2014 Aralık Anneleri

tamam zaman mekan belli olduğuna göre kasım annelerine de duyurabiliriz, 8-10 kişi olsak süper olur. 20 Eylül Kent meydanı carribou cafe saat 13.00 o zaman.
Aynen canım duyur. Birbirimizi tanımamız zaten çok kolay olacak. Göbişli gördün mü kk mı diye sor otur masaya direk
Sen ikiz yataklı yaptırdın demek bende öyle istiyorum. Ayy sağol madem bende isteyeyim led ışıkları köpük harfleri rafını falan. Benim neyim eksik tmm canım o adamı bulmaya çalışayım.
canım biizm odamız buu
Ayy çok güzell. Güle güle kullanırsınız inş allah.
yaaa amaa yaa kıskandım. sorucam adamlara yine pazar günü olmazmı diye
Zorla biraz olur neden olmasın ya da geç getirsinler biraz. Günler uzun onlar 1 saatte montajını yapıp giderler.
canım benimkide bunun kulplarının kahvrengi olanı zaten gidersen görürsün bu mobilyayla yanyana. içindede benim sallanan sandalye vardı teşhirde. o da kahve krem.
Aynı model aldınız demek ki :) Sende güle güle kullan canım.
alt yatagı ne oluyo canım
Alttan çıkan ikiz yatağı kastediyor senin çekmece var orada.
Aminn canım amin.
Evet bunu söylediğin iyi oldu. İsim verirsek daha iyi olur. hadi hayırlısı bakalım.

cumartesi çok yoğunlarmış hafta içi getirmek istiyolar aslında ama biz izin alamıyoruz. cumarteside yoğunluktan saat veremiyo. hereks cumartesi istiyo diyo adam da haklı
Canım 6 dan sonra getirmiyorlar değil mi ? mesaileri biter onların da. Offff sen onlara de en son bizim kini getirin diye :)

Canım 6 dan sonra getirmiyorlar değil mi ? mesaileri biter onların da. Offff sen onlara de en son bizim kini getirin diye :)

adamlar çok yoğun ya bi görsen. adrese göre teslimat yapıyoruz edmişti bana mesela nilüferde 2 teslimat varsa onları hallediyoruz aynı anda sonra yıldırım tarafına geçiyoruz dedi yada tam tersi. nilüfer yapıp sonra yıldırıma gidip tekrar oraya dönemeyiz dedi. haklılar benim çeyizlerim gelirkende mobilyacılar falan aynı şeyi söylüyolardı. adrese göre sıraya koyuyolar ama ben yine o gün boşluk bulursam gelicem. haber veririm mutlaka.

Hepinize çok teşekkürederim kızlar allahım hakikaten onları bize bağışlasın. Artık bizde annelik yolunda hızla ilerliyoruz allah hepimize hayırlı evlatlar versin bizede sağlıklı mutlu bir ömür versinki onlara bi faydamız dokunsun offf nasıl gevşedim rahatladım anlatamam taktım hoparlörü oğlumla göbek atıyoruz

alttan çekme yatak varya. tek kişilik yatak çıkıyo altından. onu çekince ordada yetişkin biri yatabiliyo. benim karyola öyle. o şkeilde aldım onun yatağınıda 100 TL ye verdi

hı tmm cnm anladım bnmkıde oylede ben yatak alamdım ıvır zıvırını koyarım oraya dıye

Eğer demir koymasaydım oğlumun adını ya sarp yada cihangir koyardım ama demir ismini çok istediğim için artık onlar bidahaki oğluşlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…