biz bebek odası alıcaz şimdiden ama ayrı odada yatırana kadar geçen süre için bi çözüm arıyorum, mothercarein beşiğine bakıcam, bi de şu hoşuma gitti, ne dersin? eylül 15te stoklara giricekmiş.İstanbul da olsak canına okurduk bunların :) ALlah belki bilip te koymadı beni oralara :) kendime pazardan ordan buradan alırım ama konu bebekse iş değişir.. 1v1y hemmmeen kontrol ediyorum belki bi yerde yazar geliş tarihleri inanamıyorum artık olsun bunlar da türkiye de yaaaa.. kundaktan bende alacak gibiyim eee senin oğlan olunca yakışır marina tarzı benim zilliye pembeli bi şeyler görmüştüm.. aman sakın çocuğu içinde çok bırakma eminim yapmazsan ama benim aklıma geldi yine de yazaaam dedim
Tesekkurler canim gecmedi malesef yarin sabaha randevu aldim 1 gece daha aci cekmeye devamHaha bak tabi. Bir an önce hazırlayalım bitsin gitsin artık. Her şey hazı olsun sonra oturup bekleyelim bebişleri
millet anlıyor bu işlerdenyazacağım şimdi bebişimin kaç gram olduğunu
Valla canım bana bu yazdıkların yeter gibi geldi. Zaten çokta hediye geliyor. Bizde gelir yani ve güzelde olur genelde. Hem ihtiyacımız olursa çıkar alırız canım eve kapanacak değiliz ya. Bu arada geçmiş olsun umarım geçer gider doktora gitmeden iyileşirsin.
Şu bebişlerin de baskı yapmadığı bir şey kalmadı. Ne böbrek ne dalak ne bağırsak çiş torbasına bile tekme atanlar oldu kemiğe de yaparlar tabi
Evet canım yıldırım Doruk Gizem Yıldırım. Çok tatlı bir bayan biz çok iyi anlaştık. Yıldızlar barıştı :)
Geçmiş olsun canım. İnş Allah 100 lük temiz çıkar. Sen yemene dikkat et yine de. İnş Allah testi de kolay atlatırsın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz haftaya inş Allah.
Ben bu sefer bebişime sarılıp çıktım eşim gelemedi( Bir daha kine umarım her bir yerini görürsünüz
Ben hiç dikkat etmiyorum. Şeker testimde de bir problem çıkmadı ya ha bire yiyorum gitsin. Bu 10 kiloyu nasıl aldım ben.
Canim sen mobilya aldinmi? Ben bugun karyolasinin yatagini aldim anatoliumdaki isbirden. Cocukta cok bilgili biriydi cok guzel icimi rahatlattı. 90 190 yatagi 520 tl ye aldik. Birde 45 tl lik bebek yastigini hediye verdi.canım sen hangi doktora gidiyosun bursadasın bilfdiğim kadarıyla
Geçmiş olsun o zaman canım sana da. Peki sancın oluyor mu? Benim bir kere sancım oldu onda da genişleme olduğunu öğrendm. Bir daha hiç olmadı. Doktorun ne dedi birde. Endişelenecek bir şey var mı ? SAğol canım maş Allah büyüttük baya :)merhaba canım benim de sağ böbrekte baskıdan dolayı genişleme var dedi doktor bende hep sola yatıyorummbu arada maşallah bebişine kocaman olmuşş çok güzel haberlerle dönmüşsünn
Amin tatlım sağol. Doktor endişe edilcek bir durum olsaydı söylerdi. Demekki normal. Birde bu bebişlere de pek belli olmuyor 1 hafta da kilo alanlar da var. Gelişimlerinin yoğun olduğu haftalar oluyor. Birden atağa geçer merak etme.Maşallah allah nazardan korusun çok sevindim
Annem en son 1 hafta önce gitti 600 grmış. Beni uyandırmadan gitmiş zaten 1 aydan fazla oldu göremiyorum
Çok mu düşük kilosu ya. Boyunuda söylememiş sanırım. Ah ben olsam patır patır soruyordum. Birde benim doğum kilomu sormuş (2,5 kilo) ailede minyonluk var o zaman demiş. Endişelensem mi ne yapsam bilemedim şimdi
Allah şifa versin canım. Aynen katılıyorum sana. Dün 2 bebişli anne ile telde görüştüm. İkisi de hemen küçüklüyor çok alma sakın dedi :)) Anladım artık dedim :))Tesekkurler canim gecmedi malesef yarin sabaha randevu aldim 1 gece daha aci cekmeye devam
Bizdede hediye cok gelir ve kaliteli seyler olur o yuzden temel ihtiyaclari alicam simdilik sonra gerektikce aliriz simdiden taksite bogulmayalim zaten calismiyorum tek maasla idare edicez artik:)
Günaydın canım, 10,7 kg ile arkandayım tek bir artım. Hiç dikkat etmedim. Etsem bu kadar olmaz dı herhalde ya da daha çok olurdu. Sakınan göze çop batar misali :) Benimde ayaklarımda var şişlik. Akşam uzatıp dinlenirsem geçiyor. Öğlene kadar tekrar şişiyor. Devir daim oluyor sürekli. Bir şişip bir iniyor. Tombik teyze ayaklarına döndüm resmen.Gunaydin guzel anneler.uyanir uyanmaz gecmisi okudum.sanirim kilo rekoru bana ait.cidden hic abur cubur hamur isi yemede ve saglikli beslenerek 11 kilo aldim.sonlara dogru nasil okurum bilmiyorum.gogsum 80 den 90 a ayak numaram 37 den 38.5e cikti.parmaklarima cogu takim olmuyor.vucudum sismis gibi sanki.plasentam asagida oldugu icin hic yuruyus de yapamiyorum.ogretmen oldugum icin simdilik 12 ya kadar seminere gidip 1 de eve gelip hemen uzaniyorum
Bebisler saglikli olsun da kilolari bi sekilde hallederiz artik.gecen hafta 8 gunluk tatile ciktim.o kdar dikkatli yedim ki ve cok hareketliydim.eve gelince kesin tatilde 2 kilo gitmistir derkeeeeen tartiya bi ciktim 2 kg almisimGünaydın canım, 10,7 kg ile arkandayım tek bir artım. Hiç dikkat etmedim. Etsem bu kadar olmaz dı herhalde ya da daha çok olurdu. Sakınan göze çop batar misali :) Benimde ayaklarımda var şişlik. Akşam uzatıp dinlenirsem geçiyor. Öğlene kadar tekrar şişiyor. Devir daim oluyor sürekli. Bir şişip bir iniyor. Tombik teyze ayaklarına döndüm resmen.
Tatil yaramış :) Vereceğiz nasılsa diye hiç takmıyorum valla :)Bebisler saglikli olsun da kilolari bi sekilde hallederiz artik.gecen hafta 8 gunluk tatile ciktim.o kdar dikkatli yedim ki ve cok hareketliydim.eve gelince kesin tatilde 2 kilo gitmistir derkeeeeen tartiya bi ciktim 2 kg almisim
Canım takılma ya boşver. Demekki senin iç karnın çok dar mış orada yer bulamadı bebiş kendine dışarı taştı :) SAğlıkla alalım kucaklarımıza da millet kaç aylık sanırsa sansın boşver.Gunaydinlarrr
Ben de 10olmusumdur gecen hafta 9dum.canim sıkılmasın diye tartilmadim.ama isin tuhafini her goren hic kilo almamissin ne guzel diyo. 9kg aldm diyorum inanmiyorlar.ben bütün kiloyu gobisten aldim heralde.9aylik gibiyim resmen utanıyorum. Kac aylik diye sormuyorlar ne kadar kaldi diyorlar.gecen işyerinde biri burda dogurcan ayril artık dedi sinirim bozuldu.daha 32.haftama 1aydan fazla var.bu gobisle 37ye kadar calusmam imkansiz
Belki sana 50 gr lık yapacaktır. O zaman aç gidilmesine gerek yokmuş. Hafif bir kahvaltı yapılabilir miş. Ama sen yine de aç git ne olur olmaz. Adam gibi doktor bulmak gerçekten zor. İnş allah gönlüne göre bulursun.Günaydın bayanlar. Bizim de bu hafta şeker yüklemesi var. son zamanlarda hiç dikkat de etmedim. Hatta bol bol şekerli yedim. bişey çıkarsa diye korkuyorum şimdi de. benim doktor hiç aç gel falan da demedi. burda herkes aç gidilmesi gerektiğini söylüyor. bıktım bu doktorların ilgisizliğinden. kaçıncı doktoru değiştirdim. Yine değiştircem bu gidişle
Gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah canım. ..ankara doktorum dan çok memnun değilim biraz mesafeli sen sorarsan anlatır yoksa hemen cıkarsın ben biraz daha ilgili benim heyecanı mı paylaşan yada anlayan bir doktor istiyorum ama yok
Evett okullar açılıyor sen öğretmen misin canımIyi ol canim uzme canini gecicek bu gunler.benim de belim agriyo iste bolllcaa okul da acildi yorgunluklar basladi
canimm aldimm cok sukurde ekim ortasi gibi gelcek mobilya seninki kuruldumu.yatak icin bedline baktim oda hosuma gitti bide su gecirmemezligi hosuma gitti onu alirim diyorum.isbirinde guzeldir tabi ama fiyati yuksek geldi bana.bideen fotografci dusunuomusun dogumda ben birini buldumda seninde bildigin varmi :)Canim sen mobilya aldinmi? Ben bugun karyolasinin yatagini aldim anatoliumdaki isbirden. Cocukta cok bilgili biriydi cok guzel icimi rahatlattı. 90 190 yatagi 520 tl ye aldik. Birde 45 tl lik bebek yastiginbirini ye verdi.
Bana da 50 gr.lik yapıldı ben sabah aç gitmiştim. .:)Belki sana 50 gr lık yapacaktır. O zaman aç gidilmesine gerek yokmuş. Hafif bir kahvaltı yapılabilir miş. Ama sen yine de aç git ne olur olmaz. Adam gibi doktor bulmak gerçekten zor. İnş allah gönlüne göre bulursun.
Günaydın canım Allah yardımcınız olsun inşallah üzülme Allah in izniyle düzelecek inşallah. ..günaydın kızlar, haftalardır yazamıyorum. şu sitedeki onarım ayrı düşürdü resmen. tel.den de girilemiyor. bir de bu süre içinde bizim iş yerinde de engellemişler forumu, gündüz de giriş yapamıyorum bu yüzden. umarım herkes iyidir görüşmeyeli. ben pek iyi değilim. daha önce kuzucuğumun ciğerlerindeki sorundan bahsetmiştim. henüz kurtulamadık o dertten. kontrol aralığını 1 haftaya düşürdük artık. çok üzülüyorum. Allahım inşallah şifasını verir bir an önce bebeğimin
Bence de hiç takılma böyle şeylere. Benim de tam tersi küçük görünüyo karnım. Millete aralıkta izne ayrılcam diyorum. ne izni diyolar. dar bişeyler giymeden anlaşılmıyo hamile olduğum. bi de bebeğin kilosu iyi mi bari deyip insanın içine şüphe düşürüyolar. Anlayacağın millet her türlü sinir bozucu davranabiliyo. En iyisi takmamak.Gunaydinlarrr
Ben de 10olmusumdur gecen hafta 9dum.canim sıkılmasın diye tartilmadim.ama isin tuhafini her goren hic kilo almamissin ne guzel diyo. 9kg aldm diyorum inanmiyorlar.ben bütün kiloyu gobisten aldim heralde.9aylik gibiyim resmen utanıyorum. Kac aylik diye sormuyorlar ne kadar kaldi diyorlar.gecen işyerinde biri burda dogurcan ayril artık dedi sinirim bozuldu.daha 32.haftama 1aydan fazla var.bu gobisle 37ye kadar calusmam imkansiz
Geçmiş olsun. İnş en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin.günaydın kızlar, haftalardır yazamıyorum. şu sitedeki onarım ayrı düşürdü resmen. tel.den de girilemiyor. bir de bu süre içinde bizim iş yerinde de engellemişler forumu, gündüz de giriş yapamıyorum bu yüzden. umarım herkes iyidir görüşmeyeli. ben pek iyi değilim. daha önce kuzucuğumun ciğerlerindeki sorundan bahsetmiştim. henüz kurtulamadık o dertten. kontrol aralığını 1 haftaya düşürdük artık. çok üzülüyorum. Allahım inşallah şifasını verir bir an önce bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?