınına taşınıyorum. Bütün akrabalarda burda. Hepsi çalışıyor gerçi ama olsun yardımları olur. Yoksa o kadar eşyayla baş etmem imkansız
Ve ben daha oğluma hiç bişey almadım. Taşınma işi ertelenip durdu. Taşınayım alırım diyorum ya inşallah yetiştiririm. Büyük oğlumdan kalanlar var. Yatak araba gibi ama yine de yeni alınması gereken şeyler var

Evet yani her yerimize bir baskı yiyoruz nedir bu aaa
yemeyince rahat ta edemiyoruz ki Resmen çelişkiler içindeyiz
Inşallah kısa sürede yaparlar :)
Bu arada maşallah sıpana
Benimkide 978 di :)
SAğol canım senin kinede koca bir Maş Allah.
Evet yapan yapıyor valla. Epiduralin çok faydasını gördüğümüz zamanlarda oluyor ama tamamen o ana kalmış bir şey diyor. Doktorum da doğum yapan arkadaşım evde sancı çekti 6,5 cm açılmış hastaneye gittiğinde. Doktorum da demiş bu kadar bekledikten sonra epidurale bence gerek yok demiş. Çatır çatır doğurdu. Canın acıyor tabi ki ama beebişi kucağına alınca inan hiç bir şey kalmıyor dedi. Evde çek sancını son anda git doktora dedi. Bakalım kısmet.
Ohh ne güzel. O zaman yardım ederler. Bak çok varmış yardımcın dikkat et. Atlama her şeye ben yaparım diye. Hamileyim de çekil köşene

slm kıuzlar topıgın genelı 10 kılo almıs anladıgım kadarıyla bende 10 kılo alanlardanım ..allahım daha bı 10 kılo daha gelır bu son 3 ayda sanırım

merhaba canım benim de sağ böbrekte baskıdan dolayı genişleme var dedi doktor bende hep sola yatıyorumm bu arada maşallah bebişine kocaman olmuşş çok güzel haberlerle dönmüşsünn

Hayatım yemekle içmekle o eksikler kapanmaz , hele yaşın benim gibi 30 un üstüyse daha zor.. Doktorlar takviyeye gerek görüyorsa bir bildikleri var ve güvenmek lazım .. Sen yine beslenmene dikkat et tabii ama takviyelerini al aynen.. Benim doktorum 5 sene önce ilk gebeliğimi takip eden ve doğumumu yapan doktorum.. O zaman yaşım 26 idi, vitamin vermemişti mesela, kalsiyumu haftada 3 gün vermişti, magnezyumu krampların rahatsız ederse iç demişti balık yağı istemiştim, doğalından ye olmaz demişti. Ama şimdi 2. gebeliğimde bütün bu saydıklarımın hepsini her gün içmem gerektiğini söyledi, yani var bi bildikleri..

Maşallah allah nazardan korusun çok sevindim
Annem en son 1 hafta önce gitti 600 grmış. Beni uyandırmadan gitmiş zaten 1 aydan fazla oldu göremiyorum
Çok mu düşük kilosu ya. Boyunuda söylememiş sanırım. Ah ben olsam patır patır soruyordum. Birde benim doğum kilomu sormuş (2,5 kilo) ailede minyonluk var o zaman demiş. Endişelensem mi ne yapsam bilemedim şimdi

jacadinin online satışı yokmuş, güzelmiş halbuki facebook sayfalarına baktım yakında 1v1y'de olacaklarını yazmışlar ama ne zaman kimbilir. Ben bursadayım bu arada :)
İstanbul da olsak canına okurduk bunların :) ALlah belki bilip te koymadı beni oralara :) kendime pazardan ordan buradan alırım ama konu bebekse iş değişir.. 1v1y hemmmeen kontrol ediyorum belki bi yerde yazar geliş tarihleri inanamıyorum artık olsun bunlar da türkiye de yaaaa.. kundaktan bende alacak gibiyim eee senin oğlan olunca yakışır marina tarzı benim zilliye pembeli bi şeyler görmüştüm.. aman sakın çocuğu içinde çok bırakma eminim yapmazsan ama benim aklıma geldi yine de yazaaam dedim

benimki kız olsa mor olanı alırdım, alttan düğümlü var ya, orjinal bi şey bence. bebek hamaklarına bakıyorum bu ara, var mı bildiğin iyi bi şey? ebebekte bikaç tane var ama belki daha iyisini bulurum. bugün 9 aylık oğlu olan bir arkadaşın evinde gördüm, "benim kurtarıcım oldu bu resmen" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…