2014 Aralık Anneleri

sen de bursadasın, bi gün bütün bursadakiler bi yerde buluşup otursak mı :) bu arada dogm fotoğrafçısı ben de arıyorum, kimi buldun?
olur canim organize edelim iyice sismeden :) ben ebru sergul u buldum gorusucem bakalim fotolari baya iyi facebookta var bursa dogum fotografcisi ebru sergul diye

bilmem mi duvara çivili hamakları :) benimde varmış bebekken şu an bi kuzenim de astı evine mecbur çocuk uyumuyor koliği var diye.. ben şimdilik hamak almıcam ama yine de bakıyorum olurda çocuk durmaz da mecbur kalırsam diye şu sallanan ana kucağı mama yedirmek içinde kullanışlı bir de hem beşik gibi yatıyor titreşimleri de var muzikli zımbırtısı falan da.. amaaan bitmiyor bu cinconların eksikleri :) en doğalını bulana kadar canımız çıkacak valla :) benimde canım böyle yayıla yayıla alışveriş istiyor :) ama kısmet ekim gibi görünüyor.. bende öğretmenlik yaptım ama bir daha yapar mıyım bilmiyorum çeviri de daha iyi kazanç sağlıyorum. bir de özel sektörde eğitime karşıyım ağzım çok yandı.. sen devlette misin? branş ne?

konu güven olunca belki diğer annelerimiz de bilmek ister eldiven bebekler uzun süreli kullanmamalı özellikle emerken anneye dokunmalı dediğin gibi güvene karşı güvensizliği atmak için :)
bu arada kilo alışın ne durumda ben bildiğin bidona yakın bir hal aldım.. ama pek kasmıyorum

olur canim organize edelim iyice sismeden :) ben ebru sergul u buldum gorusucem bakalim fotolari baya iyi facebookta var bursa dogum fotografcisi ebru sergul diye
evet, ebru sergülü ben de buldum netten, çok profesyonel işler çıkarmış. fsm'de ofisi var, hastaneye gittiğimde uğrayıp görüşücem, sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun? Acıbadem'de Aylin hanım benim doktorum. Ebru Sergül de fiyat verdi doğum fotoları için faceten ama gidip detayları öğrenmem lazım.

ben devletteyim evet, 8 yıl oldu. branş sanırım seninkiyle aynı, İngilizce.

ben daha önce de birkaç kez bu konuda yorum yaptım, kilo alış kişinin önceki kilosuyla da çok alakalı, ben 50 kiloyla başladım hamileliğe, çok alıyorum, hiç de umursamıyorum, veririz Allahın izniyle. Geçen yılki acı tecrübemden bahsetmiştim, o hamileliğimde de çok kilo alıyorum diye hayıflanıyordum 5,5 ayda 10 kilo almıştım, hepsini geri verdim bu hamilelikten önce. Önemli olan çocuklarımızın sağ salim doğması.

aynen canım bende faceten gorustum ofısıne gıdıcem :) ben medıcalpark ahmet yılmaza gıdıyorum.nerede oturuyorsun

Selam kizlar bugun kontrolumuz var.
Tam bir ay oldu sipami gormeyeli. Cok özledik.
Son gittigimde 624 gr idi bakalim ne kadar olmus.
Kilo almama rekoru da bende galiba. Sadece 2, 5 kg aldim. Ama hepinizden kiloluyum. Gercekten gebe kalinan kilo ile cok alakali kilo alma durumu.
Zayifsaniz daha fazla aliyorsunuz.
Kiloluysaniz daha az aliyorsunuz.
93 ile gebe kaldim. Simdi 95 im. Inşallah 100 olmadan dogururum :)
Beterin beteri var gördüğünüz gibi hic takmayin kilolari yeterki bebeklerimiz iyi olsun

ayy bebiş görmeye gitmesi kadar zevkli bişi yok,elimde olsa hergün ultrasona girmek isterim yaa hımm bende almamıştım ama başladım artık almayaa,bebiş olmuş 830 gram bende 61 le falan başladım şu an 65 oldum 4 kilo aldım ama bu gidişle aşırı artacak.anneme gidince çok yediriyo,kilo alıp geri geliyorumm ama bende takmıyorum o kadar yeterki bebeğim sağlıkla doğsun bi kucağıma alayım onunla oyalanırken veririm herhalde aldıklarımı

Haklısınız ben cesaret edemiyorum değiştirmeye .belki 10 haftalık olsam değiştirirdim.olumsuzluk olmasında çok ta anlatmasına gerek yok diyorum ama bi yandan merak da ediyorum.hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inş.

Canim benim mobilya 2 hafta sonra kurulacak. Sende cicek mobilyadan mi aldın. Bende bedline dan almak icin gittim anatolium ya yanında isbir vardi adam bizi daha cok ikna etti :) bedline da 450 demisti bize gerçi. Fazka fark yok diye isbir alalim dedik. Canim ben jimere gidiyorum ya disaridan fotoğrafçı getirmek yasakmis. Kendi fotoğrafçısı var doğumda n sonra 2. Gunu gelip anne bebek fotoları ni cekiyolarmis mskyaj sac yapıp ucretsiz. Ama doguma istersen ucretli dedi sadecede onunla anlasabilirmisim. Esiniz doguma girerse foto cekebilir dedi. Benimde edim girecek ondan sormadım. Sana ne kadar dedi canim fotoğrafçı

aynen canım çıçekten aldım mavi kulpluyusenın sayende valla saol canım :) bana bedlne 300 dedı yaevet jımerde oyleymıs bı ark yapmıstı ama boyle aılecek fln cekmıslerdı boyle dogum fotosu gıbı degıldı .benım bu fotografcı pahalı baya ama 650 dedı bı buyuk album ıkı cep album fln sonr gelıp evdede cekım yapıomus yenıdogunca zten gözu bıle acılmıo evde ccektıklerı daha cok hoşuma gıttı benım bakalım daha anlaşmadım ofısıne gıdıp gorusucem

OLSUN VARSIN kilomla da barışığım bende ilk gebeliğimde çok kilo aldım ama dediğin gibi verdim bende o yüzden şu an hiç hayıflanmıyorum.. aman bebişler sağlıkla gelsin
bugün çok hissedemedim bebeğimi sanırım çok yorgunum gece 2 de bitti çevirilerim sabahta erken kalktım bi kaç dışarı işim vardı.. bebek sanırım yoruldu mecbur olmasam çöp bile kaldırmam ama maalesef işte.. siz isim düşündünüz mü? bizim kızın adı Sare olacak kısmetse

gorundum canım sekerı pazartesı gel yapalım dedı kramplar ıcın zaten magnezym kullanıorum baskada bısey vermedı cok canım acıor ama ya odemdenmıs cekcem bole 3 ay daha
3 ay daha idare edeceksin demek olsun şu bebisler için herşey zaten çok geçmiş olsun canım:)

Sağlıkla alırsın bebişini kucağına inş cnım.
Maşallah diyelim o zaman. Yavaş yavaş büyüyorlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…