amin canım. benim rüyalarım hep öyle zaten dizi gibi ara veriyorum sonra devam ediyorumBaya baya rüyana devam etmişsin sen. Zaten huzursuz yatıyoruz ya o yüzden öyle olmuşsundur. Hem zaten hamişlerin rüyası yorumlanmazmış. İnş Allah gerçekte de çok çok çok sütümüz olur.
Biz iyiyiz canım siz nasılsınız. Korkma kış bebişleri nasıl büyüyorsa öyle büyeyecekler işte. Artık bebişler büyüdükçe bizim uykular zorlaşmaya başladı. Gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak 2-3 gündür böyle. Bakalım nasıl geçecek günler. Evet yavaştan artık her şeyin hazırlanması lazım.
Oooo sedefim sende çok uzattın arayı. Ama çalışınca haklısın hafta içi anca iş ev arası gidip geliyorsun. Bebiş odası da mecbur hafta sonuna kalıyor. Biz de aynı durumdayız valla. Birde daha biz odasını boyayacağız. Çok işimiz var çokk.
Allah sabır versin canım. Ağrıya odaklanma. Odaklandıkça daha çok artar. Oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış.
Bezelye bitti mi ? Neyse süper fresh inkini alırız artık
Ne hamaratsınız siz öyle. Bu bebiş beynimi uçurdu resmen. Siz söylemeseniz kışlık hazırlamak aklıma bile gelmeyecek. Artık pazarda ne varsa koyarım
Baya baya rüyana devam etmişsin sen. Zaten huzursuz yatıyoruz ya o yüzden öyle olmuşsundur. Hem zaten hamişlerin rüyası yorumlanmazmış. İnş Allah gerçekte de çok çok çok sütümüz olur.
cnm senin 50 yüksek mi çıkmıştı da 100 lük yaptırıyorsun. ben kaçırmışım orayı. geçmişi okuyamıyorum bu aralarGünaydın arkadaşlar
Içtim 100luk serbeti bekliyorum. Başıma ağrı girdi simdiden. Saat 14e kadar hastanedeyim neydecem bilmiyorum.
Kışlık hazirlik konusunda neler yaptigimi soranlar olmus. Alinti yapamadim cepten. Buraya yazayim.
Bezelye koyayım diyen olmus bezelye 2 3 ay önce bitti.
Turşu kurduk kv ile. Aci biberli domatesli tursu kurduk. Patlican ve kirmizi biber kozledik manglda.onlari attik. Bolca yeşil fasulye koyucam 10 kilo faln. Annem domates sos ve Menemen yapti konserve kavanozlarina. Yine kavanoza kahvaltilik sos yapicam patlıcanlı. Ve de kirmizi biberli.
erişte makarna siparişi verdim bi teyzeye.
valla sabaha kadar ben 4te bi uyanıyorum nasıl acıkmışm hemen tıkınıyorum süt kraker meyve ne varsa bir de sabah uyanınca aynen acıkıyorum ben her halde 50kg falan alıcam gibi :)kızlar sabahları çok aç bir şekilde uyanıyorum.. sizde öylemisiniz? gece çok uyanıyorum ama bilerek yemiyorum zaten almışım 10 kg
Haha sende gel şekerim. Çok komik oluruz kesin bir masa çevresi hep hamişşş hahayaaa çok kıskandım şu andaaabi sürü hamiş toplanmış çook şeker bi görüntü olur inşallah buluşursunuz güzel annelerrr
aa ne güzel ama dizi tadında. Ben bazen devam edeyim diye yatıyorum ama olmuyor :)amin canım. benim rüyalarım hep öyle zaten dizi gibi ara veriyorum sonra devam ediyorum
sabahtan akşama kadar bebekten sütten konuşuyoruz biz görmeyelim de kim görsün bu rüyaları :)
İyiyiz canım siz nasılsınız. Hem hamişlik hem ev işleri birde çocuk ister istemez yorulursun kuzum. Normal bir insan değiliz ki hamişiz hamiş :)günaydın arkadaşlar nasılsınız.
dün kızımın doğum günüydü. hafta sonu onun koşturmasındaydık evde yapmadığım halde baya yoruldum. bu hamilelik kendimi o kadar aciz hissettiriyo ki bana. çok çabuk yoruluyorum. hele evde falan yere birşey düşürsem ağlayasım geliyo eğilemiyorum hiç:))
havanın serinlemesi çok hoşuma gitti ilk defa rahat bir uyku uyudum uzun süredir.böyle serin giderse haftaya başlıcam bebiş alışverişine artık. neyi ne marka alacağımı tespit etmiştim zaten. gidip alması kaldı. dün kendime lohusa tacı tarliği ve gecelik aldım. eşim dalga geçiyo normal şartlarda bebek alışverişe yapılır sen hala kendine alıyosun diye :))
bu arada kışlıklardan bahsedilmiş. bu sene her zamankinden fazla yaptım kv min yardımıyla. bezelye, taze fasülye, barbunya ve bamya koydum dipfrize. 15kg kadar da konserve menemen yaptık. eşime diyorum bu sene yemek yapamıcam dayıcam sana menemeni:) ama herşeyden önemlisi ben biraz börek kurabiye sarma vs yapıpı koymak istiyorum ama hiç enerjim yok. malum bebek görmeye gelenler olacak bir sürü.
Biz daha siparişi vereceğiz. Ondan sonra yavaştan odayı boşaltıp boyaya geçeceğiz. Off çok iş var ama hallolur inş Allah.aynen bizde öyle canım ya bu haftasonu odayı boyatıcam. ondan sonraki haftada odası gelecek. 27 eylül haftası haftasonuda arkadaşlar el işi bilenler bebiş odasını süslemeye gelecekler. kurdale. kağıttan ponpon süsleme.. http://casaamicablog.com/?p=1794 . burdan bakabilirsiniz. çok kolay oluyormuş. yatak başına falan yapıcaklar. daha çok şey yapılacak atarım size resimleride.
bu ponpon süsleme ile anne tacıda yapılıyomuş hastane için. 2-3 tanede yapıp kızlara veriyolarmış ziyarete gelenlere resim çekinmek için
SAğolasın canım bilgimiz olsun. Daha öğrenilecek çok şey var.Anneler günaydın bakın emzirme travmasıyla ilgili yapılacakları buldum
Hamilelikte göğüs emzirme travmasına nasıl hazırlanır?
Kızımı büyütürken bilseydim hayatımı kesinlikle çok kolaylaştıracak bir bilgiydi bu. Emzirememe sorununa çareleri burada üretmiştik de, bu kısma vakıf olamamıştık.
İşte başlıyorum:
- Soğan suyu, rakı ve kolonya nazik göğüs ucunu kabalaştırılar.
- Soğanı blendırdan geçirip suyunu sıkıyor ve tülbente koyuyorsunuz. Sonra bununla göğüs uçlarınıza kompres yapıyorsunuz. Ancak kötü kokacağından, bu yöntem genellikle tercih edilmez.
- 2. trimester’da haftanın 1-2 günü fıs fıs kolonyalardan alıp göğüs uçlarınıza sıkın veya pamuğa döküp bir altan bir üstten göğüs uçlarınıza dokundurun. Limon kolonyasını sevmiyorsanız lavanta kolonyası da olur.
- Ancak kolonya çok fazla kurutabilir. O yüzden sabah kolonya sürdüyseniz, akşam lanolinli göğüs ucu kreminizi sürün. Başka markalarda da bulabileceğiniz bu kremin Avent versiyonu renklendiricisiz, koruyucusuz ve parfümsüz. Medilan ve bitki özleri içeriyor.
- Son trimesterde gün aşırı yapacağınız bu uygulamayı, doğuma az kaldıysa her gün yapabilirsiniz.
Bende çok acıkıyorum. Ama özellikle ekmek yememeye çalışıyorum artık bu seferde doymuyorum. 10 kg aldım zaten sonrasında 20 ile tammalıyacağım herhalde korkuyorum yavaştan yavaştankızlar sabahları çok aç bir şekilde uyanıyorum.. sizde öylemisiniz? gece çok uyanıyorum ama bilerek yemiyorum zaten almışım 10 kg
kızlar sabahları çok aç bir şekilde uyanıyorum.. sizde öylemisiniz? gece çok uyanıyorum ama bilerek yemiyorum zaten almışım 10 kg
günaydın canım.sabahları aç uyanmak ne demek ben gece hangi ara kalkıyorum hangi ara dolabın önüne geliyorum hatırlamıyorum bile.su içiyorum,ağzıma bi lokma ekmek atıp bastırmaya çalışıyorum ama nafile.2-3 haftadır böyleyimcanım bende öyle uyanıyorum ya. uyanır uyanmaz masa hazır olsa oturur yemeğe başlarım yani o derecenormaldir bence. kızlar yulaf kepeği tüketiyomusunuz sabahları falan. nasıl gidiyo. ben arada yemeğe devam ediyorum.
İyiyiz canım siz nasılsınız. Hem hamişlik hem ev işleri birde çocuk ister istemez yorulursun kuzum. Normal bir insan değiliz ki hamişiz hamiş :)
Araya da kendini sıkıştırıyorsan ne olur canım gerçi sen komple kendinden başlamışsın ama olsun. Biz hamişiz her şeye hakkımız var
Sen kışlıkları doldurmuşsun. Ohh ne güzel çıkarır çıkarır yersiniz de bir şey soracağım bu kadar şeyi buzdolabının buzluğunda mı saklıyorsunuz siz. Nasıl sığışıyorsunuz. Benim şu an hiç bir şey koymadığım halde bile dolu. Ne doldurmuşum ben o kadar eve gidince bir bakayımKışlık 3-4 poşet fasulye dışında bir şey yok ondan eminim ama
Kesinlikle bende börek, poğça, kurabiye falan yapıp atmak istiyorum buzluğa misafirler için büyük kolaylık ama kurban bayramı sonrası olacak ya dolapta zaten dolu nasıl sıkıştıracağım onu düşünüyorum
bende çok acıkıyorum garip garip şeyler birarada istiyor canım bende şekerden mi diyordum durum herkeste aynı galibagünaydın canım.sabahları aç uyanmak ne demek ben gece hangi ara kalkıyorum hangi ara dolabın önüne geliyorum hatırlamıyorum bile.su içiyorum,ağzıma bi lokma ekmek atıp bastırmaya çalışıyorum ama nafile.2-3 haftadır böyleyimacayip tatlı çekiyor canım kaşık kaşık çikolata yiyorum bazen tutamıyorum kendimi.
Elifcim cuma 50lik yapildi. 154 cikti. sinir 140 imis. Bugun 1100luk.ictim iste bekliyorum. Kizina saglikli mutlu başarılı uzun omurler dilerim.cnm senin 50 yüksek mi çıkmıştı da 100 lük yaptırıyorsun. ben kaçırmışım orayı. geçmişi okuyamıyorum bu aralar
Bugun seker yuklenecek diye aksam.meyve yemedim. Koyden geldi.ksvunlar aksam esimle oglum yedi kokusu geldi benim.bulundigum odaya mis gibivalla sabaha kadar ben 4te bi uyanıyorum nasıl acıkmışm hemen tıkınıyorum süt kraker meyve ne varsa bir de sabah uyanınca aynen acıkıyorum ben her halde 50kg falan alıcam gibi :)
günaydınn kızlarrrr
kışlık olayına bende katılayım,annem sağolsun hepsini yapıyo getiriyo direk dipfirize atıyorum,taze fasulye,barbunya,kuru fasulyee,erik(kaynatıp suyunu içmek için),reçeller de ondan,turşum var, meneman yapacak yakın zamandaa,hepsi de bahçeden valaa organikk ohh miss
Bende anneme soyleyeyim erik.kurutsun iyi ildu soyledigin csnim
bende öyle diyorum o yüzden yarın acil şeker yüklemesi için gidicem doktora.ya beni korkutan aşırı tatlı isteği.versen elime bi kavanoz çikolata ya da balı asla hayır demem.fakat bu gün içinde değil sadece geceleri oluyorbende çok acıkıyorum garip garip şeyler birarada istiyor canım bende şekerden mi diyordum durum herkeste aynı galiba
Ohh maş Allah dünya kadar şey doldurmuşsun. Afiyetle yersiniz inş Allah. Benimde bir kaç bişey koymam lazım. Yoksa kışa aç kalacağız. Artık pazarlarda ne kaldıysa. Cuma günü bizim pazarımız bir çıkıp bakayım ne var ne yokvalla canım sığdı ya. ama dediğin gibi kurbanlıklara yer kalmadı gibi bişi. 4 kg barbunya,4kg bamya, 3kg yeşil fasülye, 4 kg da bezelye koydum. ben poşetledim eşim havasını aldı dümdüz oluyo zaten. onun dışında kapaklarda falan yer var daha. oraya da sarma kurabiye börek düşünüyorum. bunları da doğum iznine ayrıldığımda doğumdan kısa bir süre önce yapmayı düşünüyorum. o zamana kadar da kurbalıkları hızla tüketiriz artık. malum kansızlık da var ben de bahanem olur et yemek için
Aynen ben de gece ne yediğimi bile hatırlamıyorum sadece hamilelikte değil normal zamanlarda da adetim yaklaşınca yapardım. Demekki vücudun ihtiyacı var ondan böyle oluyor :) ben öyle düşünüyorum.günaydın canım.sabahları aç uyanmak ne demek ben gece hangi ara kalkıyorum hangi ara dolabın önüne geliyorum hatırlamıyorum bile.su içiyorum,ağzıma bi lokma ekmek atıp bastırmaya çalışıyorum ama nafile.2-3 haftadır böyleyimacayip tatlı çekiyor canım kaşık kaşık çikolata yiyorum bazen tutamıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?