2014 Aralık Anneleri

kızlar dedim ya evde yapıcaz arkadaşlarla süslerin çoğunu diye. burda bi site var yapanlar koyuyo örnkleri satanlarda var. belki fikir olur sizede. http://www.senyapsensat.com/categories/202-dogum?page=11

yok dogum tarıhı yaazmıcam hoşgeldın Bera olucak sadece dogumdan once yapcagım ıcın stıkerlarıda kıetasıyede cıkartıtcam tasarımını ben yapıcam orda renklı yazıcıdan stıkera bastırcam canım.bu arada ben gelırım 20 sı bana uygun

benim fikrim şöyle: hastaneye herkes gelmeyecek ama yine de hastane odasına götürülmeli hazırlanan şeylerden, örneğin kavanozlardan falan götürüp orda hediye edersin, mevlitte de aynı kavanozlardan vermeye devam edersin, nedir yani on tane ayrı şey mi hazırlayalım? milletin haberi olup da hastaneye gelene kadaaaarr. hem belki normal doğum yaparız, sadece 1 gün kalırız hastanede, boşuna mı uğraşıcaz yani bütün bunlarla.. nedir, 100 değil 130 tane yaparsın hem hastaneye yeter hem mevlide..

kalabalık bi okulda çalışıyorum, bi etkinlik yaparken herkese uymaya çalışırsan o etkinlik yapılmadan kalır. yani herkese uyan bi saat bulmaya çalışırsak zorlanırız canım, bi düğün, mevlid ya da toplantı yapıldığında tüm gelecek olanlara tek tek saat danışılıyo mu? onun için en iyisi net bi tarih, saat ve yer belirlemek en iyisi, gerçekten buluşmak isteyen zaten planını ona göre ayarlamak için elinden geleni yapar. bence öyle yapmalıyız

tabi canım yaaa ne kattıkları belli değil içineee.en iyisini yaparsınn

Bende yazmamayı düşünüyorum. Önceden olsun bitsin. Hazır beklesinler son anda birde onunla uğraşamam :) Yapışkanlı kağıta baskı alacaksın değil mi. Tek tek keseceksin sonra.
Bursa'dan kimler vardı,
Swift (gelirim müsaitim)
Enaksesuar ( müsait)
MEht_up
Sedeff
Başka kim vardı. altına ekleyip gelip gelemeyeceğinizi yazın. Kaşçı var birde o artık buraya pek takılmıyor ama ben ona ulaşıp sorayım gelirse ilave ederiz onu da.

bence ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi, hatta isterseniz 20sinde hemfikirsek, saat ve yere de hemen karar verip kasım annelerine de bir kaç kez duyuralım, onlardan gelmek isteyen olursa da gelsin.

valla sığıyo yaa:) buzdolabım büyük baya. bi de kayınvaldem yerleştirme konusunda çok deneyimli ona sorup koydum hep. havalarını alınca dümdüz tabak tabak oluyo. üst üste bir sürü poşet sığıyor. konserveleri de mutfak dolaplarının üstüne geriye doğru görünmeyecek şekilde dizdim. bebekle rahat rahat yemek yapamayacağım için çıkarıp çıkarıp kullanmak süper olacak

ya şimdi bi arkadaşım normal doğum beklerken p.şembe sezaryana alınacakmış suyu azalmış bu su yediğimiz içtiğimizden mi kaynaklı azalıyo??? yoksa arkadaşım su içmeyede yediklerine de oldukça dikkat ederdi

havalarını almak derken yaptığın özel bi şey mi var canım? bi de taze fasülyeyi nasıl koyuyosunuz, çiğ halini mi? bütün bütün mü? çok cahilim bu konuda

canım, anne karnındaki suyu artıracak direk bir formül yok, ben ilk gebeliğimde suyum azaldı ve bittiği için çocuğu doğurmak zorunda kaldım, 5,5 aylık olduğu için de yaşam sınırında bile değildi. o yüzden bu konuları iyi bilirim. Ancak, yine de senin içtiğin suyla doğrudan hiçbir alakası olmamasına rağmen dolaylı olarak etkiliyor. o yüzden de bol su içmemiz lazım. dünkü kontrolde doktor "suyu iyi ama daha iyi olabilir, çok su iç" dedi mesela bana. yine de abartıp böbrekleri de yormamak lazım, günde 8-10 bardak ideal.

Yok canım saat ayarlayalım derken. 20 eylül günü içerisinde sabahtan ya da öğleden sonra şeklindeydi Mesela 13 gibi falan toplanırsak 2-3 saat oturur sonra herkes işine bakar yine. Günleri bitmez kastım oydu canım yoksa tek tek sorup ayarlamak zaten olmaz.
bence ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi, hatta isterseniz 20sinde hemfikirsek, saat ve yere de hemen karar verip kasım annelerine de bir kaç kez duyuralım, onlardan gelmek isteyen olursa da gelsin.
Evet Kasım annelerinden de gelirlerse daha kalabalık oluruz güzel olur :)

benimde suyla pek aram yok ama zar zor 1,5 lt anca tamamlıyorum şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı umarım yaşamam da :)

çok güzel görünüyolar:)
benim aklımdaki ikramlıklar şöyle. lohusa şerbeti, kurabiye, küçük gül lokumları bir de bebek çikolatası. lohusa şerbeti için likör bardak takımım var onları süslicem çok güzel süslemeler var. birkaç şık kurabiye tarifim var. renkli kürdanlarla sunum yapılıyor. katlı kurabiyeliği pembe tülle süsleyip sunmayı düşünüyorum. lokumlar içinde güzel gümüş bi lokumluğum var. onu yine pembe tülle hafif süslicem. bebek çikolataları içinde bisiklet şeklinde güzel bir sepet gördüm onu alıcam. sonrasnda oyuncak olarak da kullanılabilir. klasik sepetlerden istemiyorum çünkü. puset şeklinde olanları da çok cici :)
bebek hediyeliğine karar veremedim anahtarlık, kolonya ya da magnet düşünüyorum. bir de çok şeker minik bebekler var. ama bu hediyelikleri hastaneye götürmücem. eve gelen misafirler için düşünüyorum. en fazla 100 tane yaptırıcam. çünkü beğendiğim modeller olursa aşırı pahalıya gelecek. yakın arkadaş ve yakın akrabalara vericem sadece..
kapı süsüne de karar verdim. oda süslemesini de kendim yapıcam. org firmalarının oda süsleme paketleri 300 tl den başlıyor. biraz balon, iyiki doğdun yazısı, biraz da tül alıp yatağını süslemeyi düşünüyorum. aklımdakiler şimdilik böyle. inş hayal ettiğim gibi olur :)

havalarını almak derken yaptığın özel bi şey mi var canım? bi de taze fasülyeyi nasıl koyuyosunuz, çiğ halini mi? bütün bütün mü? çok cahilim bu konuda
ben bütün hepsini (bamya barbunya fasülye bezelye) ayıklayıp yıkadıktan sonra sıcak suyla rengi dönecek şekilde haşlıyorum. 5-10 dk falan. sonra süzgece alıp suyunu iyice süzdürüyorum ve soğutuyorum. iyice soğuyunca poşete bir yemeklik (yarım kg kadar) koyuyorum ve yayıyorum poşete. düzleştiriyorum bastıkça havası çıkıyo zaten. o işlemi eşim yaptı:)

ama canım bebişin mobilyası gelecek o gün bilmiyorum ki nasıl ayarlarım. ablam falanda gelicek evde misafirde olucak ben bişeye dokunamam fazla diye. eşimle ablam ayarlıcak. pazar getirin dedim teslimat yapmıyoruz pazarları dedi aradım bugün hatta. bilmiyorum canım sözde vermek istemiyorum o gün nasıl geçer dolumu olur tam gün bilemiyorum. sabahtanmı gelir mobilyaa

kızlar dedim ya evde yapıcaz arkadaşlarla süslerin çoğunu diye. burda bi site var yapanlar koyuyo örnkleri satanlarda var. belki fikir olur sizede. http://www.senyapsensat.com/categories/202-dogum?page=11
ay cnm çok güzelmiş bu site. paylaştığın için teşekkürler. bu aralar bunlara sardım rüyama bile giriyo kapı süsü oda süsü hediyelik vs. bir de anı defteri almak istiyorum. ziyarete gelenlerin birkaç satır yazması için. kızımda da yapmıştım. önce bunları halledeyim de sonra bebeğin asli ihtiyaclarına geçeyim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…