- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
İçinde şekeri de var mı ? sen sonradan mı koyacaksın. Çok güzel ben çok beğendim. Güle güle dağıtırsın inş Allah.
korupark ya da zafer de olabilir, mühim olan ulaşımı kolay bi yer olması, bu kilolarla çok yorulmayalım. açık mekanı göze almayalım, malum bursanın havasına güven olmaz.Kent meydanını pek sevmem ama sorun değil benim için olur. Bizim buluşmamız bile alışveriş odaklı. Bu arada orda e-bebek mi varmış. Kent meydanını sevmediğim çok belli oldu galiba
Kesinlikle perşembe iş çıkışı bakacağım. Arayıp kaça kadar açıksınız diye soracağım açıklarsa gidip bakacağız. Aynen evet tüllü modeli bize tanıdık manıdık deyince 3100 e bıraktı. Ona sinir oluyorum zaten. Evet genelde aynı modeller. Bir yandan diyorum erkeğe gider mi sonra diyorum neden gitmesin
Beceremeyiz hiç ama bu sefer yapacağım. Kararlıyım anam siz 4000 tlye komple herşey yaptırmışsınız biz sadece oda istiyoruz 3000 tl ve altı olmalı. Size yatakları hediye vermediler demi. Bir de yatak alacağız.ben onun yanında sallanan beşik ve yatak odası beğişiği dahil 4 bine aldım canım. senin istediklerini 3 bine vermesi lazım. 3. kişisin sıkı pazarlık yap.
Ayy çok sevindim canım. Gözünüz aydınheyyyyooo annemin karaciger biyopsi sonucu temiz cikti kizlarrr cok mutluyumm
Aynen canım kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor. İnsan kendini iyi tanımalı ama bazen de elden bişey gelmiyor. Benim de bugün kasılmalarım başladı sanki hafiften magnorm istedim eczaneden ilk gebeliğimden tecrübeliyim bu haftalarda başlamıştı. Kontrole kadar idare edeceğim artık ilaç başlar yine heralde. Benim çok rahat geçiyor hamileliklerim suyum kan değerlerim herşeyim süper kan ve vitamin ilaçlarını da içemiyorum üstelik,hiç ağırlaşmıyorum gayet enerjik oluyorum ama benim de erken doğum riskim oluyor işte bu sefer olmayacak diye düşünüyordum. Bugün başladı sertleşmeler çok moralim bozuldu .
heyyyyooo annemin karaciger biyopsi sonucu temiz cikti kizlarrr cok mutluyumm
heyyyyooo annemin karaciger biyopsi sonucu temiz cikti kizlarrr cok mutluyumm
Canım kent meydanı uygundur sorun değil. Hem tam orta da herkese rahatlık. Diğerleri de kabul ederse bana uyar. Şu anda sen, ben, enaksesuar geliyor, Kaşçı ile görüştüm oda gelecek, Başka var mı gelenkorupark ya da zafer de olabilir, mühim olan ulaşımı kolay bi yer olması, bu kilolarla çok yorulmayalım. açık mekanı göze almayalım, malum bursanın havasına güven olmaz.
tamam zaman mekan belli olduğuna göre kasım annelerine de duyurabiliriz, 8-10 kişi olsak süper olur.Canım kent meydanı uygundur sorun değil. Hem tam orta da herkese rahatlık. Diğerleri de kabul ederse bana uyar. Şu anda sen, ben, enaksesuar geliyor, Kaşçı ile görüştüm oda gelecek, Başka var mı gelen
Beceremeyiz hiç ama bu sefer yapacağım. Kararlıyım anam siz 4000 tlye komple herşey yaptırmışsınız biz sadece oda istiyoruz 3000 tl ve altı olmalı. Size yatakları hediye vermediler demi. Bir de yatak alacağız.
Ayy çok sevindim canım. Gözünüz aydın
Kızlar sizler aldığınız mobilyaların resimlerini paylaşır mısınız ? Çiçek mobilya ile yine kafamı karıştırdınız. NAsıl modellermiş sizinkiler bir bakayım diyorum mümkünse.
tamam zaman mekan belli olduğuna göre kasım annelerine de duyurabiliriz, 8-10 kişi olsak süper olur.20 Eylül Kent meydanı carribou cafe saat 13.00 o zaman.
canım biizm odamız buu
yok canım ben yatağını almadım bebek yatağı iyi olsun diye işbirden aldım ama o yataklarıda uyguna veriyo adam. bana alt yatağını 100 TL ye verdi. onu aldım ordan. bence yatağını falan alın bide orda isim süsler var. presmin odası falan yazıyo isim yazıyo köpükten yapmışlar. çamaşırlığın rafı oluyo ya duvara takılıyo oraya konuyo onlarıda hediye yapıcak. ayrıca dolabın alt kısmına da led ışık takıcak yerden odayı aydınlatsın gece lambası olsun dedi. direk göze gelince rahatsız ediyomuş ya. hemde çok şık oluyo dedi. bunlarıda iste mutlakaben çok pazarlıkçıyım valla bunlarıda aldım üstüne. orda kısa boylu bir adam var sahibi onu bulmaya çalışın ama o kafasına göre hesapsız indirim yapıyo. üretiminide kendi yapıyomuş çünkü.
gözünüz aydınnnn,aynı mutluluğu bende biliyorum,geçen hafta da annemim boğazından biyopsi yapılmıştı o da temiz çıkıncaa sevinçden yağmurda alışveriş yapmıştk ıslana ıslanaaheyyyyooo annemin karaciger biyopsi sonucu temiz cikti kizlarrr cok mutluyumm
yaaa amaa yaa kıskandım. sorucam adamlara yine pazar günü olmazmı diye
yaaaaa biz sana dedik :) yaw günler uzun daha, cumartesi bile olsa biz 1de buluşcaz, 4te falan gelsinler, biraz oturup kalkarız zaten akşama kadar durcak değiliz yayaaa amaa yaa kıskandım. sorucam adamlara yine pazar günü olmazmı diye
Canım özellikle sordum. Sözde biz tanıdık aracılığı ile gittik te bize en son 3100 e bıraktı o yüzden sordum. Demek ki tanıdık falan yalanmış. Bak şimdi hepten sinir oldum. Anam pazarlıkta yapamayız ki biz. kazık yiyoruz böyle olunca da
yaaaaa biz sana dedik :) yaw günler uzun daha, cumartesi bile olsa biz 1de buluşcaz, 4te falan gelsinler, biraz oturup kalkarız zaten akşama kadar durcak değiliz yakızlar ben alakalı gördüğüm her yere yazmaya başladım bunu, mesela bursali hamileler diye konu açmışlar oraya falan yazdım, siz de yazın ki katılımı artıralım. çok komik olcaz, bi sürü göbekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?