uludagdamı canım benım eltımde orda docent oldu sımdı kımya bolumunde belkı tanırsın
Çok güzel bunlarda. Etiketleri nasıl yapmayı planlıyorsunuz. Doğum tarihini yazacakmısınız ? Doğumdan sonra onu yetiştirmekte zor ki
Bence de sonra kimse çıkmak istemeyecek. Bence ayarlayalım herkesin uygun olduğu bir saat. 1-2 saat ayırıverin sonra gidin alışverişe şahsen ben öyle yapacağım. Bir daha zor gerçekten. Hadi ya o kadar heveslendik yarım kalmasın.
Aynen kuzum ya maymun iştahlıyız resmen hepsine özeniyoruz. Hepsi de çok güzeller.
Stickerları nasıl çıkarttırcan peki ?
Haha aç karnını doyurmak için güzel bir seçimBebiş almıştır kilo merak etme. Sende alırsın bence bu aydan sonra.
Sağol canım biz iyiyiz çok şükür. Kavanozları arttırma imkanın varsa mevlütte verebilirsin tabiki de. Hastane için kurabiye, kuru pasta zaten uygun. Onlar olacak birde şeker kavanozuna hastanede gerek yok bence. Mevlütte dağıt. Tabi karar senin. Bu arada çok güzel olmuşlar. Ne maharetli hatunlar varmış aramızda
Çok güzel bunlarda. Etiketleri nasıl yapmayı planlıyorsunuz. Doğum tarihini yazacakmısınız ? Doğumdan sonra onu yetiştirmekte zor ki
Bence de sonra kimse çıkmak istemeyecek. Bence ayarlayalım herkesin uygun olduğu bir saat. 1-2 saat ayırıverin sonra gidin alışverişe şahsen ben öyle yapacağım. Bir daha zor gerçekten. Hadi ya o kadar heveslendik yarım kalmasın.
Aynen kuzum ya maymun iştahlıyız resmen hepsine özeniyoruz. Hepsi de çok güzeller.
Haha aç karnını doyurmak için güzel bir seçimBebiş almıştır kilo merak etme. Sende alırsın bence bu aydan sonra.
Sağol canım biz iyiyiz çok şükür. Kavanozları arttırma imkanın varsa mevlütte verebilirsin tabiki de. Hastane için kurabiye, kuru pasta zaten uygun. Onlar olacak birde şeker kavanozuna hastanede gerek yok bence. Mevlütte dağıt. Tabi karar senin. Bu arada çok güzel olmuşlar. Ne maharetli hatunlar varmış aramızda
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz ne zamandır yazmiyordum okumakla yetindim malesef :) herkes iyidir inşallah tabi bu arada bos durmadim oğlum için seker kavanozlari yaptim 50 tane :) bir de kurabiye yapmayi dusunuyorum. Sizlere danismak istiyorum bu seker kavanozlarini mevlutte mi yoksa hastanede mi dagitsam? Hastane için kurabiye,kuru pasta ve içecek düşündüm bardaklar aldim mikadan kadeh seklinde onlari suslucem içecekleri onlarda ikram edicem ama bu 50 tane de mevlit için az gelecek biz çok kalabaligiz evim müsait değil o yüzden benim ve esim tarafına ayri mevlit yapmaya düşündük sizce nasil yapayim kavanozlarim bunlar nasil olmusbunlar da yapmak istediğim kurabiyeler
süpersinyok dogum tarıhı yaazmıcam hoşgeldın Bera olucak sadece dogumdan once yapcagım ıcın stıkerlarıda kıetasıyede cıkartıtcam tasarımını ben yapıcam orda renklı yazıcıdan stıkera bastırcam canım.bu arada ben gelırım 20 sı bana uygun
hadi ya bu iyi çıkar inş. ilk hamileliğimde bana da 100 lü yapılmıştı.Elifcim cuma 50lik yapildi. 154 cikti. sinir 140 imis. Bugun 1100luk.ictim iste bekliyorum. Kizina saglikli mutlu başarılı uzun omurler dilerim.
tabi canım yaaa ne kattıkları belli değil içineee.en iyisini yaparsınnbiraz salçada yaptırayım diyorum birazda domates suyu. domatesle yemekler çok güzel oluyo. hoşumada gidiyo çok. ikisinide kullanırım. hazır salçaları çürük domateslerden yapıyolarmış kullanma dediler.
Bende yazmamayı düşünüyorum. Önceden olsun bitsin. Hazır beklesinler son anda birde onunla uğraşamam :) Yapışkanlı kağıta baskı alacaksın değil mi. Tek tek keseceksin sonra.yok dogum tarıhı yaazmıcam hoşgeldın Bera olucak sadece dogumdan once yapcagım ıcın stıkerlarıda kıetasıyede cıkartıtcam tasarımını ben yapıcam orda renklı yazıcıdan stıkera bastırcam canım.bu arada ben gelırım 20 sı bana uygun
bence ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi, hatta isterseniz 20sinde hemfikirsek, saat ve yere de hemen karar verip kasım annelerine de bir kaç kez duyuralım, onlardan gelmek isteyen olursa da gelsin.Bende yazmamayı düşünüyorum. Önceden olsun bitsin. Hazır beklesinler son anda birde onunla uğraşamam :) Yapışkanlı kağıta baskı alacaksın değil mi. Tek tek keseceksin sonra.
Bursa'dan kimler vardı,
Swift (gelirim müsaitim)
Enaksesuar ( müsait)
MEht_up
Sedeff
Başka kim vardı. altına ekleyip gelip gelemeyeceğinizi yazın. Kaşçı var birde o artık buraya pek takılmıyor ama ben ona ulaşıp sorayım gelirse ilave ederiz onu da.
valla sığıyo yaa:) buzdolabım büyük baya. bi de kayınvaldem yerleştirme konusunda çok deneyimli ona sorup koydum hep. havalarını alınca dümdüz tabak tabak oluyo. üst üste bir sürü poşet sığıyor. konserveleri de mutfak dolaplarının üstüne geriye doğru görünmeyecek şekilde dizdim. bebekle rahat rahat yemek yapamayacağım için çıkarıp çıkarıp kullanmak süper olacaknasıl özendim şimdi yaptıklarına anlatamamya nasıl sığdırıyorsunuz bu kadar şeyi. imkanı yok almaz benim bide dolabım geniş güya. acaba benmi yerleştiremiyorum. canım çeker kışın diye mısır falan koymuştum onlar çok yer kaplıyo galiba onları çıkarayım en iyisi. bende barbunya falan yapayım.
bende şuan sadece kayınvalidem türlü yapmış koyduk 9 poşet falan. buzdolabı poşetlerine. doğum olduğu zaman kalan çok olur dedi. hazır çıkarıp yenir dedi. bide şişelere komposto yapmış o da doğuma yakın bir kase içmeye başlıyomuşsun. doğum yaptıktan sonrada içiyormuşsun. çok süt yapıyomuş. tv de izlemiştik. onu yaptık ama onları şişelere yaptığımız için dolaba koymaya gerek yok. balkona dizdim hepsini
havalarını almak derken yaptığın özel bi şey mi var canım? bi de taze fasülyeyi nasıl koyuyosunuz, çiğ halini mi? bütün bütün mü? çok cahilim bu konudavalla sığıyo yaa:) buzdolabım büyük baya. bi de kayınvaldem yerleştirme konusunda çok deneyimli ona sorup koydum hep. havalarını alınca dümdüz tabak tabak oluyo. üst üste bir sürü poşet sığıyor. konserveleri de mutfak dolaplarının üstüne geriye doğru görünmeyecek şekilde dizdim. bebekle rahat rahat yemek yapamayacağım için çıkarıp çıkarıp kullanmak süper olacak
canım, anne karnındaki suyu artıracak direk bir formül yok, ben ilk gebeliğimde suyum azaldı ve bittiği için çocuğu doğurmak zorunda kaldım, 5,5 aylık olduğu için de yaşam sınırında bile değildi. o yüzden bu konuları iyi bilirim. Ancak, yine de senin içtiğin suyla doğrudan hiçbir alakası olmamasına rağmen dolaylı olarak etkiliyor. o yüzden de bol su içmemiz lazım. dünkü kontrolde doktor "suyu iyi ama daha iyi olabilir, çok su iç" dedi mesela bana. yine de abartıp böbrekleri de yormamak lazım, günde 8-10 bardak ideal.ya şimdi bi arkadaşım normal doğum beklerken p.şembe sezaryana alınacakmış suyu azalmış bu su yediğimiz içtiğimizden mi kaynaklı azalıyo??? yoksa arkadaşım su içmeyede yediklerine de oldukça dikkat ederdi
Yok canım saat ayarlayalım derken. 20 eylül günü içerisinde sabahtan ya da öğleden sonra şeklindeydibenim fikrim şöyle: hastaneye herkes gelmeyecek ama yine de hastane odasına götürülmeli hazırlanan şeylerden, örneğin kavanozlardan falan götürüp orda hediye edersin, mevlitte de aynı kavanozlardan vermeye devam edersin, nedir yani on tane ayrı şey mi hazırlayalım? milletin haberi olup da hastaneye gelene kadaaaarr. hem belki normal doğum yaparız, sadece 1 gün kalırız hastanede, boşuna mı uğraşıcaz yani bütün bunlarla.. nedir, 100 değil 130 tane yaparsın hem hastaneye yeter hem mevlide..
kalabalık bi okulda çalışıyorum, bi etkinlik yaparken herkese uymaya çalışırsan o etkinlik yapılmadan kalır. yani herkese uyan bi saat bulmaya çalışırsak zorlanırız canım, bi düğün, mevlid ya da toplantı yapıldığında tüm gelecek olanlara tek tek saat danışılıyo mu? onun için en iyisi net bi tarih, saat ve yer belirlemek en iyisi, gerçekten buluşmak isteyen zaten planını ona göre ayarlamak için elinden geleni yapar. bence öyle yapmalıyız
Evet Kasım annelerinden de gelirlerse daha kalabalık oluruz güzel olur :)bence ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi, hatta isterseniz 20sinde hemfikirsek, saat ve yere de hemen karar verip kasım annelerine de bir kaç kez duyuralım, onlardan gelmek isteyen olursa da gelsin.
canım, anne karnındaki suyu artıracak direk bir formül yok, ben ilk gebeliğimde suyum azaldı ve bittiği için çocuğu doğurmak zorunda kaldım, 5,5 aylık olduğu için de yaşam sınırında bile değildi. o yüzden bu konuları iyi bilirim. Ancak, yine de senin içtiğin suyla doğrudan hiçbir alakası olmamasına rağmen dolaylı olarak etkiliyor. o yüzden de bol su içmemiz lazım. dünkü kontrolde doktor "suyu iyi ama daha iyi olabilir, çok su iç" dedi mesela bana. yine de abartıp böbrekleri de yormamak lazım, günde 8-10 bardak ideal.
çok güzel görünüyolar:)Merhaba arkadaşlar nasilsiniz ne zamandır yazmiyordum okumakla yetindim malesef :) herkes iyidir inşallah tabi bu arada bos durmadim oğlum için seker kavanozlari yaptim 50 tane :) bir de kurabiye yapmayi dusunuyorum. Sizlere danismak istiyorum bu seker kavanozlarini mevlutte mi yoksa hastanede mi dagitsam? Hastane için kurabiye,kuru pasta ve içecek düşündüm bardaklar aldim mikadan kadeh seklinde onlari suslucem içecekleri onlarda ikram edicem ama bu 50 tane de mevlit için az gelecek biz çok kalabaligiz evim müsait değil o yüzden benim ve esim tarafına ayri mevlit yapmaya düşündük sizce nasil yapayim kavanozlarim bunlar nasil olmusbunlar da yapmak istediğim kurabiyeler
ben bütün hepsini (bamya barbunya fasülye bezelye) ayıklayıp yıkadıktan sonra sıcak suyla rengi dönecek şekilde haşlıyorum. 5-10 dk falan. sonra süzgece alıp suyunu iyice süzdürüyorum ve soğutuyorum. iyice soğuyunca poşete bir yemeklik (yarım kg kadar) koyuyorum ve yayıyorum poşete. düzleştiriyorum bastıkça havası çıkıyo zaten. o işlemi eşim yaptı:)havalarını almak derken yaptığın özel bi şey mi var canım? bi de taze fasülyeyi nasıl koyuyosunuz, çiğ halini mi? bütün bütün mü? çok cahilim bu konuda
sedefff sonra zaten ağırlaşınca çıkmak istemicek kimse, bence 20 eylülde bikaç saat ayıralım hepimiz.. yoksa her haftasonu mutlaka birilerinin işi olur tabi..
ben pek umutlu değilim ama buluşulursa güzel olur gerçekten..
canım şişeleri araştırıom işte gittigidiyorada bakıom daha karar veremedım kurdele kolay bıde stıker cıkartıtıcam ıste
ay cnm çok güzelmiş bu site. paylaştığın için teşekkürler. bu aralar bunlara sardım rüyama bile giriyo kapı süsü oda süsü hediyelik vs. bir de anı defteri almak istiyorum. ziyarete gelenlerin birkaç satır yazması için. kızımda da yapmıştım. önce bunları halledeyim de sonra bebeğin asli ihtiyaclarına geçeyim diyorum :)kızlar dedim ya evde yapıcaz arkadaşlarla süslerin çoğunu diye. burda bi site var yapanlar koyuyo örnkleri satanlarda var. belki fikir olur sizede. http://www.senyapsensat.com/categories/202-dogum?page=11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?