2014 Aralık Anneleri

Anladim canim saolasin ya icimi rahatlattin. Ysptirmicam bende o zaman

Gecmis olsun canim dikkat et kendine.

Cok sagol canim ne kadar dikkat etsekte needen geliyo bu mikroplar bize bilemiyorum.Cok su icmiyorum ben susamadan ismek aklima gelmoyodu ondan herhaldeBaska korunmak icin neler yapmak lazim bu idrar yolu enfeksiyonundan acaba

Canım benım idrar testımde de 5 lökasıt çıktı .. Bol su iç dedi ama ilaç vermedi doktorum.. Benımdoktor biraz ilaç vermeyı sevmıyır .. Sen sorunca buradan yazarmısın doktorun ne dıyor ??

Canım benım idrar testımde de 5 lökasıt çıktı .. Bol su iç dedi ama ilaç vermedi doktorum.. Benımdoktor biraz ilaç vermeyı sevmıyır .. Sen sorunca buradan yazarmısın doktorun ne dıyor ?
Sorunca tabi yazarim canim 7-8 lökosit yaziyo baska bisey yazmiyo bende de.Seninki daha az benimkine göre ama ben sabah hic su icmeden ac karnina seker yüklemesine gittigimde yaptirdim bence ondan da cikmis olabilir diye düsündüm. Eritrosit yazmiyo bende.ins ilac tek seferlik verir yada su ic der umarim. İlac kullanirken hamile kaldigimdan cok agladim.ilaclara karsi antipati olustu icmek istemiyorum nedense

B
anlıyorum seni bende ilaç konusunda hassasım ama su lokasit olayı kafama takıldı yıne çünkü doktor hiç üstüne düşmedi .. Hatta bende b12 eksikliğide çıkmıştı . Onun için iğne verdi Lokasite vermedi ..

Günaydın hanımlar ve bebişler NAsılsınız. Keyfiler yerinde mi ?
Biz hafta sonu mobilyacıları talan ettik. Mdf istiyorsan 3,500 den başlıyor fiyatlar. Daha ucuzu yok varsa da bize denk gelmedi Tanıdık vasıtası ile gittiğimiz yer de en son 3100 dedi. Sanırım onu alacağız. Modelin fotosunu falan çekmeyi unuttum o anda aklıma bile gelmedi Artık alınca paylaşırım sizinle de.
sen de bursadasın :) bi gün bütün bursadakiler toplaşıp bi yerlerde otursak ya, ne kadar kalabalığız
Evet evet Bursa'dayım. Olur toplaşalım ama ben çalışıyorum. Hafta sonu ya da akşamları olabilir. Çok ta iyi olur bence :)
Ayy ne güzel ben daha Cuma günü gördüm ama özledim bile yaaa. Kocaman olmuştur kesin sen bile şaşıracaksın bak.
Ben çok şaşırmıştım 1120 gram olduğunu duyunca :) Kilo konusunda bayrak taşıyanlardan biriyim bende 10 kilo aldım. Zayıftım şiştim :) SAğlıklı olsunlar da vereceğiz sonra nasılsa :)
Gittik gorduk sipamizi. 960 gr olmus.
Gayet keyfi yerindeydi
Ultrasona tekme savurdu durdu
Renkli bakalim dedik hic düzgün görüntü alamadik pozisyonu musait değilmiş.
Neyse saglikli olsun da sipacim renkli gormesek de olur.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz derken gidip gelmişsin. Ohhh Maş Allah kocaman olmuş bak. Nazarlar değmesin.
REnkli görmek çok güzel gerçekten ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da renkli görmesek te olur. Görsek tabi daha mutlu oluruz. Bir daha hamile kalsam renkli ultrasonu olan doktor bulurum kendime :)

Bende de çıktı ama 5 falandı galiba. Benim dr bi ablam baktı sonuçlara bişey yok dedi . Kendi dr umla eşim konuşmuş bahsi geçmedi bu lökositin falan.Önemli bişey olsaydı ilaç verirdi dr bol su içmek yeterli bence.

günaydınnnn kızlarrrrr,yağmurlu bi samsun havasından benden ve oğlumdan merhaba hepinizee

Günaydın yağmurlu bir Ankara sabahından ben ve kızımdan selamlar...
Kızlar sizede günaydın benden ve oğluşumdan :)
KAsım annelerinin sayfası o kadar yoğun ki valla özendim. Bizimkinde tık yok. Hani nerde o eski arkadaşlar, o eski yoğunluk. Pazartesi günü hiç bir şey yazamadan sadece hafta sonunu okuyarak günü bitirirdim. şimdi koca hafta sonunda bir şey olduğu yok. Zaten pazartesi sendromundayım birde bu moralimi bozdu
Alışın anacım artık bu düzene yapacak bir şey yok. Değiştirmezler tekrar eski düzen ile

evet sayfaa iyice durgunlaştıı,bende bi bakim şu kasım annelerine yaaa herkes övüyo alıştım ben buraya artık napalım değişecek değil bu saatten sonraa

canlarımmmm,ne olur bana bi öneri verin,2 gündür midem çok fenaa,ekşime oluyo gibi,sanki bişi dokunmuşda boğazıma kadar geliiyo gidio gibi...

Günaydın kızlar,
hava yağmurlu ama çok bunaltıcı, ya da bana öyle geliyor bilemiyorum
Nasıl geçti haftasonunuz? ben temizliğe verdim kendimi, valla herkesten azar işittim ama hiç takmadım çünkü resmen evimle uğraştıkça mutlu oluyorum. bir şeylerle uğraşmasam kendime sarıp bunalıma gireceğim çok iyi biliyorum
bu hafta kızım için hiç bir şey almadık, anneannesi pike takımını hazırlıyor, babaannesi nevresim takımını, teyzesi kapı süsünü şekerlerini vs. ben de duruyorum öyle işte :)
Sizin nasıl gidiyor hazırlıklarınız?

Bence 1 olcakk canımm
1 numara 2-5 kg bebişler için
2 numara 3-6 kg bebişler için.
Ben 1 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldım. Birde derler ya erkek bebişleri çok sıkmayacaksın diye 1 çok kullanamam herhalde dedim. Bakalım kaç kg doğacak o belirleyecek biraz da. Ama 0 numara sadece premature bebişler için.
Sağlıkla gelsin kuzucuklar inş Allah.
Herkes sabrsızlıkla Müge yi bekliyor valla. Ben çalıştığım için izleyemiyorum ama ablam sağolsun izlemiş kadar oluyorum. O bana uzun uzun anlatıyor olanları

Günaydın :) annesi ve oğlusu
sorma ben her aldığımı koyuyorum bilgilerimizi paylaşalım istiyorum ama akış çok yavaş kimi siteden koptu dilerim toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…