Evet artık eski miniklikleri kalmadı artık koca sıpacıklar oldularayyy yirim onları yaaa tepkide verirlermişş
ee yani büyüyolar,tamamen dışarı çıkmalarına az kaldııEvet artık eski miniklikleri kalmadı artık koca sıpacıklar oldular
Az kaldı sahidenee yani büyüyolar,tamamen dışarı çıkmalarına az kaldıı
senmi ben mi,en çok da doğacağı ilk anı düşündükçe ahh ahh içimde neler oluyoo nelerAz kaldı sahidenHeyecanlanıyorum böyle düşününce
Çok duygulanıyorum ben düşündükçe bile gözyaşlarıma engel olamıyorum ki gerçeğiyle karşılaşınca ne yapacağım bakalımsenmi ben mi,en çok da doğacağı ilk anı düşündükçe ahh ahh içimde neler oluyoo neler
Ne yapacağız kucağımızda bebişimiz ile ağlayacağızÇok duygulanıyorum ben düşündükçe bile gözyaşlarıma engel olamıyorum ki gerçeğiyle karşılaşınca ne yapacağım bakalım
hahah ağlayacaz tabi,bende aşırı duygusalım,kendimi tutabileceğimi sanmıyorummÇok duygulanıyorum ben düşündükçe bile gözyaşlarıma engel olamıyorum ki gerçeğiyle karşılaşınca ne yapacağım bakalım
Aynen valla her gün temizlik yapıyormuşuz gibi hergün hergün olur mu diyor.
Benim ki de dinler, ilgilenir fikir zaten çıkmaz da sonuna da kendini yoruyorsun, ne gerek var laflarını ekler. Gerçi beni caydıramayınca eklemıyor artık. Sadece gereksiz işte ona göre
Evde sabun yapımı bana da çok zor gelmişti ama burda bebekprenses yardımcı oldu nasıl olacağı ve aslında çok kolay olduğu ile ilgili.Heveslendim yine ve başladım. İnan zor değil.
Öğleden sonra 4 gibi başladım gece 11.30 a kadar 31 tane yaptım. Sürekli ayakta değilsin. Sabunu ısıtıp kalıba döküp gidip işime bakıyorum. Fırının alarmını ayarlıyorum 15 dk da kuruyor kalıp çünkü. Sonra tekrar döküp tekrar işime bakıyorum. Ama zevkli kolay. Zaten 150 tane için bile 1 hafta falan uğraşırsın sonra kalan zaman senin :)
Eğer yapacak olursan pratik bulduğum bir kaç şeyi anlatırım. Kolaylık olur. Deneye deneye öğreniyorsun daha çok.
Günaydın güzel annişler
Nasılsınız bakalım.
Biz iyiyiz çok şükür. Haftasonu doktorumuza gittik oğlumu gördüm büyümüş sıpam
Ama doktor rahimde ufak bi kasılma gördü onun için bu haftasonu kontrole tekrar gideceğim. Progestan verdi ama alttan kullanacaksın dedi. Onu da alttan kullanmak zor geldi ya bana. Daha önce kullanan var mı? Sabah kalktığımda sanki ilacın yarısı dışarı akıp gitmiş gibi geliyo bana iç çamaşırıma lekesi çıkıyo acaba diyorum bi işe yaramıyo mu??
Onun dışında pek hareketliyiz bugün maşallah eskiden pıt pıt diye vuran minik oğluş artık tekme tokat geçirmeye başladı
Bizden haberler bu kadar şimdilik
MAŞALLAH DIŞARDAN ÇOK NET BELLİ OLUYO ARTIK DÖNERLERKEN ÇOK TATLI OLUYO ELLERİNİ AYAKLARINI HİSSEDEBİLİYOSUN
Aynen ben deeehahah ağlayacaz tabi,bende aşırı duygusalım,kendimi tutabileceğimi sanmıyorumm
Günaydın hanımlar ve bebişlerNAsılsınız. Keyfiler yerinde mi ?
Biz hafta sonu mobilyacıları talan ettik. Mdf istiyorsan 3,500 den başlıyor fiyatlar. Daha ucuzu yok varsa da bize denk gelmediTanıdık vasıtası ile gittiğimiz yer de en son 3100 dedi. Sanırım onu alacağız. Modelin fotosunu falan çekmeyi unuttum o anda aklıma bile gelmedi Artık alınca paylaşırım sizinle de.
canım çiçek mobilyayada gittinmi ?
oy maşallah oğluşunaben kullanmadım ama arkadaşım kullanmıştı canım, akıntı da yapabiliyormuş. bahsettiğin leke odur belki. işe yarıyordur muhakkak, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
Kesin öyle olacak canımNe yapacağız kucağımızda bebişimiz ile ağlayacağız
V YAKA ÖRGÜ ALABİLİRSİN CANIM KIŞLIK PİJAMA POLAR OLANLARDAN EVDE GİYDİREBİLECEĞİN ÇARIK GİBİ PATİKAnnişler bebeklerimiz malum kış bebeği olacaklar, kıyafet olarak neler aldınız? Bizde şu an olanlar şöyle:
3 adet kısa kollu çıtçıtlı body
5 adet çorap
2 adet iç zıbın
1 adet 10lu hastane çıkış seti
6 adet uzun kollu çıtçıtlı body
3 adet ayaklı alt
1 adet uzun kollu hırka
2 adet alt üstlü pijama takımı
2 adet uzun kollu ve bacaklı tulum
10 tane falan da önlüğü var
Neler alınmalı başka? Eldiven şapka alıcam. Battaniye alıcam.
1 tane polar takımı var. Çevremde şu an bebişe yün hırka, yelek ören çok kişi var o yüzden onları pek almayacağım. Patik alacağım evet patiğimiz yok.V YAKA ÖRGÜ ALABİLİRSİN CANIM KIŞLIK PİJAMA POLAR OLANLARDAN EVDE GİYDİREBİLECEĞİN ÇARIK GİBİ PATİK
Valla evin işlerine koşuyoruz bi yandan, bi yandan bebişimize ve kendimize iyi bakmaya çalışıyoruz, bi yandan da beyleri memnun etmeye.. Bu kadınların işi gerçekten zor Allah yardımcımız olsun. Ama sen gene de kendini çok yormadan yap temizliğini. Bebişinden önemli değil sonuçta.selam kızlarr bugun temizlik günü off okadar zor gelıyokı karnımda snakı bı agırlık var gıbı yavs yavas agırlasıoz bbeısım nerdeyse 1 kg olduzaten zor oluyor yapmasanda olmuyo yapsan 2 sonra gene aynıı nedır bu cektıgımızz
Valla evin işlerine koşuyoruz bi yandan, bi yandan bebişimize ve kendimize iyi bakmaya çalışıyoruz, bi yandan da beyleri memnun etmeye.. Bu kadınların işi gerçekten zor Allah yardımcımız olsun. Ama sen gene de kendini çok yormadan yap temizliğini. Bebişinden önemli değil sonuçta.
Ben de seviniyorum :) kız olsalardı bir sürü iş güç sahibi olacaklardı:) ama ikinci çocuğum olursa Allah'ın izniyle onun kız olmasını isterim süslemek içinaynen canı kadınların ısı yok oglusum olcagı ıcın sevınıyorumm
REsim koymuştum canım ama o zaman rengi istediğim gibi olmamıştı. Boyayı almayı becerememiştim şimdi yeniler istediğim gibi oldu. İlk yaptığım jiletinli olan çok soluk bir mavi oldu o. Ben hepsini emzik olarak yapacağım. Kalp kalıbı denemek için aldım :) Süsleyip püsleyip kutulayacağız kısmetse.ne güzel ya, hangi şekillerde yaptın? koysana fotoğraflarını, eminim çok güzel olmuşturbiz de şeker kutusuyla, magnet yapıyoruz, şimdi bir de sabun yaparsak çok fazla olur
oy maşallah oğluşunaben kullanmadım ama arkadaşım kullanmıştı canım, akıntı da yapabiliyormuş. bahsettiğin leke odur belki. işe yarıyordur muhakkak, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
iyice hareketlenmeye başladılar beni de gece uykudan uyandırıyor bazen, bir o yana bir bu yana dönüp duruyor. bir de hep aynı saatlerde hareket ediyor, istikrarlı kızımbiraz önce hareketlenmeye başladı heh dedim saat 11 oldu herhalde, baktım saat 11di tam :)
Üşenmemiş oturmuş hepsini saymışAnnişler bebeklerimiz malum kış bebeği olacaklar, kıyafet olarak neler aldınız? Bizde şu an olanlar şöyle:
3 adet kısa kollu çıtçıtlı body
5 adet çorap
2 adet iç zıbın
1 adet 10lu hastane çıkış seti
6 adet uzun kollu çıtçıtlı body
3 adet ayaklı alt
1 adet uzun kollu hırka
2 adet alt üstlü pijama takımı
2 adet uzun kollu ve bacaklı tulum
10 tane falan da önlüğü var
Neler alınmalı başka? Eldiven şapka alıcam. Battaniye alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?