- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
olur canim organize edelim iyice sismeden :) ben ebru sergul u buldum gorusucem bakalim fotolari baya iyi facebookta var bursa dogum fotografcisi ebru sergul diyesen de bursadasın, bi gün bütün bursadakiler bi yerde buluşup otursak mı :) bu arada dogm fotoğrafçısı ben de arıyorum, kimi buldun?
ben çocuğun sallanmasına karşı değilim ya o yüzden istiyorum öyle bi şey. hamakları beğenmemin sebebi de eskiden duvara çiviyle sabitlenen beşikler olurdu, onların modern versiyonları gibi. Ki bu beşiklerin çok işe yaradığına bizzat şahit oldum, 2 kardeşim de hep sallanan beşikte uyurlardı.
konu güven olunca belki diğer annelerimiz de bilmek ister eldiven bebekler uzun süreli kullanmamalı özellikle emerken anneye dokunmalı dediğin gibi güvene karşı güvensizliği atmak için :)ayrı odada yatırma konusu hemen değil zaten, 0-1 yaş arası güvene karşı güvensizlik dönemi biliyorsun, bu zamanda annenin varlığını, kokusunu sürekli hissetmesi lazım. ama dolağ, çekmece falan alınmışken tam takım alıcaz, artık ne zaman oraya geçerse.. :)
evet, ebru sergülü ben de buldum netten, çok profesyonel işler çıkarmış. fsm'de ofisi var, hastaneye gittiğimde uğrayıp görüşücem, sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun? Acıbadem'de Aylin hanım benim doktorum. Ebru Sergül de fiyat verdi doğum fotoları için faceten ama gidip detayları öğrenmem lazım.olur canim organize edelim iyice sismeden :) ben ebru sergul u buldum gorusucem bakalim fotolari baya iyi facebookta var bursa dogum fotografcisi ebru sergul diye
ben devletteyim evet, 8 yıl oldu. branş sanırım seninkiyle aynı, İngilizce.bilmem mi duvara çivili hamakları :) benimde varmış bebekken şu an bi kuzenim de astı evine mecbur çocuk uyumuyor koliği var diye.. ben şimdilik hamak almıcam ama yine de bakıyorum olurda çocuk durmaz da mecbur kalırsam diye şu sallanan ana kucağı mama yedirmek içinde kullanışlı bir de hem beşik gibi yatıyor titreşimleri de var muzikli zımbırtısı falan da.. amaaan bitmiyor bu cinconların eksikleri :) en doğalını bulana kadar canımız çıkacak valla :) benimde canım böyle yayıla yayıla alışveriş istiyor :) ama kısmet ekim gibi görünüyor.. bende öğretmenlik yaptım ama bir daha yapar mıyım bilmiyorum çeviri de daha iyi kazanç sağlıyorum. bir de özel sektörde eğitime karşıyım ağzım çok yandı.. sen devlette misin? branş ne?
ben daha önce de birkaç kez bu konuda yorum yaptım, kilo alış kişinin önceki kilosuyla da çok alakalı, ben 50 kiloyla başladım hamileliğe, çok alıyorum, hiç de umursamıyorum, veririz Allahın izniyle. Geçen yılki acı tecrübemden bahsetmiştim, o hamileliğimde de çok kilo alıyorum diye hayıflanıyordum 5,5 ayda 10 kilo almıştım, hepsini geri verdim bu hamilelikten önce. Önemli olan çocuklarımızın sağ salim doğması.konu güven olunca belki diğer annelerimiz de bilmek ister eldiven bebekler uzun süreli kullanmamalı özellikle emerken anneye dokunmalı dediğin gibi güvene karşı güvensizliği atmak için :)
bu arada kilo alışın ne durumda ben bildiğin bidona yakın bir hal aldım.. ama pek kasmıyorum
evet, ebru sergülü ben de buldum netten, çok profesyonel işler çıkarmış. fsm'de ofisi var, hastaneye gittiğimde uğrayıp görüşücem, sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun? Acıbadem'de Aylin hanım benim doktorum. Ebru Sergül de fiyat verdi doğum fotoları için faceten ama gidip detayları öğrenmem lazım.
ayy bebiş görmeye gitmesi kadar zevkli bişi yok,elimde olsa hergün ultrasona girmek isterim yaaSelam kizlar bugun kontrolumuz var.
Tam bir ay oldu sipami gormeyeli. Cok özledik.
Son gittigimde 624 gr idi bakalim ne kadar olmus.
Kilo almama rekoru da bende galiba. Sadece 2, 5 kg aldim. Ama hepinizden kiloluyum. Gercekten gebe kalinan kilo ile cok alakali kilo alma durumu.
Zayifsaniz daha fazla aliyorsunuz.
Kiloluysaniz daha az aliyorsunuz.
93 ile gebe kaldim. Simdi 95 im. Inşallah 100 olmadan dogururum :)
Beterin beteri var gördüğünüz gibi hic takmayin kilolari yeterki bebeklerimiz iyi olsun
Haklısınız ben cesaret edemiyorum değiştirmeye .belki 10 haftalık olsam değiştirirdim.olumsuzluk olmasında çok ta anlatmasına gerek yok diyorum ama bi yandan merak da ediyorum.hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inş.en son 21 haftamızda başından beri takip eden doktorumuza göründük. muayenemiz 10 dk sürdü ve ben 1 aydır görmediğim bebeğimle ilgili hiç bir şey anlamadım. iyi, sol tarafta, baş aşağı, biraz büyük bir bebek olacak vs vs lerden sonra muyanemiz bitti ve ben muayeneden öylece çıktım. doktorumu değiştirme kararı o an aklıma yerleşti. normal doğum istediğim ve normali destekleyen bir doktor olduğu için kendisine gidiyordum. doktor arayışı beynimin bir kenarında dururken ne güzel tesadüf ki hastaneye bağlı normal doğumcu bayan bir doktor buldum. 23 haftalıkken muayenemizi olduk ve inanılmaz memnum kaldım. bebeğimin yüz fotoğrafı elimde çıktım muayeneden. sonraki tatmin, mutluluk, rahatlama.. bir doktordan arananları bana hatırlatmıştı.
eğer doktorunuz içinize sinmiyorsa, bi yerde bi huzursuzluk varsa değiştirmek en iyisi. ben bunu tecrübe ettim ve paylaşmak istedim.
Canim benim mobilya 2 hafta sonra kurulacak. Sende cicek mobilyadan mi aldın. Bende bedline dan almak icin gittim anatolium ya yanında isbir vardi adam bizi daha cok ikna etti :) bedline da 450 demisti bize gerçi. Fazka fark yok diye isbir alalim dedik. Canim ben jimere gidiyorum ya disaridan fotoğrafçı getirmek yasakmis. Kendi fotoğrafçısı var doğumda n sonra 2. Gunu gelip anne bebek fotoları ni cekiyolarmis mskyaj sac yapıp ucretsiz. Ama doguma istersen ucretli dedi sadecede onunla anlasabilirmisim. Esiniz doguma girerse foto cekebilir dedi. Benimde edim girecek ondan sormadım. Sana ne kadar dedi canim fotoğrafçıcanimm aldimm cok sukurde ekim ortasi gibi gelcek mobilya seninki kuruldumu.yatak icin bedline baktim oda hosuma gitti bide su gecirmemezligi hosuma gitti onu alirim diyorum.isbirinde guzeldir tabi ama fiyati yuksek geldi bana.bideen fotografci dusunuomusun dogumda ben birini buldumda seninde bildigin varmi :)
Evet canim ne guzel olur seninde oglanmi :)sen de bursadasın :) bi gün bütün bursadakiler toplaşıp bi yerlerde otursak ya, ne kadar kalabalığız
evet oğlanEvet canim ne guzel olur seninde oglanmi :)
Canim benim mobilya 2 hafta sonra kurulacak. Sende cicek mobilyadan mi aldın. Bende bedline dan almak icin gittim anatolium ya yanında isbir vardi adam bizi daha cok ikna etti :) bedline da 450 demisti bize gerçi. Fazka fark yok diye isbir alalim dedik. Canim ben jimere gidiyorum ya disaridan fotoğrafçı getirmek yasakmis. Kendi fotoğrafçısı var doğumda n sonra 2. Gunu gelip anne bebek fotoları ni cekiyolarmis mskyaj sac yapıp ucretsiz. Ama doguma istersen ucretli dedi sadecede onunla anlasabilirmisim. Esiniz doguma girerse foto cekebilir dedi. Benimde edim girecek ondan sormadım. Sana ne kadar dedi canim fotoğrafçı
OLSUN VARSIN kilomla da barışığım bende ilk gebeliğimde çok kilo aldım ama dediğin gibi verdim bende o yüzden şu an hiç hayıflanmıyorum.. aman bebişler sağlıkla gelsinben daha önce de birkaç kez bu konuda yorum yaptım, kilo alış kişinin önceki kilosuyla da çok alakalı, ben 50 kiloyla başladım hamileliğe, çok alıyorum, hiç de umursamıyorum, veririz Allahın izniyle. Geçen yılki acı tecrübemden bahsetmiştim, o hamileliğimde de çok kilo alıyorum diye hayıflanıyordum 5,5 ayda 10 kilo almıştım, hepsini geri verdim bu hamilelikten önce. Önemli olan çocuklarımızın sağ salim doğması.
3 ay daha idare edeceksin demek olsun şu bebisler için herşey zaten çok geçmiş olsun canım:)gorundum canım sekerı pazartesı gel yapalım dedı kramplar ıcın zaten magnezym kullanıorum baskada bısey vermedı cok canım acıor ama ya odemdenmıs cekcem bole 3 ay daha
Sağlıkla alırsın bebişini kucağına inş cnım.günaydın kızlar, haftalardır yazamıyorum. şu sitedeki onarım ayrı düşürdü resmen. tel.den de girilemiyor. bir de bu süre içinde bizim iş yerinde de engellemişler forumu, gündüz de giriş yapamıyorum bu yüzden. umarım herkes iyidir görüşmeyeli. ben pek iyi değilim. daha önce kuzucuğumun ciğerlerindeki sorundan bahsetmiştim. henüz kurtulamadık o dertten. kontrol aralığını 1 haftaya düşürdük artık. çok üzülüyorum. Allahım inşallah şifasını verir bir an önce bebeğimin
Maşallah diyelim o zaman.merhabaa anneler,çarşamba sabah randevuma gittim,oğlum kıpır kıpırdı,830 gram civarındao kadar tatlıydı ki,eli başının üstünde öle kıpırdıyordu,allaha şükür herşeyimizde iyi doktor bana ailede şeker hastası yok diye yapmadı şeker yüklemesi,bilmiyorum ilerde yapar mı.ama kan sayımı ve idrar tahlili yaptı,idrar yollarımda enfeksiyon çıktı,tek içimlik ilaç verdi,bol bol su iç dedi.bende suyuu yanımdan ayırmıyorum sizlerden ne var ne yok,nasıll gidiyo hamişlik
evet büyüyolar,her gittiğimde onu biraz daha büyüümüş görmek öle heyecan verici kiMaşallah diyelim o zaman.Yavaş yavaş büyüyorlar artık
Araya girdimm ama:)Ismiyle büyür inşallah çok güzel isim canım:).. siz isim düşündünüz mü? bizim kızın adı Sare olacak kısmetse
İstediğin kadar gir aralara :) Allah razı olsun siz buldunuz mu isim? ya Selvi ne dicem ilk etapta bebek bezi 1 numara mı yoksa 0 mı olmalı bi fikrin var mı?Araya girdimm ama:)Ismiyle büyür inşallah çok güzel isim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?