2014 Aralık Anneleri

İçinde şekeri de var mı ? sen sonradan mı koyacaksın. Çok güzel ben çok beğendim. Güle güle dağıtırsın inş Allah.

normalde kına için kullanılıyormuş o yüzden kutu içinde kına var ben boş aldım artık içine çikolatai lokum vs kendim alıcam

korupark ya da zafer de olabilir, mühim olan ulaşımı kolay bi yer olması, bu kilolarla çok yorulmayalım. açık mekanı göze almayalım, malum bursanın havasına güven olmaz.

ben onun yanında sallanan beşik ve yatak odası beğişiği dahil 4 bine aldım canım. senin istediklerini 3 bine vermesi lazım. 3. kişisin sıkı pazarlık yap.
Beceremeyiz hiç ama bu sefer yapacağım. Kararlıyım anam siz 4000 tlye komple herşey yaptırmışsınız biz sadece oda istiyoruz 3000 tl ve altı olmalı. Size yatakları hediye vermediler demi. Bir de yatak alacağız.
heyyyyooo annemin karaciger biyopsi sonucu temiz cikti kizlarrr cok mutluyumm
Ayy çok sevindim canım. Gözünüz aydın

sertleşme dediğiniz nasıl oluyo canım ya. rahatsızlık veriyomu. bende kasılma falan yok ama benim karnım sert sonuçta. korktum şimdi

korupark ya da zafer de olabilir, mühim olan ulaşımı kolay bi yer olması, bu kilolarla çok yorulmayalım. açık mekanı göze almayalım, malum bursanın havasına güven olmaz.
Canım kent meydanı uygundur sorun değil. Hem tam orta da herkese rahatlık. Diğerleri de kabul ederse bana uyar. Şu anda sen, ben, enaksesuar geliyor, Kaşçı ile görüştüm oda gelecek, Başka var mı gelen

Benim de bazen yürürken bi sertlesiyo tas gibi oluyo.Esim de korkuyo ama sonra geciveriyor.Gaz filan olabilir yada bebek konumuyla alakali diye düsünmüstüm.Anormal bir durum mu acaba??

Canım kent meydanı uygundur sorun değil. Hem tam orta da herkese rahatlık. Diğerleri de kabul ederse bana uyar. Şu anda sen, ben, enaksesuar geliyor, Kaşçı ile görüştüm oda gelecek, Başka var mı gelen
tamam zaman mekan belli olduğuna göre kasım annelerine de duyurabiliriz, 8-10 kişi olsak süper olur. 20 Eylül Kent meydanı carribou cafe saat 13.00 o zaman.

yok canım ben yatağını almadım bebek yatağı iyi olsun diye işbirden aldım ama o yataklarıda uyguna veriyo adam. bana alt yatağını 100 TL ye verdi. onu aldım ordan. bence yatağını falan alın bide orda isim süsler var. presmin odası falan yazıyo isim yazıyo köpükten yapmışlar. çamaşırlığın rafı oluyo ya duvara takılıyo oraya konuyo onlarıda hediye yapıcak. ayrıca dolabın alt kısmına da led ışık takıcak yerden odayı aydınlatsın gece lambası olsun dedi. direk göze gelince rahatsız ediyomuş ya. hemde çok şık oluyo dedi. bunlarıda iste mutlaka ben çok pazarlıkçıyım valla bunlarıda aldım üstüne. orda kısa boylu bir adam var sahibi onu bulmaya çalışın ama o kafasına göre hesapsız indirim yapıyo. üretiminide kendi yapıyomuş çünkü.

Kızlar sizler aldığınız mobilyaların resimlerini paylaşır mısınız ? Çiçek mobilya ile yine kafamı karıştırdınız. NAsıl modellermiş sizinkiler bir bakayım diyorum mümkünse.

canım biizm odamız buu

Eklentiler

• 20140830_152813.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 80
  • 20140830_151042.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 97

alt yatagı ne oluyo canım

heyyyyooo annemin karaciger biyopsi sonucu temiz cikti kizlarrr cok mutluyumm
gözünüz aydınnnn,aynı mutluluğu bende biliyorum,geçen hafta da annemim boğazından biyopsi yapılmıştı o da temiz çıkıncaa sevinçden yağmurda alışveriş yapmıştk ıslana ıslanaa allahım onları bize bağışlasınnnn

yaaa amaa yaa kıskandım. sorucam adamlara yine pazar günü olmazmı diye
yaaaaa biz sana dedik :) yaw günler uzun daha, cumartesi bile olsa biz 1de buluşcaz, 4te falan gelsinler, biraz oturup kalkarız zaten akşama kadar durcak değiliz ya kızlar ben alakalı gördüğüm her yere yazmaya başladım bunu, mesela bursali hamileler diye konu açmışlar oraya falan yazdım, siz de yazın ki katılımı artıralım. çok komik olcaz, bi sürü göbekli

caner beyin siparişi vardı ilk o almıştı haftaya 20 sinde mobilyası gidecek dersin. o gönderdi bizi 3. müşteriyim yapacaksın dersin. o adamı bul ama. beni yarın ararlar belki teslimat için tekrar arıcaz dedi söylerim yine müşteri gönderiyorum diye

cumartesi çok yoğunlarmış hafta içi getirmek istiyolar aslında ama biz izin alamıyoruz. cumarteside yoğunluktan saat veremiyo. hereks cumartesi istiyo diyo adam da haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…