bende bazen tatlıya bazen acıya ki acı salça sürüp yiyorum ekmeğe tuzlu ekşi mesela gece canım ekşi mandalina çekti evdede yoktu avcumu yaladım direk başlarda kayınvalidem demişti umunca avcunu yala diye bende gülmüştüm gece çaresiz yaladımbende öyle diyorum o yüzden yarın acil şeker yüklemesi için gidicem doktora.ya beni korkutan aşırı tatlı isteği.versen elime bi kavanoz çikolata ya da balı asla hayır demem.fakat bu gün içinde değil sadece geceleri oluyor
valla canım sığdı ya. ama dediğin gibi kurbanlıklara yer kalmadı gibi bişi. 4 kg barbunya,4kg bamya, 3kg yeşil fasülye, 4 kg da bezelye koydum. ben poşetledim eşim havasını aldı dümdüz oluyo zaten. onun dışında kapaklarda falan yer var daha. oraya da sarma kurabiye börek düşünüyorum. bunları da doğum iznine ayrıldığımda doğumdan kısa bir süre önce yapmayı düşünüyorum. o zamana kadar da kurbalıkları hızla tüketiriz artık. malum kansızlık da var ben de bahanem olur et yemek için
Ohh maş Allah dünya kadar şey doldurmuşsun. Afiyetle yersiniz inş Allah. Benimde bir kaç bişey koymam lazım. Yoksa kışa aç kalacağız. Artık pazarlarda ne kaldıysa. Cuma günü bizim pazarımız bir çıkıp bakayım ne var ne yok
bende kullanmak istemiyorum o yüzden annem biber salçası yaptı,ondan kullanıyorum canımm,hem daha lezzetlli oluyo.seninde öle ihtimalin varsa yaptırdomates suyu yapcakmısınız peki kızlar. yemeklere hazır salça kullanmayın diyolar.
hadi yaa inş bu normal çıkar.ilk hamileliğimde benim de öyleydi.Elifcim cuma 50lik yapildi. 154 cikti. sinir 140 imis. Bugun 1100luk.ictim iste bekliyorum. Kizina saglikli mutlu başarılı uzun omurler dilerim.
Allahım daha neler yaptırcak bakalım bu hamilelik bize bebeğin kız mı erkek mi bu arada ?bende bazen tatlıya bazen acıya ki acı salça sürüp yiyorum ekmeğe tuzlu ekşi mesela gece canım ekşi mandalina çekti evdede yoktu avcumu yaladım direk başlarda kayınvalidem demişti umunca avcunu yala diye bende gülmüştüm gece çaresiz yaladım
bende üniversitede çalışıyorum canım. senin bebiş şanslı deseneyaptığın şeyleri paylaşta bizede fikir olsun canım benim
Salça, domates sosu ve kahvaltılık salçayı kayınvalidem yapıyor. O veriyor bize sağolsun. Gittikçe alıyoruz ondan. Güzel de yapar allah için. Dört gözle yapsın diye bekliyorum :)domates suyu yapcakmısınız peki kızlar. yemeklere hazır salça kullanmayın diyolar.
sedefff sonra zaten ağırlaşınca çıkmak istemicek kimse, bence 20 eylülde bikaç saat ayıralım hepimiz.. yoksa her haftasonu mutlaka birilerinin işi olur tabi..olur canım ama ben çalışıyorum hafta içi müsait olamıyorum. bayrama kadarda haftasonları bebiş odasını yerleştireceğiz. daha sonrası için bana ok
yaaa çok kıskandım şu andaaabi sürü hamiş toplanmış çook şeker bi görüntü olur inşallah buluşursunuz güzel annelerrr
canım aynı şişelerden ben de yapıcam, aldın mı şişe kurdele falan, nerden akacaksın? gittigidiyorda var ordan mı alsak?kızlar bende bu kolonyalardan yapıcam mevlut ıcın bıde el havlusu dagıtıcam belkı bıde seker yaparım
çok hoşşş, o kadar güzeller ki insanın hepsinden yapası geliyo yaakızlar bende bu kolonyalardan yapıcam mevlut ıcın bıde el havlusu dagıtıcam belkı bıde seker yaparım
canım aynı şişelerden ben de yapıcam, aldın mı şişe kurdele falan, nerden akacaksın? gittigidiyorda var ordan mı alsak?
50gr içtim kanlarımı verdim çıktığım gibi direk dönercinin önünde soluğumu aldım ordanda işe geldim akşama alıcam sonuçları bakalım 1 kg almıştım onuda vermişim ebe çok kızdı ama yiyorumda ne bilimslm muhtemel doğum tarihimiz aynı. Benim de şeker yüklemeye gitmem lazım ama kaçıyorum :) eziyet yaa o şekeri içmek. ve aç beklemek. ve de sonuçtan korkuyorum, ilk gebeliğimde sınırda çıkmıştı şekerim ve diyet yapmıştım, tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. İnşallah sizinki normal çıkar. kolaylıklar diliyorum.
Çok güzel bunlarda. Etiketleri nasıl yapmayı planlıyorsunuz. Doğum tarihini yazacakmısınız ? Doğumdan sonra onu yetiştirmekte zor kikızlar bende bu kolonyalardan yapıcam mevlut ıcın bıde el havlusu dagıtıcam belkı bıde seker yaparım
Bence de sonra kimse çıkmak istemeyecek. Bence ayarlayalım herkesin uygun olduğu bir saat. 1-2 saat ayırıverin sonra gidin alışverişe şahsen ben öyle yapacağım. Bir daha zor gerçekten. Hadi ya o kadar heveslendik yarım kalmasın.sedefff sonra zaten ağırlaşınca çıkmak istemicek kimse, bence 20 eylülde bikaç saat ayıralım hepimiz.. yoksa her haftasonu mutlaka birilerinin işi olur tabi..
ben pek umutlu değilim ama buluşulursa güzel olur gerçekten..
Aynen kuzum ya maymun iştahlıyız resmen hepsine özeniyoruz. Hepsi de çok güzeller.çok hoşşş, o kadar güzeller ki insanın hepsinden yapası geliyo yaabende sabun ve şeker yapacaktım,şimdi magnette yapasım var,kafamda deli sorularr
Stickerları nasıl çıkarttırcan peki ?canım şişeleri araştırıom işte gittigidiyorada bakıom daha karar veremedım kurdele kolay bıde stıker cıkartıtıcam ıste
Haha aç karnını doyurmak için güzel bir seçim50gr içtim kanlarımı verdim çıktığım gibi direk dönercinin önünde soluğumu aldım ordanda işe geldim akşama alıcam sonuçları bakalım 1 kg almıştım onuda vermişim ebe çok kızdı ama yiyorumda ne bilimperşembe kontrole gidicem bakim dr ne dicek bebişimin kilosu yerindeyse kimse kızmasın bana ya alınıyom çok ağlıcak oldum nasıl hamişsin deyince napim alamıyom benimde canım almak istiyo ama bilemedimki şimdi
Sağol canım biz iyiyiz çok şükür. Kavanozları arttırma imkanın varsa mevlütte verebilirsin tabiki de. Hastane için kurabiye, kuru pasta zaten uygun. Onlar olacak birde şeker kavanozuna hastanede gerek yok bence. Mevlütte dağıt. Tabi karar senin. Bu arada çok güzel olmuşlar. Ne maharetli hatunlar varmış aramızdaMerhaba arkadaşlar nasilsiniz ne zamandır yazmiyordum okumakla yetindim malesef :) herkes iyidir inşallah tabi bu arada bos durmadim oğlum için seker kavanozlari yaptim 50 tane :) bir de kurabiye yapmayi dusunuyorum. Sizlere danismak istiyorum bu seker kavanozlarini mevlutte mi yoksa hastanede mi dagitsam? Hastane için kurabiye,kuru pasta ve içecek düşündüm bardaklar aldim mikadan kadeh seklinde onlari suslucem içecekleri onlarda ikram edicem ama bu 50 tane de mevlit için az gelecek biz çok kalabaligiz evim müsait değil o yüzden benim ve esim tarafına ayri mevlit yapmaya düşündük sizce nasil yapayim kavanozlarim bunlar nasil olmusbunlar da yapmak istediğim kurabiyeler
kızlar bende bu kolonyalardan yapıcam mevlut ıcın bıde el havlusu dagıtıcam belkı bıde seker yaparım
50gr içtim kanlarımı verdim çıktığım gibi direk dönercinin önünde soluğumu aldım ordanda işe geldim akşama alıcam sonuçları bakalım 1 kg almıştım onuda vermişim ebe çok kızdı ama yiyorumda ne bilimperşembe kontrole gidicem bakim dr ne dicek bebişimin kilosu yerindeyse kimse kızmasın bana ya alınıyom çok ağlıcak oldum nasıl hamişsin deyince napim alamıyom benimde canım almak istiyo ama bilemedimki şimdi
biz iyiyiz canım, yuvarlanıyoruz artık :) kavanozlar harika olmuş eline sağlıkMerhaba arkadaşlar nasilsiniz ne zamandır yazmiyordum okumakla yetindim malesef :) herkes iyidir inşallah tabi bu arada bos durmadim oğlum için seker kavanozlari yaptim 50 tane :) bir de kurabiye yapmayi dusunuyorum. Sizlere danismak istiyorum bu seker kavanozlarini mevlutte mi yoksa hastanede mi dagitsam? Hastane için kurabiye,kuru pasta ve içecek düşündüm bardaklar aldim mikadan kadeh seklinde onlari suslucem içecekleri onlarda ikram edicem ama bu 50 tane de mevlit için az gelecek biz çok kalabaligiz evim müsait değil o yüzden benim ve esim tarafına ayri mevlit yapmaya düşündük sizce nasil yapayim kavanozlarim bunlar nasil olmusbunlar da yapmak istediğim kurabiyeler
bende kullanmak istemiyorum o yüzden annem biber salçası yaptı,ondan kullanıyorum canımm,hem daha lezzetlli oluyo.seninde öle ihtimalin varsa yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?