2014 Aralık Anneleri

kızlar hastanede pijama giydirmezler özellikle sezeryansa gecelik alman lazım diyolar. Tecrübeli anneler bi aydınlatsa bize. ne alsak bilemedim ben.

a görmemiştim ben daha önce, gözümden kaçmış. çok güzel olmuş canım eline sağlık. bence ilk yaptığın da tatlı bi mavi olmuş aslında :) minik asetat kutulara koyabilirsin, çok güzel duruyor öyle. çok heyecanlı işler ya bayılıyorum böyle şeylere

ben de tulum alt üst takım aldım ama çok ince geliyo bunlar benim gözüme ya. üşümez mi bebişlerimiz onlarla. bi de kadife aldım nolur nolmaz diye

kızlar hastanede pijama giydirmezler özellikle sezeryansa gecelik alman lazım diyolar. Tecrübeli anneler bi aydınlatsa bize. ne alsak bilemedim ben.

canım ben de aynı şeyi sormuştum tecrübeli annelere :) giydirmezler diye bir şey yok ama hem tuvalet yönünden hem de sezaryen olursa dikişlerin üstüne gelmemesi için gecelik daha rahat olacağından gecelik tercih ediliyormuş. ben bi pijama takımı aldım, bi tane de gecelik sabahlık alacağım yeter zaten.

çok güzel olmuş bu sabunlar ya. keşke bende hem cesaret hem beceri olsa

canım bende yapmak istiyorum ama bebek şekeri mi yapsam sabun mu karar veremedim kokulu kokulu sabunlar olsa da ne güzel olurr malzemeleri neler ve ne adar tuttu zahmet olmazsa yazar mısın ?

Ben de öyle yapayım madem. ben normalde çok üşürüm. o elbiseyle donarım kışın diye aklımdan bile geçmemişti :) yanımada en kalın çoraplarımı mı alsam :)

Amma çok yiyorum ben bu aralar ya. iştahım çok açıldı. önceden 2 öğünle yetinen hatta hamileliğin başalarında onu da yiyemeyen ben. üç öğünle doymuyorum. kiloları almadım almadım. bu son üç ay patlama yaşayacağım galba :)

Saydım vAlla napıyım ona göre geri kalan şeyleri alırız diye Oğluşum için hevesleniyorum her şeye bana kalsa bi oda dolusu şey alırım ama hemen büyüdükleri için o kadar abartmaya gerek yok şimdilik

Ben de öyle yapayım madem. ben normalde çok üşürüm. o elbiseyle donarım kışın diye aklımdan bile geçmemişti :) yanımada en kalın çoraplarımı mı alsam :)

al tabi canım üşürüm diyorsan ama bilemedim şimdi o hararetle üşünür mü ki? sen kendin üşüdüğün için herhalde çocuğa giydirdiklerimiz de ince gelir demişsin yukarıda, ilk günden çocuğu 5 kat battaniyeye sarıp alıştırma sıcağa

canım çiçek mobilyaya baktınmı? küçük sanayide. istersen bak orayada.

ben de tulum alt üst takım aldım ama çok ince geliyo bunlar benim gözüme ya. üşümez mi bebişlerimiz onlarla. bi de kadife aldım nolur nolmaz diye
İyi giydirirsek üşümezler canım. Zaten hırka battaniye falan aldım ki üst üste giydiririm üşürse. Zaten bebekler çok sıcağı sevmezlermiş o yüzden ben çok kalın şeyler almayacağım. Ve bebeklerin elleri ve ayakları genelde vücudundan daha soğuk olduğu için el ve ayaklara bakıp aa bu üşümüş dememeliyiz. Yüzüne bakarak anlamalıymışız. Eğer bebek solgun gözüküyorsa üşüyor demekmiş yanakları falan çok kızarmışsa da terliyor demekmiş. Ben gene de çok kalın giydirmeyi düşünmüyorum. Hele de özellikle erkek bebekler sıcaktan hiç hoşlanmamış. Biz ne giyiyorsak bir kat fazlası olması yeterliymiş.

canlarımmmm,ne olur bana bi öneri verin,2 gündür midem çok fenaa,ekşime oluyo gibi,sanki bişi dokunmuşda boğazıma kadar geliiyo gidio gibi...
bende de oluyo, gayet normal canım, az az ye, sık ye, yedikten hemen sonra uzanma, yastığını biraz yükselt uyurken, gazlı yağlı baharatlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış. bu önlemlere rağmen geçmezse doktora danış, yemek boruna zarar vermemek için kullanabileceğin bazı ilaçlar var.

çok sağaol canım yaaa,aynen gece yatınca daha çok oluyo kalmak geliyo içimdennn

inş bu ince ayarları tutturabilirim ben. evim de çok sıcak oluyo gerçi. kışın oratasında cam açacak kadar. boşuna çok kalın şeyler almayayım bari. kadifeyi de dışarı çıkarken giyeriz artık.

Kasım annelerinde okumuştum galiba. yumuşatıcı yerine sirke kullanıyomuş biri. yumuşacık oluyo demişti. ama miktar belirtmemiş. kokmuyomuş da. mikropları da öldürür aslında. hiç deneyen var mı? nası uygulanıyo acaba. internette soda koyulabileceğini de okudum onu da denemedim ama hiç. uygulayan biri var mı?

Evet çok kalın giydirirsen terler ve hasta olur. Çok ince de değil orta seviyede bir giyim yeterli olur diye düşünüyorum. Dışarı çıkarken.dikkat etmek lazım tabii

şahin bebe nerde canım?

benim lökosit 12 çıkmıştı ki doktor gebelikte akıntıdan kaynakllı bu olur dedi dr hap map yazmamıştı ki günde 3.5 4litrede su içmeme rağmenn hap vermesine şaşırdım idrar testinde çıkan lökosittense idrar kültürü testi önemli diye biliyordum bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…