2014 Aralık Anneleri

anladim canim ama yasak olmasi kotuymus.esin bol bol ceker bende esimin girmesini istiyorum ne acilar cektigimi gor diorum :) o ani beraber yaşamak bi baska duygu olsa gerek .sen sekeri yaptirdinmi cnm bn yaptirdim cok sukur kurtuldum :)
Yok canim yaptirmadim daha haftaya yaptiricam. Kan sayimida yapalim dedi doktor. Onuda yaptiririm artik. Bana doktorum tetrnoz aşısını yaptirma dedi canim ya. Kafam karıştı. Igne yapnak vücudu mikrop vermektir dedi. Biz bebegi mikroplar dan korurken hamilelikte igne olmani istemiyorum dedi. Ben hastaneme ve kendime guveniyorum garanti veriyorum dedi. Aslinda hamile kalmayi planladiktan sonra vurulmak gerekiyormuş. 5 yil korur dedi. Napsam ki

Gittik gorduk sipamizi. 960 gr olmus.
Gayet keyfi yerindeydi
Ultrasona tekme savurdu durdu
Renkli bakalim dedik hic düzgün görüntü alamadik pozisyonu musait değilmiş.
Neyse saglikli olsun da sipacim renkli gormesek de olur.

Gayet keyfi yerindeydi
maşallahhh bebişee asi olacak desenee aynen sağlıklı olsunlardaa önemli olan o

Gayet keyfi yerindeydi

Ay yerim ya,, büyüdü artık fındıklarımız..

canım bende yaptırmadım merak etme banada doktor onermemişti.onu yapmananın tek sebebi kordon kesilmek için kullanılan makasının strıle olmaması durumuymus yanı evde fln yaparsan normal makasla keıslırse fln sımdı herkes hastanede yaptıgı ıcın hastanedekı tum malzemeler strelize edilmiş zaten ben arastırmıstım son on yılldır bu mıkroptan ölen bebk yok için rahat olsun allaha emanet

kızlar dün şeker yüklemesine gittik ehh açlıkla boğuşarak atlattık dünü yarın sonuçlar çıkacak bakalım. bebek aşağıda ve doktor riskli dedi işe gitmek yok heyet alacaz ve de sırt üstü yat dedi.. eşime yemek bile yaptırttma dedi ama nerdeeeeee uff uff .. bu arada başına göre 25+4 lük haftamız boyuna göre 26+6 haftalık olarak ilerlemekte bebeğimiz bakalım ne olacak .. herkese selamlar.. bu arada ben bu kk nın yeni sayfasına hala alışamadım ve de ısrarla sevmedimmmmmm o yüzden sık sık giremiyorum ama aklım hep sizlerle herkescikler iyidir inşallah iyi akşamlr sizlere

maşallahhh bebişee asi olacak desenee aynen sağlıklı olsunlardaa önemli olan o
Evet yaa isyankar anasi babasi gibi normal inatci da olacak. Babasi gel gel nasil tekme atiyor diyorum kosarak geliyor adam elini koyuyor tik yok bizimkinde. Seni sevmiyo diyom totosunu isiririm onun diyo

sag kasigima ve vajinamin sag tarafina bi agri girdi aniden canım cok aciyo suan dinleniyorum iyi geldi yuruyunce daha kötü oluyo sizdede varmi böyle ağrılar?

Evet yaa isyankar anasi babasi gibi normal inatci da olacak. Babasi gel gel nasil tekme atiyor diyorum kosarak geliyor adam elini koyuyor tik yok bizimkinde. Seni sevmiyo diyom totosunu isiririm onun diyo
hehhe çok şeker yaa bu bebişler babalara zıt olacak anlaşılan bazen bizim oğluşda yapıo ölee,hiç hissettirmiyo kendini hehe

Iyi aksamlar kizlar seker yüklememize gittik dün cok bekledik cok(Kalabalikti hem de testler gec cikti. Kasiklarimda agri oluyo bazen kalkarken onu da söyledim doktora idrar tahlilide istedi.Seker yuklemem ve tahlil yapildi.Ama doktora yetisemedik tahliller cikana kadar mesai bitti.Sekerimi analiz ettim cok sükür normal. Ama idrar testimde 7-8 lökosit görüldü yaziyodu.diger seyler normal. Simdi bu enfeksiyon mu oluyor yarin arayip telefonla soracagim sonuclarimi doktora.Yaa simdi ben antibiyotik icmek istemiyorum Su icsem bol icemiyodum pek fazla gecer mi acaba. Doktor ins antibiyotik al demez.Basina gelen var mi

canım yakın tarihte ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim böbreklerime vurdu ve ben çok su içerim ama yinede erken doğum riski veya bebeğe enfeksiyon geçmesi riskini göze alamadım ve antibiyotik kullandım sadece 2 gün içtim geçti çok şükür umarım bidaha gelmez bide böbrek agrısından serum yemiştim. bence ihmal etme emin ol gebelikte kullanılabilen ilaçlar veriyor doktorlar. senin ağrı acı çekmen bebeğine daha çok zarar veriyor.

Sagol canim seninde mi lökosit cikmisti idrarda?Isin ilginci agrim sizim yok 2 -3 gün önce yorulunca kasik agrim oluyodu bebek asagida mi sandim o nedenle idrar tahlili istedi.İdrar yaparken sancim da yok ama doktor ic derse mecbur icicez napalim artik.

evet canım lökosit ve eritrosit çıkmıştı. benimde vajinal idrarımı yaparken hissettiğim bi yanma yoktu böbrek ağrısı vardı o yüzden doktor antibiyotik verdi ve bol su içmek çok önemli ben okadar su içiyodumki 10 dk arayla tuvalete gidiyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…