Bende yazmamayı düşünüyorum. Önceden olsun bitsin. Hazır beklesinler son anda birde onunla uğraşamam :) Yapışkanlı kağıta baskı alacaksın değil mi. Tek tek keseceksin sonra.
Bursa'dan kimler vardı,
Swift (gelirim müsaitim)
Enaksesuar ( müsait)
MEht_up
Sedeff
Başka kim vardı. altına ekleyip gelip gelemeyeceğinizi yazın. Kaşçı var birde o artık buraya pek takılmıyor ama ben ona ulaşıp sorayım gelirse ilave ederiz onu da.
peki canım, uygun olursan gelirsin diyelim o halde.. bu arada sen çiçek mobilyadan mı almıştın mobilyayı? Bursalılar ben dün havuç bebe, şahin bebe, ayşen bebe, çiçek bebe ve meltem mobilyayı gezdim. birbirlerine yakın şeyler var ama meltem mobilya tabi kalite ve sağlık belgeleri açısından daha iyi ama çok fiyat farkı var yaa, karar veremedim dahaama canım bebişin mobilyası gelecek o gün bilmiyorum ki nasıl ayarlarım. ablam falanda gelicek evde misafirde olucak ben bişeye dokunamam fazla diye. eşimle ablam ayarlıcak. pazar getirin dedim teslimat yapmıyoruz pazarları dedi aradım bugün hatta.bilmiyorum canım sözde vermek istemiyorum o gün nasıl geçer dolumu olur tam gün bilemiyorum. sabahtanmı gelir mobilyaa
aaaa bunu öğrendiğimiz süper oldu, kaça çıkarttıklarını öğrenen olursa yazsın burdannkızlar bu etiketleri media market çıakrtıyormuş öyle dedielr banada çok ucuza.
Aaa bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim.kızlar bu etiketleri media market çıakrtıyormuş öyle dedielr banada çok ucuza.
Açıkçası meltem isim yapmış. Ürünler mddf üstü lake boyama. İstanbulda mobilyacı eniştem de aynı şeyi söylüyor. Bebek odaları için üretilen lake boya ile herkes boyatıyor. Meltem de diğerleri de değişen bir şey yok diyor. Bence de öyle nasıl çilek falan isim yaptıysa bebe mobilyasında da meltem öyle. Meltem mobilya da istersen sunta bile yapıyorlar. açıkçası madem kalite yanlısıysan suntayı hiç sokma dükkanına :)peki canım, uygun olursan gelirsin diyelim o halde.. bu arada sen çiçek mobilyadan mı almıştın mobilyayı? Bursalılar ben dün havuç bebe, şahin bebe, ayşen bebe, çiçek bebe ve meltem mobilyayı gezdim. birbirlerine yakın şeyler var ama meltem mobilya tabi kalite ve sağlık belgeleri açısından daha iyi ama çok fiyat farkı var yaa, karar veremedim daha
canım şişeler dolu mu geliyo kolonya ile. bu sitede bu hali anladığım kadarıyla 2,5 TL diyo. pahalı mı sizce. ama böyle mi geliyo acaba sadece şişe mi?
http://www.senyapsensat.com/products/28373-kolonya-sisesi
canım şişeler dolu mu geliyo kolonya ile. bu sitede bu hali anladığım kadarıyla 2,5 TL diyo. pahalı mı sizce. ama böyle mi geliyo acaba sadece şişe mi?
http://www.senyapsensat.com/products/28373-kolonya-sisesi
Aaa bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim.
Açıkçası meltem isim yapmış. Ürünler mddf üstü lake boyama. İstanbulda mobilyacı eniştem de aynı şeyi söylüyor. Bebek odaları için üretilen lake boya ile herkes boyatıyor. Meltem de diğerleri de değişen bir şey yok diyor. Bence de öyle nasıl çilek falan isim yaptıysa bebe mobilyasında da meltem öyle. Meltem mobilya da istersen sunta bile yapıyorlar. açıkçası madem kalite yanlısıysan suntayı hiç sokma dükkanına :)
Neyse merak ettim sana kaç tl dediler ortalama mdf ürünler için. Özellikle aklındaysa Şahin bebe hangi modele kaç tl dedi. Ben ordaki camlı modeli beğendimde onu istiyorum kısmetse.
ben boş şişe alcam cnm 5 krşa fln gelıo bıtanesı sonra sen dolduruosun kolonyayı fln 2,5 pahalı bence
aynı şişeler eminönünde 1,25 tl kdv dahil
istanbulda daha uygundur tabi biz bursada oldugumuz için
Evet içilen suyla alakası yok diye düşünüyorum ben de biraz yapısal galiba. Arkadaşım deli gibi su içerdi hep suyu az dedi dr ben de zorla içerim bana da hep iyi dedi mesela.canım, anne karnındaki suyu artıracak direk bir formül yok, ben ilk gebeliğimde suyum azaldı ve bittiği için çocuğu doğurmak zorunda kaldım, 5,5 aylık olduğu için de yaşam sınırında bile değildi. o yüzden bu konuları iyi bilirim. Ancak, yine de senin içtiğin suyla doğrudan hiçbir alakası olmamasına rağmen dolaylı olarak etkiliyor. o yüzden de bol su içmemiz lazım. dünkü kontrolde doktor "suyu iyi ama daha iyi olabilir, çok su iç" dedi mesela bana. yine de abartıp böbrekleri de yormamak lazım, günde 8-10 bardak ideal.
Evet içilen suyla alakası yok diye düşünüyorum ben de biraz yapısal galiba. Arkadaşım deli gibi su içerdi hep suyu az dedi dr ben de zorla içerim bana da hep iyi dedi mesela.
Sagol canim benim bekliyorum.saolun kızlarzaten en zor kısmı fiyonklar, uğraştırıyor biraz. çikolatacım kutular kardeşimde, içten dıştan birkaç fotoğrafını çekip gönderecek, ben de sana yollarım özelden canım
Aynen canım kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor. İnsan kendini iyi tanımalı ama bazen de elden bişey gelmiyor. Benim de bugün kasılmalarım başladı sanki hafiften magnorm istedim eczaneden ilk gebeliğimden tecrübeliyim bu haftalarda başlamıştı. Kontrole kadar idare edeceğim artık ilaç başlar yine heralde. Benim çok rahat geçiyor hamileliklerim suyum kan değerlerim herşeyim süper kan ve vitamin ilaçlarını da içemiyorum üstelik,hiç ağırlaşmıyorum gayet enerjik oluyorum ama benim de erken doğum riskim oluyor işte bu sefer olmayacak diye düşünüyordum. Bugün başladı sertleşmeler çok moralim bozuldu .hergün yeni bişiler öğreniyorum valla :) kadın olmak zor zanaat arkadaşlar
Ben bugün başlamayı düşünüyorum kasılmalarım başlıyor sanki.hanımlar magnezyum kullanıyor musunuz
canım aynı anda yazmışız sanırım bu kasılmalar sertleşmeler nasıl oluyor bende de bazen karnımda sertleşme oluyor yarın şeker kontrolüne gittiğimde magnezyum yazdırsam mı demiştim faydası oluyor muAynen canım kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor. İnsan kendini iyi tanımalı ama bazen de elden bişey gelmiyor. Benim de bugün kasılmalarım başladı sanki hafiften magnorm istedim eczaneden ilk gebeliğimden tecrübeliyim bu haftalarda başlamıştı. Kontrole kadar idare edeceğim artık ilaç başlar yine heralde. Benim çok rahat geçiyor hamileliklerim suyum kan değerlerim herşeyim süper kan ve vitamin ilaçlarını da içemiyorum üstelik,hiç ağırlaşmıyorum gayet enerjik oluyorum ama benim de erken doğum riskim oluyor işte bu sefer olmayacak diye düşünüyordum. Bugün başladı sertleşmeler çok moralim bozuldu .
benimde ayak altından çekme şeklinde oluyor bazen kasıklarımda oluyor karımda da sertleşme oluyor aradaKizlar ne güzel özendim size valla ben de Bursa'da olsam keske kesin gelirdim bizim icin de cekistirin bebisleri
Ben magnezyum kullanmiyorum ama ara ara kasiliyo bacaklarim kramp giriyo maden suyu iciyorum genelde doktorum vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?