- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
Ne kadar güzel bir duygudurdün gece oğlumla eşim ufak bi sürtüşme yaşadılar eşim uyurken bana sarılmaya çalıştıkça eline tekme yedi o karnıma elini koydukça diğeri tekmeledi paylaşılamayan kadınım artık
İyi olmanıza çok sevindim ama bizde sizi takip etmek isteriz. Sizde paylaşın. Alışveriş için erken diyenlerden misin yoksa havalar serinlesin bu havalarda dışarı çıkamamcılardan mı ?
eşim daha çok bana üzüldü hemde gülüyor sabah ezanında uyudum aralıklı olarak sağlam tekmeler yiyorum sol tarafıma yatıyorum sürekli sağ böbreğime bi tekmeler atıyo eşim elini koydukça ittiriyo resmenNe kadar güzel bir duygudurEşin baya baya sinirlenmiştir Artık kocaların papucu dama atılıyor
Bende çok sıkıştırırım kocamı. Hep koluna bacağını yüzünü neresi gelirse mıncıklarım otururken bile. Adam artık isyanlarda oğlum geleceksen gelde anan seni sıktırsın deyip duruyor4 yılda canından bezdirdim sıkılmadık tek yerim kalmadı diyor.
şuan param olsa ne sıcak ne erken dinlerim herhalde :) ben maaşım yatsında alışveriş edeyimcilerdenim :)
listem hazır, bi kaç şey aldım, kendimce bir zamanlama yaptım. henüz çok bişey olmadığından paylaşmıyorum. aldıkça paylaşıcam. 30. haftaya kadar çantamı hazırlayacağım :) o yüzden ekimin 20 sine kadar çoğu şeyi(en azından yıkanacakları) alıp bitirmek planım. zira minnakımın her bişeyi minicik, toplu yıkamak saha iyi olacak. dolabıydı odasıydı bitsin istiyorum ama bakalım :)
yuppiii bir ben değilmişim. Kendimde bir tuhaflık var sanıyordum artık. Çok mu sıkıyorum adamı diyordum. Demek benden birileri daha varmış. Ama canım yan yana otururken de hiç bir şey yapmadan olur mu ? iki sıkıcan bir öpücen 5 sıkıcan ohh olsun diycennn.eşim daha çok bana üzüldü hemde gülüyor sabah ezanında uyudum aralıklı olarak sağlam tekmeler yiyorum sol tarafıma yatıyorum sürekli sağ böbreğime bi tekmeler atıyo eşim elini koydukça ittiriyo resmenayy o dediğin bizdede oluyo eşimi çok mıncırıyorum oğlumuz gelsede beni artık azad etsen diyo
Ben alışveriş yapıp maaşı karta yatıran cinstenim o zaman Netten alışverişlerde hep kart oluyor ne yapayım
Bende yıkanacaklara başlasam diyorum. Hepsi bir yıkanır 2-3 makinede de ütü tek seferde olacak gibi değil. Gözümde büyüyor. annem ben evdeyim yaparım diyor. Olmaz ben yapacağım diye diretiyorum da. Müstahak bana
Bende bir an önce hepsi alınsın bitsin. Oturup bebişi bekleyelim istiyorum. Bizim hemen hemen her şey hazır gibi Odası hariç. En önemlisini sona sakladıkBugün yarın sipariş verip onu da halledelim hayırlısı ile.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Odaları, dolapları dolsurduktan sonra fotoları paylaşırız artık
AYNEN CANIM BİZDEN 1 KAT FAZLA GİRDİRMEK LAZIM EMZİRRİKEN FELAN DİKKAT ETMEK LAZIM HEMEN TERLİYİVERİYOLAR BEBİŞLERİN ELLERİ VE AYYAKLARI VUCUTLARININ KLİMASIYMIŞ ZATEN BEN KIŞ BEBİŞİ OLACAKLAR KIZIM YAZ BEBİŞİYDİ ÇITÇITLA İDARE ETMİŞTİ KAÇ AYİyi giydirirsek üşümezler canım. Zaten hırka battaniye falan aldım ki üst üste giydiririm üşürse. Zaten bebekler çok sıcağı sevmezlermiş o yüzden ben çok kalın şeyler almayacağım. Ve bebeklerin elleri ve ayakları genelde vücudundan daha soğuk olduğu için el ve ayaklara bakıp aa bu üşümüş dememeliyiz. Yüzüne bakarak anlamalıymışız. Eğer bebek solgun gözüküyorsa üşüyor demekmiş yanakları falan çok kızarmışsa da terliyor demekmiş. Ben gene de çok kalın giydirmeyi düşünmüyorum. Hele de özellikle erkek bebekler sıcaktan hiç hoşlanmamış. Biz ne giyiyorsak bir kat fazlası olması yeterliymiş.
Göğüslerinden süt gelen var mı?
Geçen gün akşam banyodan sonra sırtüstü uzanırken iki göğsümden de damla gibi beyaz sarı karışımı bir sıvı geldi?
Bu tarz bir durumla karşılaşan var mı hiç??
BENDE HİÇ OLMADI CANIM AKMAYA DEVAM ETMİYOSA SIKINTI YOKTUR BENCEGöğüslerinden süt gelen var mı?
Geçen gün akşam banyodan sonra sırtüstü uzanırken iki göğsümden de damla gibi beyaz sarı karışımı bir sıvı geldi?
SWiftim sen bu işi ticarete dök ilk müsterin ben olayim cok guzel olmus:))Canım sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin. Bildiğim kadarı ile yardımcı olurum. SAğolsun bana da burdaki arkadaşlar anlattı da cesaretlendirdi.
amann allah korusunn canımm yaaa,bende ok sıkı giyindirmek istemiyorum,öle çabuk hasta oluyolar hhem bebeklerarkadaşlar benim ilk bebeğim de aralık bebeği idi. bizim gurupta bebeği fazla giydiren ya da evi fazla ısıtanların bebeği minnacıkken zatürreler bronşitler oldu terlemekten
24 derece ısı ideal. normal tulum üstüne ince bir yelek yeterli bebek için. ayağa da patik elbette.
BENİM KIZ TEMMUZ SIPASI OLDUĞUNDAN KIŞIN YENİ DOĞMUŞ BEBİŞLE NE YAPILIR HİÇ BİLMİYORUM TECRUBELİ ANNE OLARAK RABBİM NASİP EDERSE DOĞUMDAN SONRA TECRUBELERİN YOLUMUZU AYDINLATACAKarkadaşlar benim ilk bebeğim de aralık bebeği idi. bizim gurupta bebeği fazla giydiren ya da evi fazla ısıtanların bebeği minnacıkken zatürreler bronşitler oldu terlemekten
24 derece ısı ideal. normal tulum üstüne ince bir yelek yeterli bebek için. ayağa da patik elbette.
Benim geliyor canim dr a sordum normal dedi cok sıkan camasir giyme dedi.Göğüslerinden süt gelen var mı?
estağfurullah canım benim.BENİM KIZ TEMMUZ SIPASI OLDUĞUNDAN KIŞIN YENİ DOĞMUŞ BEBİŞLE NE YAPILIR HİÇ BİLMİYORUM TECRUBELİ ANNE OLARAK RABBİM NASİP EDERSE DOĞUMDAN SONRA TECRUBELERİN YOLUMUZU AYDINLATACAK
Offf kıyamam ne kadar da erkılenıyor bebişler hepte sevdiğim şeyler o yemekler bebişler için yemıycez..birde benım bildiğimi mercimek çorbasıda yenemek lazımestağfurullah canım benim.
benim tesadüfen ikisi de kışa denk geldi işte. kışın bir soğuk sorun bir de tüm sebzeler gaz yapıcı. ne yiyeceğini şaşırıyor insan. eve oda ısısını ölçmek için digital nem ve ısı ölçer aldım.24 derecede tuttuk evi. üşümesem bile devamlı ev botu tipi içi polarlı şeyler giydim ayağıma. benden gaz geçmesin diye. ve kuru fasulye bulgur nohut lahana karnabahar brokoli portakal kestane fıstık gibi gaz yapıcı şeyleri yemedim. fazla gaz sorunumuz olmadı şükür. bir akşam kestane yedim çıldırdı çocuk ertesi gün. hala gözümün önünde o bacaklarını karnına çeke çeke ağlayışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?