2014 Aralık Anneleri

bende bazen tatlıya bazen acıya ki acı salça sürüp yiyorum ekmeğe tuzlu ekşi mesela gece canım ekşi mandalina çekti evdede yoktu avcumu yaladım direk başlarda kayınvalidem demişti umunca avcunu yala diye bende gülmüştüm gece çaresiz yaladım

nasıl özendim şimdi yaptıklarına anlatamam ya nasıl sığdırıyorsunuz bu kadar şeyi. imkanı yok almaz benim bide dolabım geniş güya. acaba benmi yerleştiremiyorum. canım çeker kışın diye mısır falan koymuştum onlar çok yer kaplıyo galiba onları çıkarayım en iyisi. bende barbunya falan yapayım.

bende şuan sadece kayınvalidem türlü yapmış koyduk 9 poşet falan. buzdolabı poşetlerine. doğum olduğu zaman kalan çok olur dedi. hazır çıkarıp yenir dedi. bide şişelere komposto yapmış o da doğuma yakın bir kase içmeye başlıyomuşsun. doğum yaptıktan sonrada içiyormuşsun. çok süt yapıyomuş. tv de izlemiştik. onu yaptık ama onları şişelere yaptığımız için dolaba koymaya gerek yok. balkona dizdim hepsini

domates suyu yapcakmısınız peki kızlar. yemeklere hazır salça kullanmayın diyolar.

domates suyu yapcakmısınız peki kızlar. yemeklere hazır salça kullanmayın diyolar.
bende kullanmak istemiyorum o yüzden annem biber salçası yaptı,ondan kullanıyorum canımm,hem daha lezzetlli oluyo.seninde öle ihtimalin varsa yaptır

kızlaaar kızlar dün 2.tetanozu oldum aile sağlığı merkezinde soraki 6 ay sonraymış ondan soraki 1 yıl fln .. toplam 5 ondan sorakini hatırlamıorum ya 2 ya da 3 sene sonra ..

haftasonu mobilya bakalım diyoruz,sonradan uzayan yataklardan ve iki kapılı şirin bi dolap .. ekteki gibi mesela istanbul avrupa yakasında nereyi önerirsiniz canlar ??

http://www.mancogencodasi.com.tr/re...rdrop--FSibel_4X1I.jpg&islem=n&bx=800&ex=1000

Allahım daha neler yaptırcak bakalım bu hamilelik bize bebeğin kız mı erkek mi bu arada ?

Salça, domates sosu ve kahvaltılık salçayı kayınvalidem yapıyor. O veriyor bize sağolsun. Gittikçe alıyoruz ondan. Güzel de yapar allah için. Dört gözle yapsın diye bekliyorum :)

kızlar bende bu kolonyalardan yapıcam mevlut ıcın bıde el havlusu dagıtıcam belkı bıde seker yaparım

Eklentiler

• duşjelli-camşişe-erkekbebek-doğumhazırlığı-hastaneodası.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 82
olur canım ama ben çalışıyorum hafta içi müsait olamıyorum. bayrama kadarda haftasonları bebiş odasını yerleştireceğiz. daha sonrası için bana ok
sedefff sonra zaten ağırlaşınca çıkmak istemicek kimse, bence 20 eylülde bikaç saat ayıralım hepimiz.. yoksa her haftasonu mutlaka birilerinin işi olur tabi..
yaaa çok kıskandım şu andaaa bi sürü hamiş toplanmış çook şeker bi görüntü olur inşallah buluşursunuz güzel annelerrr

ben pek umutlu değilim ama buluşulursa güzel olur gerçekten..

kızlar bende bu kolonyalardan yapıcam mevlut ıcın bıde el havlusu dagıtıcam belkı bıde seker yaparım
çok hoşşş, o kadar güzeller ki insanın hepsinden yapası geliyo yaa bende sabun ve şeker yapacaktım,şimdi magnette yapasım var,kafamda deli sorularr

canım aynı şişelerden ben de yapıcam, aldın mı şişe kurdele falan, nerden akacaksın? gittigidiyorda var ordan mı alsak?

canım şişeleri araştırıom işte gittigidiyorada bakıom daha karar veremedım kurdele kolay bıde stıker cıkartıtıcam ıste

50gr içtim kanlarımı verdim çıktığım gibi direk dönercinin önünde soluğumu aldım ordanda işe geldim akşama alıcam sonuçları bakalım 1 kg almıştım onuda vermişim ebe çok kızdı ama yiyorumda ne bilim perşembe kontrole gidicem bakim dr ne dicek bebişimin kilosu yerindeyse kimse kızmasın bana ya alınıyom çok ağlıcak oldum nasıl hamişsin deyince napim alamıyom benimde canım almak istiyo ama bilemedimki şimdi

o kadar da kötü değildi en bilim iki dikmede bitirdim glikozlu suyu sonra hmaişlerle muhabbet ederek bekledim bi saati bitti ama çok acıktımm

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz ne zamandır yazmiyordum okumakla yetindim malesef :) herkes iyidir inşallah tabi bu arada bos durmadim oğlum için seker kavanozlari yaptim 50 tane :) bir de kurabiye yapmayi dusunuyorum. Sizlere danismak istiyorum bu seker kavanozlarini mevlutte mi yoksa hastanede mi dagitsam? Hastane için kurabiye,kuru pasta ve içecek düşündüm bardaklar aldim mikadan kadeh seklinde onlari suslucem içecekleri onlarda ikram edicem ama bu 50 tane de mevlit için az gelecek biz çok kalabaligiz evim müsait değil o yüzden benim ve esim tarafına ayri mevlit yapmaya düşündük sizce nasil yapayim kavanozlarim bunlar nasil olmus bunlar da yapmak istediğim kurabiyeler

Eklentiler

• IMG_20140908_153523.webp
    206,7 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2014-09-09-13-01-49.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 78
Çok güzel bunlarda. Etiketleri nasıl yapmayı planlıyorsunuz. Doğum tarihini yazacakmısınız ? Doğumdan sonra onu yetiştirmekte zor ki
Bence de sonra kimse çıkmak istemeyecek. Bence ayarlayalım herkesin uygun olduğu bir saat. 1-2 saat ayırıverin sonra gidin alışverişe şahsen ben öyle yapacağım. Bir daha zor gerçekten. Hadi ya o kadar heveslendik yarım kalmasın.
çok hoşşş, o kadar güzeller ki insanın hepsinden yapası geliyo yaa bende sabun ve şeker yapacaktım,şimdi magnette yapasım var,kafamda deli sorularr
Aynen kuzum ya maymun iştahlıyız resmen hepsine özeniyoruz. Hepsi de çok güzeller.
canım şişeleri araştırıom işte gittigidiyorada bakıom daha karar veremedım kurdele kolay bıde stıker cıkartıtıcam ıste
Stickerları nasıl çıkarttırcan peki ?
Haha aç karnını doyurmak için güzel bir seçim Bebiş almıştır kilo merak etme. Sende alırsın bence bu aydan sonra.
Sağol canım biz iyiyiz çok şükür. Kavanozları arttırma imkanın varsa mevlütte verebilirsin tabiki de. Hastane için kurabiye, kuru pasta zaten uygun. Onlar olacak birde şeker kavanozuna hastanede gerek yok bence. Mevlütte dağıt. Tabi karar senin. Bu arada çok güzel olmuşlar. Ne maharetli hatunlar varmış aramızda

ya hepsi çok güzel :) bunların da yapımı kolaymış, arkadaşım yapmıştı. eminönünden şişeleri almış, etiketleri de dışarıda bastırıp yapıştırmıştı. çok güzel oluyor bunlar da.

ya bu insanların da hamilelere kilo konusunda mutlaka bir şey söyleme zorunlulukları varmış gibi ya çok almışsın ya da hiç almamışsın diyorlar illa ki. karışmasalar olmaz, ay ne güzel bi' anne adayısın deyip geçsinler biz de mutlu olalım di mi ama inşallah bebişin kilosu sağlığı vs iyidir canım, gerisi önemli değil.

biz iyiyiz canım, yuvarlanıyoruz artık :) kavanozlar harika olmuş eline sağlık hastaneye çok kişi gelir mi bilmiyorum, bence mevlitte dağıt çünkü zaten hastaneye gelenler mevlitte de olur muhtemelen. ben hastaneye lokum ve süslü bebek çikolatalarından götüreceğim, bir de şerbet.
biz de ayrı ayrı yapacağız, eşimin ailesi istanbul'da biz ankara'dayız. eşimin tarafında bebek için kesilen kurbanın etiyle mevlit yemeği veriliyormuş. o yüzden bebek 2 aylığa yaklaşınca oraya gidip kurbanını kesip mevlidini yapacağız inşallah. orada dağıtacağımız hediyelikleri de kayınvalidem hazırlayacakmış. ne yapacak ben de bilmiyorum henüz :)

bende kullanmak istemiyorum o yüzden annem biber salçası yaptı,ondan kullanıyorum canımm,hem daha lezzetlli oluyo.seninde öle ihtimalin varsa yaptır

biraz salçada yaptırayım diyorum birazda domates suyu. domatesle yemekler çok güzel oluyo. hoşumada gidiyo çok. ikisinide kullanırım. hazır salçaları çürük domateslerden yapıyolarmış kullanma dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…