- 26 Mayıs 2013
- 163
- 33
- 53
Evet canım ara ara oluyor parmak uçlarınla bastırdığında çok sert top gibi oluyor karnın ben ilk gebeliğimden biliyorum magnezyum etkili oluyor ben dr u arama gereği duymadım bugün aldırdım. Kasılma deyince ben çok ağrılı sancılı bişey zannetmiştim anlatamamıştım kasılma olduğunu bilmediğim için,hatta nöbetçi dr farketti adalat başladılar bu haftalardaydı yine aynı şeyler olacak galiba.canım aynı anda yazmışız sanırım bu kasılmalar sertleşmeler nasıl oluyor bende de bazen karnımda sertleşme oluyor yarın şeker kontrolüne gittiğimde magnezyum yazdırsam mı demiştim faydası oluyor mu
Canım eger cuski daha almasıysan hemen doğru adresi veriyorum bir fiyatına hemde 4 tane kargo dahil hemde. Ebay.com dan bugun ben aden anais Ten sipariş verdim. Kesimi bir cuski ye o kadar para bayilmasaymisimaaaa bunu öğrendiğimiz süper oldu, kaça çıkarttıklarını öğrenen olursa yazsın burdann
peki canım, uygun olursan gelirsin diyelim o halde.. bu arada sen çiçek mobilyadan mı almıştın mobilyayı? Bursalılar ben dün havuç bebe, şahin bebe, ayşen bebe, çiçek bebe ve meltem mobilyayı gezdim. birbirlerine yakın şeyler var ama meltem mobilya tabi kalite ve sağlık belgeleri açısından daha iyi ama çok fiyat farkı var yaa, karar veremedim daha
Çiçek mobilyaya gitmemiştik ama Perşembe Şahin bebeye sipariş vermeye gitmeye karar vermiştik. Gitmeden oraya bir soralım öyle karar verelim. İçimde kalmasın bari :) Bende 4 kapılı dolap, büyüyen beşik ikiz yataklı ve şifonyer istiyorum. Bakalım o kaç diyecek.çiçekde baya uyguna yapıyor kalıtede mdf lake ben 4 kapılı odayı yanıma koyucagım sepetı ve yatak odama baza yaptırıyorum 4000 e bu fıyata hıc bıyerde bulamadım acıkcası
Süper fikir tam minik adamlarımıza uygun :)sizce erkek bebek için fes kutu içinde çikolata, lokum vs nasıl fikir?
Yok ben kullanmıyorum ama eğildim mi sağ bacağımdan kalkamıyorum. Krampta değil varis midir nedir. 19 unda kontrolüm var sorayım bari.hanımlar magnezyum kullanıyor musunuz
buluşabilirsek çekiştiririz tabi.Kizlar ne güzel özendim size valla ben de Bursa'da olsam keske kesin gelirdim bizim icin de cekistirin bebisleri
Ben magnezyum kullanmiyorum ama ara ara kasiliyo bacaklarim kramp giriyo maden suyu iciyorum genelde doktorum vermedi.
Evet meltemde 4000 den başlıyor. Mdf lake olduktan sonra hepsi aynı.Zaten gezince anlaşılıyor sunta mdf. Bakınca kalitesi okunuyor açıkçası :) Hmmm anladım bende o zaman çiçek'e de bakayım sonra net kararı oraya gitmişken verir siparişini de hallederiz. Aşağı yukarı istediğm model belli :) Camlı olacak :)çiçekten aldım canım ben. enaksesuarda ordan aldımeltem bebeye bende baktım. mdf mobilyaları gerçekten sağlam ama 4 küsürden aşağı mobilyası yoktu. güzel değil mobilyası demek olmaz tabi ama benim aldığım mobilyada mdf zaten gezince sunta ile mdf yi ayırıyorsun. sende anlamışsındır. bana meltemde gösterdiği mobilyanın 4 kapaklısını çiçek 3.000 tl ye yakın bi fiyat söyledi. ben yanına başka şeylerde aldığım için tam olarak kaça geldi bilmiyorum. ama meltem 4.500 TL civarından başlıyo.
ben boş şişe alcam cnm 5 krşa fln gelıo bıtanesı sonra sen dolduruosun kolonyayı fln 2,5 pahalı bence
çiçekde baya uyguna yapıyor kalıtede mdf lake ben 4 kapılı odayı yanıma koyucagım sepetı ve yatak odama baza yaptırıyorum 4000 e bu fıyata hıc bıyerde bulamadım acıkcası
hanımlar magnezyum kullanıyor musunuz
herkese merhabalar...
uzun bir aradan sonra yaziyorum sizlere..sitenin yeni formati basta olmak uzere tatildi okullarin acilmasiydi birturlu yazamadim ama takip edebiliyordum.
bazi arkadaslarimiz saglik sikintisi yasamislar bazilari dogumla ilgili sorunlara maruz birakilmislar
kimisi tam gaz alisverise devam..rabbim hepimizi saglikla bebislerimize kavustursun..hep beraber cogu gitti azi kaldi...bu sureci birlikte gecirdigimiz canlar...evlatlarimizida saglikla buyutme surecinide paylasiriz insallah..
bu arada ogretmen meslektaslarim nobet tutamaz raporlarinizi aldinizmi...kacinci haftada alalim da birde bu halimizle derse gir cik bari nobette oturabilelim...ben yarin gidiorum dr.a...sizinle paylasirim sonuclari..amaa sitenin yeni hali berbaaatt...
canım sende sepetten aldınmıben sallanan sandalyeyide aldım. zaten mobilyalarda benziyo çok aynı oldu ne güzell
5 kuruşmuuu50 kuruş değil dimi canım aldığın yeri banada gönder sitesini bende alayım gider çarşıdan açık kolonyacıdan doldurturum
canım sende sepetten aldınmıben sallanan sandalyeyide aldım. zaten mobilyalarda benziyo çok aynı oldu ne güzell
evet canım sepetıde aldımm :) aynen senın kurulunca nasıl oluck bakalım ruya gıbı olucaktır bende odayı ucuk mavıye boyucam mobılya beyaz kuplar mavı guzel olur dıorum sende kurulunca resmını atarsınn
bence kent meydanındaki carribou cafenin üst katı olabilir, ulaşım kolay her yerden, hem biraz oturup biraz da ebebekte gezeriz alt kattaki :) ne dersiniz?Çiçek mobilyaya gitmemiştik ama Perşembe Şahin bebeye sipariş vermeye gitmeye karar vermiştik. Gitmeden oraya bir soralım öyle karar verelim. İçimde kalmasın bari :) Bende 4 kapılı dolap, büyüyen beşik ikiz yataklı ve şifonyer istiyorum. Bakalım o kaç diyecek.
Süper fikir tam minik adamlarımıza uygun :)
Yok ben kullanmıyorum ama eğildim mi sağ bacağımdan kalkamıyorum. Krampta değil varis midir nedir. 19 unda kontrolüm var sorayım bari.
buluşabilirsek çekiştiririz tabi.
Kızlar bursalı kızlar yer ve saat belirleyelim mi ?
swift bence çiçek mobilyaya bakmalısın.. güzel şeyler var. senin beğendiğini biliyorum şahin bebede, camları tüllü di mi? o da güzel, zaten çok benzer şeyler hep..Kızlar sizler aldığınız mobilyaların resimlerini paylaşır mısınız ? Çiçek mobilya ile yine kafamı karıştırdınız. NAsıl modellermiş sizinkiler bir bakayım diyorum mümkünse.
Canım özellikle sordum. Sözde biz tanıdık aracılığı ile gittik te bize en son 3100 e bıraktı o yüzden sordum. Demek ki tanıdık falan yalanmış. Bak şimdi hepten sinir oldum. Anam pazarlıkta yapamayız ki biz. kazık yiyoruz böyle olunca dabence de en mantıklısı çiçek mobilya gibi. şahin bebeye de fiyat sormuştuk ama hatırlamıyorum, 3100 falan olabilir emin değilim.
Çiçek mobilyaya gitmemiştik ama Perşembe Şahin bebeye sipariş vermeye gitmeye karar vermiştik. Gitmeden oraya bir soralım öyle karar verelim. İçimde kalmasın bari :) Bende 4 kapılı dolap, büyüyen beşik ikiz yataklı ve şifonyer istiyorum. Bakalım o kaç diyecek.
evet fes kutu aldım bile tanesi 1,30 tl den :)))
Kent meydanını pek sevmem ama sorun değil benim için olur. Bizim buluşmamız bile alışveriş odaklı. Bu arada orda e-bebek mi varmış. Kent meydanını sevmediğim çok belli oldu galibabence kent meydanındaki carribou cafenin üst katı olabilir, ulaşım kolay her yerden, hem biraz oturup biraz da ebebekte gezeriz alt kattaki :) ne dersiniz?
Kesinlikle perşembe iş çıkışı bakacağım. Arayıp kaça kadar açıksınız diye soracağım açıklarsa gidip bakacağız. Aynen evet tüllü modeli bize tanıdık manıdık deyince 3100 e bıraktı. Ona sinir oluyorum zaten. Evet genelde aynı modeller. Bir yandan diyorum erkeğe gider mi sonra diyorum neden gitmesinswift bence çiçek mobilyaya bakmalısın.. güzel şeyler var. senin beğendiğini biliyorum şahin bebede, camları tüllü di mi? o da güzel, zaten çok benzer şeyler hep..
yok almadım daha, 97ye çıkmış fiyatı. adenden hangisini aldın sen?Canım eger cuski daha almasıysan hemen doğru adresi veriyorum bir fiyatına hemde 4 tane kargo dahil hemde. Ebay.com dan bugun ben aden anais Ten sipariş verdim. Kesimi bir cuski ye o kadar para bayilmasaymisim
Çiçek mobilyaya gitmemiştik ama Perşembe Şahin bebeye sipariş vermeye gitmeye karar vermiştik. Gitmeden oraya bir soralım öyle karar verelim. İçimde kalmasın bari :) Bende 4 kapılı dolap, büyüyen beşik ikiz yataklı ve şifonyer istiyorum. Bakalım o kaç diyecek.
Yok ben kullanmıyorum ama eğildim mi sağ bacağımdan kalkamıyorum. Krampta değil varis midir nedir. 19 unda kontrolüm var sorayım bari.
buluşabilirsek çekiştiririz tabi.
Kızlar bursalı kızlar yer ve saat belirleyelim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?