2014 Aralık Anneleri

kızlar bu etiketleri media market çıakrtıyormuş öyle dedielr banada çok ucuza.

peki canım, uygun olursan gelirsin diyelim o halde.. bu arada sen çiçek mobilyadan mı almıştın mobilyayı? Bursalılar ben dün havuç bebe, şahin bebe, ayşen bebe, çiçek bebe ve meltem mobilyayı gezdim. birbirlerine yakın şeyler var ama meltem mobilya tabi kalite ve sağlık belgeleri açısından daha iyi ama çok fiyat farkı var yaa, karar veremedim daha

kızlar bu etiketleri media market çıakrtıyormuş öyle dedielr banada çok ucuza.
Aaa bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim.
Açıkçası meltem isim yapmış. Ürünler mddf üstü lake boyama. İstanbulda mobilyacı eniştem de aynı şeyi söylüyor. Bebek odaları için üretilen lake boya ile herkes boyatıyor. Meltem de diğerleri de değişen bir şey yok diyor. Bence de öyle nasıl çilek falan isim yaptıysa bebe mobilyasında da meltem öyle. Meltem mobilya da istersen sunta bile yapıyorlar. açıkçası madem kalite yanlısıysan suntayı hiç sokma dükkanına :)
Neyse merak ettim sana kaç tl dediler ortalama mdf ürünler için. Özellikle aklındaysa Şahin bebe hangi modele kaç tl dedi. Ben ordaki camlı modeli beğendimde onu istiyorum kısmetse.

çiçekde baya uyguna yapıyor kalıtede mdf lake ben 4 kapılı odayı yanıma koyucagım sepetı ve yatak odama baza yaptırıyorum 4000 e bu fıyata hıc bıyerde bulamadım acıkcası

Evet içilen suyla alakası yok diye düşünüyorum ben de biraz yapısal galiba. Arkadaşım deli gibi su içerdi hep suyu az dedi dr ben de zorla içerim bana da hep iyi dedi mesela.

hergün yeni bişiler öğreniyorum valla :) kadın olmak zor zanaat arkadaşlar
Aynen canım kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor. İnsan kendini iyi tanımalı ama bazen de elden bişey gelmiyor. Benim de bugün kasılmalarım başladı sanki hafiften magnorm istedim eczaneden ilk gebeliğimden tecrübeliyim bu haftalarda başlamıştı. Kontrole kadar idare edeceğim artık ilaç başlar yine heralde. Benim çok rahat geçiyor hamileliklerim suyum kan değerlerim herşeyim süper kan ve vitamin ilaçlarını da içemiyorum üstelik,hiç ağırlaşmıyorum gayet enerjik oluyorum ama benim de erken doğum riskim oluyor işte bu sefer olmayacak diye düşünüyordum. Bugün başladı sertleşmeler çok moralim bozuldu .

canım aynı anda yazmışız sanırım bu kasılmalar sertleşmeler nasıl oluyor bende de bazen karnımda sertleşme oluyor yarın şeker kontrolüne gittiğimde magnezyum yazdırsam mı demiştim faydası oluyor mu

Kizlar ne güzel özendim size valla ben de Bursa'da olsam keske kesin gelirdim bizim icin de cekistirin bebisleri
Ben magnezyum kullanmiyorum ama ara ara kasiliyo bacaklarim kramp giriyo maden suyu iciyorum genelde doktorum vermedi.

herkese merhabalar...
uzun bir aradan sonra yaziyorum sizlere..sitenin yeni formati basta olmak uzere tatildi okullarin acilmasiydi birturlu yazamadim ama takip edebiliyordum.
bazi arkadaslarimiz saglik sikintisi yasamislar bazilari dogumla ilgili sorunlara maruz birakilmislar
kimisi tam gaz alisverise devam..rabbim hepimizi saglikla bebislerimize kavustursun..hep beraber cogu gitti azi kaldi...bu sureci birlikte gecirdigimiz canlar...evlatlarimizida saglikla buyutme surecinide paylasiriz insallah..
bu arada ogretmen meslektaslarim nobet tutamaz raporlarinizi aldinizmi...kacinci haftada alalim da birde bu halimizle derse gir cik bari nobette oturabilelim...ben yarin gidiorum dr.a...sizinle paylasirim sonuclari..amaa sitenin yeni hali berbaaatt...

Kizlar ne güzel özendim size valla ben de Bursa'da olsam keske kesin gelirdim bizim icin de cekistirin bebisleri
Ben magnezyum kullanmiyorum ama ara ara kasiliyo bacaklarim kramp giriyo maden suyu iciyorum genelde doktorum vermedi.
benimde ayak altından çekme şeklinde oluyor bazen kasıklarımda oluyor karımda da sertleşme oluyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…