2014 Aralık Anneleri

Sirke ben de kullanacagim. yumusatici aklimdan bile gecmez. Deterjan da uzun zamandir dalan kullaniyorum, gayet memnunum. Aslinda yumustuci kullanmaya ihtiyac duymuyoum su an dalan yetiyo.

Arkadaslar bugun esime bi arkadasimiz gogus ucu kremi kullanmak icin gec kaldigimi, 4. Ayda baslamam gerektigini soylems. Ben 27. Haftaya giriyorum. Aranizda kullanan ya da bilgisi olan vAr midir?

Canım geçmiş olsun, antibiyotikvereceğini sanmam, bol su iç ve C vitamininden zengin besinler tüket.

Arkadaslar bugun esime bi arkadasimiz gogus ucu kremi kullanmak icin gec kaldigimi, 4. Ayda baslamam gerektigini soylems. Ben 27. Haftaya giriyorum. Aranizda kullanan ya da bilgisi olan vAr midir?

Nereden böyle bir kanıya varmış? Resmen saçmalamış.. Yok öyle bir şey.. Ayrıca her meme tahriş olacak diye bir şey yok.. Emzirip göreceksin, tahriş olursa Lansinoch meme ucu kremi ya da bildiğimiz pişik kremi sürebilirsin, anında geçiriyor zaten.

Ben de gec kaldim diye panik oldum :S o ikinci cocugunda erken surmus, sikinti yasamamis.

iyi geceler neler bu gün benim doğum günüm oğlumu görmeye gittim sıpam o kadar tatlı ki eli yanağında, onu sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü hayal ediyorum, bu günlerde nette pek giremedim malum düğün sezonu
karnınıda daha çok acı hissi var mı sanki bıçakla kesiyomuş gibi

Canım geçmiş olsun, antibiyotikvereceğini sanmam, bol su iç ve C vitamininden zengin besinler tüket.
Sagol canim evet antibiyotik vermedi bol su iciyorum C vitamini de iyi geliyomus öyle mi?O zaman yesil bibere yükleneyim hemen. Sagol tavsiyelerin icin.

Aynen canim biz de cok sabirsizlaniyoruz saglikla gelsinler insallah Allah"in izniyle. Benimde egilip yer filan silince oluyo agri bazen.Doktor bana agri ya iltihap ya erken dogum habercisi dedi idrar tahlili yapti lökosit cikti biraz su iciyorum ilac vermedi ama senin sık oluyosa bir doktora danis derim. Gecmis olsun tatlim.Bize de haber et.Bisey yoktur ama icin rahatlasin.

Canım bende soyle bıkıyorum .. Son aya kadar kullanılmaz .. Çünkü erken dogumu tetikleyebılır dıye .. Çatlaklarda ilgili olsbılır dediği ama göğüs ucu için erken

sağ ol canım ben idrar testi olayım seni ve bebeğini öpüyorum

Yeni bir iş gününden daha Günaydınlar,
Keyifler nasıl, her şey yolundadır umarım.

Hmm anladım. İnş Allah sorun yok az bir şey dikkat et der.
Açıkçası yumuşatıcıyı uzun zamandır kendi çamaşırlarımızda da kullanmıyorum. Bir kimyasaldan uzak olalım bari diye. Sirke koymayı düşünüyorum. Ama ölçsünü bilmedeğimden yumuşatıcıyı ne kadar koyuyorsam o derece koyarım. Hatta kendi çamaşırlarımıza da koyacağım. Mikropları öldürsün. Yumuşatsın diye.
Tamam cnm bitince koy bekliyorum. Yay burcu erkegi biraz patavatsiz oluyor ama kiskanc bir akrep erkeginden iyidir herhalde:))) hem bir evde bir akrep erkegi yeter:)
Tmm canım koyarım. Kesinlikle patavatsız oluyor :) Kısmet bakalım yay mı akrep mi gelecek bize
Yok kaçırmamışım. Ben bu kutuları gördüm de yapanı unutmuşum Çok muntazam olmuş. Ellerine sağlık süper gözüküyorlar. Kurdeleler hazır gibi valla bayıldım.
Daha almadim kartonlari ama kirtaiyeden renkli kartonbalmayi dusunuyorum degisik cesit bulursam degisik alirim mavi kartona beyaz kurdele beyaz kartona mavi kurdele iki cesit yapim diyorum en kisa zamanda alimde bi deniim bari kiss :)
Dene dene de biz de deneyelim bende dün netten bir kaç model baktım sen deyince. Alıp deneyeceğim bende. İşyerinde otururken bile yaparım ki ben onları

kızlar bugün doktora gittim, 1281 gram olmuş bebişim, iyiymiş çok şükür. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin..
Maş Allah kuzucuğa Amin canım amin.
yaaa bursalılar ben ciddiyim buluşma konusunda, bi etkinlik yapalım da farkımız olsun
Bende ciddiyim. Ayarlayalım ben gelirim. Çalıştığım için hafta sonu olabilir.
Hamile kalmadan önce başlasaydık bari Yok canım ya ne geç kalması. Son ayda başlayın diyorlar. Ayrıca hiç bir şey sürmeden emzirip yara olmayanlarda var. Biz tedbir amaçlı yine son ayda başllayalım diyoruz. Çok biliyormuş o kadın Şöyle hamişleri korkutuyorlar ya sinir oluyorum.
Oyyy size güzel bir poz vermiş annesi İnş Allah sağlıkla kucaklarımıza alırız bizde hep hayal içindeyiz :)

Gunaydin kizlarr geldik saglik ocaginda bekliyoruz bakalim seker yuklememiz varr ama henuz kimse gelmemis

tamam 20 eylül cumartesi öğleden sonra, olur mu? şimdiden herkes işini ona göre ayarlar, başka bi plan yapmaz o güne. yer konusunda beraber karar veririz, ama bi kaç kişi olduğumuzu öğrenelim de,, kimler var baska bursada?

maşallah bebise canimm . kimler gelir bi yoklama yapalim calisanlar var olursa haftasonu olur ben gelirim diğerlerindende bi fikir alalim
tamam 20 eylül cumartesi öğleden sonra, olur mu? şimdiden herkes işini ona göre ayarlar, başka bi plan yapmaz o güne. yer konusunda beraber karar veririz, ama bi kaç kişi olduğumuzu öğrenelim de,, kimler var baska bursada?

Gunaydin kizlarr geldik saglik ocaginda bekliyoruz bakalim seker yuklememiz varr ama henuz kimse gelmemis
Günaydın. Ohhh ne güzel sağlık ocağında hallediyorsunuz. Benim kiler yapmadı uyuz şeyler ama sonucu istiyor. Götürmedim daha ohh canıma değsin Hadi İnş Allah sorunsuz geçer gider. Çıkmaz şeker meker.
Cumartesi alışveriş günü ama yaaaaa Pazar olaydı bari
Gerçi herkes diyecek şimdi Pazar eşim evde diye. EEE benim ki yok onu ne yapçaz
Neyse Allah'tan bir şaşkınlık çıkmazsa olur. Pazar olursa çok daha münasip olur o da ayrı.Ama çoğunluk pazarı kabul etmeyeceği için paşa paşa ben cumartesiyi kabul ediyorum.
bu arada bu çoklu alıntı nasıl yapılıyo yaa beceremedim :)
Bende diyorum site hata vermiş yine kaç kere çıkmış mesaj
Bizim mesaajların altında cevapla yerine çoklu alıntı de yazacakların hepsine. O hafızaya alıyor sonra gel yorum yazılacak yeree alıntıları ekle de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…