2014 Aralık Anneleri

Yumuşatıcı yerine sirke koyma olayını bilen yok heralde kimse cvp vermedi. bizim sularımız çok kireçli haliyle çamaşırlar sadece bebek deterjanıyla yıkasam çok sert olacak. yumuşatıcı da kullanmak istemiyorum. siz ne yapacaksınız

Doktorum da akşama arıycam seni dedi zaman geçmek bilmiyo sanki bekledikçe puffff

Benim bi arkadaşım omonun bebekler için olan deterjanını ve yumuşatıcısnı kullanmış hiç de bi sorun yaşamamış. Hassas ciltlere özel olarak üretiliyor ben de onlarla yıkayacağım sanırım

Tamam cnm bitince koy bekliyorum. Yay burcu erkegi biraz patavatsiz oluyor ama kiskanc bir akrep erkeginden iyidir herhalde:))) hem bir evde bir akrep erkegi yeter:)

Daha önce koymuştum bak sen de benimkini kaçırmışsın kutular hazır, çok uyguna aldım canım 50 adet 25 liraydı. Kurdeleleri fiyonkları kendim yaptım. Bi de üstüne nazar boncuğu gelecek onları daha yapıştırmadım. Son halini de atarım bitince :)

Eklentiler

• image.webp
    181,2 KB · Görüntüleme: 81
Daha almadim kartonlari ama kirtaiyeden renkli kartonbalmayi dusunuyorum degisik cesit bulursam degisik alirim mavi kartona beyaz kurdele beyaz kartona mavi kurdele iki cesit yapim diyorum en kisa zamanda alimde bi deniim bari kiss :)

Canim iclerine badem sekeri mi koyacaksin cpknhos olmus valla cok muntazam görünüyor,eline saglik. Kutulari nerden aldin canim uygunmus.Kurdele ve fiyonklari nasil yaptin yapistirdin mi???

hehehhe vahhh nedense daha benimki korkmuyo yanaşıyo valaaa koş peşinden koşşş

sirkeyi duymadım hiç benım yrgenımde dalinin sıvı deterjanı ve yumusatıcısını kullanmışlar.. Sordum ben sorun yasamadılar cok şükür .. Bu arada bebek bakım ürünü ne düşünüyorsunuz ?? Yegenım pişik kremi , sabun , sampuanda sebamed , ıslak mrndılde unibaby kullanmıştı memnunlardı bende onu düşünüyorum sizler napıcaksınız ???

Canim iclerine badem sekeri mi koyacaksin cpknhos olmus valla cok muntazam görünüyor,eline saglik. Kutulari nerden aldin canim uygunmus.Kurdele ve fiyonklari nasil yaptin yapistirdin mi???

Evet canım bi pembe bi beyaz büyük draje bademlerden koyacağım. Kutuları internetten bi siteden aldım burdan yazınca sorun olur mu bilmiyorum o yüzden istersen özel mesajla gönderirim sana sitenin ismini :) kurdeleleri içe doğru getirip yapıştırdık, fiyonkları da ayrı ayrı hazırlayıp kurdelelerin üzerine silikonla yapıştırdık. Yapıcak olursan ayrıntılı fotoğraf çekip anlatırım hepsini

kızlar bugün doktora gittim, 1281 gram olmuş bebişim, iyiymiş çok şükür. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin..

Bubchen die bi marka var. Dogalmis. Ondan mi alsam diyorum ben. Kullananlar cok memnun. Pisik kreminde de sudocream di galba herkes ondan cok memnuniyetle bahsediyo. Tam karar vermis degilim ama

Ayy valla cok begendim ben de yapsam diyorum becerebilirmiyim ki?Neyle yapistirdin canim silikonla filan mi?Özelden atarsan site ismini sevinirim tatlim. Kutunun ic tarafinin resmini de cekersen kurdeleyi nasil yapistirdigini görmüs olurum.Ayy cok sagol valla cok begendim ve uygun fiyatmis mutlu oldum.Ben de oglusuma nasipse mavisini yaparim.

Bidaha baktim da fiyongunu nasil yaptiniz valla mükemmel olmus hazirlara tas cikartir☺

29 yasindayim canim ben. Calisiyorum. Ertugrulkentte oturuyorum. Sen calisiyomusun canim :)

bende 27 yim cnm calisiodum da cocuk kiyafetleri tasarliyorum stilistim ama 1 senedir fln calismiyorum cocuk fln olucak artik baya bi is hayatina ara vermis olucm sen ne is yapiosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…