2014 Aralık Anneleri

Aminn inşallah ben paketleri incelemedim daha üzerlerinde uygun bedenler yazıyor senin yazdığın gibi:)

canlarımmmm,ne olur bana bi öneri verin,2 gündür midem çok fenaa,ekşime oluyo gibi,sanki bişi dokunmuşda boğazıma kadar geliiyo gidio gibi...
Benim hamur işi yedikten sonra oluyor genelde yanma gibi. Ben yudum yudum soğuk süt içiyorum iyi geliyor bana. Sende bir dene istersen. Maden suyu da belki işe yarayabilir canım. Son aylarda daha çok oluyor muş. Allah yardımcımız olsun.
Yok yok hava öyle Sana öyle gelmiyor bir tek :)
Pazar günü öğleden sonra bebiş mevlütünde dağıtmak için sabun yaparak geçirdim. Cumartesi de mobilya baktık ama daha almadık. Karar verdik alacağız kısmetse.
Ayy benimde temizlik yapmam gerekli ama eşim hep sallıyor beni Ev temiz ben bir şey göremiyorum deyip duruyor. Sadece dağınıklığı toplayınca temizlik yapılmış gibi oluyormuş gerek yokmuş
Ananemiz gezmelerde, teyzemiz 3 aydır yazlıkta tatilde. Valla bebiş için bir ben çalışıyorum bizde Teyzemiz bol bol fikir veriyor. Gelince yapacağız diyor. Bak sinirlendim dur arayayım bi kaynayayım. Teyze olmak kolay mı canım
Düşünce olarak tüm hazırlıklar hazır bizim faaliyete dökmek kaldı
Eşime anlatıyorum böyle böyle yapacağız diye. Hepsi boşuna olsa ne olur olmasa ne olur diyor. Bende olsun o zaman diyorum Sizin eşler bu konuda ne diyor. Benim ki çok gereksiz görüyor bunları. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet sayfaa iyice durgunlaştıı,bende bi bakim şu kasım annelerine yaaa herkes övüyo alıştım ben buraya artık napalım değişecek değil bu saatten sonraa
Ben baktım ama çok aşırı hızlı orası da. Yetişemiyorum ayol. Hem çalış hem nette takıl hem forumlarda dolaş
Valla benim değişebilir. 40 hafta beklemez herhalde :) 1 gün önceden gelse otomatik Kasım'a kayıyorum Ama burayı bırakmam
Aslında benim doğum da kasımda olacak o sayfayamı takılmaya başlasam artık
yok yok buraya alıştım
aynen ben 2 gün takıldım muhabbet iyi ama burası ilk göz ağrım
Günaydın :) annesi ve oğlusu
sorma ben her aldığımı koyuyorum bilgilerimizi paylaşalım istiyorum ama akış çok yavaş kimi siteden koptu dilerim toparlanır
Aynen siteden kopanlar çok oldu. Ya da yazmak değil sadece okumak için girenler çok var. Paylaşalım her şeyi. Bilmediklerimizi böyle böyle öğreneceğiz.

maden suyu deneyeyim bi,sütü soğuk içemem sağol canımmm

evett evet sen tam sınırdasınn bırakma tabiiiii

ya aynı benim eşim, ev temiz zaten mis gibi her yer, hergün ev mi temizlenirmiş diyor
Hazırlıklar konusunda da sağolsun can kulağıyla dinler beni, yaptıklarımızı falan çok beğenir mutlu olur ama fikir falan çıkmaz ondan hiç. ben söylerim o da onaylar, erkekler genelde böyle canım eminim çoğu abarttığımızı düşünüyordur
benim kardeşimle arkadaşı fotoğrafçılıkla ilgileniyor, doğum öncesi fotoğraf çekimi yapmak istiyorlar bana da. bunu söyledim eşime geçen gün sence biraz magazinleştirmiş olmayacak mıyız olayı dedi
bu arada sabun yapımı zor değil mi, ben de çok beğeniyorum ama zordur diye düşünmüştüm

Aslında benim doğum da kasımda olacak o sayfayamı takılmaya başlasam artık
yok yok buraya alıştım

oturun oturduğunuz yerde, bi' yere gitmek yok

maden suyu deneyeyim bi,sütü soğuk içemem sağol canımmm

bu aylarda çok oluyormuş canım, çok baharatlı acı-ekşi falan yememeye çalış. soğuk süt çok iyi ben çok severim ama aç karna olması gerekiyor ben de açken içemiyorum. maden suyuna devam :)

bende içeceğim şimdi inşallah iyi gelirr,kızartma tarzı şeyler yapıyo galiba bende de...

Aynen valla her gün temizlik yapıyormuşuz gibi hergün hergün olur mu diyor.
Benim ki de dinler, ilgilenir fikir zaten çıkmaz da sonuna da kendini yoruyorsun, ne gerek var laflarını ekler. Gerçi beni caydıramayınca eklemıyor artık. Sadece gereksiz işte ona göre
Evde sabun yapımı bana da çok zor gelmişti ama burda bebekprenses yardımcı oldu nasıl olacağı ve aslında çok kolay olduğu ile ilgili.Heveslendim yine ve başladım. İnan zor değil.
Öğleden sonra 4 gibi başladım gece 11.30 a kadar 31 tane yaptım. Sürekli ayakta değilsin. Sabunu ısıtıp kalıba döküp gidip işime bakıyorum. Fırının alarmını ayarlıyorum 15 dk da kuruyor kalıp çünkü. Sonra tekrar döküp tekrar işime bakıyorum. Ama zevkli kolay. Zaten 150 tane için bile 1 hafta falan uğraşırsın sonra kalan zaman senin :)
Eğer yapacak olursan pratik bulduğum bir kaç şeyi anlatırım. Kolaylık olur. Deneye deneye öğreniyorsun daha çok.

Bende soğuk süte bayılırım. Zaten sıcak içemem
bende içeceğim şimdi inşallah iyi gelirr,kızartma tarzı şeyler yapıyo galiba bende de...
Kızartma da ağır oluyor ya o da yapabilir. Umarım hemencecik geçer gider.

Günaydın güzel annişler
Nasılsınız bakalım.
Biz iyiyiz çok şükür. Haftasonu doktorumuza gittik oğlumu gördüm büyümüş sıpam
Ama doktor rahimde ufak bi kasılma gördü onun için bu haftasonu kontrole tekrar gideceğim. Progestan verdi ama alttan kullanacaksın dedi. Onu da alttan kullanmak zor geldi ya bana. Daha önce kullanan var mı? Sabah kalktığımda sanki ilacın yarısı dışarı akıp gitmiş gibi geliyo bana iç çamaşırıma lekesi çıkıyo acaba diyorum bi işe yaramıyo mu??
Onun dışında pek hareketliyiz bugün maşallah eskiden pıt pıt diye vuran minik oğluş artık tekme tokat geçirmeye başladı
Bizden haberler bu kadar şimdilik

AYNEN KATILIYORUM CANIM ANNEM GÖNÜL KOYUYO KREŞE VERİYORUM DİYE AMA ELA İÇİN EN İYİSİ TEMMUZ 22 DE 3.YAŞINI DOLDURDU İKİ TANE BEBİŞ GELİYO BİRDE KISKANÇLIK KRİZNE GİRMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİDE GERÇEKTEN BEKÇİYE DEĞİL ÖĞRENMEYE OYUNA VE KENDİ YAŞITLARIYLA KALİTELİ VAKİT GEÇİRMEYE İHTİYAÇLARI VAR

hoşbulduk canım, nasılsın bu gün? sıpamın hareketlerini artık dışardan gözlemleye biliyorum sizde fark ettiniz mi
MAŞALLAH DIŞARDAN ÇOK NET BELLİ OLUYO ARTIK DÖNERLERKEN ÇOK TATLI OLUYO ELLERİNİ AYAKLARINI HİSSEDEBİLİYOSUN

Günaydın canım,

Ohh ne güzel oğluşlarda görülmüş. Alttan bir yakınım kullanmıştı progestanı. Zor olduğunu söylemişti o da. İttirebildiğin kadar içeri ittir. O yerini buluyordur herhalde İşe yarar canım yaramaz olur mu ?
Kuvvetlendi sıpalar artık uyandırıorlar uykudan Maş Allah Allah nazarlardan korusun hepsini

Evet maşallah hepsine miniklerin Büyüsünler güzelce ohh rahatlar tabi orda
Valla ittiriyorum da işte sanki yeterince gitmiyo gibi geliyo ya hayırlısı bakalım Bi ordan ilaç almadığım kalmıştı o da oldu

Dün gece acayip bir şekilde şimşek çaktı burda ya 2 saat falan sürmüştür herhalde. Bebişim de onun sesine uyandı sanırım bir vurmaya başladı sıpa dedim tamam oğlum korkma Artık dışarıdan gelen yüksek seslere de tepki vermeye başlıyolar

ayyy yirim onları yaaa tepkide verirlermişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…