2014 Aralık Anneleri

Offf kıyamam ne kadar da erkılenıyor bebişler hepte sevdiğim şeyler o yemekler bebişler için yemıycez..birde benım bildiğimi mercimek çorbasıda yenemek lazım

yani eskiden süt yapar diye bol bulgur yedirirlermiş yeşil soğan vs. ben hiç yemedim gazdan çok korktuğum için. ilk 4 ayı atlattıktan sonra yedim. ama annesi bunları yediği halde gazı olmayan, büyük adamlar gibi gece 22de yatıp sabah 6ya kadar deliksiz uyuyan bir bebek de vardı topiğimizde :)

çok sağol canım allah razı olsun tek tek anlatmışsın 50 tane falan yapacağım zaten çünkü burda tanıdığım yok malesef yeterli olur diye düşünüyorum 50 tanesi için girsem mi bu işe yoksa satın mı alsam acaba bizim anneanneye götürülür 40 mevlütü için ama kış bebişi olacakları için memlekete nisan mayıs gibi götürmek istiyorum ordada anneannesi artık havlu mu dağıtır ne dağıtır bilemiyorum sadece evime burda bebek bakmaya gelenler için yapmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum onu da bilemedim ki :)

kılzar yarın 100 gr yüklemeye çağırdı dr. gitmek istemiyorum. ne yapsam ne etsem bilemedimmm

50 gr.da yüksek çıkmıştı değil mi canım? git bence, çünkü 50de yüksek çıkıp 100de düşük çıkan da oluyormuş. için rahat eder en azından. aslında yediklerimize dikkat edebilsek hiç gerek kalmayacak ama nefis işte

ben çamaşırımda sarımsı leke görüyorum zaman zaman ama süt geldiğini görmedim canım. burada bir arkadaş yazmıştı yine, kimdi hatırlamıyorum ama onun da baya çok geliyordu. göğüs pedi kullanabilirsin ıslaklığı rahatsız ediyorsa.

ben de en son kasım gibi odasını yerleştirirken yıkayıp ütüleyip hemen yerleştirmeyi düşünüyorum. şimdi yıkasam nereye koyacağım, tekrar kirlenebilir diye düşünüyorum açıkçası. bir de tabi daha alınacaklar var, ben bir ara baya alışveriş yaptım şimdi baya gevşedim öylece duruyorum

kılzar yarın 100 gr yüklemeye çağırdı dr. gitmek istemiyorum. ne yapsam ne etsem bilemedimmm
Canım mecbur gideceksin. Dua edelim de normal çıksın sonuçların ve kolay geçer inş allah ve 100 gr ağır gelmez. Bol bol dua et git bizde ederiz. Yapacaz bir şey yok. Her şey bebişler için.
Benim gelmişti 1 ay öncesi falan dı sanırım. Şimdi korkudan hiç ellemiyorum bile. ama çamaşırımın içinde hafif lekeler oluyor. Damla damla ben farketmeden sıkıştıkça herhalde geliyor. Sürekli oluyorsa doktoruna danışmak gerekliymiş. Benim ki normalmiş öyle dedi doktorum.

En iyisini yapmışsınız aslında. Bende kartla alışveriş yaparım ama daha bu zamana kadar hiç ödeyemeyeceğim şeylerin altına girmedim. Hep elime geçecek paraya göre harcadım. Hesap yapa yapa aldım her şeyi. Yoksa zırt zırt geçirmesi kolay :) Ayy bizde aynı durumdayız valla ev kredimiz var bizimde, Hastane parasını biriktirdik te o çıktı aradan :) Ben izindeyken de patronum ile görüştüm maaşımı tam amalacağım her ay düzenli. Sonra devletten aldığım toplu parayı patronuma vereceğim. Sağolsun çok iyidir. Öteki türlü 4 ay krediyi nasıl bekletebilirsin ki. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Sende büyük olan arabayı bitirmişsin :) Diğerleri de incik cincik şeyler ama hepsi de para tutacak şeyler. İnş Allah her şeyi gönlüne göre tek seferde bulursun da zaman kaybın olmaz :)
Eşim dalga geçiyor benimle zaten. Eskittin çocuğun kıyafetlerini ellerken diyor. Ne yapalım canım. İçinde bebişimi hayal ediyorum :)
SWiftim sen bu işi ticarete dök ilk müsterin ben olayim cok guzel olmus:))
Valla düşünmedim değil ama müşteri nerde Ben bu tarz şeylerle uğraşmayı çok seven biriyim. İşten geldikten sonra habire dikiş dikiyordum ya da keçelerle bir şeyler yapıp illa uğraşıyordum bir şeylerle. Eşim bile diyor sen işte yorulmuyorsun herhalde sana ikinci iş bulalım diye Ayrıca beğenmene çok sevindim.
Kesinlikle senin tecrübelerin bizim çok işimize yarayacak. Yalnız anlamadığım biz kışın ne yiyeceğiz Her şey gaz yapıcı mübarek. Kestanede gaz olduğunu bile bilmezdim Cahil ben

Kizlar benim normal.dogum tarihi 2 aralik gözüküyor ama sezeryan olacaagi icin erken alincak. Ama akrep burcu olsun istemiyorum 24 kasim olmazmi acaba cokmu gec der dr henuz sormadim bu gidisimde sorucam aranizda bilgisi olan varmi bu konuda??

ahah yalnız değilsin canım yanyana otururken sakin kalmak mümkün değil ben en çok ısırıyorum eşim artık hissizleştim canım acımıyor diyor buarada bizde haftaya ikeanın yolları taştan diyip başlıyoruz bebişkomun odasına listemiz çoktan hazır alınacaklar belli ama duvarın rengi ve odanın konseptine karar veremedik

Benimkilerde erken diyor. Bende yetiştirememekten korkuyorum. Allah yardımcımız olsun. Sizin oda yine yolda sayılır biz daha sipariş bile vermedik. Verene kadar bana rahat yok
Ne demek canım bildiklerimi anlatırım tabi. Açıkçası 50 adet x 4 Tl hazırlar desen = 200 Tl ben o tutara 130 tane yapacağım. Sen malzeme alsan ortalama 60-70 Tl ye mal edip yaparsın. Kaşçı var dı hatırlarsın artık girmiyor. Ona da söyledim mesela. Oda 50 tane yapacak. Malzemeleri aldı kendi yapacak ortalama 1,50 tl ye mal ediyorsun böyle. Bana kalırsa kendin yap derim ama sen bilirsin.

eşler anlamıyor kuzum. düz mantık onların ki :)
bende hayal ediyorum sürekli :) zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. şu 30. haftaya bi gelse rahatlıcam :)
bi süre sonra buraya değil aldığımız cicileri koyacağımız başlığa yazacağız :) o evre daha güzel olacak.

Sen sadece sabunmu yapacaksin cnm seker falanda yapicanmi? Biriside vosvoslu birsey yapmisti oda güzeldi. Aslinda bende 50 tane sabun 50 tane seker yaptirsammi diyorum. Ben sana musteri olurum bitirince suslu hallerini koyarmisin:)

valla biz çok sakin torouyoruz yanyana. içimiz geçmiş demek. yaşlılık işte:)))

canım 100 gr şekerli su içmek istemiyorum. midem bulanıyor, 4 saat hastanede o mideyle beklerken migren başlayacak. ve ben tırstım bu 50likte. 100lük düşük de çıksa diyet uyguluycam. zaten tatlı pirinç patates yemiyordum da şekerli meyve çok yiyordum. onu da bıraktım. yemem töbeeee. e madem dikkat edicem nedne o çileyi çekeyim diyorum. kafam karmakarışık.

gaz konusuna gelince, benim minnoşa yaptı ama bünyeden bünyeye değişir. belki sizlere yapmaz. deneyerek bulucaz hepimiz kendi bebeğimize dokunan şeyi.

bir akrep olaraktan, akrep olsun istemiyorum bendeeeeee. 38 haftada alırsa akrep olur. arkadaşım da gataya gidiyor. hem gataya hem gatadan bir prof dr muayenesine. 38+4de alırız demiş. eğer bizimki de 38+4e kalırsa yay olur.

Canim seninle aramizda 3 gun var sanirim beni 38+4 kurtarmıyor sanirim(

Ayy burçlara o kadar takılma canım ya. Sen 24 Kasım ı beklerken bu sefer normal yoldan gelmeye kalkarsa seni daha çok zorlamaz mı ? Hayırlısı olsun inş allah. Bu arada ben de akrep kızlarını sevmem :) İçimizde akrep varsa lütfen alınmasın
Dayanıklılık katıyoruz vücutlarına kıymet bilen yok
Hadi inş Allah her şey gönlünüzce olur. Bende duvarlarda çok kararsızım. Offf offf. ne yapacağız hiç bilmiyorum. Tek duvarı bebe mavisine boyamak istiyorum ama hangi duvar olacak orası meçhul

tamam canım teşekkür ederim fikirlerin için :)

valla biz çok sakin torouyoruz yanyana. içimiz geçmiş demek. yaşlılık işte:)))

yok canım daha ne yaşlanması bizde bi gariplik var 20 kasımda 3 sene olucak evleneli hiç akıllanamadık daha anne baba olucaz azıcık sakinleşelim diyoruz artık gerçi bu aralar kendimizi yapboza verdik canım sıkılmasın diye eşim 3000 parçalık yapboz almış çocuk gelene kadar onu bitirip kaldırmam lazım çerçevelettirip duvara asıcam evde hiç tablo tarzı bişiyim yoktu iyi oldu hemde kafa dağıtıyorum evde olanlara öneri

iymiş valla aşkını daim olsun bebeleriniz olunca da böyle olun.çocuk çabuk uyusun diye gözlerinin içine bakarken uyuyup kalmayın ben gibi:)))
sabır işi 3000 parça. ben maksimum 1000 yaptım bekarken yapmıştım. şimdi evde olsam 2-3 gün vaktim olsa dipfirizimi kışlıklarımı ayarlıycam da yok yok yok.

sizler kış için neler yaptınız arkadaşlar.

Kizlar merhaba hepinize dün gece yazmistim lökosit 7-8 cikmisti idrar tahlilinde doktorumu aradim simdi gayet normal oldugunu söyledi ilactan filan bahsetmedi.Demekki hamilelikte bu degerler fazla degil. Bolsu iciyorum ben de. Kasinti,yanma yok cok şükür.
Masallah herkes biseyler almaya ,yapmaya tam gaz devam ediyo ne güzel. Ben de ögrtmenim rapor aliyorum 32. Haftama kadar calistigim yer esimden 4 ssat uzakta bir ada cünkügidemiyorum. Ev isi bile yapinca belim agridan kopuyor. Allah yardimcimiz olsun.Sabun filan yapabilsem keske ben de ama cok telasliyim hepsini birbirine katarim diye cok korkuyorum. Keske öyle becerilerim olsa. Cok begendim sabunlariiiiii

canım koçtaşta bi duvar kağıdo beğendim mavi üzerinde beyaz harfler var ondan alıym bi duvara onu uygulayalım gerisinide bütün odayı o tondan mavi boyayalım beyaz kocaman bi top avize alalım bide lambader alalım diyorum ikeadanda bi dolap bi şifonyer ilk zamanlar içinde kuzenimin oğlunun bambu beşiği var onu alıcam onuda koyarım ikeadan bide şu poang sandalyelerden alırız diye düşündüm ama eşim biraz daha farklı modeller bakalım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…