Sirke ben de kullanacagim.Yumuşatıcı yerine sirke koyma olayını bilen yok heralde kimse cvp vermedi. bizim sularımız çok kireçli haliyle çamaşırlar sadece bebek deterjanıyla yıkasam çok sert olacak. yumuşatıcı da kullanmak istemiyorum. siz ne yapacaksınız
Iyi aksamlar kizlar seker yüklememize gittik dün cok bekledik cok(Kalabalikti hem de testler gec cikti. Kasiklarimda agri oluyo bazen kalkarken onu da söyledim doktora idrar tahlilide istedi.Seker yuklemem ve tahlil yapildi.Ama doktora yetisemedik tahliller cikana kadar mesai bitti.Sekerimi analiz ettim cok sükür normal. Ama idrar testimde 7-8 lökosit görüldü yaziyodu.diger seyler normal. Simdi bu enfeksiyon mu oluyor yarin arayip telefonla soracagim sonuclarimi doktora.Yaa simdi ben antibiyotik icmek istemiyorum Su icsem bol icemiyodum pek fazla gecer mi acaba. Doktor ins antibiyotik al demez.Basina gelen var mi
Arkadaslar bugun esime bi arkadasimiz gogus ucu kremi kullanmak icin gec kaldigimi, 4. Ayda baslamam gerektigini soylems. Ben 27. Haftaya giriyorum. Aranizda kullanan ya da bilgisi olan vAr midir?
Ben de gec kaldim diye panik oldum :S o ikinci cocugunda erken surmus, sikinti yasamamis.Nereden böyle bir kanıya varmış? Resmen saçmalamış.. Yok öyle bir şey.. Ayrıca her meme tahriş olacak diye bir şey yok.. Emzirip göreceksin, tahriş olursa Lansinoch meme ucu kremi ya da bildiğimiz pişik kremi sürebilirsin, anında geçiriyor zaten.
Sagol canim evet antibiyotik vermedi bol su iciyorum C vitamini de iyi geliyomus öyle mi?O zaman yesil bibere yükleneyim hemen. Sagol tavsiyelerin icin.Canım geçmiş olsun, antibiyotikvereceğini sanmam, bol su iç ve C vitamininden zengin besinler tüket.
Aynen canim biz de cok sabirsizlaniyoruz saglikla gelsinler insallah Allah"in izniyle. Benimde egilip yer filan silince oluyo agri bazen.Doktor bana agri ya iltihap ya erken dogum habercisi dedi idrar tahlili yapti lökosit cikti biraz su iciyorum ilac vermedi ama senin sık oluyosa bir doktora danis derim. Gecmis olsun tatlim.Bize de haber et.Bisey yoktur ama icin rahatlasin.iyi geceler neler bu gün benim doğum günüm oğlumu görmeye gittim sıpam o kadar tatlı ki eli yanağında, onu sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü hayal ediyorum, bu günlerde nette pek giremedim malum düğün sezonu
karnınıda daha çok acı hissi var mı sanki bıçakla kesiyomuş gibi
iyi geceler canım :)İyi geceler herkese
Canım bende soyle bıkıyorum .. Son aya kadar kullanılmaz .. Çünkü erken dogumu tetikleyebılır dıye .. Çatlaklarda ilgili olsbılır dediği ama göğüs ucu için erkenArkadaslar bugun esime bi arkadasimiz gogus ucu kremi kullanmak icin gec kaldigimi, 4. Ayda baslamam gerektigini soylems. Ben 27. Haftaya giriyorum. Aranizda kullanan ya da bilgisi olan vAr midir?
sağ ol canım ben idrar testi olayım seni ve bebeğini öpüyorumAynen canim biz de cok sabirsizlaniyoruz saglikla gelsinler insallah Allah"in izniyle. Benimde egilip yer filan silince oluyo agri bazen.Doktor bana agri ya iltihap ya erken dogum habercisi dedi idrar tahlili yapti lökosit cikti biraz su iciyorum ilac vermedi ama senin sık oluyosa bir doktora danis derim. Gecmis olsun tatlim.Bize de haber et.Bisey yoktur ama icin rahatlasin.
Tesekkur ederimm! :)Canım bende soyle bıkıyorum .. Son aya kadar kullanılmaz .. Çünkü erken dogumu tetikleyebılır dıye .. Çatlaklarda ilgili olsbılır dediği ama göğüs ucu için erken
Hmm anladım. İnş Allah sorun yok az bir şey dikkat et der.Çok yüksek değil ama normal değerlerden biraz üstte. Diyet verecek sanırım diye düşünüyorum. Ama benim babamda dedemde falan var şeker risk grubundayım o yüzden ben de. Bebişime bir şey olmasın da Allah'a emanet..
Açıkçası yumuşatıcıyı uzun zamandır kendi çamaşırlarımızda da kullanmıyorum. Bir kimyasaldan uzak olalım bari diye. Sirke koymayı düşünüyorum. Ama ölçsünü bilmedeğimden yumuşatıcıyı ne kadar koyuyorsam o derece koyarım. Hatta kendi çamaşırlarımıza da koyacağım. Mikropları öldürsün. Yumuşatsın diye.Yumuşatıcı yerine sirke koyma olayını bilen yok heralde kimse cvp vermedi. bizim sularımız çok kireçli haliyle çamaşırlar sadece bebek deterjanıyla yıkasam çok sert olacak. yumuşatıcı da kullanmak istemiyorum. siz ne yapacaksınız
Tmm canım koyarım. Kesinlikle patavatsız oluyor :) Kısmet bakalım yay mı akrep mi gelecek bizeTamam cnm bitince koy bekliyorum. Yay burcu erkegi biraz patavatsiz oluyor ama kiskanc bir akrep erkeginden iyidir herhalde:))) hem bir evde bir akrep erkegi yeter:)
Yok kaçırmamışım. Ben bu kutuları gördüm de yapanı unutmuşumDaha önce koymuştum bak sen de benimkini kaçırmışsınkutular hazır, çok uyguna aldım canım 50 adet 25 liraydı. Kurdeleleri fiyonkları kendim yaptım. Bi de üstüne nazar boncuğu gelecek onları daha yapıştırmadım. Son halini de atarım bitince :)
Dene dene de biz de deneyelimDaha almadim kartonlari ama kirtaiyeden renkli kartonbalmayi dusunuyorum degisik cesit bulursam degisik alirim mavi kartona beyaz kurdele beyaz kartona mavi kurdele iki cesit yapim diyorum en kisa zamanda alimde bi deniim bari kiss :)
Maş Allah kuzucuğakızlar bugün doktora gittim, 1281 gram olmuş bebişim, iyiymiş çok şükür. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin..
Bende ciddiyim. Ayarlayalım ben gelirim. Çalıştığım için hafta sonu olabilir.yaaa bursalılar ben ciddiyim buluşma konusunda, bi etkinlik yapalım da farkımız olsun
Hamile kalmadan önce başlasaydık bariArkadaslar bugun esime bi arkadasimiz gogus ucu kremi kullanmak icin gec kaldigimi, 4. Ayda baslamam gerektigini soylems. Ben 27. Haftaya giriyorum. Aranizda kullanan ya da bilgisi olan vAr midir?
Oyyy size güzel bir poz vermiş annesiiyi geceler neler bu gün benim doğum günüm oğlumu görmeye gittim sıpam o kadar tatlı ki eli yanağında, onu sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü hayal ediyorum, bu günlerde nette pek giremedim malum düğün sezonu
karnınıda daha çok acı hissi var mı sanki bıçakla kesiyomuş gibi
tamam 20 eylül cumartesi öğleden sonra, olur mu? şimdiden herkes işini ona göre ayarlar, başka bi plan yapmaz o güne. yer konusunda beraber karar veririz, ama bi kaç kişi olduğumuzu öğrenelim de,, kimler var baska bursada?maşallah bebise canimm . kimler gelir bi yoklama yapalim calisanlar var olursa haftasonu olur ben gelirim diğerlerindende bi fikir alalim
tamam 20 eylül cumartesi öğleden sonra, olur mu? şimdiden herkes işini ona göre ayarlar, başka bi plan yapmaz o güne. yer konusunda beraber karar veririz, ama bi kaç kişi olduğumuzu öğrenelim de,, kimler var baska bursada?Yeni bir iş gününden daha Günaydınlar,
Keyifler nasıl, her şey yolundadır umarım.
Hmm anladım. İnş Allah sorun yok az bir şey dikkat et der.
Açıkçası yumuşatıcıyı uzun zamandır kendi çamaşırlarımızda da kullanmıyorum. Bir kimyasaldan uzak olalım bari diye. Sirke koymayı düşünüyorum. Ama ölçsünü bilmedeğimden yumuşatıcıyı ne kadar koyuyorsam o derece koyarım. Hatta kendi çamaşırlarımıza da koyacağım. Mikropları öldürsün. Yumuşatsın diye.
Tmm canım koyarım. Kesinlikle patavatsız oluyor :) Kısmet bakalım yay mı akrep mi gelecek bize
Yok kaçırmamışım. Ben bu kutuları gördüm de yapanı unutmuşumÇok muntazam olmuş. Ellerine sağlık süper gözüküyorlar. Kurdeleler hazır gibi valla bayıldım.
Dene dene de biz de deneyelimbende dün netten bir kaç model baktım sen deyince. Alıp deneyeceğim bende. İşyerinde otururken bile yaparım ki ben onları
Maş Allah kuzucuğaAmin canım amin.
Bende ciddiyim. Ayarlayalım ben gelirim. Çalıştığım için hafta sonu olabilir.
Hamile kalmadan önce başlasaydık bariYok canım ya ne geç kalması. Son ayda başlayın diyorlar. Ayrıca hiç bir şey sürmeden emzirip yara olmayanlarda var. Biz tedbir amaçlı yine son ayda başllayalım diyoruz. Çok biliyormuş o kadın Şöyle hamişleri korkutuyorlar ya sinir oluyorum.
Oyyy size güzel bir poz vermiş annesiİnş Allah sağlıkla kucaklarımıza alırız bizde hep hayal içindeyiz :)
Günaydın. Ohhh ne güzel sağlık ocağında hallediyorsunuz. Benim kiler yapmadı uyuz şeyler ama sonucu istiyor. Götürmedim daha ohh canıma değsinGunaydin kizlarr geldik saglik ocaginda bekliyoruz bakalim seker yuklememiz varr ama henuz kimse gelmemis
Cumartesi alışveriş günü ama yaaaaa Pazar olaydı baritamam 20 eylül cumartesi öğleden sonra, olur mu? şimdiden herkes işini ona göre ayarlar, başka bi plan yapmaz o güne. yer konusunda beraber karar veririz, ama bi kaç kişi olduğumuzu öğrenelim de,, kimler var baska bursada?
Bende diyorum site hata vermiş yine kaç kere çıkmış mesajbu arada bu çoklu alıntı nasıl yapılıyo yaa beceremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?