heyyyyooo annemin karaciger biyopsi sonucu temiz cikti kizlarrr cok mutluyumm
alt yatagı ne oluyo canım
Aynen canım duyur. Birbirimizi tanımamız zaten çok kolay olacak. Göbişli gördün mü kk mı diye sor otur masaya direktamam zaman mekan belli olduğuna göre kasım annelerine de duyurabiliriz, 8-10 kişi olsak süper olur.20 Eylül Kent meydanı carribou cafe saat 13.00 o zaman.
Sen ikiz yataklı yaptırdın demek bende öyle istiyorum. Ayy sağol madem bende isteyeyim led ışıkları köpük harfleri rafını falan. Benim neyim eksikyok canım ben yatağını almadım bebek yatağı iyi olsun diye işbirden aldım ama o yataklarıda uyguna veriyo adam. bana alt yatağını 100 TL ye verdi. onu aldım ordan. bence yatağını falan alın bide orda isim süsler var. presmin odası falan yazıyo isim yazıyo köpükten yapmışlar. çamaşırlığın rafı oluyo ya duvara takılıyo oraya konuyo onlarıda hediye yapıcak. ayrıca dolabın alt kısmına da led ışık takıcak yerden odayı aydınlatsın gece lambası olsun dedi. direk göze gelince rahatsız ediyomuş ya. hemde çok şık oluyo dedi. bunlarıda iste mutlakaben çok pazarlıkçıyım valla bunlarıda aldım üstüne. orda kısa boylu bir adam var sahibi onu bulmaya çalışın ama o kafasına göre hesapsız indirim yapıyo. üretiminide kendi yapıyomuş çünkü.
Ayy çok güzell. Güle güle kullanırsınız inş allah.canım biizm odamız buu
Zorla biraz olur neden olmasın ya da geç getirsinler biraz. Günler uzun onlar 1 saatte montajını yapıp giderler.yaaa amaa yaa kıskandım. sorucam adamlara yine pazar günü olmazmı diye
Aynı model aldınız demek ki :) Sende güle güle kullan canım.canım benimkide bunun kulplarının kahvrengi olanızaten gidersen görürsün bu mobilyayla yanyana. içindede benim sallanan sandalye vardı teşhirde. o da kahve krem.
Alttan çıkan ikiz yatağı kastediyor senin çekmece var orada.alt yatagı ne oluyo canım
Aminn canım amin.gözünüz aydınnnn,aynı mutluluğu bende biliyorum,geçen hafta da annemim boğazından biyopsi yapılmıştı o da temiz çıkıncaa sevinçden yağmurda alışveriş yapmıştk ıslana ıslanaaallahım onları bize bağışlasınnnn
Evet bunu söylediğin iyi oldu. İsim verirsek daha iyi olur. hadi hayırlısı bakalım.caner beyin siparişi vardı ilk o almıştı haftaya 20 sinde mobilyası gidecek dersin. o gönderdi bizi 3. müşteriyim yapacaksın dersin. o adamı bul ama. beni yarın ararlar belki teslimat için tekrar arıcaz dedi söylerim yine müşteri gönderiyorum diye
Canım 6 dan sonra getirmiyorlar değil mi ? mesaileri biter onların da. Offff sen onlara de en son bizim kini getirin diye :)cumartesi çok yoğunlarmış hafta içi getirmek istiyolar aslında ama biz izin alamıyoruz. cumarteside yoğunluktan saat veremiyo. hereks cumartesi istiyo diyo adam da haklı
Canım 6 dan sonra getirmiyorlar değil mi ? mesaileri biter onların da. Offff sen onlara de en son bizim kini getirin diye :)
off yaaa 3 ay kaldı eşim ne isim söylesem beğenmiyo,onun söyledikleri de benim içime sinmiyo,ne zormuş isim koymakkızlar bebişlerinizin isimlerini belirlediniz mi bu arada
alttan çekme yatak varya. tek kişilik yatak çıkıyo altından. onu çekince ordada yetişkin biri yatabiliyo. benim karyola öyle. o şkeilde aldım onun yatağınıda 100 TL ye verdi
doğmadan belliydi benim kuzumun ismi demir babasıda leventide eklesekmi diyo sadece o konuda kararsızız demir kesin ama levent belli değil.kızlar bebişlerinizin isimlerini belirlediniz mi bu arada
off yaaa 3 ay kaldı eşim ne isim söylesem beğenmiyo,onun söyledikleri de benim içime sinmiyo,ne zormuş isim koymak
doğmadan belliydi benim kuzumun ismi demir babasıda leventide eklesekmi diyo sadece o konuda kararsızız demir kesin ama levent belli değil.
ayh doğmadan demişken hamile kalmadan önce belliydi :))evet demir de çok güzel bi isim
ayh doğmadan demişken hamile kalmadan önce belliydi :))
hanımlar magnezyum kullanıyor musunuz
bende aras,ayaz,devrim den birini istiyorum şimdilik,sürekli araştırıyorum ama eşim takmış bi isme beşir de beşirraynı dertten bende muzdaribim hergün farklı isim beğeniyoruz ama önceliklilerim TAN, AYAZ, PARS
evet demir de çok güzel bi isim
Benim oğluşumunda "Bera" olucak inşallah
bende aras,ayaz,devrim den birini istiyorum şimdilik,sürekli araştırıyorum ama eşim takmış bi isme beşir de beşirr
hı tmm cnm anladım bnmkıde oylede ben yatak alamdım ıvır zıvırını koyarım oraya dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?