- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
slm muhtemel doğum tarihimiz aynı. Benim de şeker yüklemeye gitmem lazım ama kaçıyorum :) eziyet yaa o şekeri içmek. ve aç beklemek. ve de sonuçtan korkuyorum, ilk gebeliğimde sınırda çıkmıştı şekerim ve diyet yapmıştım, tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. İnşallah sizinki normal çıkar. kolaylıklar diliyorum.Gunaydin kizlarr geldik saglik ocaginda bekliyoruz bakalim seker yuklememiz varr ama henuz kimse gelmemis
slm muhtemel doğum tarihimiz aynı. Benim de şeker yüklemeye gitmem lazım ama kaçıyorum :) eziyet yaa o şekeri içmek. ve aç beklemek. ve de sonuçtan korkuyorum, ilk gebeliğimde sınırda çıkmıştı şekerim ve diyet yapmıştım, tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. İnşallah sizinki normal çıkar. kolaylıklar diliyorum.
yaaa bursalılar ben ciddiyim buluşma konusunda, bi etkinlik yapalım da farkımız olsun
bende 27 yim cnm calisiodum da cocuk kiyafetleri tasarliyorum stilistim ama 1 senedir fln calismiyorum cocuk fln olucak artik baya bi is hayatina ara vermis olucmsen ne is yapiosun
Öyle bişey yok canım ben inanmıyorum. Bünyeye göre değişiyor ben de iki ay önceden falan ayva çekirdeğinden jel ve lansinoh sürmeye başlamıştım. Doğum yaptım sezeryanla sütüm hemen gelmedi yarım saat emzirip arkadan mama veriyorduk. 24 saat geçmeden kıpkırmızı kızardı uçları. Devamında da yara oldu zaten çocuk emdikçe alışıyor ve hassaslığını kaybediyor göğüs uçları kendiliğinden geçiyor yaralar. Bi arkadaşım da hiç bişey sürmedi ne yara oldu ne başka bişey. Yani şans kişiye göre değişebilir.Arkadaslar bugun esime bi arkadasimiz gogus ucu kremi kullanmak icin gec kaldigimi, 4. Ayda baslamam gerektigini soylems. Ben 27. Haftaya giriyorum. Aranizda kullanan ya da bilgisi olan vAr midir?
maşallah gerçekten ben sadece biber kabak ve fasülye koyabildim buzluğa birde dolmalık kuruttum başkada birşey yapmadımGünaydın arkadaşlar
Içtim 100luk serbeti bekliyorum. Başıma ağrı girdi simdiden. Saat 14e kadar hastanedeyim neydecem bilmiyorum.
Kışlık hazirlik konusunda neler yaptigimi soranlar olmus. Alinti yapamadim cepten. Buraya yazayim.
Bezelye koyayım diyen olmus bezelye 2 3 ay önce bitti.
Turşu kurduk kv ile. Aci biberli domatesli tursu kurduk. Patlican ve kirmizi biber kozledik manglda.onlari attik. Bolca yeşil fasulye koyucam 10 kilo faln. Annem domates sos ve Menemen yapti konserve kavanozlarina. Yine kavanoza kahvaltilik sos yapicam patlıcanlı. Ve de kirmizi biberli.
erişte makarna siparişi verdim bi teyzeye.
Ben kızımda hacı şakirin sabun tozunu ve dalin yumuşatıcı kullandım ilave durulama yaptırıyordum. Sorun olmadı sadece kaka lekeleri zor çıkıyo. Pişik kremi ilk başlarda sudocream kullandık ama kız bebeklerde içine yapışıyor temizlemek zor oluyor. Annemle kayınvalidem vardı ilk başta sağolsunlar bol bol sürünce kızımın fıstığına. Zor temizledim iç taraflarını.çok hassaslar zaten o çok koyu bir krem ve yapışıyor. Sebamed daha güzel ama hametan süper diyebilirim. Biz başka krem kullanınca hemen popomuz kızarıyor hametanı sür kapat bi saate bişeyciği kalmaz.Ama erkek çocuklarda sorun olmaz galiba.Bubchen die bi marka var. Dogalmis. Ondan mi alsam diyorum ben. Kullananlar cok memnun. Pisik kreminde de sudocream di galba herkes ondan cok memnuniyetle bahsediyo. Tam karar vermis degilim ama
Bidaha baktim da fiyongunu nasil yaptiniz valla mükemmel olmus hazirlara tas cikartir☺
Yok kaçırmamışım. Ben bu kutuları gördüm de yapanı unutmuşumÇok muntazam olmuş. Ellerine sağlık süper gözüküyorlar. Kurdeleler hazır gibi valla bayıldım.
uff bana geçen hafta 75 lik yaptı bu haftada yapılacak ama nasıl içeriğini tam söylemedi sadece aç gel yanında kahvaltını getir kanı verdikten sonra kahvaltını yap tekrar vereceksin dedi muhtemelen açlık tokluk yapacak yüksek çıkarsa bende 100 lük yaparım herhalde çok geçmiş olsun fazla hareket etmemeye çalış canımBenum kurutma işleri annemde. Calisiyirum mlum yagmur yagar vs. Annem kurutuyir. Domates kurut dedi hala m. Kurutulmus domatesle kahvaltilik sos yapiliyormus. Antakya yöresine özgü imis. Netten bakip yapicam.
100luk icen iki gebe idik. Diger bayan kustu yaaa cok feci yazik
Günaydın arkadaşlar
Içtim 100luk serbeti bekliyorum. Başıma ağrı girdi simdiden. Saat 14e kadar hastanedeyim neydecem bilmiyorum.
Kışlık hazirlik konusunda neler yaptigimi soranlar olmus. Alinti yapamadim cepten. Buraya yazayim.
Turşu kurduk kv ile. Aci biberli domatesli tursu kurduk. Patlican ve kirmizi biber kozledik manglda.onlari attik. Bolca yeşil fasulye koyucam 10 kilo faln. Annem domates sos ve Menemen yapti konserve kavanozlarina. Yine kavanoza kahvaltilik sos yapicam patlıcanlı. Ve de kirmizi biberli.
Biz iyiyiz canım siz nasılsınız. Korkma kış bebişleri nasıl büyüyorsa öyle büyeyecekler işte. Artık bebişler büyüdükçe bizim uykular zorlaşmaya başladı. Gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak 2-3 gündür böyle. Bakalım nasıl geçecek günler. Evet yavaştan artık her şeyin hazırlanması lazım.günaydın hanımlar nasılsınız
yeni bir gün daha burada havalar iyice soğumaya başladı valla gözüm korkmaya başladım kuzularımız karda kışta üşümezler inşallah
yarın tekrar şeker ölçümü yapılacak valla 1 haftadır fazla bişey yiyip içmedim bebişim büyümücek diye sıkıntıya girdim
hayırlısı inşallah bi sıkıntı olmazda büyürüz şekerimizde normal çıkar eski yeme düzenime geri dönebilirim
bu hafta 2. doz tetanoz aşımı olacağım ama korkuyorum zane geçen hafta aldırdığım kanlar yüzünden moraran kolum daha yeni iyileşiyorbirde aşı ağrısı ve acısı beni biraz zorlayacak akşamları pek rahat uyuyamaz oldum yan tarafıma yatınca kalçalarımda ağrı olmaya başladı bende biraz oturur vaziyette uyumaya karar verdim sırtüstü yatınca kordon dolanması daha kolay oluyor diye duydum çünkü
artık izne ayrılıp hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum çok halsiz yorgun hissediyorum kendimi ve evimin işi yarım kalıyor diye kendimi sıkıyorum biraz ama eve gidnce pilim bitmiş oluyor ve yemek yapıp yiyip yatışa geçiyorum
bu ay yavaş yavaş alışveriş yapmaya başlayacağım inşallahhastane çantamı hazırlayacağım yavaş yavaş
Oooo sedefim sende çok uzattın arayı. Ama çalışınca haklısın hafta içi anca iş ev arası gidip geliyorsun. Bebiş odası da mecbur hafta sonuna kalıyor. Biz de aynı durumdayız valla. Birde daha biz odasını boyayacağız. Çok işimiz var çokk.olur canım ama ben çalışıyorum hafta içi müsait olamıyorum. bayrama kadarda haftasonları bebiş odasını yerleştireceğiz. daha sonrası için bana ok
Allah sabır versin canım. Ağrıya odaklanma. Odaklandıkça daha çok artar. Oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış.Günaydın arkadaşlar
Baya baya rüyana devam etmişsin sen. Zaten huzursuz yatıyoruz ya o yüzden öyle olmuşsundur. Hem zaten hamişlerin rüyası yorumlanmazmış. İnş Allah gerçekte de çok çok çok sütümüz olur.Günaydın kızlar,
Bütün gece rüyamda bebek emzirdim. Hatta öyle ki, uyanıp tuvalete gittim döndüm tekrar uyudum ve tekrar bebek emzirmeye devam ettim rüyamda. hep sağ göğsümden emiyordu, sütüm de geliyordu maşallah valla öyle olsa keşkeaslında güzel bir rüya ama nedense huzursuz uyandım
aman Allah korusun canım dikkat et kendine de bebeğe de.şimdi bi sıkıntı yoktur inşallah.ya dedidğin gibi bi kapağı atsam olcaktı da atamadık işte.ilçede çalışıyorum ev merkezde.randevuları da sabah veriyorlar hep mecbur kaldım başka doktora gitmeye.yoksa kardeşimin doktoru da oydu çok memnundu.sıkıntı olmamamaı güzel.bende ilk randevumu 40 gün sonraya almıştım.bu süreçte düşük tehlikem vardı randevu gelne kadar 3 doktor değişitrdim:)ama kapağı attıktan sonra randevuda sıkıntı olmuooo:)
yaaa çok kıskandım şu andaaatamam 20 eylül cumartesi öğleden sonra, olur mu? şimdiden herkes işini ona göre ayarlar, başka bi plan yapmaz o güne. yer konusunda beraber karar veririz, ama bi kaç kişi olduğumuzu öğrenelim de,, kimler var baska bursada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?