2014 Aralık Anneleri

ne güzel ya, hangi şekillerde yaptın? koysana fotoğraflarını, eminim çok güzel olmuştur biz de şeker kutusuyla, magnet yapıyoruz, şimdi bir de sabun yaparsak çok fazla olur

oy maşallah oğluşuna ben kullanmadım ama arkadaşım kullanmıştı canım, akıntı da yapabiliyormuş. bahsettiğin leke odur belki. işe yarıyordur muhakkak, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)

MAŞALLAH DIŞARDAN ÇOK NET BELLİ OLUYO ARTIK DÖNERLERKEN ÇOK TATLI OLUYO ELLERİNİ AYAKLARINI HİSSEDEBİLİYOSUN

iyice hareketlenmeye başladılar beni de gece uykudan uyandırıyor bazen, bir o yana bir bu yana dönüp duruyor. bir de hep aynı saatlerde hareket ediyor, istikrarlı kızım biraz önce hareketlenmeye başladı heh dedim saat 11 oldu herhalde, baktım saat 11di tam :)

Annişler bebeklerimiz malum kış bebeği olacaklar, kıyafet olarak neler aldınız? Bizde şu an olanlar şöyle:
3 adet kısa kollu çıtçıtlı body
5 adet çorap
2 adet iç zıbın
1 adet 10lu hastane çıkış seti
6 adet uzun kollu çıtçıtlı body
3 adet ayaklı alt
1 adet uzun kollu hırka
2 adet alt üstlü pijama takımı
2 adet uzun kollu ve bacaklı tulum
10 tane falan da önlüğü var

Neler alınmalı başka? Eldiven şapka alıcam. Battaniye alıcam.

Neyse işe yarayıp yaramadığını kontrole gidince görcez bakalım

V YAKA ÖRGÜ ALABİLİRSİN CANIM KIŞLIK PİJAMA POLAR OLANLARDAN EVDE GİYDİREBİLECEĞİN ÇARIK GİBİ PATİK

V YAKA ÖRGÜ ALABİLİRSİN CANIM KIŞLIK PİJAMA POLAR OLANLARDAN EVDE GİYDİREBİLECEĞİN ÇARIK GİBİ PATİK
1 tane polar takımı var. Çevremde şu an bebişe yün hırka, yelek ören çok kişi var o yüzden onları pek almayacağım. Patik alacağım evet patiğimiz yok.

selam kızlarr bugun temizlik günü off okadar zor gelıyokı karnımda snakı bı agırlık var gıbı yavs yavas agırlasıoz bbeısım nerdeyse 1 kg oldu zaten zor oluyor yapmasanda olmuyo yapsan 2 sonra gene aynıı nedır bu cektıgımızz

Valla evin işlerine koşuyoruz bi yandan, bi yandan bebişimize ve kendimize iyi bakmaya çalışıyoruz, bi yandan da beyleri memnun etmeye.. Bu kadınların işi gerçekten zor Allah yardımcımız olsun. Ama sen gene de kendini çok yormadan yap temizliğini. Bebişinden önemli değil sonuçta.

aynen canı kadınların ısı yok oglusum olcagı ıcın sevınıyorumm

REsim koymuştum canım ama o zaman rengi istediğim gibi olmamıştı. Boyayı almayı becerememiştim şimdi yeniler istediğim gibi oldu. İlk yaptığım jiletinli olan çok soluk bir mavi oldu o. Ben hepsini emzik olarak yapacağım. Kalp kalıbı denemek için aldım :) Süsleyip püsleyip kutulayacağız kısmetse.
Üşenmemiş oturmuş hepsini saymış Annelik işte bu
Tecrübeli anneler eksikleri söylesin bizde bilelim.
Canım biz çiçek mobilya ya gitmedik. Nereye gidersek gidelim 3500 tl den uyguna mdf bulmak imkansız gibi. O yüzden daha fazla dolaşmadık. Tanıdığımızın yolladığı Şahin bebeye gittik. Tanıdık olduğu için 3100 dedi istediğimiz modele. Düz 3000 e alırız herhalde. Normalde o da 3600 demişti son. Tanıdık falan deyince indi biraz daha. Beğendik ordakini bakalım. inş Allah bi aksilik çıkmaz.

Eklentiler

• 20140907_154741.webp
    222,9 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…