Benim bi arkadaşım omonun bebekler için olan deterjanını ve yumuşatıcısnı kullanmış hiç de bi sorun yaşamamış. Hassas ciltlere özel olarak üretiliyor ben de onlarla yıkayacağım sanırımYumuşatıcı yerine sirke koyma olayını bilen yok heralde kimse cvp vermedi. bizim sularımız çok kireçli haliyle çamaşırlar sadece bebek deterjanıyla yıkasam çok sert olacak. yumuşatıcı da kullanmak istemiyorum. siz ne yapacaksınız
Gecmis olsun canim dikkat et kendine.
Tamam cnm bitince koy bekliyorum. Yay burcu erkegi biraz patavatsiz oluyor ama kiskanc bir akrep erkeginden iyidir herhalde:))) hem bir evde bir akrep erkegi yeter:)aynen düz mantıkAma dün akşam odası hakkında konusuyorduk. Ben dedim bütçemiz sarsılmaz ama zorlayacak odadan vazmı geçsek diye . O kadar heveslendik hayal kurduk olmaz, bu saatten sonra vazgeçemeyiz dedi bi hoşuma gitti onunda hayalleri varmış büyük paşam benim ayyy bak yine mıncırasım geldi keşke yanımda olaydı şimdi. Neyse hevesimi akşama saklayayım
Hem buraya hem oraya koyarız burası da başı boş kalmasın
Mevlüt için sadece sabun ve annelerin isteği üzerine havlu dağıtacağız. Hastane odasına da katlı serviste karışık şeker ve şekerlemeler, çikolatalar falan düşünüyorum. ama öyle tek tek paketlemeyeceğim. Eline alan ağzına atsın yesinŞu anda öyle diyorum da son ana kadar sabit kalır mı bilmem. Daha bir sürü iş var. bir de o çıkmasın dedim. Hem kavanozda şeker dağıtsak ne olacak açıp şekerini yeyip etiketini çıkarıp kavanozu kullanacaklar. Benden bir hatıra olmayacak madem uğraştırmasınlar beni boşa
Süslemesini yapınca koyarım canım. Müsait olursam yaparım valla :)
Eminim benim eşimde içim geçsin diye dört gözle bekliyordur
Kesinlikle haklısın, deneyimlisin bir de bu konuda ama eğer şeker yoksa da boşuna diyet yapmış olacaksın.
Bu bebişler resmen bizi eğitecek anlaşıldı.
Bende erkekte yay burcunu hiç sevmem aslında ama herkes te farklı taşıyor burcunu. benim tanıdığım yay evlerden ırak. Amin.
Haha bizde durumlar çok vahim. Ben koşuyorum o kaçıyor arada yakalıyorum o zaman da tırsak tırsak. Korkma bir şey olmaz diye diye iş bitiyor. ayy çok açık oldu ama öyle
aşırı tırsak çıktı
Sizde ki durum iyiymiş her halükarda yiyorsunuz
Nasıl kartona. Düz mü desenli karton var mı ? Foto paylaşın bende daha masraf yapamam ama elden gelen şekilde kutu falan yapıp şekerleri koyabilirim. Hazır almayayım. Dünya kadar masraf oluyor zaten.
Canım kutularının fotosunu sende koysana nasıllar bakalım bi fikir olsun. Hazır mı aldın kendin mi yaptın ?
Daha almadim kartonlari ama kirtaiyeden renkli kartonbalmayi dusunuyorum degisik cesit bulursam degisik alirim mavi kartona beyaz kurdele beyaz kartona mavi kurdele iki cesit yapim diyorum en kisa zamanda alimde bi deniim bari kiss :)Haha bizde durumlar çok vahim. Ben koşuyorum o kaçıyor arada yakalıyorum o zaman da tırsak tırsak. Korkma bir şey olmaz diye diye iş bitiyor. ayy çok açık oldu ama öyle
aşırı tırsak çıktı
Sizde ki durum iyiymiş her halükarda yiyorsunuz
Nasıl kartona. Düz mü desenli karton var mı ? Foto paylaşın bende daha masraf yapamam ama elden gelen şekilde kutu falan yapıp şekerleri koyabilirim. Hazır almayayım. Dünya kadar masraf oluyor zaten.
Canım kutularının fotosunu sende koysana nasıllar bakalım bi fikir olsun. Hazır mı aldın kendin mi yaptın ?
Canim iclerine badem sekeri mi koyacaksin cpknhos olmus valla cok muntazam görünüyor,eline saglik. Kutulari nerden aldin canim uygunmus.Kurdele ve fiyonklari nasil yaptin yapistirdin mi???Daha önce koymuştum bak sen de benimkini kaçırmışsınkutular hazır, çok uyguna aldım canım 50 adet 25 liraydı. Kurdeleleri fiyonkları kendim yaptım. Bi de üstüne nazar boncuğu gelecek onları daha yapıştırmadım. Son halini de atarım bitince :)
hehehhe vahhhnedense daha benimki korkmuyo yanaşıyo valaaa koş peşinden koşşş
Haha bizde durumlar çok vahim. Ben koşuyorum o kaçıyor arada yakalıyorum o zaman da tırsak tırsak. Korkma bir şey olmaz diye diye iş bitiyor. ayy çok açık oldu ama öyle
aşırı tırsak çıktı
Valla evlenmeden o benim yanima yanasirdi simdi ben :) Roller ve hormonlar degisti bizdeAhh bu bebisler neler yaptiriyor bize
sirkeyi duymadım hiç benım yrgenımde dalinin sıvı deterjanı ve yumusatıcısını kullanmışlar.. Sordum ben sorun yasamadılar cok şükür .. Bu arada bebek bakım ürünü ne düşünüyorsunuz ?? Yegenım pişik kremi , sabun , sampuanda sebamed , ıslak mrndılde unibaby kullanmıştı memnunlardı bende onu düşünüyorum sizler napıcaksınız ???Yumuşatıcı yerine sirke koyma olayını bilen yok heralde kimse cvp vermedi. bizim sularımız çok kireçli haliyle çamaşırlar sadece bebek deterjanıyla yıkasam çok sert olacak. yumuşatıcı da kullanmak istemiyorum. siz ne yapacaksınız
29 yasindayim canim ben. Calisiyorum. Ertugrulkentte oturuyorum. Sen calisiyomusun canim :)ccanım sen kaç yaşındasın çalışıomusn nerde oturuodun :) cok soru sordum ama
Canim iclerine badem sekeri mi koyacaksin cpknhos olmus valla cok muntazam görünüyor,eline saglik. Kutulari nerden aldin canim uygunmus.Kurdele ve fiyonklari nasil yaptin yapistirdin mi???
yaaa bursalılar ben ciddiyim buluşma konusunda, bi etkinlik yapalım da farkımız olsun29 yasindayim canim ben. Calisiyorum. Ertugrulkentte oturuyorum. Sen calisiyomusun canim :)
Bubchen die bi marka var. Dogalmis. Ondan mi alsam diyorum ben. Kullananlar cok memnun. Pisik kreminde de sudocream di galba herkes ondan cok memnuniyetle bahsediyo. Tam karar vermis degilim amasirkeyi duymadım hiç benım yrgenımde dalinin sıvı deterjanı ve yumusatıcısını kullanmışlar.. Sordum ben sorun yasamadılar cok şükür .. Bu arada bebek bakım ürünü ne düşünüyorsunuz ?? Yegenım pişik kremi , sabun , sampuanda sebamed , ıslak mrndılde unibaby kullanmıştı memnunlardı bende onu düşünüyorum sizler napıcaksınız ???
Ayy valla cok begendim ben de yapsam diyorum becerebilirmiyim ki?Neyle yapistirdin canim silikonla filan mi?Özelden atarsan site ismini sevinirim tatlim. Kutunun ic tarafinin resmini de cekersen kurdeleyi nasil yapistirdigini görmüs olurum.Ayy cok sagol valla cok begendim ve uygun fiyatmis mutlu oldum.Ben de oglusuma nasipse mavisini yaparim.Evet canım bi pembe bi beyaz büyük draje bademlerden koyacağım. Kutuları internetten bi siteden aldım burdan yazınca sorun olur mu bilmiyorum o yüzden istersen özel mesajla gönderirim sana sitenin ismini :) kurdeleleri içe doğru getirip yapıştırdık, fiyonkları da ayrı ayrı hazırlayıp kurdelelerin üzerine silikonla yapıştırdık. Yapıcak olursan ayrıntılı fotoğraf çekip anlatırım hepsini
29 yasindayim canim ben. Calisiyorum. Ertugrulkentte oturuyorum. Sen calisiyomusun canim :)
yaaa bursalılar ben ciddiyim buluşma konusunda, bi etkinlik yapalım da farkımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?