Ben en iyisi bi arayıp sorayım. Aç mı gelmem gerekiyo diye. Zaten sormadan bişey söyledikleri yok.Bana da 50 gr.lik yapıldı ben sabah aç gitmiştim. .:)
sağol canım, inşallah iyiye gider her şey. son kontrolde tüm ihtimalleri konuştuk. eğer durum iyiye gitmezse erken almak zorunda kalabiliriz dedi doktorum. bunun için de hazırlıklı olalım diye celestone iğne yaptılar. şu prematüre bebeklere yapılan işlem, ciğerleri geliştirici iğne. inşallah dayanabildiği kadar dayanır kuzum. daha çok küçücükGünaydın canım Allah yardımcınız olsun inşallah üzülme Allah in izniyle düzelecek inşallah. ..
Amin inşallah canım. .. bebişin inşallah hayırlı sağlıklı vaktinde gelir...sağol canım, inşallah iyiye gider her şey. son kontrolde tüm ihtimalleri konuştuk. eğer durum iyiye gitmezse erken almak zorunda kalabiliriz dedi doktorum. bunun için de hazırlıklı olalım diye celestone iğne yaptılar. şu prematüre bebeklere yapılan işlem, ciğerleri geliştirici iğne. inşallah dayanabildiği kadar dayanır kuzum. daha çok küçücük
benimki kız olsa mor olanı alırdım, alttan düğümlü var ya, orjinal bi şey bence. bebek hamaklarına bakıyorum bu ara, var mı bildiğin iyi bi şey? ebebekte bikaç tane var ama belki daha iyisini bulurum. bugün 9 aylık oğlu olan bir arkadaşın evinde gördüm, "benim kurtarıcım oldu bu resmen" dedi.
Haklısın canım takmamak lazım:)Canım takılma ya boşver. Demekki senin iç karnın çok dar mış orada yer bulamadı bebiş kendine dışarı taştı :) SAğlıkla alalım kucaklarımıza da millet kaç aylık sanırsa sansın boşver.
.
Kizlar hepimizde kalca agrilari baslamis artik:)
evet takmamak lazım doğru söyluyorsun cnm. hormonlarımızın bize oynadığı oyunlar işte biraz da:)Bence de takilmayin kac aylik falan diye
Bence de hiç takılma böyle şeylere. Benim de tam tersi küçük görünüyo karnım. Millete aralıkta izne ayrılcam diyorum. ne izni diyolar. dar bişeyler giymeden anlaşılmıyo hamile olduğum. bi de bebeğin kilosu iyi mi bari deyip insanın içine şüphe düşürüyolar. Anlayacağın millet her türlü sinir bozucu davranabiliyo. En iyisi takmamak.
Amin canım Amin. Rabbim şifa versin. Zamanında sağlıkla gelsin inş Allah.günaydın kızlar, haftalardır yazamıyorum. şu sitedeki onarım ayrı düşürdü resmen. tel.den de girilemiyor. bir de bu süre içinde bizim iş yerinde de engellemişler forumu, gündüz de giriş yapamıyorum bu yüzden. umarım herkes iyidir görüşmeyeli. ben pek iyi değilim. daha önce kuzucuğumun ciğerlerindeki sorundan bahsetmiştim. henüz kurtulamadık o dertten. kontrol aralığını 1 haftaya düşürdük artık. çok üzülüyorum. Allahım inşallah şifasını verir bir an önce bebeğimin
Bende aç gittim 50 gr lık yapıldı. Ama 50 lik için kahvaltı edilmesinde sakınca yokmuş. Sonradan öğrendim tabi ben bunuBana da 50 gr.lik yapıldı ben sabah aç gitmiştim. .:)
SAğol canım evet her şey yolunda maş Allah. Sıpamın keyfi gayet iyi. Suratını gösterdi. Çok tatlı, sevimli, yanaklarını sıkasım geldi ama kıyamadımHaklısın canım takmamak lazım:)
bu arada gözun aydn okudum ama yazamadm .muayene oldun hersey yolunda süperrrr:)
sağol canım inşallahGeçmiş olsun. İnş en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin.
inşallah canım sağol, senin adına da çok sevindim, maşallah bebişine.Amin canım Amin. Rabbim şifa versin. Zamanında sağlıkla gelsin inş Allah.
Bende aç gittim 50 gr lık yapıldı. Ama 50 lik için kahvaltı edilmesinde sakınca yokmuş. Sonradan öğrendim tabi ben bunu
SAğol canım evet her şey yolunda maş Allah. Sıpamın keyfi gayet iyi. Suratını gösterdi. Çok tatlı, sevimli, yanaklarını sıkasım geldi ama kıyamadım
biz bebek odası alıcaz şimdiden ama ayrı odada yatana kadar geçen süre için bi çözüm lazım, chicconun next
biz bebek odası alıcaz şimdiden ama ayrı odada yatırana kadar geçen süre için bi çözüm arıyorum, mothercarein beşiğine bakıcam, bi de şu hoşuma gitti, ne dersin? eylül 15te stoklara giricekmiş.
http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/05079011170000/Default.aspxbiz bebek odası alıcaz şimdiden ama ayrı odada yatana kadar geçen süre için bi çözüm lazım, chicconun next
biz bebek odası alıcaz şimdiden ama ayrı odada yatırana kadar geçen süre için bi çözüm arıyorum, mothercarein beşiğine bakıcam, bi de şu hoşuma gitti, ne dersin? eylül 15te stoklara giricekmiş.
Geçmiş olsun canım. Bol su kesinlikle devamlı iç tek çözüm. Yapmıyorsa vardır bir bildiği :)merhabaa anneler,çarşamba sabah randevuma gittim,oğlum kıpır kıpırdı,830 gram civarındao kadar tatlıydı ki,eli başının üstünde öle kıpırdıyordu,allaha şükür herşeyimizde iyi doktor bana ailede şeker hastası yok diye yapmadı şeker yüklemesi,bilmiyorum ilerde yapar mı.ama kan sayımı ve idrar tahlili yaptı,idrar yollarımda enfeksiyon çıktı,tek içimlik ilaç verdi,bol bol su iç dedi.bende suyuu yanımdan ayırmıyorum sizlerden ne var ne yok,nasıll gidiyo hamişlik
sağol canımmmGeçmiş olsun canım. Bol su kesinlikle devamlı iç tek çözüm. Yapmıyorsa vardır bir bildiği :)
Kuzucuğa da maş Allah. Nazarlar değmesin.
sen de bursadasın :) bi gün bütün bursadakiler toplaşıp bi yerlerde otursak ya, ne kadar kalabalığızCanim sen mobilya aldinmi? Ben bugun karyolasinin yatagini aldim anatoliumdaki isbirden. Cocukta cok bilgili biriydi cok guzel icimi rahatlattı. 90 190 yatagi 520 tl ye aldik. Birde 45 tl lik bebek yastigini hediye verdi.
sen de bursadasın, bi gün bütün bursadakiler bi yerde buluşup otursak mı :) bu arada doğum fotoğrafçısı ben de arıyorum, kimi buldun?canimm aldimm cok sukurde ekim ortasi gibi gelcek mobilya seninki kuruldumu.yatak icin bedline baktim oda hosuma gitti bide su gecirmemezligi hosuma gitti onu alirim diyorum.isbirinde guzeldir tabi ama fiyati yuksek geldi bana.bideen fotografci dusunuomusun dogumda ben birini buldumda seninde bildigin varmi :)
waay demek bizim bebeler de george bebeğin battaniyesine sahip olcaklar, şanslı veletlergünaydın canım hamak değil de ana kucağı salıncaklar var dur link atıcam chicco nun en iyisi diye geçiyor bir de fisher price ın kiler iyiymiş bende çok arada kaldım bu konuda sallamaya çok alışsın istemiyorum ama benim istediklerim ne kadar gerçekleşecek orası var bi deben chicco I feel ana kucağına taktım gidip gelip netten kolluyorum fiyatını :) bir de cuski ince battaniye var ya Prenses Kate in hastane çıkışını hatırlarsan orada George bebek ona sarılıymış bende dün dergide okudum :) Aden&Anais ve Cuski aynı kulvar.. dur düğümlüsünü ben fark etmedim heemmmeeencecik bakıyorum sen sipariş verdiğin siteyi yollasana bana? bir de bu gün unnado.com dan 0+1 bebek kitapları aldım biraz abarttım ama 12 tane toplamda :) çok seviyorum kitapları :) fiyatları çok uygun istersen sende bak 6tl falan
ben çocuğun sallanmasına karşı değilim ya o yüzden istiyorum öyle bi şey. hamakları beğenmemin sebebi de eskiden duvara çiviyle sabitlenen beşikler olurdu, onların modern versiyonları gibi. Ki bu beşiklerin çok işe yaradığına bizzat şahit oldum, 2 kardeşim de hep sallanan beşikte uyurlardı.http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/05079011170000/Default.aspx
bu da hamak niyetine sallanıyor ama hamak kadar değiil tabii ya aklıma ne geldi mothercare de crib beşikler var tam senlik aslında dur resimde daha anlaşılır
http://www.mothercare.com/Mothercare-Swinging-Crib---Natural/477109,default,pd.html
ayrı odada yatırma konusu hemen değil zaten, 0-1 yaş arası güvene karşı güvensizlik dönemi biliyorsun, bu zamanda annenin varlığını, kokusunu sürekli hissetmesi lazım. ama dolağ, çekmece falan alınmışken tam takım alıcaz, artık ne zaman oraya geçerse.. :)eğer deli gibi uyuyor olmasaydım bu beşiklerden bende düşünürdüm ama kocamda bende çok savruk uyuyoruz Allah korusun o sersemlikle zarar verebilirim.. bak resimde benim aldığım sepet beşik var ilk 3 ay bunda yatıcak kısmetse sonrasında ikeanın boyasız cilasız parmaklıklı yatakları var ahşaptan ona geçiricem kısmetse.. oda yapma taraftarı da değilim çünkü ebeveynleriyle beraber uyuyan çocukların özgüveni daha gelişiyormuş üni de öğrenmiştim bu bilgiyi.. ama yaşı elince yavaştan oda hazırlıklarına başlarım .. ikea karyola linkte
http://www2.ikea.com.tr/urun-katalo...unleri/80260782/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?