2014 Aralık Anneleri

Rabbim şifa versin yar ve yardımcın olsun.. ilk kez gördüm iletini dilerim düzelir her şey

Yok yok dogum fotosu degil zaten bedava cektikleri. 2. Gunu odada anneyi susleyip ailecek anne baba falan cekicez 6 _ 7 poz dedi :) kendi fotografcikari ne kadar bilmiyorum esim dogumda ceker diye ama dorarim cnim.

Evett okullar açılıyor sen öğretmen misin canım
Evet canim ogretmenim.bugun doktora gittim bu arada plesanta cikmis yukari.belki senin de cikar.cokk ayrintili inceledi bu haftalar onemli dedi kalbine bakti.organlara fslan.ayririntiya gittim gibi oldu.bi de donmedi bizim sipa 3kere biseyler yedim bidaha gittim:)))
Bu arada doktorumuz tipine gore cagan ya da doruk ismini yakistirdi

Senin adına çok sevindim canım darısı başıma inşallah. ..inat mı yapıyorlar acaba kızlardan daha Nazlı çıktıklar:) iki isim de çok güzel. ..

canım bu çiçek mobilya bursada nerde? ben de bi bakayım

bizim isim net değil daha, belli olunca söylerim. kaç haftalık hamilesin bu arada?

Senin adına çok sevindim canım darısı başıma inşallah. ..inat mı yapıyorlar acaba kızlardan daha Nazlı çıktıklar:) iki isim de çok güzel. ..
Aminnn canimm...allah yardimcimiz olsun.sorma ne inat.sana benzicek galiba diyo esimbakalim napcax isim olayi cikkk zorrrrr

bizim isim net değil daha, belli olunca söylerim. kaç haftalık hamilesin bu arada?
bebiş 25+4 bu benim hesabım ama doktora göre 26. haftanın içinde bi yerlerde

bazen zaman nasılda geçmiş 25lere gelmişiz diyorum :) sizin kaçıncı hafta oldu?

bebiş 25+4 bu benim hesabım ama doktora göre 26. haftanın içinde bi yerlerde

bazen zaman nasılda geçmiş 25lere gelmişiz diyorum :) sizin kaçıncı hafta oldu?
benim hesabıma göre 25 yeni bitti. dr'a göre 25+4 deyim. Bana sanki hiç geçmiyo gibi geliyo. 9 ay ne uzun bi zamanmış

Yok yok dogum fotosu degil zaten bedava cektikleri. 2. Gunu odada anneyi susleyip ailecek anne baba falan cekicez 6 _ 7 poz dedi :) kendi fotografcikari ne kadar bilmiyorum esim dogumda ceker diye ama dorarim cnim.

anladim canim ama yasak olmasi kotuymus.esin bol bol ceker bende esimin girmesini istiyorum ne acilar cektigimi gor diorum :) o ani beraber yaşamak bi baska duygu olsa gerek .sen sekeri yaptirdinmi cnm bn yaptirdim cok sukur kurtuldum :)

Gunaydin kizlarrr
Sabah karnimin ustunde felaket bi agriyla uyandim.neyin nesi bilemedim.cokk halsizim..siz nasilsinizz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…