Rabbim şifa versin yar ve yardımcın olsun.. ilk kez gördüm iletini dilerim düzelir her şeygünaydın kızlar, haftalardır yazamıyorum. şu sitedeki onarım ayrı düşürdü resmen. tel.den de girilemiyor. bir de bu süre içinde bizim iş yerinde de engellemişler forumu, gündüz de giriş yapamıyorum bu yüzden. umarım herkes iyidir görüşmeyeli. ben pek iyi değilim. daha önce kuzucuğumun ciğerlerindeki sorundan bahsetmiştim. henüz kurtulamadık o dertten. kontrol aralığını 1 haftaya düşürdük artık. çok üzülüyorum. Allahım inşallah şifasını verir bir an önce bebeğimin
Benim bildigim kadariyla 0 premature bebeklet icin.İstediğin kadar gir aralara :) Allah razı olsun siz buldunuz mu isim? ya Selvi ne dicem ilk etapta bebek bezi 1 numara mı yoksa 0 mı olmalı bi fikrin var mı?
Yok yok dogum fotosu degil zaten bedava cektikleri. 2. Gunu odada anneyi susleyip ailecek anne baba falan cekicez 6 _ 7 poz dedi :) kendi fotografcikari ne kadar bilmiyorum esim dogumda ceker diye ama dorarim cnim.aynen canım çıçekten aldım mavi kulpluyusenın sayende valla saol canım :) bana bedlne 300 dedı ya evet jımerde oyleymıs bı ark yapmıstı ama boyle aılecek fln cekmıslerdı boyle dogum fotosu gıbı degıldı .benım bu fotografcı pahalı baya ama 650 dedı bı buyuk album ıkı cep album fln sonr gelıp evdede cekım yapıomus yenıdogunca zten gözu bıle acılmıo evde ccektıklerı daha cok hoşuma gıttı benım bakalım daha anlaşmadım ofısıne gıdıp gorusucem
Evet canim ogretmenim.bugun doktora gittim bu arada plesanta cikmis yukari.belki senin de cikar.cokk ayrintili inceledi bu haftalar onemli dedi kalbine bakti.organlara fslan.ayririntiya gittim gibi oldu.bi de donmedi bizim sipa 3kere biseyler yedim bidaha gittim:)))Evett okullar açılıyor sen öğretmen misin canım
Senin adına çok sevindim canım darısı başıma inşallah. ..inat mı yapıyorlar acaba kızlardan daha Nazlı çıktıklar:) iki isim de çok güzel. ..Evet canim ogretmenim.bugun doktora gittim bu arada plesanta cikmis yukari.belki senin de cikar.cokk ayrintili inceledi bu haftalar onemli dedi kalbine bakti.organlara fslan.ayririntiya gittim gibi oldu.bi de donmedi bizim sipa 3kere biseyler yedim bidaha gittim:)))
Bu arada doktorumuz tipine gore cagan ya da doruk ismini yakistirdi
canım bu çiçek mobilya bursada nerde? ben de bi bakayımaynen canım çıçekten aldım mavi kulpluyusenın sayende valla saol canım :) bana bedlne 300 dedı ya evet jımerde oyleymıs bı ark yapmıstı ama boyle aılecek fln cekmıslerdı boyle dogum fotosu gıbı degıldı .benım bu fotografcı pahalı baya ama 650 dedı bı buyuk album ıkı cep album fln sonr gelıp evdede cekım yapıomus yenıdogunca zten gözu bıle acılmıo evde ccektıklerı daha cok hoşuma gıttı benım bakalım daha anlaşmadım ofısıne gıdıp gorusucem
bizim isim net değil daha, belli olunca söylerim. kaç haftalık hamilesin bu arada?OLSUN VARSIN kilomla da barışığım bende ilk gebeliğimde çok kilo aldım ama dediğin gibi verdim bende o yüzden şu an hiç hayıflanmıyorum.. aman bebişler sağlıkla gelsin
bugün çok hissedemedim bebeğimi sanırım çok yorgunum gece 2 de bitti çevirilerim sabahta erken kalktım bi kaç dışarı işim vardı.. bebek sanırım yoruldu mecbur olmasam çöp bile kaldırmam ama maalesef işte.. siz isim düşündünüz mü? bizim kızın adı Sare olacak kısmetse
Aminnn canimm...allah yardimcimiz olsun.sorma ne inat.sana benzicek galiba diyo esimSenin adına çok sevindim canım darısı başıma inşallah. ..inat mı yapıyorlar acaba kızlardan daha Nazlı çıktıklar:) iki isim de çok güzel. ..
bebiş 25+4 bu benim hesabım ama doktora göre 26. haftanın içinde bi yerlerdebizim isim net değil daha, belli olunca söylerim. kaç haftalık hamilesin bu arada?
Benim bildigim kadariyla 0 premature bebeklet icin.
benim hesabıma göre 25 yeni bitti. dr'a göre 25+4 deyim. Bana sanki hiç geçmiyo gibi geliyo. 9 ay ne uzun bi zamanmışbebiş 25+4 bu benim hesabım ama doktora göre 26. haftanın içinde bi yerlerde
bazen zaman nasılda geçmiş 25lere gelmişiz diyorum :) sizin kaçıncı hafta oldu?
Yok yok dogum fotosu degil zaten bedava cektikleri. 2. Gunu odada anneyi susleyip ailecek anne baba falan cekicez 6 _ 7 poz dedi :) kendi fotografcikari ne kadar bilmiyorum esim dogumda ceker diye ama dorarim cnim.
canım bu çiçek mobilya bursada nerde? ben de bi bakayım
biz 27+5 olduk bugün.. :)bebiş 25+4 bu benim hesabım ama doktora göre 26. haftanın içinde bi yerlerde
bazen zaman nasılda geçmiş 25lere gelmişiz diyorum :) sizin kaçıncı hafta oldu?
sana da merhabaaaMerhabalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?