2014 Aralık Anneleri

Evet canım ara ara oluyor parmak uçlarınla bastırdığında çok sert top gibi oluyor karnın ben ilk gebeliğimden biliyorum magnezyum etkili oluyor ben dr u arama gereği duymadım bugün aldırdım. Kasılma deyince ben çok ağrılı sancılı bişey zannetmiştim anlatamamıştım kasılma olduğunu bilmediğim için,hatta nöbetçi dr farketti adalat başladılar bu haftalardaydı yine aynı şeyler olacak galiba.

aaaa bunu öğrendiğimiz süper oldu, kaça çıkarttıklarını öğrenen olursa yazsın burdann
Canım eger cuski daha almasıysan hemen doğru adresi veriyorum bir fiyatına hemde 4 tane kargo dahil hemde. Ebay.com dan bugun ben aden anais Ten sipariş verdim. Kesimi bir cuski ye o kadar para bayilmasaymisim

çiçekten aldım canım ben. enaksesuarda ordan aldı meltem bebeye bende baktım. mdf mobilyaları gerçekten sağlam ama 4 küsürden aşağı mobilyası yoktu. güzel değil mobilyası demek olmaz tabi ama benim aldığım mobilyada mdf zaten gezince sunta ile mdf yi ayırıyorsun. sende anlamışsındır. bana meltemde gösterdiği mobilyanın 4 kapaklısını çiçek 3.000 tl ye yakın bi fiyat söyledi. ben yanına başka şeylerde aldığım için tam olarak kaça geldi bilmiyorum. ama meltem 4.500 TL civarından başlıyo.

çiçekde baya uyguna yapıyor kalıtede mdf lake ben 4 kapılı odayı yanıma koyucagım sepetı ve yatak odama baza yaptırıyorum 4000 e bu fıyata hıc bıyerde bulamadım acıkcası
Çiçek mobilyaya gitmemiştik ama Perşembe Şahin bebeye sipariş vermeye gitmeye karar vermiştik. Gitmeden oraya bir soralım öyle karar verelim. İçimde kalmasın bari :) Bende 4 kapılı dolap, büyüyen beşik ikiz yataklı ve şifonyer istiyorum. Bakalım o kaç diyecek.
sizce erkek bebek için fes kutu içinde çikolata, lokum vs nasıl fikir?
Süper fikir tam minik adamlarımıza uygun :)
hanımlar magnezyum kullanıyor musunuz
Yok ben kullanmıyorum ama eğildim mi sağ bacağımdan kalkamıyorum. Krampta değil varis midir nedir. 19 unda kontrolüm var sorayım bari.
Kizlar ne güzel özendim size valla ben de Bursa'da olsam keske kesin gelirdim bizim icin de cekistirin bebisleri
Ben magnezyum kullanmiyorum ama ara ara kasiliyo bacaklarim kramp giriyo maden suyu iciyorum genelde doktorum vermedi.
buluşabilirsek çekiştiririz tabi.

Kızlar bursalı kızlar yer ve saat belirleyelim mi ?

Evet meltemde 4000 den başlıyor. Mdf lake olduktan sonra hepsi aynı.Zaten gezince anlaşılıyor sunta mdf. Bakınca kalitesi okunuyor açıkçası :) Hmmm anladım bende o zaman çiçek'e de bakayım sonra net kararı oraya gitmişken verir siparişini de hallederiz. Aşağı yukarı istediğm model belli :) Camlı olacak :)

ben boş şişe alcam cnm 5 krşa fln gelıo bıtanesı sonra sen dolduruosun kolonyayı fln 2,5 pahalı bence

5 kuruşmuuu 50 kuruş değil dimi canım aldığın yeri banada gönder sitesini bende alayım gider çarşıdan açık kolonyacıdan doldurturum

çiçekde baya uyguna yapıyor kalıtede mdf lake ben 4 kapılı odayı yanıma koyucagım sepetı ve yatak odama baza yaptırıyorum 4000 e bu fıyata hıc bıyerde bulamadım acıkcası

canım sende sepetten aldınmı ben sallanan sandalyeyide aldım. zaten mobilyalarda benziyo çok aynı oldu ne güzell

hanımlar magnezyum kullanıyor musunuz

ben kullanmaya çalışıyorum canım, bazen çok ağırlaşıyor çünkü kramplarım. bu aydan sonra daha da fazlalaşabilirmiş, kullanmak lazım sanırım

yeniden hoşgeldin o zaman :) inşallah canım, ilk başlarda keseyi gördük bebeği göremedik diye heyecanlarımız varken şimdi artık ağızlarını burunlarını çok net seçebiliyoruz, büyüttük kuzuları :) hep güzel günlerini görürüz inş
bu arada urfa feci sıcakmış, nasıl gidiyor hem sıcaklar hem hamilelik?

canım sende sepetten aldınmı ben sallanan sandalyeyide aldım. zaten mobilyalarda benziyo çok aynı oldu ne güzell

evet canım sepetıde aldımm :) aynen senın kurulunca nasıl oluck bakalım ruya gıbı olucaktır bende odayı ucuk mavıye boyucam mobılya beyaz kuplar mavı guzel olur dıorum sende kurulunca resmını atarsınn

bence de en mantıklısı çiçek mobilya gibi. şahin bebeye de fiyat sormuştuk ama hatırlamıyorum, 3100 falan olabilir emin değilim.

Kızlar sizler aldığınız mobilyaların resimlerini paylaşır mısınız ? Çiçek mobilya ile yine kafamı karıştırdınız. NAsıl modellermiş sizinkiler bir bakayım diyorum mümkünse.

bence kent meydanındaki carribou cafenin üst katı olabilir, ulaşım kolay her yerden, hem biraz oturup biraz da ebebekte gezeriz alt kattaki :) ne dersiniz?

Kızlar sizler aldığınız mobilyaların resimlerini paylaşır mısınız ? Çiçek mobilya ile yine kafamı karıştırdınız. NAsıl modellermiş sizinkiler bir bakayım diyorum mümkünse.
swift bence çiçek mobilyaya bakmalısın.. güzel şeyler var. senin beğendiğini biliyorum şahin bebede, camları tüllü di mi? o da güzel, zaten çok benzer şeyler hep..

bence de en mantıklısı çiçek mobilya gibi. şahin bebeye de fiyat sormuştuk ama hatırlamıyorum, 3100 falan olabilir emin değilim.
Canım özellikle sordum. Sözde biz tanıdık aracılığı ile gittik te bize en son 3100 e bıraktı o yüzden sordum. Demek ki tanıdık falan yalanmış. Bak şimdi hepten sinir oldum. Anam pazarlıkta yapamayız ki biz. kazık yiyoruz böyle olunca da

bence kent meydanındaki carribou cafenin üst katı olabilir, ulaşım kolay her yerden, hem biraz oturup biraz da ebebekte gezeriz alt kattaki :) ne dersiniz?
Kent meydanını pek sevmem ama sorun değil benim için olur. Bizim buluşmamız bile alışveriş odaklı. Bu arada orda e-bebek mi varmış. Kent meydanını sevmediğim çok belli oldu galiba
swift bence çiçek mobilyaya bakmalısın.. güzel şeyler var. senin beğendiğini biliyorum şahin bebede, camları tüllü di mi? o da güzel, zaten çok benzer şeyler hep..
Kesinlikle perşembe iş çıkışı bakacağım. Arayıp kaça kadar açıksınız diye soracağım açıklarsa gidip bakacağız. Aynen evet tüllü modeli bize tanıdık manıdık deyince 3100 e bıraktı. Ona sinir oluyorum zaten. Evet genelde aynı modeller. Bir yandan diyorum erkeğe gider mi sonra diyorum neden gitmesin

Canım eger cuski daha almasıysan hemen doğru adresi veriyorum bir fiyatına hemde 4 tane kargo dahil hemde. Ebay.com dan bugun ben aden anais Ten sipariş verdim. Kesimi bir cuski ye o kadar para bayilmasaymisim
yok almadım daha, 97ye çıkmış fiyatı. adenden hangisini aldın sen?

İçinde şekeri de var mı ? sen sonradan mı koyacaksın. Çok güzel ben çok beğendim. Güle güle dağıtırsın inş Allah.

ben onun yanında sallanan beşik ve yatak odası beğişiği dahil 4 bine aldım canım. senin istediklerini 3 bine vermesi lazım. 3. kişisin sıkı pazarlık yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…